خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

یک حادثه شرم آور در جامعه پزشکی؛ اینسناگرام بازی با بدن بیمار!

وقتی این روزها همه عشق پزشکی هستند:

1718 1394-04-05
      پارسینه:در اینستاگرام می چرخی. عکسی نظرت را جلب می کند.. عکس نیم تنه خونی مردی. اول فکر می کنی یک فاجعه دیگر در خاورمیانه.. بعد می فهمی اتفاق خیلی نزدیک تر از اینهاست. فاجعه برای سوژه این عکس -که خودکشیِ ناموفقی داشته - اتفاق نیفتاده. فاجعه را زمانی حس می کنی که هشتگ ها و کامنتهای زیر عکس را می خوانی.

داستان این است: دکتری جوان عکس مریض اورژانسی اش را از سرِ خوشی در اینستایش آپلود کرده و با همکارهایش در مورد کِیس حرف می زنند.

حتما هیجان انگیز و خنده دارو "لایک خور"است: تن مرد جوانی که خودش را بطرز ناجوری زخمی کرده.

گرسنه اند. گرسنگی ای که فقط با تحقیر از بین می رود. گرسنگی روحی که دارد از زجر انسان لذت می برد... کامنت گذاران- دکتر و همکارهایش- به مریض فحش ناموسی می دهندو اورا خرو ...خل اعظم می خوانند، تحقیرش می کنند، مشکلش را با متلک و شیرین زبانی و شوخیهای جنسی به هم شرح و بسط می دهند و آخر هر جمله یک اسمایلی ِ چشمک و چند اسمایلی قهقهه تایپ می کنند. زمانی که اخلاق ، اخلاق حرفه ای فقط یک جوک مسخره است : " سویساید؟!! دلم هوای این مریضا رو کرده ....اعظم !!"

خودت را میبینی که زجر کشیده و درمانده افتاده ای زیر دستشان. وقتی حتی آنقدر تمرکز نداشتی که خودت را کامل ناکار کنی. به تو می خندند. به هم چشمک می زنند و به تو می خندند. به تن رنجور زشتت، به تتوهای "مبتکرانه" و مسخره ات. به سیگار کشیدنت ، فقرت ، به حال خراب روحی و جسمی ات می خندند.. و سر آخر یکی شان کامنت میگذارد که :" ایییی ملت روانی ان. تمیز بمیرین دیگه !"

به زجر تو می خندند و "حال " می کنند آنانکه بهشان پناه برده ای. از این ترسناک تر؟

طراوت نیکی

منبع خبر: پارسینه / لینک منبع

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خوندم نفهمیدم !
      چی بوده؟؟؟
      ...

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ..حرفی ندارم
      تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      طرف مشکل روانی داره!!!
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دم افطاری ترکوندی استارتر
      مشاور

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      دم افطاری ترکوندی استارتر
      یعنی با دیدن این عکس حالت بد شد؟

7. Top | #7
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خاک تو سرتون کنم

این دکترن ؟ والله اینا خودشون ب ی دکتر نیاز دارن بدبختا

+ این چ جوری خودکشیه ؟ نفهمیدم من

+ عجب خالکوبی هایی داره .

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      من خوندم نفهمیدم !
      چی بوده؟؟؟
      یه نفر خودکشی کرده .... پزشک ازش عکس گرفته گذاشته اینستاگرام ... دکتر و دیگر دوستان دکترش هر هر به بیمار خندیدن
      ویرایش توسط new boy : 06 تیر 1394 در ساعت 22:17

9. Top | #9
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نطرات سایتو نگا کنید ! عالین

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کلا ما ایرانیا با همه چی حال میکنیم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      خدایا ...
      قبل از این که هر چیزی بهم بدی...
      جنبشو بده بعد خودشو....

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HiccUp نمایش پست ها
      خوش به حالمون ... دیگه کشور خوشحالی هستیم هورااااااااا

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HiccUp نمایش پست ها
      با این همه بدبختی مجبوریم به دردهای همدیگه بخندیم دیگه
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 06 تیر 1394 در ساعت 22:21

14. Top | #14
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من جمع نمی بندم..چون خودم بالشخصه دیدم پزشکی رو که توی خیابون بی هیچ چشم داشتی چطور به مجروح کمک می کرد..دیدم پزشکی رو که پزشک نمونه کشور هستش اما داره توی منطقه ی کار می کنه به دلیل فقر مردم به صورت رایگان...اما باید اینجا توضیح بدم...روی صحبتم با دوستانیست که این روزها گند زده اند به باورهای مردم..به نیازمندها..واقعا شرم آور هستش..خدا به تو این موهبت رو داده که به بیماری کمک کنی.. به واسطه تو و وجود تو اون شفا می ده و می زاره ثوابش رو تو ببری پزشک محترم( وگرنه بدون شفای اون علم تو به هیچ کار نمی یاد البته اگر علمی داشته باشی)- به من و تو و دیگری ربطی نداره به چه شکلی یک فرد دچار مصیبت می شه من و تو موظفیم که کمک کنیم..وظیفمون هستش...وظیفه نه لطف..نه رحمت...صرفا وظیفه..مثل یه مغازه که بدون مشتری هیچ هستش من و توی پزشک هم بی بیمار هیچ هستیم...هیچ هیچ...علت و معلول هم هستیم...چرا راحت عکس این بنده خدا رو گذاشتی و در موردش با همکارهات صحبت کردی؟ مگه خدا هستین که قضاوت می کنین؟ کجای زندگی اون بنده خدا بودین و هستین؟ چه تضمینی بود جاش بودین این حرکت یا بدتر از اون رو انجام نمی دادین؟ اون خودش می دونه و خدای خودش...
      راستی...همکار محترم..یادت نره..اگر امروز دکتری به لطف خداست..کافی بود یک خانواده دیگه بزرگ بشی..کافی بود یه شهر دیگه متولد بشی...کافی بود سهمیه ی وجود نداشت...کافی بود که خدا نمی خواست...
      حالا که خواست...حالا که بهت این فرصت رو داد که لبخند بیاری روی لبای یه بیمار و خانواده ش چرا تمسخر؟ چرا غرق شدن در دنیای مادی و پول؟...واقعا چرا؟

امیدوارم نظرم رو چاپ کنی..

واقعا نظرش عالی بود

+ توروخدا یکی بگ این چجور خودکشیه ؟

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      با این همه بدبختی مجبوریم به دردهای همدیگه بخندیم دیگه
      بدبختی رو همه دارند .... ولی همراه بدبختی چیزی به نام شعور دارن :/

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن