خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 43
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question براي سومين سال پشت كنكوربمونم‌؟

سلام

من امسال سومين كنكور مو دادم و واقعا خيلي سخت بود ميدونم به اون چيزي كه ميخوام نميرسم سال اولي كه پشت كنكوربودم اصلا نخوندم و لي امسال يه كارايي كردم و تموم فكروذكرم دانشگاه شريف بوده وهست باتوجه به درصدام فكرنكنم به چيزي كه ميخوام برسم . بنظرتون يه سالم بخونم ؟

لطفاازته دل راهنماييم كنين
      مچكرم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      از من میشنوی برو که وضع از این هم بدتر میشه!
      ...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مطمئنم اگه بمونم ميخونم ولي ميترسم از سخت ترشدن سوالا

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saye-saye نمایش پست ها
      سلام

من امسال سومين كنكور مو دادم و واقعا خيلي سخت بود ميدونم به اون چيزي كه ميخوام نميرسم سال اولي كه پشت كنكوربودم اصلا نخوندم و لي امسال يه كارايي كردم و تموم فكروذكرم دانشگاه شريف بوده وهست باتوجه به درصدام فكرنكنم به چيزي كه ميخوام برسم . بنظرتون يه سالم بخونم ؟

لطفاازته دل راهنماييم كنين
      مچكرم
      سلام
      اگر هدف معینی دارین و فقط به اون هدف فکر میکنین و میدونین که جز با دانشگاه شریف نمیشه به اون هدف رسید پس بازم براش تلاش کنین.
      ولی اگر رشته مورد علاقتون در دانشگاه های خوب دیگه هم وجود داره و میتونین با ورود به اون دانشگاه هاو تلاش بیشتر خودتون(نسبت به زمانی که در دانشگاه شریف باشین)به هدفتون برسین پس بهتره برین دانشگاه.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بعضي وقتا فكرميكنم شايد ارزش 3سال پشت كنكورموندنو نداره

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      از ته دل و واقع بینانه اگ بگم نمون بهتره ... چون سه ساله نخوندی و نتونستی امسالم مثه سالای قبل میشه ...

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      معدلت خوبه؟
      چون به احتمال زیاد سال آینده میشه 35%

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما که رشتتون ریاضیه که دیگه سه سال موندن نداره!
      تو مهندسی ها هم مهم مهارتته.
      بعضي وقتا فكرميكنم شايد ارزش 3سال پشت كنكورموندنو نداره
      توصیه می کنم کتاب "امکان" از آقای سخاوتی رو دانلود کنید و بخونید...
      تصمیمتون قابل احترامه ولی واقعا اگر رتبتون به رشته ای که می خواین تو دولتی های خوب دیگه می رسه حتما برین...
      اگر به رشته ای از ته دل علاقه داشته باشید هرچقدر هم اساتید دانشگاه بد باشن می تونین تا حدی جبرانش کنین.
      موفق باشید!
      ویرایش توسط Coyote : 01 تیر 1394 در ساعت 20:44

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه تجربی بودید میگفتم بستگی به خودتون داره...ولی بازم پیشنهاد میکردم برید دانشگاه...
      ولی ریاضی فرق میکنه...
      پیشنهاد میکنم در مقطع کارشناسی تلاش خودتونو بکنین و نمرات بالا کسب کنین و برای مقاطع بالاتر وارد دانشگاه های مد نظرتون بشید...
      البته باز هم تصمیم گیری با خودتونه...چون من کسایی رو دیدم که بعد از سه سال نتیجه ی خودشونو گرفتن...ولی ریسکش بالاس و امکان داره1سال عقب تر بیوفتید یا کلا ناامید بشید...
      البته بستگی به این هم داره که در سالی که گذشت چه کارهایی کردید...چه قدر از توان خودتون مایه گذاشتین...مشکل اصلیتون چی بوده عدم تمرکز,نداشتن ساعت مطالعه ی کافی یا اشکال در مباحث پایه یا هر چیز دیگه...
      حتما همه ی شرایط رو در نظر و تصمیم درست رو بگیرید...

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تصوراينكه يه دانشگاه ديگه درس بخونم عذابم ميده ... حسي شبيه باختن روياهام ....

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تصوراينكه يه دانشگاه ديگه درس بخونم عذابم ميده ... حسي شبيه باختن روياهام ....
      پس اگ میخوای بمونی در اندازه رویاهات تلاش کن نزار مثه این سه سال بشه ...

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Hosein نمایش پست ها
      اگه تجربی بودید میگفتم بستگی به خودتون داره...ولی بازم پیشنهاد میکردم برید دانشگاه...
      ولی ریاضی فرق میکنه...
      پیشنهاد میکنم در مقطع کارشناسی تلاش خودتونو بکنین و نمرات بالا کسب کنین و برای مقاطع بالاتر وارد دانشگاه های مد نظرتون بشید...
      البته باز هم تصمیم گیری با خودتونه...چون من کسایی رو دیدم که بعد از سه سال نتیجه ی خودشونو گرفتن...ولی ریسکش بالاس و امکان داره1سال عقب تر بیوفتید یا کلا ناامید بشید...
      البته بستگی به این هم داره که در سالی که گذشت چه کارهایی کردید...چه قدر از توان خودتون مایه گذاشتین...مشکل اصلیتون چی بوده عدم تمرکز,نداشتن ساعت مطالعه ی کافی یا اشکال در مباحث پایه یا هر چیز دیگه...
      حتما همه ی شرایط رو در نظر و تصمیم درست رو بگیرید...
      سال گذشته من واقعا تلاش كردم ولي يكي دوماه مونده به كنكور بخاطر يه سري مشكلاتي نتونستم اونطوركه بايد تلاشاموبه جايي برسونم ... مطمئنم اكه بمونم ميتونم بخونم ... به هرحال براخودم صاحب تجربه م واقعا انگيزه كافي رو دارم . شايد اوني كه كارشناسي رو تويه دانشگاه خيلي خيلي معمولي گذرونده باشه نميتونه ارشد دانشگاه هاي برتر قبول شه !

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      پس اگ میخوای بمونی در اندازه رویاهات تلاش کن نزار مثه این سه سال بشه ...
      شديدا موافقم

14. Top | #14
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      . شايد اوني كه كارشناسي رو تويه دانشگاه خيلي خيلي معمولي گذرونده باشه نميتونه ارشد دانشگاه هاي برتر قبول شه !
      1- کاملا غلطه

2- شما هدفت دانشگاهه ؟ یعنی فقط اسم دانشگاه برات مهمه ؟ خوب خیلی اشتباه می کنی .

3- این حس کاذب اعتماد به نفسی که پس از کنکور میاد سراغ خیلی ها ، به همون سرعتی که اوج گرفته ، فروکش می کنه. الان زمان مناسبی برای تصمیم گیری نیست. بذار کارنامه اولیه بیاد بعد.

4- .....(حسش نیست )

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط marsad نمایش پست ها
      معدلت خوبه؟
      چون به احتمال زیاد سال آینده میشه 35%
      معدلم خوب ِ خوب كه نيست ... 17.53

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن