خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

رفع ابهامات و مشکلات زیست شناسی

سلام خدمت شما دوستان؛

اگر ابهام و یا هر مشکل دیگه ای در درس زیست شناسی برای شما پیش اومده می تونید به جای زدن یک تایپیک جدا ، اون رو در این

تایپیک مطرح کنید...بنده در حد توانم سعی می کنم تا پاسخ این ابهامات رو بدم...از بچه های انجمن هم می خوام در این امر

مشارکت کنند...موفق و موید باشید.
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
      ویرایش توسط moho : 04 تیر 1394 در ساعت 03:27

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کپسول رشته ای چی هست و میشه در موردش توضیح بدید؟!
      ...

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      کپسول رشته ای چی هست و میشه در موردش توضیح بدید؟!
      لایه ای از جنس بافت پیوندی رشته ای است که استخوان ها را در محل مفصل می پوشاند و در کنار هم نگه داشتن استخوان های تشکیل دهنده مفصل موثر است.اگه توضیحات بیشتری لازمه بگید.

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

ویرایش توسط moho : 04 تیر 1394 در ساعت 03:45

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      آقای لطفی اگه ممکنه یه تحلیل راجع به گزینه1 تست 205 تجربی داخل کشور داشته باشید...(دفترچهc)
      سپاس از توجهتون...

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو کتاب نوشته به گامت ماده بالغ می گن تخمک
      و گفته در صورتی که گامت ماده با اسپرم لقاح کند تقسیم دوم میوز رو انجام میده و به تخمک تبدیل میشه
      سوال
      حالا چه طور بدون وجود اسپرم تقسیم میوز 2 انجام میشه
      آیا منظور از بالغ شدن تخمک چیز دیگه ای هست

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki نمایش پست ها
      آقای لطفی اگه ممکنه یه تحلیل راجع به گزینه1 تست 205 تجربی داخل کشور داشته باشید...(دفترچهc)
      سپاس از توجهتون...

بله حتماً...
      به جرئت می توان گفت جنجالی ترین سوال زیست شناسی در کنکور 94 داخل کشور ، سوال 205 بود...
      اما از آن جا که شما فقط تحلیل گزینه 1 رو خواستید فقط به تحلیل این گزینه می پردازم....اول از همه باید بدونید که مغز استخوان و تیموس جزئی از ساختار های لنفی بدن انسان هستند و در هر دو گروهی لنفوسیت بی و تی بالغ و همچنین گروهی از فاگوسیت ها(من جمله ماکروفاژ ها)حضور دارند...بعید می دونم که از نقش لنفوسیت های بی در تولید پلاسموسیت ها(که خود این ها هم نوعی لنفوسیت بی هستند) و پادتن بی خبر باشید...جمله زیرنویس شکل 7 ام از فصل ایمنی هم مستقیما به نقش پادتن در جهت افزایش فاگوسیتوز و فعالیت فاگوسیت ها اشاره داره،پس مشکلی از جانب لنفوسیت های بی برای این گزینه پیش نمی یاد...و اما بحث اصلی سر لنفوسیت های تی است...
      همانطور که می دانید این نوع لنفوسیت با ترشح پرفورین سلول های آلوده به ویروس و یا سرطانی را می کشد اما این کار را با نابودی تنها بخشی از این سلول ها انجام می دهد(طبق شکل 8 فصل 1)بخش باقی مانده از سلول ویروسی یا سرطانی کشته شده همین طور به امان خدا رها نمی شه بلکه فاگوسیت ها(من جمله ماکروفاژ ها که در این اندام ها نیز حضور دارند)ادامه کار را در دست می گیرند و با از میان برداشتن باقی مانده این سلول ها کار رو یک سره می کنند.
      ممنون از توجهتون . موفق باشید.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      بله حتماً...
      به جرئت می توان گفت جنجالی ترین سوال زیست شناسی در کنکور 94 داخل کشور ، سوال 205 بود...
      اما از آن جا که شما فقط تحلیل گزینه 1 رو خواستید فقط به تحلیل این گزینه می پردازم....اول از همه باید بدونید که مغز استخوان و تیموس جزئی از ساختار های لنفی بدن انسان هستند و در هر دو گروهی لنفوسیت بی و تی بالغ و همچنین گروهی از فاگوسیت ها(من جمله ماکروفاژ ها)حضور دارند...بعید می دونم که از نقش لنفوسیت های بی در تولید پلاسموسیت ها(که خود این ها هم نوعی لنفوسیت بی هستند) و پادتن بی خبر باشید...جمله زیرنویس شکل 7 ام از فصل ایمنی هم مستقیما به نقش پادتن در جهت افزایش فاگوسیتوز و فعالیت فاگوسیت ها اشاره داره،پس مشکلی از جانب لنفوسیت های بی برای این گزینه پیش نمی یاد...و اما بحث اصلی سر لنفوسیت های تی است...
      همانطور که می دانید این نوع لنفوسیت با ترشح پرفورین سلول های آلوده به ویروس و یا سرطانی را می کشد اما این کار را با نابودی تنها بخشی از این سلول ها انجام می دهد(طبق شکل 8 فصل 1)بخش باقی مانده از سلول ویروسی یا سرطانی کشته شده همین طور به امان خدا رها نمی شه بلکه فاگوسیت ها(من جمله ماکروفاژ ها که در این اندام ها نیز حضور دارند)ادامه کار را در دست می گیرند و با از میان برداشتن باقی مانده این سلول ها کار رو یک سره می کنند.
      پس کلید سازمان سنجش مشکلی نداشته؟!
      ...

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      بله حتماً...
      تشکر مجدد ...اما با توجه به این که صورت عبارت تاکید کرده:
      درمحل ساخت گیرنده های سطحی خیلی از دبیران واستادان تهران وشهرستانها
      عبارت رو به این شکل تحلیل کردن: با استفاده از پادتنها
      یعنی گفتند منظور سوال افزایش فاگوسیتوز از طریق ترشح پادتن بوده...
      به نظرتون حتی استادان زیست شناسی هم دراین مورد اشتباه کردند؟؟؟

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki نمایش پست ها
      تشکر مجدد ...اما با توجه به این که صورت عبارت تاکید کرده:
      درمحل ساخت گیرنده های سطحی خیلی از دبیران واستادان تهران وشهرستانها
      عبارت رو به این شکل تحلیل کردن: با استفاده از پادتنها
      یعنی گفتند منظور سوال افزایش فاگوسیتوز از طریق ترشح پادتن بوده...
      به نظرتون حتی استادان زیست شناسی هم دراین مورد اشتباه کردند؟؟؟
      سوال رو دقیق بخونید گفته: در محل ساختن گیرنده های سطحی خود ، خب این یعنی در محل بلوغشون چنین فعالیتی می کنند که با توجه به توضیحات بالا درسته...مطمئنا می دونید که فقط لنفوسیت های بی گیرنده سطحی ندارند و این مورد در لنفوسیت های تی هم مشاهده میشه.بله انسان ممکن الخطاست و سال های قبل هم چنین مواردی پیش اومده . خود بنده هم این گزینه رو انتخاب کردم اما وقتی کلید اعلام شد بیشتر روی این سوال فکر کردم و به اشتباهم پی بردم...

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      پس کلید سازمان سنجش مشکلی نداشته؟!
      فکر کنم فقط یه سوال شیمیش محل ابهام بود(فکر کنم سوال 261 بود) سایر موارد وجدانا ایرادی نداشت.

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yzsd نمایش پست ها
      تو کتاب نوشته به گامت ماده بالغ می گن تخمک
      و گفته در صورتی که گامت ماده با اسپرم لقاح کند تقسیم دوم میوز رو انجام میده و به تخمک تبدیل میشه
      سوال
      حالا چه طور بدون وجود اسپرم تقسیم میوز 2 انجام میشه
      آیا منظور از بالغ شدن تخمک چیز دیگه ای هست
      لفظ تخمک بدون هیچ پسوندی می تونه به 3 نوع سلول اشاره کنه، گرچه در کتاب درسی منظور از تخمک معمولا مورد سومه:

1) تخمک نابالغ:حاصل میوز 1 سلول زاینده

2)تخمک تمایز نیافته:حاصل میوز 2 سلول زاینده است

3)تخمک تمایز یافته یا بالغ: که حاصل تمایز مورد بالا است...

میوز 1 کمی قبل از آزادسازی تخمک(تقریبا روز 13 ام چرخه تخمدان) ، میوز 2 و تمایز هم در هنگام ورود سر اسپرم به داخل تخمک روی میده.

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این یعنی چی که گفته گامت ماده در تخمدان بالغ میشه
      بعد گفته در صورتی که اسپرم باشه و لقاح کنه به تخمک بالغ تبدیل میشه

13. Top | #13
      مدیر کل

نمایش مشخصات

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن