X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 56
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

چند نکته مهم که دوستان کنکوری 95 در تابستان باید به ان عمل کنند(اپدیت شد حتما ببینید)

با سلام خدمت تمامی دانش اموزان سومی که قراره سال بعد کنکور بدن
      قبل از هرچیزی یک خسته نباشید لازمه بهتون بگیم به خاطر اتمام امتحانات نهایی امیدوارم که معدلاتون خوب شده باشه

چند تا از کاربرا بهم پیام خصوصی دادن که بهشون چند تا نکته مهم در مورد کنکور بگم
      من همین امسال کنکور دادم و خدا رو شکر روی رتبه ی 3 رقمی حساب باز کردم

دوستان چند تا نکته میگم که امیدوارم مفید واقع بشه

1. دانش اموزانی که در مدارس نمونه دولتی و یا تیزهوشان درس میخونن در صورتی که کادر اموزشی و مشاورتحصیلی خوبی دارند به هیچ عنوان از کلاس های خصوصی و مشاور های بیرون از مدرسه استفاده نکنند دلیلش هم این هست که شما حداقل باید 6 ماه مدرسه برید و تمامی کادر اموزشی برنامه های ازمون های احتمالی و تدریس رو با مشاور مدرسه هماهنگ میکنند و با وجود 2 مشاور که هر کدوم یک حرفی میزنن باعث میشه شما نتونید با برنامه پیش برید و به نوعی هد شات میشید.

2. دوستانی که اولین بازه که قراره کنکور بدن به هیچ عنوان خود خوان برندارند چون نکات تستی که معلم کنکوری میگه توی هیچ کتابی نیست و هیچ موقع معلم رو با کتاب عوض نکنید
      نکته 1) یک سری از دوستان میگن که میخوایم خود خوان برداریم و برای دروس تخصصی معلم بگیریم در جواب این دسته از دوستان هم باید بگم که هزینه ی این دسته از کلاس ها بسیار بالاست
      به طوری که برای جمع کردن 2 تا درس اختصاصی باید هزینه ای معادل جمع کردن 9 درس در مدرسه هست
      و جور کردن 20 نفر هم برای کلاس های خصوصی کار هر کسی نیست چون بسیاری از دانش اموزان این کار رو انجام نمیدند

3. دوستان تجربی در تابستان با مطالعه 4 ساعت در روز شروع کنند و به تدریج بر اساس توان خودتون به .6 ساعت در پایان شهریور برسونید دوستان دقت کنید که خواندن بیش از 6 ساعت در تابستان واقعا خطرناکه چون دوستانی داشتم که با مطالعه بیش از 10 ساعت در اوخر ابان ماه از درس زده شدند و مطالعه رو به کمتر از 4 ساعت کاهش دادند یعنی تایمی که همه دارن میخونن اونها نمیخونن این نکته رو الکی نگیرید و خودتونو از بقیه جدا نکنید که واقعا خطرناکه دوستان ریاضی هم با 3 ساعت شروع و به5.5 ساعت برسونن

4 در تابستون سعی کنید سراغ دروس اختصاصی بیشتر برید و سعی کنید تا اخر تابستون مشکلاتی که توی دروس اختصاصی سال دوم و سوم دبیرستان داشتید با خوندن جزوات قوی دبیران و حل تست های بیشتر رفع کنید چون از مهر ماه اغاز کار اصلی هست و نباید با دیدن تست ندونید که در مورد چه مبحش و چه فرمولی هست

5. دوستان سعی کنید تایم های درس خوندن خودتون رو به صورت 1.5 ساعته تنظیم کنید و بعد از پایان هر وعده یک استراحت 15 الی 20 دقیقه ای داشته باشید

6. به هیچ عنوان ترس نداشته باشید که با این حجم درس و کتاب های تست زنی نمیتوانید کامل انها را بخوانید چون بسیاری از تست ها از الگوریتم یکسانی برخوردارند و با یک جزوه ی قوی میتونید راحت کتاب های تست زنی رو حداقل 2 بار کامل بزنید

7. دوستان برای جزوه سعی کنید از معلم های کنکوری مدرستون درخواست کنید چون اونها خیلی وارد ترن و بیشتر از هر معلم دیگه ای به فکر شما هستن اما در صورتی معلم خوبی ندارید میتونید به راحتی با پرسش از دوستان کنکوری سال های اخیرو یک نیم نگاه به کتاب های اموزش دروس منبع خودتون رو انتخاب کنید فقط دقت کنید که توی دروس تخصصی به هیچ عنوان از 2 جزوه از دو ناشر مختلف استفاده نکنید چون هرکدوم یک راه حل میدن و اون موقع کاملا گیج میشید پس سعی کنید با اگاهی کامل یک جزوه معروف از یک ناشر با سابقه خریداری کنید

8. دوستان برای کتاب های تست هم زیاد عجله نکنید تا چاپ 95 بیادش که هم تست های 95 به صورت طبقه بندی اضافی شه و هم امکان داره توی جزوات مختصر و سوالات تالیفی هم تغییراتی داده شه که حیفه ادم اون هارو نداشته باشه تا قبل از اون هم مطمئن باشید معلم ها خودشون شمارو از بابت تست و جزوه ساپورت میکنن و همچنین میتونی با گرفتن کتاب های دوستان کنکوری سال های قبل این نیاز رو هم تا اون موقع بر طرف کنید

9 و در اخر هم همه کتاب های کنکوری یک نقطه قوت و ضعف دارن پس سعی نکنید که باهم مقایسه کنید و با اطلاعات کافی یک منبع رو انتخاب و با تکیه به اون و اعتماد بهش کامل تست هاشون چند بار بزنید تا در خاطرتون ثبت بشه
      ولی به عنوان مشاوره بخوام بگم سعی کنید از کتاب های جامع نقره ای گاج و کتاب های نکته و قیدی مهر و ماه استفاده کنید

new10). دوستان یک چیزی رو حتما دقت کنید اگه ساعات مطالعه دوستتون رو میپرسید حتما برنامه ی روزانشو هم بگیرید چون مثلا یک نفر توی 4 ساعت میتونه 2 فصل زیست بخونه و تست بزنه و یکی دیگه 1 فصل میخونه و تست میزنه
      سعی کنید همه چیز هارو بپرسید که بعدا دچار مشکل نشید
      و اینکه اگه مثلا دوستانی که میگن ما با 8 ساعت شروع کردیم مطمئن باشید همین دوستان در بهمن و اسفند توی همین فرومتاپیک میزنن که مشاوره انگیزشی برای شروع مجدد کنکور
      شک نکنید و اصلا هم استرس تگیرید شما همین تابستون روزی 4-5 ساعت بخونید عالیه فقط بازم میگم عمقی

با تشکر از شما به خاطر خوندن این متن طولانی
      نظرات فراموش نشه
      ویرایش توسط alibahadori : 08 تیر 1394 در ساعت 15:01

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      داداش بنظرت واسه فیزیک و ریاضی کتاب درسی با درسنامه های میکرو گاج کافیه برای بخش آموزش؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سپهر بد شانس نمایش پست ها
      داداش بنظرت واسه فیزیک و ریاضی کتاب درسی با درسنامه های میکرو گاج کافیه برای بخش آموزش؟
      اتفاقا به نظر من توی کنکور کتاب درسی خوندن اصلا خوب نیست بد نیست ولی در حد حل تست های کنکوری نه

شما بهتره برای اموزش فیزیک و ریاضی از یک جزوه ی خیلی خوب و جامع استفاده کنید و توی 3 ماه تابستون بهترین زمان برای یاد گیری هست عمقی بخون و تا نفهمیدی رد نشو
      درسنامه های میکرو گاج یک درسنامه جامع نیست بلکه مختصر هست و فقط برای حل تست های همون بخش به کار میره ولی توی کنکور همیشه ترکیب سوالات عوض میشه و شما باید همه ی مباحث رو کامل بلد باشی

جزوه های فروشی رو من زیاد نمیشناسم چون خودم به جزوه ی کنکوری معلممون اکتفا کردم و نتیجه گرفتم
      اما برای تست به نظرم گاج نقره ای به همراه تمامی کتاب های لقمه ی مهر و ماه برای 2 درس و همچنین کتاب فیزیک 3 خیلی سبز با ریاضی 3 ابی قلم چی کفایت میکنه
      من این هارو خوندم
      و ریاضی رو 87 و فیزیک رو 67 زدم

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام.
      من توی درس فیزیک خیلی ضعیف هستم.به نظرتون چه کتابی بگیرم تا بتونم توی کنکور درصد بالایی روبزنم.
      راستی یه سوال دیگه ایا در صورت خرید کتاب دینی جامع گاج باید ایات و نکات گاج هم بخریم؟اصلا این دو تا چه فرقی با هم دارند؟
      بازم ممنون بابت راهنمایی خوبت.ایشالا به همون رتبه ای که میخوای میرسی.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی توضیحاتتون خوب بودن..میشه نظرتون رو راجب کتاب ابی قلم چی ریاضی جامع تجربی بدونم؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MiNA.77 نمایش پست ها
      خیلی توضیحاتتون خوب بودن..میشه نظرتون رو راجب کتاب ابی قلم چی ریاضی جامع تجربی بدونم؟
      والا من خودم استفاده نکردم چون درحد جامع گاح و خیلی سبز نیست

به نظرم اگ از ابی قلم چی میخواید استفاده کنید بهتره برای ریاضی 3 تجربی بگیرید چون واقعا عالی هست

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alibahadori نمایش پست ها
      والا من خودم استفاده نکردم چون درحد جامع گاح و خیلی سبز نیست

به نظرم اگ از ابی قلم چی میخواید استفاده کنید بهتره برای ریاضی 3 تجربی بگیرید چون واقعا عالی هست
      خیلی ممنون..یه سوال دیگه اینکه فیزیک گاج نقره ای بهتره یا نشر الگو؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M-95 نمایش پست ها
      سلام.
      من توی درس فیزیک خیلی ضعیف هستم.به نظرتون چه کتابی بگیرم تا بتونم توی کنکور درصد بالایی روبزنم.
      راستی یه سوال دیگه ایا در صورت خرید کتاب دینی جامع گاج باید ایات و نکات گاج هم بخریم؟اصلا این دو تا چه فرقی با هم دارند؟
      بازم ممنون بابت راهنمایی خوبت.ایشالا به همون رتبه ای که میخوای میرسی.
      سلام برای درس فیزیک من نظرم این هست که شما یک جزوه ی خیلی قوی خریداری کنید یا از معلم کنکوری خودتون درخواست کنید که یک جزوه جامع بده
      متاسفانه یک سری از دانش اموزان اشتباه میکنن و میگن که بازدن تست های زیاد میتونیم بفهمیم موضوع رو اما این یک اشتباهه چون وقتی اموزش رو خوب یاد نگیری و بشینی جواب تشریحی تتس هارو بخونی و یک چیزی یاد بگیری که توی همون تست صدق میکنه باعث کاهش اعتماد به نفست میشه
      پس اول یک جزوه عالی پیدا کن

برای کتاب تست هم من الگو و گاج نقره ای هر دو جامعش رو پیشنهاد میکنم به همراه فیزیک خیلی سبز سوم دبیرستان

البته جامع خیلی سبز هم میگن خوبه اما من با این سیستمی که گفتم کتاب هامو جمع کردم و راضی هم بودم
      برای دوران جمع بندی هم سعی کن لقمه های فیزیک مهر و ماه رو بگیری

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MiNA.77 نمایش پست ها
      خیلی ممنون..یه سوال دیگه اینکه فیزیک گاج نقره ای بهتره یا نشر الگو؟
      ببینید واقعا کتاب های تست زیاد فرقی نمیکنن چون کلا کتاب 100 صفحه هست و دیگه نمیتونن خیلی تست های مختلف بدن که با راه حل های مختلف حل شه
      پس زیاد دنبال این که این بهتره یا اون نگردید

من هردوشو زدم و نظرم اول روی جامع گاج هست و بعد که اینو 2 بار زدید برید الگو رو بخرید
      باهم دوتاشو شروع نکنید و تا روی تست های گاج مسلط نشدید الگو نخرید
      معمولا تست های تالیفی الگو درجه سختی بالا تری نسبت به گاج و خیلی سبز داره

در اخر هم کتاب های لقمه ی مهر و ماه فراموش نشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام برای درس فیزیک من نظرم این هست که شما یک جزوه ی خیلی قوی خریداری کنید یا از معلم کنکوری خودتون درخواست کنید که یک جزوه جامع بده
      متاسفانه یک سری از دانش اموزان اشتباه میکنن و میگن که بازدن تست های زیاد میتونیم بفهمیم موضوع رو اما این یک اشتباهه چون وقتی اموزش رو خوب یاد نگیری و بشینی جواب تشریحی تتس هارو بخونی و یک چیزی یاد بگیری که توی همون تست صدق میکنه باعث کاهش اعتماد به نفست میشه

برای کتاب تست هم من الگو و گاج نقره ای هر دو جامعش رو پیشنهاد میکنم به همراه فیزیک خیلی سبز سوم دبیرستان

البته جامع خیلی سبز هم میگن خوبه اما من با این سیستمی که گفتم کتاب هامو جمع کردم و راضی هم بودم
      راستی یک چیزی ببینید کتاب های خوش خوان هم به عنوان یک منبع برای جزوه خوب هشت من برای سال سومم اونو خوندم ولی 2 جلده برای سومش و زیاد هست ولی با دقت بخونی خیلی بارت میشه

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

ممنون.

12. Top | #12

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون بابت توضیحاتتون
      هيچ وقت به خدا نگو يه مشکل بزرگ دارم به مشکل بگو من يه خداي بزرگ دارم

http://sanatisharif.ir/

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات

سلام دوست عزیز انشاالله که در ادامه هم کما فی سابق ! موفق باشید شما نظرتون بر اینه که دانش آموزا برای یادگیری از جزوات دبیرای خودشون استفاده کنن!

ولی من فارغ از مدرسه ام! و در ثانی دبیر خوبی هم در دوران مدرسه نداشتم بخصوص در درس فیزیک و طبیعتا ! جزوات خوبی هم در اکثر دروس ندارم

شما برای هر درس چه کتاب کمک آموزشی رو پیشنهاد میدید که البته حجم معقولی هم داشته باشه و بتونه برای من خلاء وجود جزوات آموزشیِ کنکوریِ خوب رو پر کنه ؟؟

+شما از لقمه های جمع و تفریق ضرب و جذر سریع و تکنیک های سریع مهروماه هم استفاده کردید؟؟؟

با خودم میگویم :

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد

آن قدر که اشک ها خشک شوند

باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..

به چیز دیگری فکر کرد

باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...

"آنا گاوالدا"

ویرایش توسط G O L B A R G : 04 تیر 1394 در ساعت 11:08

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      میگم داداش شما مطمئنی که توی تابستون روزی 4 ساعت کم نیس؟من میخواستم از روزی 8ساعت شروع کنم

15. Top | #15
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa rohani نمایش پست ها
      میگم داداش شما مطمئنی که توی تابستون روزی 4 ساعت کم نیس؟من میخواستم از روزی 8ساعت شروع کنم
      مطمین باش اگه از8 ساعت شروع کنی از درس زده میشی
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن