خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 102
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir99 نمایش پست ها
      واقعا تبریک میگم بابتِ این اراده این شوق رسیدن به هدفی که دارید

امیدوارم در همه مراحل زندگی زیباتون موفق باشید
      فقط میتونم بگم خیلی ممنون و ایشالا شما هم تو همه ی مراحل زندگیتون موفق باشین ...(عجب کتابی شد جمله ام !!!)

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      چرا زیست الگو ارزش خریدن نداره و .....؟!!! من که خیلی ازش خوشم میاد و باهاش حال میکنم و تستای قوی داره.
      -------------
      ژنتیک به زبان آدمیزاد مهروماه رو دیدید؟! چجوریاس؟!
      سلام ...دوست عزیز اینکه ادم با یه چیزی حال کنه عایا نشونگر درست و خوب بودن اون چیزه ؟؟؟من میگم خیلی نکته های اضافی هست که ت کتاب الگو مطرح شده ....و خیلی چیزا هست که باید با ذره بین توجه بشه ک سر سری گذشتن ازش...اما خودتون مختارید از هر منبعی بخونید...

ژنتیک ب زبان ادمیزادو دیدم ولی اگه برید و تحلیل اقای علی کرامت رو در سایت قلم چی ببینید(حتی با یه نگاه ب خود سوالا هم میشه فهمید) حتی سوالای ژنتیک هم رفته ب سمت مفهمو نه فرمول...ب نظر من که ارزش نداره وقتتو بذاری رو یه کتاب...چکیده ی ژنتیک مهر و ماه خوندم من و همه ی سوالای ژنتیکم اتفاقا درست زدم ...موفق باشین

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hanie76 نمایش پست ها
      میشه بگین دقیقا از کی شروع کردین خوندن واسه کنکورو ؟
      من سال اول که کنکور دادم ده هزار اوردم و طرفای یه ماه واقعا تو شوکه نتیجه ها بودم اما اواخر مرداد بود که با یه انگیزه ی قوی که خدا رسوند شرو کردم ب درس خوندن .شاید باور نکنین ولی من حتی برا دو رقمی هم برنامه ریخته بودم اما حیف ک نشد

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soheil1 نمایش پست ها
      کنکور سال قبل زیست رو چند درصد زدین؟...چه آزمونی شرکت می کردین؟...
      دقیق یادم نیست ولی فک کنم 28 زده بودم ...آزمون من نمیرفتم اما تو خونه سوالای قلم چی و سنجش و گزینه دورو هر سه تاشونو از سایت کنکور دانلود میکردم میزدم.

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام مجدد ...دوستانی که همراه هستید خیلی خیلی ممنون .....ایشالا 3 چهار روز دیگه برای زیست شناسی دوم (1) اپلکیشن اندروید قرار میدم که امیدوارم براتون مفید باشه....دارای درسنامه های قوی هست که خودم ب همراه یکی از دوستام ک دورقمی کنکور بود نوشته ...سوالای کنکور...قیدها ب طور مجزا ...تستای مشابه کنکور ...متن کتاب درسی و هر چیزی که نیاز دارین ...لطفا منت بذارید و دانلود کنید...ممنون
      دوستون دارم و امیدوارم همگی موفق باشین

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط armans نمایش پست ها
      سلام مجدد ...دوستانی که همراه هستید خیلی خیلی ممنون .....ایشالا 3 چهار روز دیگه برای زیست شناسی دوم (1) اپلکیشن اندروید قرار میدم که امیدوارم براتون مفید باشه....دارای درسنامه های قوی هست که خودم ب همراه یکی از دوستام ک دورقمی کنکور بود نوشته ...سوالای کنکور...قیدها ب طور مجزا ...تستای مشابه کنکور ...متن کتاب درسی و هر چیزی که نیاز دارین ...لطفا منت بذارید و دانلود کنید...ممنون
      دوستون دارم و امیدوارم همگی موفق باشین
      پولیه؟! چند میشه؟!
      ...

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      پولیه؟! چند میشه؟!
      ن دوست عزیز کاملا رایگان..

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام...دوست عزیزی ک گفته بودن میخوان تو یه زمان کوتاه ریاضی رو بیست درصد برن جلوتر شما میتونی مبحث احتمالو بخونی ک ازش سه سوال میاد و میشه ده درصد و انصافا اسونه سوالاش...از توابع لگاریتمی نمایی و رشد و نزول دوتا سوال میاد که در عرض چند ساعت میشه خوند...چون تابستانه من پیشنهاد میکنم حد و مشتقم کار کنید چون هم نیاز ب وقت زیادی دارن ک در طول سال درسا سنگینه و نمیشه وقت گذاشت و هم اینکه تعداد سوالاش خیلی زیاده...امار مدل سازی هم دوتا سوال داره ک فک کنم خیلی از بچه ها یکی دوساعته امارو میتونن بخونن

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تبریک میگم بهتون
      یه سوال داشتم خدمتت
      چطوری مهارتت رو تو حل ضرب و تقسیم و اعشار و .... بردی بالا ؟

10. Top | #40
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Northern Eagle نمایش پست ها
      تبریک میگم بهتون
      یه سوال داشتم خدمتت
      چطوری مهارتت رو تو حل ضرب و تقسیم و اعشار و .... بردی بالا ؟
      سلام..ممنون...سعی کنین ماشین حساب کلا استفاده نکنین و محاسباتو خودتون انجام بدین.تنها راه سریع تر شدن اینه ک زیاد مسیله حل کنین...فقط و فقط جون هرکی دوس دارین محاسباتو تا رسیدن ب جواب نهایی انجام بدین...من از این راه خیلی صدمه دیدم شما حتما تمرین کنین..

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط armans نمایش پست ها
      سلام..ممنون...سعی کنین ماشین حساب کلا استفاده نکنین و محاسباتو خودتون انجام بدین.تنها راه سریع تر شدن اینه ک زیاد مسیله حل کنین...فقط و فقط جون هرکی دوس دارین محاسباتو تا رسیدن ب جواب نهایی انجام بدین...من از این راه خیلی صدمه دیدم شما حتما تمرین کنین..
      برگه ی کنکور زیاد جا نداره که بخوایم همه محاسباتو بریم باید یکمیشون رو ذهنی انجام بدیم

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      برگه ی کنکور زیاد جا نداره که بخوایم همه محاسباتو بریم باید یکمیشون رو ذهنی انجام بدیم
      ریلضی و فیزیک معمولا جاش زیاده ک بشه حل کرد و تو صفحه های مربوط ب زمین هم میشه حل کرد...فقط چند ساله شیمی محاسباتش زیاد شده ک اونم با تمرین و یکم ریز نوشتن میشه راه اومد باهاش

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چ درسیو کلاس کنکور رفتی؟؟؟

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط توی سال اخر درس خوندین یا قبلا هم برای کنکور تلاش کرده بودید؟

15. Top | #45
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alihoseini نمایش پست ها
      چ درسیو کلاس کنکور رفتی؟؟؟
      من فقط چهار جلسه برا فیزیک ک خیلی اوایل ضعیف بودم رفتم کلاس..بقیه رو با کتاب تو خونه خوندم

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن