منابعی که براتون معرفی میکنم رو دوستم که رتبه 65 بود برام معرفی کرد و منم باهاشون واقعا نتیجه یخوبی گرفتم ...میتونید از بقیه هم کار آمد بودن این منابع رو جویا بشید .
ادبیات :
* لغت و املا : حتما و حتما برای این مبحث کتاب لغت و املای نشر الگو رو تهیه کنین ...همه ی اونچه که نیاز دارید توش هست ...لغات ستاره دار و اونایی که توی متنن و ستاره ندارن ...تست های مشابه کنکور .
* تاریخ ادبیات : برای تاریخ ادبیات براتون لقمه ی تاریخ ادبیات انتشارات مهروماه رو توصیه میکنم ...کامله کامل ....یه مزیت که داره نسبت به بقیه کاملا ترکیبی نوشته تاریخ ادبیاتو ....هرچیزی ک مشابه هستو کنار هم اورده ...هر چیزی که مثلا راجب یه شاعر قراره سال بعد بخونین گفته ک کجاس ...خلاصه هم ریزه میزه اس هم کامل و هم قیمت خیلی کم.
* آرایه های ادبی: من خودم رشته ی انسانی یه کتابی داره ب اسم آرایه های ادبی اونو خوندم و برای تمرین تستای کنکور همه ی رشته هارو از 85 به بعد زدم ..این کارو بکنین کافیه و مطمئن باشین حتما میزنین آرایه هارو
* زبان فارسی : کتابی هست تحت عنوان چکیده ی زبان فارسی انتشارات تخته سیاه ...اونو بخرید و ریز به ریز بخونید + درسای حفظی کتاب درسی که تازگیا ازش سوال میدن از روی خود کتاب درسی بخونید
* قرابت معنایی: کتاب خای برای این مبحث نخوندم چون بیشتر فهمیدنیه تا خوندنی ...برای این مبحث بشینید و کتاب درسی رو بخونید و برا خودتون بگید که منظور نویسنده یا شاعر چیه ....دقت کنی که منظور مهمه نه معنی ... برای تمرین هم سوالای خود کنکورو حل کنین مطمئن باشین کفایت میکنه .
عربی :
کتاب عربی جمع بندی انتشارات مهر وماه رو مطالعه کنید...و خواهشا و خواهشا دقیقا عین مراحلی که خودش در مقدمه گفته اونطوری بخونید ...یعنی اول کامله کامل ترجمه رو باهاش یاد بگیرید و ....
دین و زندگی :
تنها کتابیه که ب نظرم نیاز به کتاب کمک درسی خاصی نداره ...فقط دوتا نکته بگم بهتون : 1. برای آیه ها حتما کتاب ایات نکات گاج رو بخرین 2. در سال 94 ریتم سوالات عوض شد به طوری که تجربی تقریبا 60 درصد سوالات از متن کتاب بود نه ایات ...پس باید متن کتابو به عینه حفظ کنید و روی درسنامه های کتاب هایی مث خیلی سبز یا گاج جساب باز نکنید
زبان انگلیسی:
بی برو و برگرد کتاب زبان انگلیسی کنکور انتشارات مبتکران (شهاب اناری) .... هر چیزی که نیاز دارید (معنی لغت ، آموزش گرام همراه با کلک ها و میانبرها ، روش های تند خوانی برای ریدینگ و ...) در یه کتاب جمع کرده ...حتما اونو بخونید
زمین شناسی:
به شخصه هیچ وقتی برای زمین شناسی نذاشتم اما اونایی که زیاد مهمه براشون و احتمال میدن با زیست و شیمی نتونن رتبه شونو برای رشته های خاص مث دارو سازی برسونن کتاب هفت چیز زمین شناسی انتشارات خیلی سبز کفایت میکنه ...بخونیدو حالشو ببرید.
ریاضیات :
ریاضیات رو به نظر من باید از روی دو تا کتاب بخونید ....چراکه مکمل همن و واقعا یکیشون چیزایی داره ک اون یکی نداره ولی با خوندن هردوتاش مطمعنی میشید که هرچیزی تو کنکور بدن براتون آب خوردنه ....اولش حتما و حتما گاج طوسی (یا همون نقره ای یا خاکستری!!!!) رئ بخونید تا به سطح قابل قبولی برسید بعد کتاب ریاضیات تجربی مهروماه ..... فقط حتما اول گاجو بخونید تا درسنامههاشو قورت ندادید نرید سر وقت مهروماه...
