کنکورت را قورت بده
چگونه تک رقمی شدم
مشاور من
صفر کلوین
کنکور و خدایی که در این نزدیکیست
وقتی همه خوابند
سایر کتاب ها
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
شما خودت رشتت ریاضیه!منطقی باش . یعنی فقط کسایی که معدل نهاییشون بالاست تشنه درس خوندنن؟
اونی که دست خطش خرچنگیه حق نداره از مشاوره استفاده کنه؟!
اونی که حقشو تو نهایی خوردن حق استفاده نداره؟!
اونی که نهاییشو خراب کرده اما با تلاش میخواد کنکورشو بترکونه حق استفاده نداره؟!
من اون زمان حرفمه دوست عزیز! اون زمان چند دفعه پیام دادم ! روی پیجتم نوشتم مشاوره ات رایگان نیست! اما یک کلام حرف نزدی
نمیخوام کل کل کنم . فقط میخوام بگم وقتی یک چیزی رو مینویسی . انجام بده .
VIVA Math & Physics
E=mC2
یه زمان میگی معدل 18 بفرسته تقریبا رایگانه
یه زمان میگی 19 رایگانه
یه زمان میگی کلا رایگانه
یه زمان میگی ..........
هر کس معدلش بالا باشه کنکور گل میکاره سابقه بشه واست؟!
ببخشید دوست عزیز ولی شما هنوز به منطق استنتاج هندسه مسلط نیستی که بدونی هر کس معدل نهاییش بالا باشه درسخون نیس.... بعد میخوای مشاوره بدی
مثال نقضش اینه یکی از دوستام تعریف میکرد 3 میلیون بده کل نمره های نهاییت 20 بشه
مثال نقضش اینه تو بعضی از حوزه ها عین نبات معلما تقلب میرسونن
مثال نقضش اینه بچه ها هم تقلب میکنن
نمیخوام تاپیک اشغال و اسپم و کل کل بشه . حرف دیگه ای هم ندارم . قضاوت با بچه ها . مدیر اسپم نیس .پاک نکن بچه ها خودشون قضاوت کنن
نقل قول ممنوع
VIVA Math & Physics
E=mC2
ویرایش توسط GUST : 26 تیر 1394 در ساعت 20:12
آقا منو ببخشید که جوابتونو ندادم ولی انصافا سرم شلوغ بود واقعا وقت سر خاروندم نداشتم همش پروژه دانشگاه همش تکلیف انصافا باید به منم حق بدی استادای ما واقعا نامردن!!!
همه جمعه های ما پر بود و باید میرفتیم دانشگاه و بعضی از استادا تکلیف میذاشتن و باید شبش مینداختیم داخل صندوق.
این که میگم معدل بالا واسه اینه که طرف قابل اتکا باشه و تو راهنمایی گرفتن از من سمج باشه.
وگرنه شما راست میگی کلی آدم هست نمره رو میخرن و کلی آدم هستن که نمره اشون بده ولی استعداد دارن.
من هر کسی که سمج باشه و به حرفام گوش بده رو دوست دارم ولی کم بهشون برخورد کردم واسه همین یه شرط همین جوری گذاشتم تا طرف الکی زنگ نزنه و وقتم الکی هدر نره.
البته نباید اینارو میگفتم ولی مجبورم کردین.
واقعا بابت جواب ندادن بهتون شرمنده ام.
الان شما هر کمکی بخای من در خدمتم>(((در مورد درسای دانشگاهم میتونم کمکت کنم))
منم معتقدم که هر کسی خودشو بهتر میشناسه و میتونه خودش برای خودش بهترین برنامه ریزی رو بکنه ولی بعضی وقتا مشاور میتونه برناممون رو بهتر کنه!مثلا اینکه اول کدون درسارو بخونیم؟کدوم درسارو بعد خوندن تست بزنیم؟چقدر بعد خوندن درس برای تست ها فاصله بدیم؟....
کسایی که از کتاب های مشاوره ای استفاده کردن و نتیجه بخش بوده اعلام کنن و نوع کتاب رو معرفی کنن
مشاور
من پارسال هفته های منو داشتم یه جورایی برای من که جا موندم چون بالاش نوشته بود هفته ها رو و... ضد حال و استرسی بود کلا خوشم نیومد
اما الان سالنامه گاجو گرفتم بسی راضیم دعا به جون مولفش
فقط یه قلم چی رو داشتم صفحه های اخرش که جمع کل ساعت و.. کندمگذاشتم کنار این اضافه میکنم که یه دید کلی داشته باشم(منظورم به جمع بندی هفتگی کلیه که تو نت هم هست میتونی اون سه صفحه رو پرینت بگیری)
حالا اگه خواستی توضیحات بیشتری از گاج بدم
به نظر من ادم باید خودش به خودش مشاوره بده ولی از نظر دیگران هم استفاده کنه...
مشاور ها(شخص دیگر)...احساس خوبی نسبت به اونا ندارم...دو مشاور همزمان دو نوع ایده میدن که هردوتاش کاملا اشتباهه!نمیگم کارشون اشتباهه هرچی باشه تجربه دارنو درسشون اینه...
ولی کی ادمو بهتر از خودش میشناسه؟
کتابای مشاوره ایم من یه کتاب به اسم دانش اموز یک دقیقه ای مطالعه کردم واقعا معرکست!
algorithm of success
}
(while(nosuccess
;()try again
(if(dead
;break
{
خب اول از همه من کلا همه کتابای بالا رو جز کنکور و خدایی که در این نزدیکی است چه دوران دبیرستان چه سال قبل داشتم و عاشق گاجم و این کتاب میتونه مورد علاقه تون باشه ویژگی هاش(الان سه تا سالنامه گاج و مهروماه قلم چی جلومهالبته قلم چی رو که همه اشنا هستن و پی دی افش هم کامل تو نت هست) :
اول از همه صفحه تعیین میزان مطالعه تقریبا یه امار دقیق از تعدا منابع وکتاب درسی تون تعداد فصل ها حجم(به صفحه و تفکیک پیش و پایه)حجم مطالع شده مانده(این دو ستون رو پیشنهاد میدم با مداد بنویسید که طول سال بشه ویرایش کرد)و یه سری حساب کتاب پایین صفحه که تقریبا کار مشاور رو برات میکنه و مشخص میشه تقریبا با توجه به منابعت چه ساعت مطالعه داشته باشی
خوبیش اینه اولا ببخشیدا حتی خودم در طول سال جو نمیگیریم بریم چندتا منبع بزاریم رو هم استرس تموم شدن نشدنش داشته باشیم و کلا بیخیال شیم با توجه به وقت از منابع استفاده میکنیم برای مشخص کردن سرفصل و حجم مطالعه شده در ماه و فصل و حتی دوره مرور خوبه چون طبق منابع و ...یه گزارش کلی و جامع میده(در مقایسه مهر وماه که همین الان جلوم هست همچین چیزی نداره)
بعدش راهنمای فصلیه البته زیاد خاص نیست فقط میشه یه برناه کلی که برای هر فصل میخواید رو مشخص کنید(مهروماه نداره قلم چی هم نداره البته بالایی رو هم نداره)
بعدش جدول روزانه مهروماه که کلا روز رو نوشته جلوش 18 باکس یک ساعته هست که خودت باید ساعت بزنی(برنامه ریزی مبتنی بر زمان)که از این ساعت تا اون ساعت خط بکشی چی خوندی پایین صفحه هم حالت چک لیست لیست کارهایی که انجام دادی رو مینویسی تیک میزنی اینجا محدودیت داره واسه هر روز5 کار برای جمع ساعات مطالعه از نظر من اتقریبا شبیه قلم چیه چون پشت برنامه هفتگی به تفکیک دروس میتونی جمع کنی گاج میشه کاملا برنامه ریزی مبتنی بر اولویت زمان حجم(که تو فایل های دکتر افشار هم بهترینه نوعه)انجام دادچون هم میشه اولوین بندیکرد هم لازم نیست تایم بدی فقط بعد خوندن ساعات شروع و پایان رو مینویسی و دوباره مثل چک لیست میتونی تیک بزنی انجام شده یا نه و مزیت بیشتر توضیحات داره جلوش برای هر درس که چی خوندی چقدر خوندی یا حجم تست و...تو بررسی کلی براساس تجارب قبلی واقعا برای جمع بندی ها و مرور ها لازم و مفیده
پایینش هم نام درس و فعالیت داره برای هر درس مطالعه شده به تفکیک مطالعه تشریحی(زمان/حجم)که کمک میکنه دستتون بیاد که بهد از هفته های اولیه و همچین مرور ها سرعت خوندنت تو اون درس و مبحث چقدره که پیش بینی صحیحی داشته باشید به تفکیک حجم تستی هم داره(که میشه گفت تقریبا مشابه قلم چی ولی کامل تر)همچین جدول مرور که این درس جز مرور(مثلا چند هفته بری جلو با یه برگشت میتونی تشخیص بدی کدوم درس اولویت مرور بالاتری داره اگه خیلی وقته مرور نشده)و جمع ساعات مطالعه که برای مبحثی به نظرم خوبه چون میفهمی جدا از حجم مطالعه درس(در قلم چی و مهر وماه)هر مبحثی چقدر وقت گذاشتی بازم تو جمه بندی خوبه چون براساس بودجه بندی اگه مبحثی کم گذاشته باشی ولی سوالات بیشتری بیاد میفهمی چون مثلا شاید در طول سال وقت زیادی رو مباحث دیگه اون مبحث گذاشته باشی و یادت نباشه
جمع بندی هفتگی هم مشابه مهروماه
عاشق ارزیابی ماه هستم هر درس به تفکیک کتاب کمک درسی مشخص میکنه خلاصه برداری شده حل تمرین تست اشکال گیری میزان درصدای خونه کلاس ازمون و میانگینشون و مرور که دفاتر دیگه ندارن
و پایین صفحه هم مباحث مطالعه نشده رو میتونی وارد کنی که حالا اگه برای ماه بعد نمیشه بزاری تو برنامه(برای پیش ها و کسایی که با ازمون پیش میرن)یادت بمونه تیکه تیکه بزاری و فراموش نشه(مشکل پراکنده خونی و جا موندن که گریبانگیر همه هست )
پیش بینی ماه هم هست که فوق العاده است برای فارغ التحصیل ها که بر اساس درس فصل و حجم و زمان یه نمایی کلی داری به خصوص برای بی مشاور ها که لازمه جوری پیش برن برسن تموم کنند
اخرش هم یه عالمه صفحه برای ارزیابی ازمون هاتون به تفکیک درس و مبحث هست
یه توصیه کسایی که اگه از برنامه جابیفتن مثلا چند هفته نخونن با دیدن صفحات سفید دفتر به خصوص تو مهروماه که هرهفته ماه مشخص کرده بود کاملا بی میل میشن به اون دفتر گاج خوبه
چون مهروماه من یکی رو زده کرده چون اون تاریخ مشخص کردن بالاش به شدت رو اعصاب من یکی بود
تو این مورد گاج و قلم چی بهترن
اگه برای مقاله اموزشی میخواید سراغش برید که پولیه ریختید دور خیلی سبز کنکورت رو قورت بده(خودم چاپ قدیمشو دارم و بسیار راضی)برای اموزش برنامه ریزی و مشاوره ای تکه کنکور و خدایی که در این نزدیکی هست رو هم همه از انگیزشی تعریف میکنند
اگه هم با گاج عشق نمیکنید قلم چی و راه اندیشه مشاور علی رضا عزیزی فر(را اندیشه رو تو فایل های دکتر افشار برای جلسه خصوصی که تو نت شنیدم توصیه کرده بودن)خوبه البته مدار بسته یا مشابه اش رو شنیدم اما ندیدمش تعریفش هم هست
مهم ترین چیز برید نگاه کنید ببنید با کدوم بیشتر حال میکنید و دوستش دارید من گاجو دیدم انقدر برام راضی کننده بود دیگه دوره نیفتادم دنبال مداربسته و راه اندیشه چون همه چیزی رو که میخواستم داشت
البته چون در فروم یه جوی هست که از چیزی واقعا راضی باشی و خیلی تعریفشو کنی میگن تبلیغ بیخود لازم به ذکره این انتشارات و کتاب مال من نیست فقط تجربه مو گفتم که احتمالا پشت کنکوری ها بیشتر درک کنند چون قدرشو میدونن
دیگه تلاشمو کردم چیزای که خوب بودن امتیاز بود رو بگم تنها ضعفش اینه اگه از برنامه ریزی کلا هیچی نمیدونید یا خیلی سبزو بگیرید کنکورت رو قورت بده یا فایل های صوتی دکتر افشار(اینم تبلیغ نیست من مشاوره خصوصی نگرفتم فقط فایل های روی سایت رو گوش دادم و عملا 99 درصد سوالا ها جواب داده شده فقط حوصله کنید تا اول ساله وقت بزارید یه منبع کامل و رایگانه)
انشالله همه موفق باشیم
من کتاب "کنکورت را قورت بده " رو دارم بدک نیس
ولی بهترین مشاور رایگان یکی از اقوام هست که رتبه ی خوب کسب کرده![]()
Mehdi Is Back
کنکورت را قورت بده رو دارم کتاب خیلی خوبیه
زن عشق می کارد و کینه درو می کند
او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی...
-او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد...
-او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی...
-او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر....
-و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد...
برای یک بنده خدایی سوالی پیش اومد گفتم اگه کسی میدونه کمک کنه
شماره تلفن رامین نیکخو و جعفرقلی و دیبازر و نکوئی رو کسی داره بفرسته
ممنون
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)