خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 43
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      1- کاملا غلطه

2- شما هدفت دانشگاهه ؟ یعنی فقط اسم دانشگاه برات مهمه ؟ خوب خیلی اشتباه می کنی .

3- این حس کاذب اعتماد به نفسی که پس از کنکور میاد سراغ خیلی ها ، به همون سرعتی که اوج گرفته ، فروکش می کنه. الان زمان مناسبی برای تصمیم گیری نیست. بذار کارنامه اولیه بیاد بعد.

4- .....(حسش نیست )
      1- من گفتم شايد..
      2-هدفم دانشگاهه ولي نه هردانشگاهي ..
      3-به هرحال من 3 باركنكوردادم ميتونم حس اعتمادبه نفس كاذب وغيركاذب ِ‌بعد ازكنكورو ازهم تشخيص بدم .
      4- ...
      ویرایش توسط saye-saye : 01 تیر 1394 در ساعت 21:17

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saye-saye نمایش پست ها
      شايد اوني كه كارشناسي رو تويه دانشگاه خيلي خيلي معمولي گذرونده باشه نميتونه ارشد دانشگاه هاي برتر قبول شه !

این درست نیست ....فردی بوده از ازاد رفته امیرکبیر الان اونجا داره درس میخونه و بالعکس فردی رو میشناسم که کارشناسی رو تهران خوند ولی ارشد و دکتری رو شهرستان قبول شد.....هرچیزی به تلاش و اراده خودتون بستگی داره.
      اگر توکل و تلاش و اراده رو باهم داشته باشین بدونین که به خواستتون میرسین انشاالله.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Catman نمایش پست ها
      این درست نیست ....فردی بوده از ازاد رفته امیرکبیر الان اونجا داره درس میخونه و بالعکس فردی رو میشناسم که کارشناسی رو تهران خوند ولی ارشد و دکتری رو شهرستان قبول شد.....هرچیزی به تلاش و اراده خودتون بستگی داره.
      اگر توکل و تلاش و اراده رو باهم داشته باشین بدونین که به خواستتون میرسین انشاالله.
      باتلاش و توكل ميشه به همه چي رسيد.

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Piece of Cake نمایش پست ها
      توصیه می کنم کتاب "امکان" از آقای سخاوتی رو دانلود کنید و بخونید...
      يه جاهايي ازكتابي كه گفته بودين خوندم ...
      ذهنمو درگيركرد ...

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      شما که انقدر هدفتون بالاست و چیری رو به شریف ترجیح نمیدین چرا گذاشتین 3 سال عمرتون بگذره الکی... به نظر من امسالو انتخاب رشته کنین برا ارشد برید شریف...1 سال عمر خیلیه....منم خیلی تو رویا میرم..همه دانشگاهای برتر دوس دارن منم عاشق داروی دانشگاه تهرانم..ولی عمرمو بخاطر دانشگاه نمیذارم چون رشته برام مهمتره تا دانشگاه...

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      رشته ریاضی ارزش 3سال موندنو نداره ..لیسانس بگیرید دوباره امتحان دارید برا فوق.. فوق تموم بشه بازم امتحان دارید برا دکترا...بچه های تجربی اگه بمونن هدفشون از همون اول دکتراست.. یه پل به سمت دکترا...ارزش پشت کنکور موندن تو تجربی هست ولی ریاضی نه.... شما اگه همون رشته دلخواهتو قبول شدی برو ولی تو ارشد و دکترا جبران کن بهترین دانشگاه قبول شو
      ویرایش توسط eli94 : 01 تیر 1394 در ساعت 22:11

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها یه سوال من امسال سال دومم بود که کنکور دادم رتبه 55000 سال اول رو کردم 8000.هوشمم خیلی خوبه زیست رو بدون زدن تست درست درمون از همایش خوندم بدون ژنتیک و گیاهی 50 زدم تو کنکور.بنظرتون ارزش داره یه سوال دیگه بمونم برای دندون؟امسال از بهمن خوندم عید رو هم نخوندم

8. Top | #23
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali.z نمایش پست ها
      بچه ها یه سوال من امسال سال دومم بود که کنکور دادم رتبه 55000 سال اول رو کردم 8000.هوشمم خیلی خوبه زیست رو بدون زدن تست درست درمون از همایش خوندم بدون ژنتیک و گیاهی 50 زدم تو کنکور.بنظرتون ارزش داره یه سوال دیگه بمونم برای دندون؟امسال از بهمن خوندم عید رو هم نخوندم

اگر فکر میکنین سال 95 میتونین رتبه ای بیارین که دندون قبول بشین و به این رشته هم علاقه دارین ....فکر میکنم یک سال دیگه هم بمونین بد نباشه....البته همه چیز بستگی به موقعیت خودتون داره.

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظر بمون اگه رویات برات ارزشمنده درسته برای ریاضی دانشگاه خیلی مهمه با تجربی فرق داره... منم عقیده تو رو دارم و اگه فکر می کنی هدف داری پس براش بجنگ.
      ویرایش توسط khatereh 2 : 01 تیر 1394 در ساعت 23:38

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه بجنگی موفق میشی عادت نکن به شکست به نجنگیدن برای ارزوهات باور نکن نشدن ها روعادت نکن به عادی بودن...برای ارزوهات بجنگ...هر طور که شده نذار دیر بشه نذار....

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام ،
      الان ته دلم در دسترسه و دارم از اونجا پست ارسال میکنم ،
      من الان خیلی دوست دارم بگم بمون واسه هدفت بجنگ و آخرش شکستش بده ولی همینجا یه چیزای دیگه میاد وسط که منو از گفتن حرف قبلی تا حدودی منصرف میکنه ،
      خود کنکورو میگم ، آدم نمیتونه تضمین کنه که سال بعد چی میشه ، خوب شاید یکی بگه مگه امسال چی شد ؟ خوب سوالات نسبت به سال پیش سخت بود حالا تاثیر معدل زیاد نشد ولی قبول کنیم نمیشنه تضمین کرد چی میشه سال بعد ، یه اتفاقاتی ممکنه بیفته چرا باید ریسک کرد ؟ آخه مگه خود کنکور چیه که واسه بار چندم پشتش موند ؟ به شخصه اصلا با سیستم کنکور حال نمیکنم
      اگه امسال یه رشته و دانشگاه قابل قبولی آوردین برین ، و آرمان هایی که دارین تو دانشگاه پیاده کنین
      موفق باشین تا موفق باشم

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سلام.من خیلی کوچیکتر ازاونم که در اینده شما دخالتی کنم ولی خوب اصلا نمون برو دانشگاه هررشته و دانشگاهی شد.با این وضع که هرروز یک قانون میاد بهتره همین تابستون بری.
      زندگی پانتومیم است

حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saye-saye نمایش پست ها
      مطمئنم اگه بمونم ميخونم ولي ميترسم از سخت ترشدن سوالا

اینکه سوالات کنکور سخت میشه درش هیچ شکی نیست
      اما خب باید خیلی دقت کنی ، یعنی برنامه درستی داشته باشی + منابع خیلی خوب و غنی انتخاب کنی + آزمون های آزمایشی قوی شرکت کنی + از همه مهمتر هم درست درس رو بخونی و برای هدفت هم بجنگی که قطعاً موفق میشی ، هیچ شکی هم درش نیست
      سوالات کنکور رو که از مریخ نمیارن ، قطعاً مشابه سوالات قبل هستش و شما اگر درس رو خوب بخونی و بفهمی با توجه به اینکه فارغ التحصیل هم هستی قشنگ میتونی یه رتبه زیر 1000 بیاری ، البته در این که سوالات کنکورهای جدید مفهومی شدن هم هیچ شکی نیست

تلاش تلاش تلاش + پشتکار و هدف = موفقیت

موفق باشی
      التماس دعا

14. Top | #29
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز....میتونم بپرسم که هدفتون از رفتن به شریف چیه؟؟؟ اگه شخصی هسته نگین و فقط رشته ای که علاقه مند هستید چیه؟؟

15. Top | #30
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه واقعا دانشگاه دیگه بودن عذابت میده حتما حتما یک سال دیگه مثل.... بشین بخون هروقت ناامید شدی به هدف بزرگت فکر کن و اینکه هر کسی به خدا توکل کنه و تلاش کنه موفق میشه یا علیتو بگو از سختی ها نترس سختی هم اگه هس واسه همه ی بچه هاست نه فقط تو پس بلند شو پوز همه ی داوطلبارو بخوابون

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن