سلام ...دوست عزیز اینکه ادم با یه چیزی حال کنه عایا نشونگر درست و خوب بودن اون چیزه ؟؟؟من میگم خیلی نکته های اضافی هست که ت کتاب الگو مطرح شده ....و خیلی چیزا هست که باید با ذره بین توجه بشه ک سر سری گذشتن ازش...اما خودتون مختارید از هر منبعی بخونید...
ژنتیک ب زبان ادمیزادو دیدم ولی اگه برید و تحلیل اقای علی کرامت رو در سایت قلم چی ببینید(حتی با یه نگاه ب خود سوالا هم میشه فهمید) حتی سوالای ژنتیک هم رفته ب سمت مفهمو نه فرمول...ب نظر من که ارزش نداره وقتتو بذاری رو یه کتاب...چکیده ی ژنتیک مهر و ماه خوندم من و همه ی سوالای ژنتیکم اتفاقا درست زدم ...موفق باشین
سلام مجدد ...دوستانی که همراه هستید خیلی خیلی ممنون .....ایشالا 3 چهار روز دیگه برای زیست شناسی دوم (1) اپلکیشن اندروید قرار میدم که امیدوارم براتون مفید باشه....دارای درسنامه های قوی هست که خودم ب همراه یکی از دوستام ک دورقمی کنکور بود نوشته ...سوالای کنکور...قیدها ب طور مجزا ...تستای مشابه کنکور ...متن کتاب درسی و هر چیزی که نیاز دارین ...لطفا منت بذارید و دانلود کنید...ممنون
دوستون دارم و امیدوارم همگی موفق باشین
سلام...دوست عزیزی ک گفته بودن میخوان تو یه زمان کوتاه ریاضی رو بیست درصد برن جلوتر شما میتونی مبحث احتمالو بخونی ک ازش سه سوال میاد و میشه ده درصد و انصافا اسونه سوالاش...از توابع لگاریتمی نمایی و رشد و نزول دوتا سوال میاد که در عرض چند ساعت میشه خوند...چون تابستانه من پیشنهاد میکنم حد و مشتقم کار کنید چون هم نیاز ب وقت زیادی دارن ک در طول سال درسا سنگینه و نمیشه وقت گذاشت و هم اینکه تعداد سوالاش خیلی زیاده...امار مدل سازی هم دوتا سوال داره ک فک کنم خیلی از بچه ها یکی دوساعته امارو میتونن بخونن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)