این روزی بیشتر از 13ساعت جوکه یا واقعیه:/باو ازتابستون بخودتون فشار زیادی نیارین تا وسط راه نبُرین
 من الان یه هفته تا کنکور دارم هنوز تو عمرم بیشتر از 11ساعت نخوندم ://
زیر3 ساعت
3 تا 5 ساعت
5 تا 7 ساعت
7 تا 9 ساعت
9 تا 11 ساعت
11 تا 13 ساعت
بیشتر از 13 ساعت
این روزی بیشتر از 13ساعت جوکه یا واقعیه:/باو ازتابستون بخودتون فشار زیادی نیارین تا وسط راه نبُرین
 من الان یه هفته تا کنکور دارم هنوز تو عمرم بیشتر از 11ساعت نخوندم ://
سلام دوستان
عزیزان میشه بگید کاری که من میکنم درست یا نه....؟؟؟؟؟
من تابستون ازمونی نمیدم فقط کلاس میرم و درس اونا رو میخونم یکی هم اینکه مثلا تو شیمی 2 فصل 4&1 رو میخونم، تو زیست 2 بخش های گیاهی که یکم ضعف دارم و همچنین گوارش و کلا این که تو دوم و سوم هر جا که اشکال داشتم رو میخونم و همه کتابا رو کامل نمیخونم....میخوام از مهر با برنامه قلم جلو برم وتابستون فقط رفع اشکال و چیزایی که یادم رفته رو بخونم...............
ممنون میشم جواب بدین............
میشه نظرتون رو بگین؟؟؟؟؟؟
از نظر من ای کاش با برنامه تابستون قلمچی پیش می رفتید .. من قلمچی نمیرم ولی مطابق با برنامه اون پیش میرم و پنجشنبه قبل هر آزمون مرور دارم و جمعه هم آزمون میدم .. چون میگن اگر پایه رو در تابستون بخوانید وقت مدرسه خیالتون جمع هست،و همراه با برنامه کانون مرورمی کنید ...نظر من هست
از نظر من ای کاش با برنامه تابستون قلمچی پیش می رفتید .. من قلمچی نمیرم ولی مطابق با برنامه اون پیش میرم و پنجشنبه قبل هر آزمون مرور دارم و جمعه هم آزمون میدم .. چون میگن اگر پایه رو در تابستون بخوانید وقت مدرسه خیالتون جمع هست،و همراه با برنامه کانون مرورمی کنید ...نظر من هست
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
آقا
این تاپیک جزو تازه آپدیت شده ها میاد
ولی اخرین پیامش واس سال 96 ه
عجب اسیری شدیما :/
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی که پس از از عمر چه ماند باقی
مهر است و محبت است و باقی همه هیچ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)