زیست شناسی:
رسیدیم ب مهمترین قسمت که خیلیا اختلاف نظر دارن ولی واقعا کتابایی که من میگم کارآمد بودنشون ثابت شده پس نگران نباشین ...
داشتن گاج طوسی برای هر داشن آموزی از نون شب واجب تره ولی روش های استفاده :
1. اول باید کتاب درسیو خوب جویده باشید .یعنی از شکل و قید و هرچی که هست باید چیری نمونده باشه.
2. همون روزی که تموم کردین سوالای گاج طوسی رو برای آموزش و یادگیری نه برای امتحانه اینکه چقد یاد گرفتین ریز به ریز بزنین.
3.برای ژنتیک تخته سیاه آرام فرو توصیه نمیکنم به دو دلیل : حجم واقعا زیاد و تست های خیلی خیلی قدیمی ...برای ژنتیک از روی لقمه ی چکیده ژنتیک مهروماه هر چی که هستو یاد بگیرید و بعد تستای گاج طوسی رو حل کنید....
4. خیلی مهم : کتاب زیست شناسی نشر الگو درسته مدل سوالاتش مثل کنکوره ولی سطح سوالات و نکاتش در سطح کنکور نیس...من خودم به شخصه 4 فصل از دوم و 3 فصل از سومو با این انتشارات خوندم ولی واقعا حتی ارزش خریدن نداره چ برسه ب خوندن.
5.در آخر هم حتما جمع بندی انتشارات دریافت رو بخونید تا زیست شناسی رو بالا ی80 تضمین کنید.
فیزیک :
فیزیک پاشنه آشیل و نقطه ی ضعف واقعی من بود بین درسا ...ولی از وقتی که گاج طوسی رو بهم معرفی کردن وباهاش خوندم واقعا دگرگون شد سطح دونسته هام ....شک نکنید بهترین کتاب برای فیزیک کنکور گاج طوسیه که پایه یک جلده و پیش یک جلد مجزا.(البته پاسخنامه هم دارن.) با خوندن این کتاب ب هیچ کتاب دیگه ای احتیاج ندارید
شیمی :
حتما به گوش شما هم رسیده که دوساله سوالای شیمی واقعا از شکسیت شاخ غول هم سخت تر شده ولی برای خوب زدن شیمی هم یه راه حل هست....
شیمی دوم رو باید خیلی خوب بلد باشین (اگه فصل ترکیبات الی رو خوب نخونید میتونم بگم نزدیک ب 8 سوالون میره رو هوا) برای هم شیمی دو رو هم با کتاب مبتکران ( بهمن بازرگان ) و هم گاج طوسی بخونین ...شیمی 3 فقط مبتکرانو بخونید کافیه ...ولی شیمی پیش مبتکران حجمش فوقالعادع زیاده و زیاد هم حاشیه رفته ...گاج طوسی برای شیمی پیش هم خیلی کاربرد داره ...اونو بخونین کافیه ....فقط جواب به یه سوال که اگه میخواین شیمی رو به عنوان یه درسی که ضعف های درس دسگه تونو جبران کنه بخونید، در کنار کتابایی که گفتم میتونید از کتاب حل مسائل شیمی (لقمه) انتشارات مهروماه استفاده کنید....
دو کتاب که رتبه ی شمارو به تنهایی حدود 2000 تا 3000 رتبه بهتر میکنه :
دوستان حتما دو کتاب « اشتباهات متداول عمومی » و « اشتباهات متداول اختصاصی» انتشارات کانون (قلم چی)
رو بخرید ...با این کتاب میبینید که بیشتر دانش آموزا تو چه مباحثی اشکال دارن و اشتباه میکنن ...با یاد گرفتن این مباحث و دقت بیشتر در سوالات مربوط به اونها مطمئن باشید رتبه تون ب طور فوق العاده ای بهتر میشه...
هر سوالی که باشه در خدمتم ...موفق باشید ایشالا