خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67
    نمایش نتایج: از 91 به 102 از 102
    1. Top | #91
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      بنظرت رو آموزش بیشتر کار بشه یا تست آموزشی؟

2. Top | #92
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بهتون تبریک میگم ولی یه توصیه واسه بعضی از دوستان هم دارم و اینکه این کار را خیلی هم الگو قرار ندهند چون همیشه اینگونه نیست و بعضی مواقع سال بعد، بدتر میشه

3. Top | #93
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      بچه ها شرمنده اینو میگما این تجربه خودمه و ب هیچ وجه قصد تخریب روحیه تونو ندارم...ولی بنظر من کسی که سال اول با تمام تلاش بخونه و رتبش بالای 3هزار بیاد صد سال دیگم پش کنکور باشه نمیتونه نتیجه بگیره چون ظرفیتش همونه...تاکید میکنم کسی ک تلاششو کرده باشه رو میگم(البته همیشه استثناهایی هم هست)چون کنکور واقن یه پروسه ی یکی دوساله نیس...کنکور از همون ابتدایی شرو میشه بنظرم...کسی ک پایه ش ضعیف باشه احتمال قبولیش خ کمتر از 1 درصده...
      البته امیدوارم کسی به دل نگیره...شما میتونید همون استثناعه باشین مث استارتر این تاپیک
      موفق باشید....

4. Top | #94
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f68 نمایش پست ها
      وعده های دروغ ندیم لطفا
      سلام ...دوست عزیز فک کنم قضاوت عجولانه هم کار خوبی نیس...من دو سه روزه درگیر کارای بیمارستانه مادرم بودم که نتونستم سر بزنم ...واقعا ممنون که اینطوری باهام برخورد داشتین ...

5. Top | #95
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی پاتر نمایش پست ها
      بچه ها شرمنده اینو میگما این تجربه خودمه و ب هیچ وجه قصد تخریب روحیه تونو ندارم...ولی بنظر من کسی که سال اول با تمام تلاش بخونه و رتبش بالای 3هزار بیاد صد سال دیگم پش کنکور باشه نمیتونه نتیجه بگیره چون ظرفیتش همونه...تاکید میکنم کسی ک تلاششو کرده باشه رو میگم(البته همیشه استثناهایی هم هست)چون کنکور واقن یه پروسه ی یکی دوساله نیس...کنکور از همون ابتدایی شرو میشه بنظرم...کسی ک پایه ش ضعیف باشه احتمال قبولیش خ کمتر از 1 درصده...
      البته امیدوارم کسی به دل نگیره...شما میتونید همون استثناعه باشین مث استارتر این تاپیک
      موفق باشید....
      بیشتر پشت کنکوریا به خواب خرگوشی میرن ب خاطر اینکه فک میکنن وقتشون از بقیه که مدرسه میرن بیشتره ..... تازه در اثر انرژی های کاذب پشت میمونن ولی ادم واقعا اگه بخواد و تلاششو بکنه میتونه

6. Top | #96
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zarin6716 نمایش پست ها
      بهتون تبریک میگم ولی یه توصیه واسه بعضی از دوستان هم دارم و اینکه این کار را خیلی هم الگو قرار ندهند چون همیشه اینگونه نیست و بعضی مواقع سال بعد، بدتر میشه
      من به هیچ وجه هدفم تبلیغه پشت کنکور موندن نبود ...فقط گفتم که اگه کسی پشت هم مونده دنیا به اخر نمیرسه براش

7. Top | #97
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      وعده های دروغ ندیم لطفا
      دوست عزیز وظیفه اش که نیست ! داره لطف میکنه... هر ادمی درگیری های خاص خودشو داره

با خودم میگویم :

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد

آن قدر که اشک ها خشک شوند

باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..

به چیز دیگری فکر کرد

باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...

"آنا گاوالدا"

8. Top | #98
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط armans نمایش پست ها
      سلام ...دوست عزیز فک کنم قضاوت عجولانه هم کار خوبی نیس...من دو سه روزه درگیر کارای بیمارستانه مادرم بودم که نتونستم سر بزنم ...واقعا ممنون که اینطوری باهام برخورد داشتین ...
      اتفاقا قبل اینک اینو بنویسم نگاه کردم دیدم دیروز ساعت 15 اینا اومدین خب ینی...

ب ما دیگ ن ...

موفق باشین

9. Top | #99
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سپهر بد شانس نمایش پست ها
      بنظرت رو آموزش بیشتر کار بشه یا تست آموزشی؟
      مسلما باید ادم چیزیو بلد باشه و بعد بره سراغ تست.... بنابراین اموزش یه قسمت مهمه ک نمیشه حذفش کرد .

10. Top | #100
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.Samira نمایش پست ها
      دوست عزیز وظیفه اش که نیست ! داره لطف میکنه... هر ادمی درگیره های خاص خودشو داره
      اره ک وظیفش نیس

ولی وختی کسی میگ فلان چیزو میذارم براتون بهمان چیزو میذارم

موظفه ک اونو بذاره

چون 100 نفر منتظر این فایلن

+ تورو خدا منو نقل قول نکنید حوصله بحث و توضی دادن ب خدا ندارم

موفق باشین

11. Top | #101
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اتفاقا قبل اینک اینو بنویسم نگاه کردم دیدم دیروز ساعت 15 اینا اومدین خب ینی...

ب ما دیگ ن ...

موفق باشین
      دوست عزیز اومدم اما نتونستم جواب کسیو بدم ...هرچند مختارید هرطور میخواید فک کنید ...من اینجا برا خودم برازار باز نکردم که بشینم براتون صدتا دلیل مدرک بیارم که نتونستم جواب بدم ...چون اینجا هیچ سودی برا من نداره ...دلیل نداره دروغ بگم ...حالا خود دانی

واقعا دلم گرفت ...انگار من اینجا سودی میبرم که بشینم دروغ ببافم ... خدافظتون عزیزان ...فک کنم ما ک دروغگوییم نباشیم بهتره
      ویرایش توسط armans : 05 تیر 1394 در ساعت 21:15

12. Top | #102
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط armans نمایش پست ها
      انشالله حال مادر عزیزتون هر چه زودتر بهبود پیدا کنه و سلامتی شون رو هرچه زوتر به طور کامل بدست بیارن

با خودم میگویم :

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد

آن قدر که اشک ها خشک شوند

باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..

به چیز دیگری فکر کرد

باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...

"آنا گاوالدا"

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 67

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن