خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 37
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      ببینید به نظر من ازادی به معنای این نیست که هر غلطی خواستی بکنی...من الان تمایل درونیم میگخ وقتی یه دختر یا پسر تو خیابون راه میره همونجا بگیرمش و بزنمش زمین و کار خودمو بکنمو برم....ولی ایا من با حیوان فرقی ندارم؟خروس با خروسیش یکمی غیرت داره خر با خریتش به همجنس خود نمیپره اون وقت ما انسانها به بهانه ی تمایل درونی هر کاری که دوست داشتیم بکنیم؟؟؟؟
      به نظر من آزادی رو برای شما به شدت بد معنی کردن
      آزادی شما تا جاییه که به آزادی بقیه صدمه نزنی...وقتی بخوابی روی یک خانوم دیگه آزادی اون خانوم رو زیر سوال میبری
      نمی دونم به شما چی بگم
      [صحنه ی ما غزل پوش
      صدا صدای گوگوش ....

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حوصله ندارم بحث کنم

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نمیدونم چرا بعضی ابنطورین که هر چه بقیه بگن بده اینا ساز مخالف میزنن و میگن خوبه!کلن یک ژن خودجوش تضادپنداری دارن!...در مورد (خانم یا آقای)رادان هم بگم آبروی همه روشنفکرا رو بردن،متاسفم....

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این از اون بحث هاست که هیچ وقت به نتیجه نمیرسه...
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      واقعا حوصله بحث با یه سری آدم که دوست ندارن افکارشون رو بازبینی کنن و چیزی که بهشون دیکته شده بدون اینکه خودشون برن دنبالش طوطیوار تکرار میکنن ، ندارم...
      اما خواهـــــــــــــــش میکنم خواهش میکنم ازتون تا از چیزی اطلاعات کافی ندارین به خودتون اجازه نظر دادن ندین ،حداقل ب خاطر خودتون
      من خودم خجالت میکشم راجع به چیزی که متوجه نیستم و نمیدونم و تحقیق نکردم حرف بزنم شاید 4نفر اونجا بیشتر از من بدونن تو دلشون واسم افسوس بخورن
      همین !

( نقل قول گرفته نشه لطفــــــــا - )

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      پس ینی باید گفت دینی به اسم اسلام کلا دروغه و اینم یک تناقضه براش؟چون همجنس گرایی تو این دین حرام است و حکمش اعدام....در حالیکه دست خود طرف نیست مثل قیافه میمونه دیگه دست خودم ادم نیست زشت بشه یا خوشگل....پس با این وجود که این از اختیار فرد خارجه چرا در اسلام اعدامش میکنن؟مشکل کجاست؟؟
      در اسلام خیلی ها رو اعدام می کنن گروه خلافت اسلامی(داعش)هم خیلی ها رو سر برید

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان این اشخاصی که الان طرفداری از همجنس گرایی میکنند و میگن امریکا کار خوبی کرده پیرو هیچ دین و مذهبی نیستن
      چون توی بیشتر ادیان الهی با همجنس گرایی مخالفت شدید شده

( لطفا نقل قول نکنید حوصله بحث با افراد لا مذهب رو ندارم )
      با تشکر فراوان
      طمع به خاک فرو می برد حریصان را

ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید

درود بر دل من باد کز ستم کیشان

ستم کشید ولی بار منتی نکشید

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من انسانیت رو برتر از دین و مذهب می بینم دین و مذهب همواره تحریف شده و به نفع سیاستمداران و دنیاطلبان بوده هست و خواهد بود

9. Top | #24
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hero93 نمایش پست ها
      من انسانیت رو برتر از دین و مذهب می بینم دین و مذهب همواره تحریف شده و به نفع سیاستمداران و دنیاطلبان بوده هست و خواهد بود
      شما دلیل بیار تحریف شده هست....

انسانیت رو کی تعرف کرده که برتر ار دین و مذهب هست ؟؟؟
      اونوقت انسانیت رو دنیاطلبان تحریف نکردن ؟؟

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      دلیلی برای مخالف با این قانون نمیبینم ! کارشناس ها بیان تز بدن ...

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      این کلاس فرهنگیشونو میرسونه من کاری ندارم بده یا خوبه در این سطحا مطالعه ندارم تز بدم ولی نشون میده که واسه تمام قشر های جامعه ارزش قائلن و به ازادی ارزش و بها میدن

sent from my asus zenfone2

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      شما دلیل بیار تحریف شده هست....

انسانیت رو کی تعرف کرده که برتر ار دین و مذهب هست ؟؟؟
      اونوقت انسانیت رو دنیاطلبان تحریف نکردن ؟؟
      دادا جسارتا شما میری سر کوچه میبینی تصادف شده اتفاقی که همین الان افتاده تا بگوش همه برسه صد هزار تا تغییر و تحریف شده چه برسه چهارتا کتاب که این همه سال ازش گذشته و تازه بر اساس اما و اگر ها و خاطرات و داستان به جا مانده نوشته شده حالا هم همون کتابا شدن دین من و شما و در همه مورد و زمینه برامون تصمیم میگیرن ... همینه که صد هزار سال دیگم به جایی نمی رسیم با خرافات

13. Top | #28
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      دادا جسارتا شما میری سر کوچه میبینی تصادف شده اتفاقی که همین الان افتاده تا بگوش همه برسه صد هزار تا تغییر و تحریف شده چه برسه چهارتا کتاب که این همه سال ازش گذشته و تازه بر اساس اما و اگر ها و خاطرات و داستان به جا مانده نوشته شده حالا هم همون کتابا شدن دین من و شما و در همه مورد و زمینه برامون تصمیم میگیرن ... همینه که صد هزار سال دیگم به جایی نمی رسیم با خرافات

داداش ما با طرفدارای کریس کاری نداریم .. برو عکس رو عوض کم بیا بحث کنیم ( شوخی)

اصولا قرآن گفته اگر میتونید تحریف کنید ... تا الان کسی نتونسته .... قرآن خودش داره بقیه رو به جنگ می طلبه ...
      بحث تحریف نشدن قرآن بحث بسیار طولانی هست ....

به نظر من بی اعتقادی خرافاته

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      داداش ما با طرفدارای کریس کاری نداریم .. برو عکس رو عوض کم بیا بحث کنیم ( شوخی)

اصولا قرآن گفته اگر میتونید تحریف کنید ... تا الان کسی نتونسته .... قرآن خودش داره بقیه رو به جنگ می طلبه ...
      بحث تحریف نشدن قرآن بحث بسیار طولانی هست ....

به نظر من بی اعتقادی خرافاته
      داداش من نظرم مخالف شماست دین یه چیز الکیه الان شما ببینید مردم روز ب روز اعتقادشون کمتر میشه چون بیشتر می فهمن چ خبره دور و برشون یا حداقلش این دینی که تو کشور ما پیاده میشه چرت و پرت هست نمیشه که اقا مرگ خوب باشه ولی واس همسایه بیای جلو ملت فیلم بازی کنی و جاپلوسی کنی بشی رئیس جمهور بعدش پسرت اختلاص کنه...

من اصولا با عقل تصمیم میگیرم حرفای ضد و نقیض تو قران زیاده فلان کار بکنی جات وسط جهنمه فلان روز فلان دعا بکنی تمام گناهات بخشیدس کاری با اینم نداریم همونطور که می دونید دین اسلام از روی خاطرات و داستان ها نوشته شده من هر چقدرم دقیق باشه تحریف داریم تو عصر ارتباطات با این همه امکانات تحریف داریم دیگه وای به روز اون زمان...

کلا دادا خیلی محترمانه افکارمون فرق داره و من باهاتون مخالف هست کسی رو نباید با دینش مقایسه کرد چون من که دست خودم نبوده ایران دنیا بیام مسلمون باشم و...
      بالاتر دین وجدان هست که هرشخص داره و خودش شکل میده

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      ما خودمون تو بحث های پایه موندیم هیچکدممون در حدی نیستیم بخایم قضاوت کنیم در مورد این موضوع الان حتی ادم های تحصیل کرده و رده بالای مملکت ما میخان به زور افکار خودشونو دیکته کنن یاد نگرفتیم بخایم به نظر هم احترام بگذاریم این خودش ازادی هست به این میگن ازادی!!! اقای رادان نظرش این هست من نظرم چیز دیگه ای .. به کسی ربطی نذاره من چطوری فکر میکنم چ نظری دارم ازادی که همش به میل جنسی ***** و خونه خالی مجاز نیس باید مغز و روح و روانت ازاد باشه که به نظر هم نوعت احترام بگذاری و اگه باهاش مخالفی ساده ازش عبور کنی ... ما تو این چیزا موندیم زوده برامون بخایم در مورد اصل موضوع صحبت کنیم

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)