خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 43 از 43
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همیشه راهی برای پیروزی هست.........

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avant نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز....میتونم بپرسم که هدفتون از رفتن به شریف چیه؟؟؟ اگه شخصی هسته نگین و فقط رشته ای که علاقه مند هستید چیه؟؟
      سلام ... يه جورايي شخصيه!
      مكانيك دوس دارم

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saye-saye نمایش پست ها
      سلام

من امسال سومين كنكور مو دادم و واقعا خيلي سخت بود ميدونم به اون چيزي كه ميخوام نميرسم سال اولي كه پشت كنكوربودم اصلا نخوندم و لي امسال يه كارايي كردم و تموم فكروذكرم دانشگاه شريف بوده وهست باتوجه به درصدام فكرنكنم به چيزي كه ميخوام برسم . بنظرتون يه سالم بخونم ؟

لطفاازته دل راهنماييم كنين
      مچكرم

هیچ کس نمی تونه اینو بهت بگه شاید بزرگترین ریسک زندگیت رو می کنی با خودت رو راست باش کنکور آسون تر نمیشه اگه ارزششو داره که یه سال عمرتو پای یه دانشگاه بذاری که هیچ ولی اگه نه تو می تونی یه دانشگاه پایین تر از شریف بخونی و فوق لیسانسو بری شریف یه رتبه یک تجربی میگفت که فشاری که توی دانشگاه تهران هست تو دانشگاه های دیگه نیست و دیگه نمی تونه تفریح کنه زندگیش شده درس و درس و درس و جونیش رو پایه درس ریخته در حالی که همون درسو می تونست توی دانشگاه پایین تر بخونهو تخصص بره تهران (شاید بگی کسی که تهران خونده راحت تر قبول میشه .لی این طوریام نیست هر کی هر جا بخونه و درست بخونه میتونه تخصص قبول شه ) و هم جونی کنه هم درس بخونه
      انتخاب با خودته بیشتر فکر کن مثله خیلی خیلی مهمه با دو سه تا مشاور هم مشورت کن

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آره بايد بامشاور مشورت كنم . كسي مشاورخوب سراغ داره تو تبريز؟

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آره بايد بامشاور مشورت كنم . كسي مشاورخوب سراغ داره تو تبريز؟

با فقط یکی نه ها با چند تا که نقطه نظر های مختلفی رو بهت بگن که تصمیم گیریت آسون تر بشه

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid1996 نمایش پست ها
      با فقط یکی نه ها با چند تا که نقطه نظر های مختلفی رو بهت بگن که تصمیم گیریت آسون تر بشه
      باشه...
      حالا پولشو ازكجابيارم

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      باشه...
      حالا پولشو ازكجابيارم

پول؟؟؟؟
      در مورد سرنوشت ساز ترین مسئله زندگیت نمیخوای هزینه کنی؟؟؟

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

من امسال سومين كنكور مو دادم و واقعا خيلي سخت بود ميدونم به اون چيزي كه ميخوام نميرسم سال اولي كه پشت كنكوربودم اصلا نخوندم و لي امسال يه كارايي كردم و تموم فكروذكرم دانشگاه شريف بوده وهست باتوجه به درصدام فكرنكنم به چيزي كه ميخوام برسم . بنظرتون يه سالم بخونم ؟

لطفاازته دل راهنماييم كنين
      مچكرم
      نه بابا.درسته هر سال تجربت زیاد میشه ولی روحیتم باس بیاری بالا اگه میخای بمونی.بنظر من نمون.معلوم نیست این سازمان سنجش کنکورو به کجا میخاد بکشونه.الان دیه تو ایران مهم پول درآوردنه نه تحصیل.کار داشته باشو پولدار همه واست تره خورد میکنن.واااااالااااااااااا
      پاسخ به سوالات سربازی

9. Top | #39
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من موندن یه سال دیگه شما که هیچی 10 سال دیگه هم باشی راستش فایده نداره چون هنوز دنبال بهانه و تایید دیگران هستی و مشاور و....کتابو....بعد 3 سال
      برو شاید تو دانشگاه متحول بشیو به هدفت برسی

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان لطفاديگه نظرندين

باتشكر!

11. Top | #41
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ارادشو داری بمون

+ این > زندگی ماهی سیاه کوچولو وبلاگ ی دوستیه ک فک کنم 5.6 ساله پشت کنکوره و چند روزه دوباره شروع کرده ب خوندن برا 95 میتونه براتون مفید باشه

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون دوست عزيز

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگر واقعا تواناییشو و انگیزشو داری بشین بخون ی سال دیگه.اگرم نه برو به فکر ارشد شریف باش

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن