من خودم یک سال تو دانشگاه اصفهان درس خوندم و یه سری تجربیاتی دارم
.gif)
. انصافا می شه گفت بعد تهران پیشروترین شهر ایرانه! البته شاید در یک دید کلی مشهد با توجه به قرار گیری حرم امام رضا (ع) و جمعیت بیشتر، امکانات بالاتری داشته باشه اما در مجموع اصفهان شهر بهتریه برای زندگی. اولا که اکثر جاهاش زیبا و تمیز و سرسبز هستن. یعنی به اون صورتی که تو بقیه شهرها مثل تهران یا مشهد پایین شهر وجود داره تو اصفهان همچین چیزی نیس. مردم فعالی داره برعکس شیراز (
.gif)
) و باعث میشه شمام تحرکتون بشتر بشه. باتوجه به چمعیت بالاش میشه راحت تر از بقیه شهرستانا توش یه کار خوب پیدا کرد. اونقدرم بزرگ نیس که سر چرخیدن تو شهر بیچاره بشین! البته یه سری معایبم داره مثل ترافیک بالا و هوای آلوده و تاکسیرونا و بعضا کاسبای بی انصاف
.gif)
... اما در مجموع حتما بهتون توصیه می کنم اصفهان یکی از شهرهای اصلی ای باشه که انتخاب می کنین. شما توجه کنین اصفهان تنها شهرستان ایرانه که 3 دانشگاه تاپ داره ( صنعتی اصفهان ، دانشگاه اصفهان ، علوم پزشکی اصفهان )در حالی که بعضی شهرها یه دونه م ندارن و بعضی دیگه مثل مشهد یا شیراز 2 تا دارن! . دانشگاه علوم پزشکیشم بعد تهران و بهشتی و در رده ی شیرازه . جای خوب و خوش آب و هوای شهرم هست و میتونید لذت ببرید...