طبیعتا هیچ بقالی(رسانه داخلی)نمیگه ماست من ترشه...وصدالبته بچه های ماعادت دارن همه چی رو بی اندازه بزرگ کننتاجایی که سلیمانی رو به قول شما بکنن بتمن ویابرعکس بزرگیمثل شریعتی رو وسیله ی توهین وتمسخرقراربدندرضمن بااین که ذهنیت ومرز مشخصی بین افرادمذهبی وغیرمذهبی ندارم به نظرم سلیمانی پشت قواله ی افراد مذهبی نیست چون یکی از پاسدارای کشوره وموقع دفاع و...جونش رو فقط برای افراد مذهبی به خطرنمیندازه وچه من وشما(که نه مذهبی افراطی ونه غیرمذهبی افراطی هستیم)وچه افراد مذهبی وغیر مذهبی به نوعی به ایشون وامثال ایشون مدیونیماما درمورد سلیمانی رسانه های غرب هم قابل استناد هستندمن سلیمانی رو همونطور که هست میبینم...نه کمترونه بیشترسلیمانی هم یک فرد نظامی دراین نظام هست مثل بقیه...وبسیار زیادن کسایی که نام ونشان ودرجه ونفوذ بیشتری نسبتبه اون دارن...اماتاحالا ازخودتون پرسیدین چرا میون این همه نام ونشون رسانه های غرب باید روی سلیمانی فوکوس کنن؟؟؟به عقیده ی من ژنرالها و لایه های نظامی آمریکا اونقدر باعظمت ومقتدر هستند که حتی خیلی از افرادوکشورهارو سنگ ریزه هم حساب نمیکنن اما چرا باید از سلیمانی به عنوان یک (دشمن محترم)یاد کننتاجایی که یکی از افرادسرشناس غرب(که متاسفانه حضورذهن ندارم) تو یکی از مصاحبه هاش گفته:من مشتاقم اوراببینم وفقط از او بپرسم دقیقا ازجان ما چه میخواهی؟!!!در این که سلیمانی درکانون توجه مقامات غربی وزیرذره بین رسانه های غربی هست شکی نیست وبحث دراین مورد بیهوده است...وهمین امر نشون میده سلیمانی قطعا براشون دردسرساز بوده...عنوان خطرناکترین مردجهان هم به نقل از یک مجله ی آمریکایی ذکر شده...وجالبه بدونین این مرد تنها کسیه که درکنگره آمریکا علنا اسمش روجهت ترور ذکر کردن...سلیمانی بتمن نیست چون بتمن یک تخیله نه واقعیت...اگه مشتاق بودین میتونین مراجع غربی رو دراین مورد دنبال کنینهیچکس الکی پاش تو امضای من وانمیشه..حتما لقمه ی دندون گیری بوده...و درنهایت: تا نباشد چیزکی مردم نگویندچیزها...