خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 14 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 208
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad76 نمایش پست ها
      سلام

اگر میشه از وضعیت شهر اصفهان یکم بهمون بگید ... مردمونش ، آب و هواش ، دانشگاه علوم پزشکیش ...

ممنون
      من خودم یک سال تو دانشگاه اصفهان درس خوندم و یه سری تجربیاتی دارم . انصافا می شه گفت بعد تهران پیشروترین شهر ایرانه! البته شاید در یک دید کلی مشهد با توجه به قرار گیری حرم امام رضا (ع) و جمعیت بیشتر، امکانات بالاتری داشته باشه اما در مجموع اصفهان شهر بهتریه برای زندگی. اولا که اکثر جاهاش زیبا و تمیز و سرسبز هستن. یعنی به اون صورتی که تو بقیه شهرها مثل تهران یا مشهد پایین شهر وجود داره تو اصفهان همچین چیزی نیس. مردم فعالی داره برعکس شیراز () و باعث میشه شمام تحرکتون بشتر بشه. باتوجه به چمعیت بالاش میشه راحت تر از بقیه شهرستانا توش یه کار خوب پیدا کرد. اونقدرم بزرگ نیس که سر چرخیدن تو شهر بیچاره بشین! البته یه سری معایبم داره مثل ترافیک بالا و هوای آلوده و تاکسیرونا و بعضا کاسبای بی انصاف ... اما در مجموع حتما بهتون توصیه می کنم اصفهان یکی از شهرهای اصلی ای باشه که انتخاب می کنین. شما توجه کنین اصفهان تنها شهرستان ایرانه که 3 دانشگاه تاپ داره ( صنعتی اصفهان ، دانشگاه اصفهان ، علوم پزشکی اصفهان )در حالی که بعضی شهرها یه دونه م ندارن و بعضی دیگه مثل مشهد یا شیراز 2 تا دارن! . دانشگاه علوم پزشکیشم بعد تهران و بهشتی و در رده ی شیرازه . جای خوب و خوش آب و هوای شهرم هست و میتونید لذت ببرید...

2. Top | #17

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sin fc نمایش پست ها
      من خودم یک سال تو دانشگاه اصفهان درس خوندم و یه سری تجربیاتی دارم . انصافا می شه گفت بعد تهران پیشروترین شهر ایرانه! البته شاید در یک دید کلی مشهد با توجه به قرار گیری حرم امام رضا (ع) و جمعیت بیشتر، امکانات بالاتری داشته باشه اما در مجموع اصفهان شهر بهتریه برای زندگی. اولا که اکثر جاهاش زیبا و تمیز و سرسبز هستن. یعنی به اون صورتی که تو بقیه شهرها مثل تهران یا مشهد پایین شهر وجود داره تو اصفهان همچین چیزی نیس. مردم فعالی داره برعکس شیراز () و باعث میشه شمام تحرکتون بشتر بشه. باتوجه به چمعیت بالاش میشه راحت تر از بقیه شهرستانا توش یه کار خوب پیدا کرد. اونقدرم بزرگ نیس که سر چرخیدن تو شهر بیچاره بشین! البته یه سری معایبم داره مثل ترافیک بالا و هوای آلوده و تاکسیرونا و بعضا کاسبای بی انصاف ... اما در مجموع حتما بهتون توصیه می کنم اصفهان یکی از شهرهای اصلی ای باشه که انتخاب می کنین. شما توجه کنین اصفهان تنها شهرستان ایرانه که 3 دانشگاه تاپ داره ( صنعتی اصفهان ، دانشگاه اصفهان ، علوم پزشکی اصفهان )در حالی که بعضی شهرها یه دونه م ندارن و بعضی دیگه مثل مشهد یا شیراز 2 تا دارن! . دانشگاه علوم پزشکیشم بعد تهران و بهشتی و در رده ی شیرازه . جای خوب و خوش آب و هوای شهرم هست و میتونید لذت ببرید...
      خیلی خیلی توضیح خوب و جامعی دادید
      دیدم خیلی از بچه ها در مورد کار تو این دوره صحبت می کنن
      . به نظرتون در زمانی که دانشجو هستیم( انشاءالله ) چه کار هایی رو می تونیم انجام بدیم ؟
      من خودم انگلیسیم خوبه( کانون زبان ایران رو تموم کردم - خداروشکر) - به برنامه های کامپیوتری هم اکثرا تسلط نسبی دارم . از Html هم سردر میارم.
      با توجه به تجربه تحصیلتون تو اصفهان ، اونجا چه کارهایی رو میشه دست و پا کرد؟

( مثلا الکی من اصفهان قبول شدم)

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad76 نمایش پست ها
      خیلی خیلی توضیح خوب و جامعی دادید
      دیدم خیلی از بچه ها در مورد کار تو این دوره صحبت می کنن
      . به نظرتون در زمانی که دانشجو هستیم( انشاءالله ) چه کار هایی رو می تونیم انجام بدیم ؟
      من خودم انگلیسیم خوبه( کانون زبان ایران رو تموم کردم - خداروشکر) - به برنامه های کامپیوتری هم اکثرا تسلط نسبی دارم . از Html هم سردر میارم.
      با توجه به تجربه تحصیلتون تو اصفهان ، اونجا چه کارهایی رو میشه دست و پا کرد؟

( مثلا الکی من اصفهان قبول شدم)
      درود به شما که قابلیتای بالایی دارین! اول این نکته رو توجه داشته باشین که کسی که فرضا میخواد پزشکی اصفهان بخونه اونقدرا وقت برای کار نخواهد داشت! حتما به این مورد توجه داشته باشین. اما باتوجه به ویژگی های شما مثلا پشتیبانی تو قلم چی که کار بی دردسر و خوبه و باعث می شه تو فضای علمی باقی بمونین زبان خوب یه ویژگی مثبته اما تو سن ماها فک نمیکنم به کاری رو بیاریم که مسئله زبان توش اولویت باشه. مثلا چون تا اونجایی که من اطلاع دارم کانون های زبان شرط سنی حداقل 21 سال دارن. در ضمن تو خود دانشگاه هم شما مدام با تبلیغاتی روبرو می شین که به فرض یه دانشجو رو دیوار زده به یک فرد آشنا به برنامه اکسل نیاز دارید برای تکمیل فلان پروزه و از این جور چیزا! در نتیجه این آشناییتون به کامپیوتر به نظر هم تراز با بلد بودن زبان مفیده ....
      پ.ن: شما که شیراز هستین چرا همون شیرازو نمیزنین؟؟

4. Top | #19

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی تاپیک خوبیه لطفا ادامش بدید.

هر کی از شهر های جهرم ، فسا ، یاسوج و یزد اطلاعاتی داره خیلی ممنون میشم که باهامون به اشتراک بذاره

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اینارم یکی میشه بگه
      تبریز زنجان قزوین رشت ساری اراک

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid1996 نمایش پست ها
      اینارم یکی میشه بگه
      تبریز زنجان قزوین رشت ساری اراک
      من خودم قزويني ام شايد به دردتون خورد

آب و هواي خوبي داره -شهر تقريبا كوچيكيه-ترافيك خيلي كم داره- جا به جاش شدن و گشت و گذار تو شهر راحته و كم خرج - دانشگاه علوم پزشكيش جاي خوبي نيست داخل شهره (تقريبا حاشيه هاي شهر ولي خارج از شهرم نيست)ولي من خوشم نمياد از محلش
      -
      فست فود زياد داره - محل هاي تفريحي خوبيم داره. نسبت به زنجان بيشتر ميپسندم چون دايي ام تو زنجان زندگي ميكنه و خواهرم هم دانشگاه زنجان درس خونده زياد رفت و آمد داريم ولي من زياد خوشم نيومد.ولي به نظر من تبريز از همه بهتره بعد رشت بعد ساري.

الويتتون با تبريز باشه

موفق باشيد سوالي بود در خدمتم
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

7. Top | #22
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کسی هست در مورد زاهدان بگه؟

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درمورد ساری و بابل اگه چیزی میدونید بگید...لطفا
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان...
      کسی اطلاعات دقیقی درمورد دانشگاه های شمالی کشور(ساری،رشت و...)داره؟؟ منظور مکان هستا!؟
      یعنی چه معایبی داره؟! از خوبی هاش که بگذریم(مثل دخته بندر...آب و هوا توپ....)یه بدی هایی هم داره دیگه؟!؟

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      آقا هرجا میرین فقط مشهد نرین................عمرا بتونین با بعضی از آدمای بی انصاف اونجا کنار بیاین

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      البته از همه مشهدی های انجمن عذر میخوام.کلی گفتم وگرنه همه جا خوب و بد داره ولی مشهد درصد بدش بیشتر از خوبشه........

12. Top | #27
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بهترین شهر به نظر من برای دانشگاه شهر خود آدمه...اصلا چیز جالبی نیست که پانزده نفر توی یک اتاق خوابگاه زندگی کنن.

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      آقا چرا مشارکت نمی کنین تو تاپیک ) چند وقت دیگه موقع انتخاب رشته س و هممون در به در سراغ اینو اون می ریم که کدوم شهرو بزنیم هرکی بیاد محاسن و معیب شهر خودشو بگه . بچه ها سوال پرسیدن از شهرهای مختلف . اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید دوستان رو.

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بستگی به این داره که کجا زندگی می کنین برای اونایی که تو شهرایی با امکانات بالا و دانشگاه هایی با سطح علمی خوب زندگی میکنن شهر خودشون بهتره و احتمال قبولیشون هم ممکنه بیشتر بشه اما برای اونایی که شهرشون سطح علمیش خوب نیست و دانشگاه های خوبی نداره نزدیک ترین شهر با چنین امکاناتی براشون بهتره یا حتی اگه دور هم باشه این افراد به خاطر دانشگاه رنج دوری رو هم تحمل میکنن ولی در کل اگه رتبتون خوب شد ملاکتون سطح دانشگاه باشه نه شهر که معمولا دانشگاه های خوب تو شهرهای خوبی هستن مثل تهران و تبریز و شیراز و....
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه به انتخاب من باشه اول تهران بعد تبریز و اصفهان و شیراز و رشت و همدان رو در اولویت خود قرار میدم.
      من هم مث شما انتخاب رشته می کنم البته من با توجه به تخمین رتبه خودم دوست دارم که قدرت سهند بخونم ولی از شانس بد من سهند فقط گرایش های کنترل و بیوالکتریک رو در مهندسی برق داره .
      اینو هم بگم که من خودم هم در اینکه کدوم رشته رو با توجه به بازار کارشون انتخاب کنم سردرگمم و از همینجا از دوستان میخام در مورد رشته مهندسی شیمی و مکانیک و برق-کنترل با توجه به بازار کارشون منو راهنمایی کنن

صفحه 2 از 14 نخستنخست 12312 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)