[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
نمیدونم چرا بعضی ابنطورین که هر چه بقیه بگن بده اینا ساز مخالف میزنن و میگن خوبه!کلن یک ژن خودجوش تضادپنداری دارن!...در مورد (خانم یا آقای)رادان هم بگم آبروی همه روشنفکرا رو بردن،متاسفم....
این از اون بحث هاست که هیچ وقت به نتیجه نمیرسه...
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
واقعا حوصله بحث با یه سری آدم که دوست ندارن افکارشون رو بازبینی کنن و چیزی که بهشون دیکته شده بدون اینکه خودشون برن دنبالش طوطیوار تکرار میکنن ، ندارم...
اما خواهـــــــــــــــش میکنم خواهش میکنم ازتون تا از چیزی اطلاعات کافی ندارین به خودتون اجازه نظر دادن ندین ،حداقل ب خاطر خودتون
من خودم خجالت میکشم راجع به چیزی که متوجه نیستم و نمیدونم و تحقیق نکردم حرف بزنم شاید 4نفر اونجا بیشتر از من بدونن تو دلشون واسم افسوس بخورن
همین !
( نقل قول گرفته نشه لطفــــــــا - )
دوستان این اشخاصی که الان طرفداری از همجنس گرایی میکنند و میگن امریکا کار خوبی کرده پیرو هیچ دین و مذهبی نیستن
چون توی بیشتر ادیان الهی با همجنس گرایی مخالفت شدید شده
( لطفا نقل قول نکنید حوصله بحث با افراد لا مذهب رو ندارم )
با تشکر فراوان
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
من انسانیت رو برتر از دین و مذهب می بینم دین و مذهب همواره تحریف شده و به نفع سیاستمداران و دنیاطلبان بوده هست و خواهد بود
این کلاس فرهنگیشونو میرسونه من کاری ندارم بده یا خوبه در این سطحا مطالعه ندارم تز بدم ولی نشون میده که واسه تمام قشر های جامعه ارزش قائلن و به ازادی ارزش و بها میدن
sent from my asus zenfone2
دادا جسارتا شما میری سر کوچه میبینی تصادف شده اتفاقی که همین الان افتاده تا بگوش همه برسه صد هزار تا تغییر و تحریف شده چه برسه چهارتا کتاب که این همه سال ازش گذشته و تازه بر اساس اما و اگر ها و خاطرات و داستان به جا مانده نوشته شده حالا هم همون کتابا شدن دین من و شما و در همه مورد و زمینه برامون تصمیم میگیرن ... همینه که صد هزار سال دیگم به جایی نمی رسیم با خرافات
داداش من نظرم مخالف شماست دین یه چیز الکیه الان شما ببینید مردم روز ب روز اعتقادشون کمتر میشه چون بیشتر می فهمن چ خبره دور و برشون یا حداقلش این دینی که تو کشور ما پیاده میشه چرت و پرت هست نمیشه که اقا مرگ خوب باشه ولی واس همسایه بیای جلو ملت فیلم بازی کنی و جاپلوسی کنی بشی رئیس جمهور بعدش پسرت اختلاص کنه...
من اصولا با عقل تصمیم میگیرم حرفای ضد و نقیض تو قران زیاده فلان کار بکنی جات وسط جهنمه فلان روز فلان دعا بکنی تمام گناهات بخشیدس کاری با اینم نداریم همونطور که می دونید دین اسلام از روی خاطرات و داستان ها نوشته شده من هر چقدرم دقیق باشه تحریف داریم تو عصر ارتباطات با این همه امکانات تحریف داریم دیگه وای به روز اون زمان...
کلا دادا خیلی محترمانه افکارمون فرق داره و من باهاتون مخالف هست کسی رو نباید با دینش مقایسه کرد چون من که دست خودم نبوده ایران دنیا بیام مسلمون باشم و...
بالاتر دین وجدان هست که هرشخص داره و خودش شکل میده
ما خودمون تو بحث های پایه موندیم هیچکدممون در حدی نیستیم بخایم قضاوت کنیم در مورد این موضوع الان حتی ادم های تحصیل کرده و رده بالای مملکت ما میخان به زور افکار خودشونو دیکته کنن یاد نگرفتیم بخایم به نظر هم احترام بگذاریم این خودش ازادی هست به این میگن ازادی!!! اقای رادان نظرش این هست من نظرم چیز دیگه ای .. به کسی ربطی نذاره من چطوری فکر میکنم چ نظری دارم ازادی که همش به میل جنسی ***** و خونه خالی مجاز نیس باید مغز و روح و روانت ازاد باشه که به نظر هم نوعت احترام بگذاری و اگه باهاش مخالفی ساده ازش عبور کنی ... ما تو این چیزا موندیم زوده برامون بخایم در مورد اصل موضوع صحبت کنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)