بنظرت رو آموزش بیشتر کار بشه یا تست آموزشی؟
بهتون تبریک میگم ولی یه توصیه واسه بعضی از دوستان هم دارم و اینکه این کار را خیلی هم الگو قرار ندهند چون همیشه اینگونه نیست و بعضی مواقع سال بعد، بدتر میشه
بچه ها شرمنده اینو میگما این تجربه خودمه و ب هیچ وجه قصد تخریب روحیه تونو ندارم...ولی بنظر من کسی که سال اول با تمام تلاش بخونه و رتبش بالای 3هزار بیاد صد سال دیگم پش کنکور باشه نمیتونه نتیجه بگیره چون ظرفیتش همونه...تاکید میکنم کسی ک تلاششو کرده باشه رو میگم(البته همیشه استثناهایی هم هست)چون کنکور واقن یه پروسه ی یکی دوساله نیس...کنکور از همون ابتدایی شرو میشه بنظرم...کسی ک پایه ش ضعیف باشه احتمال قبولیش خ کمتر از 1 درصده...
البته امیدوارم کسی به دل نگیره...شما میتونید همون استثناعه باشین مث استارتر این تاپیک
موفق باشید....![]()
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
دوست عزیز اومدم اما نتونستم جواب کسیو بدم ...هرچند مختارید هرطور میخواید فک کنید ...من اینجا برا خودم برازار باز نکردم که بشینم براتون صدتا دلیل مدرک بیارم که نتونستم جواب بدم ...چون اینجا هیچ سودی برا من نداره ...دلیل نداره دروغ بگم ...حالا خود دانی
واقعا دلم گرفت ...انگار من اینجا سودی میبرم که بشینم دروغ ببافم ... خدافظتون عزیزان ...فک کنم ما ک دروغگوییم نباشیم بهتره
ویرایش توسط armans : 05 تیر 1394 در ساعت 21:15
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)