موافق ام
مخالف ام
بازمــــانده ..
درسته که بابرداشته شدن تحریم هافوری تفاوتهای بازاراقتصادی ایران آشکارنمیشه ولی این بی انصافیه اگرهم هیچ تفاوتی نبینیم
پس اینی که شماهامیگیدینی این همه راهوالکی دارن تیم مذاکره کننده میرن
مثل اینکه نمیدونین که ماچقدرپول بلوکه شده داریم که اگه آزادبشه حتماتغییرایجادمیشه!
یااینکه نمیدونین وقتی اقتصادمون ثبات پیداکنه خیلی ازپدران ما حتی شایدخودشمابخواین سرمایه گذاری کنین چون تحریمی نیست،بازارثبات پیداکرده،پیشبینی ها راحترمیشه.....مگه غیرازاینومی خوایم فعلا...مشکل بازارما(کمبودسرمایه گذاریه)
تغییرایجادمیشه ولی بالغوهمه تحریمها،بازاراقتصادمون ازرکودخارج میشه اگه بعدازلغوتحریم بتونیم بقیه راهودرست بریم
استاداقتصادما میگفت راه طولانی درپیش داریم
شماها بخواین بالغوتحریم چیزی ارزون بشه!واقعاشایدنشه ...ماتحریمم نداشتیم هرروز یه چیزی گرون میشد
اگه وجود احزاب و جناح های گوناگون و انتقاد ها باعث بی ثباتی یک کشور بشن،آمریکا بی ثبات ترین کشور دنیا خواهد بود!!!...وقتی مسئله بی ثباتی روی میده که این احزاب و جناح ها بخوان به هر ترتیب به هم ضربه بزنن...شاید بهتر باشه بعضی جاها از همین خارجی ها که همه چیزشان از دید بعضی ها بد است !!!!یاد بگیریم،حتی از یک فرد مثل سارکوزی(رئیس جمهور قبلی فرانسه)که پس از شکست در انتخابات بلافاصله به رقیبش تبریک گفت و اعلان کرد که آماده کمک کردن به اونه!!اگه هر گونه انتقاد بد باشه که اصلا مفهومی به نام انتقاد سازنده نخواهیم داشت!!
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
جناب ببخشیدمهو ،من درموردانتقادحرف میزنم انتقاد!خودمون هم خوب میدونیم الان تووضع تحریم ایران بایدهمفکربشه ،احزاب بایدحداقل دراینکه مابخوایم توافق کنیم جبهه خلاف پیش نگیرن،دراین موردونه درمورد انتخاباتواون چیزایی که مدنظرشماهستش
من به شماپیشنهادمیکنم رسانه های غربی روهم نگاه کنین ازبین این همه رسانه غربی شایدیکیشوپیداکردیدکه کمی بیطرف باشه،..اونوقت میبینیدکه مخالفت احزاب سیاسی چه ضررجبران ناپذیری خواهدداشت!
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
سال 57 که ایران وارد جنگ با عراق شد ، سلیمانی فقط یه سخنران عادی تو جبهه ها بود ، اما باز هم خاک ایران حفظ شد !! تازه اون موقع اوایل انقلاب بود و اوضاع به هم ریخته ، از اون طرف همه جهان به عراق کمک می کردند و ایران حامیش لیبی بود ، اما الآن اوضاع فرق میکنه و مقابله راحت تر هم هست ؛
پس برادر اینو هیچ وقت فراموش نکن که ایران رو خود مردمش سرپا نگه می دارند و نه افرادی مثل قاسم سلیمانی یا بشکه آبادی ( ف***ز آبادی !!)
البته من منظورم از اون حرف مستقیما شما نبودی ، کلا این موجی هست که بین جوون های غیر مذهبی هم به راه افتاده که فکر می کنند این آقا بتمنه !!
اما در مورد حرف شیمون پرز ،
اولا منبعتون کجاست ؟! روزنامه کیهان یا سایت فارس ؟!!
ثانیا ، بر فرض اینکه منبع خارجی خوبی هم داشته باشید ، پس چرا حرف های دیگر رهبران خارجی رو نقل قول نمیکنید و می گید اونا دروغه ، فقط اینی که از ما تعریف کرده راسته!!
مشکل اقتصادی تمام کشور های جهان داخلیه !! اصلا تمام مشکلات سیاسی ، اجتمائی و فرهنگی هر کشوری داخلیه !!
اما برای کشوری که اقتصاد متکی به نفت داره ، و در تمام ارگان های اون دزدی و پارتی بازی و رانت خواری انجام میشه ، تو چنین کشوری فرق فروش نیم میلیون بشکه نفت با 5 میلیون بشکه خیلی ، خیلی محسوسه !! تا اونجایی که یه احمقی پیدا میشه و به پشتوانه چنین پولی شروع میکنه برا کل ایرانی ها خونه بسازه !!(مسکن مهرو میگم)
انشاالله که برداشته بشه مرم یه نفس راحت بکشن...
شما از خیلی چیزا اطلاعات نداریدو نمیشه اینجا مطرحشون کرد فقط در همین حد بدونید که تحریمها اینقدر روی ایران فشار آورده که دولتمردان که به تنها چیزی که اهمیت نمیدن مردمه حاضرن بزنن زیر همه آرمانهای اتمی! و توافق رو با همه کارشکنیهای طرف مقابل بگیرن...
اینکه مردم نقش اصلی رو دارند شکی نیست ...
ایران از لحاظ قدرت نظامی جایگاه خوبی داره
من فقط سردار سلیمانی رو میشناسم .. ایشون هم خوب داره جنگ نیابتی ایران در عراق رو اداره میکنه
طبیعتا هیچ بقالی(رسانه داخلی)نمیگه ماست من ترشه...وصدالبته بچه های ماعادت دارن همه چی رو بی اندازه بزرگ کننتاجایی که سلیمانی رو به قول شما بکنن بتمن ویابرعکس بزرگیمثل شریعتی رو وسیله ی توهین وتمسخرقراربدندرضمن بااین که ذهنیت ومرز مشخصی بین افرادمذهبی وغیرمذهبی ندارم به نظرم سلیمانی پشت قواله ی افراد مذهبی نیست چون یکی از پاسدارای کشوره وموقع دفاع و...جونش رو فقط برای افراد مذهبی به خطرنمیندازه وچه من وشما(که نه مذهبی افراطی ونه غیرمذهبی افراطی هستیم)وچه افراد مذهبی وغیر مذهبی به نوعی به ایشون وامثال ایشون مدیونیماما درمورد سلیمانی رسانه های غرب هم قابل استناد هستندمن سلیمانی رو همونطور که هست میبینم...نه کمترونه بیشترسلیمانی هم یک فرد نظامی دراین نظام هست مثل بقیه...وبسیار زیادن کسایی که نام ونشان ودرجه ونفوذ بیشتری نسبتبه اون دارن...اماتاحالا ازخودتون پرسیدین چرا میون این همه نام ونشون رسانه های غرب باید روی سلیمانی فوکوس کنن؟؟؟به عقیده ی من ژنرالها و لایه های نظامی آمریکا اونقدر باعظمت ومقتدر هستند که حتی خیلی از افرادوکشورهارو سنگ ریزه هم حساب نمیکنن اما چرا باید از سلیمانی به عنوان یک (دشمن محترم)یاد کننتاجایی که یکی از افرادسرشناس غرب(که متاسفانه حضورذهن ندارم) تو یکی از مصاحبه هاش گفته:من مشتاقم اوراببینم وفقط از او بپرسم دقیقا ازجان ما چه میخواهی؟!!!در این که سلیمانی درکانون توجه مقامات غربی وزیرذره بین رسانه های غربی هست شکی نیست وبحث دراین مورد بیهوده است...وهمین امر نشون میده سلیمانی قطعا براشون دردسرساز بوده...عنوان خطرناکترین مردجهان هم به نقل از یک مجله ی آمریکایی ذکر شده...وجالبه بدونین این مرد تنها کسیه که درکنگره آمریکا علنا اسمش روجهت ترور ذکر کردن...سلیمانی بتمن نیست چون بتمن یک تخیله نه واقعیت...اگه مشتاق بودین میتونین مراجع غربی رو دراین مورد دنبال کنینهیچکس الکی پاش تو امضای من وانمیشه..حتما لقمه ی دندون گیری بوده...و درنهایت: تا نباشد چیزکی مردم نگویندچیزها...
نظام جمهوری !!
صرفا برای دوستانی که طرز کار نظام جمهوری(!!) اسلامی ایران رو نمیدونن یه توضیحات کوتاهی بدم ، امیدوارم که مفید باشه و دیگه لفظ جمهوری رو برای این نظام به کار نبرند ،
پیش شرط اول اینه که بپذیرید بالاترین مقام کشور ولی فقیه یا رهبر کشور هست و صحبت کردن در مورد رئیس جمهوری و وزراء همش ظاهر سازیه و این حرفی که میزنم هم بر اساس قانون اساسیه و هم بر اساس مطالعه تاریخ 30 سال اخیر که خودتون بیشتر از من اطلاع دارید ،
اما سوال اینجاست که رهبر کشور ما چطور انتخاب میشه ؟! من بهتون میگم .
ولی فقیه یا رهبر کشور به وسیله مجلس خبرگان انتخاب میشه ، حالا اینکه خود اعضای مجلس خبرگان چطوری انتخاب میشن و چی به چیه من هنوز سر در نیاوردم اما چیز خیلی مهمی هم نیست !! چرا ؟؟ برای اینکه کاندید های مجلس خبرگان به وسیله ی شورای نگهبان انتخاب میشه که اون اصل کاریه و مهمه ، حالا طرز کار شورای نگهبان اینطوریه :
شورای نگهبان مجموعا 12 عضو داره ، 6 نفر فقیه و 6 نفر حقوقدان ؛
6 نفر فقیه مستقیما به وسیله خود مقام معظم رهبری انتخاب میشن ، پس میمونه 6 حقوق دادن ،
6 نفر حقوق دان هم توسط رئیس قوه قضائیه انتخاب میشن ،
حالا سوال ، رئیس قوه قضائیه توسط کی انتخاب میشه ؟؟! دوباره توسط خود مقام معظم رهبری !!
گرفتید مطلبو ؟! یعنی افرادی که قرار بر کار ولی فقیه نظارت کنن یا ایشونو برکنار کنند(یعنی اعضای مجلس خبرگان) ، به صورت غیر مستقیم (یعنی از طریق شورای نگهبان) ، از طرف خود رهبر انتخاب میشن !! این اگر دموکراسی نیست پس چیه ؟!!
ویرایش توسط Putin : 01 تیر 1394 در ساعت 09:18
میدونی مشکل ما اینه که واقعا نمیدونیم چی به چیه...چرا؟چون رسانه میلی ما متاسفانه جزء جبهه مخالف دولته و جوری جلوه میده که انگار...مثلا این که میگن بازدید از مراکز نظامی والا من یکی بهشون اعتماد ندارم...
هرچند با اون قمپز درکردنا و اون تهدیدای مموتی میتونم به اونا حق بدم چنین چیزیو....البته میگفتن که این مسایل تقریبا حل شده و الان فقط پایداری چی ها بیشتر روش مانور میدن!
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)