خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 102
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نقل قول نوشته اصلی توسط ZCracker نمایش پست ها
      موفق باشید. و اگه میشه منابع رو بگید.مرسییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییی
      منابعی که براتون معرفی میکنم رو دوستم که رتبه 65 بود برام معرفی کرد و منم باهاشون واقعا نتیجه یخوبی گرفتم ...میتونید از بقیه هم کار آمد بودن این منابع رو جویا بشید .

ادبیات :

* لغت و املا : حتما و حتما برای این مبحث کتاب لغت و املای نشر الگو رو تهیه کنین ...همه ی اونچه که نیاز دارید توش هست ...لغات ستاره دار و اونایی که توی متنن و ستاره ندارن ...تست های مشابه کنکور .

* تاریخ ادبیات : برای تاریخ ادبیات براتون لقمه ی تاریخ ادبیات انتشارات مهروماه رو توصیه میکنم ...کامله کامل ....یه مزیت که داره نسبت به بقیه کاملا ترکیبی نوشته تاریخ ادبیاتو ....هرچیزی ک مشابه هستو کنار هم اورده ...هر چیزی که مثلا راجب یه شاعر قراره سال بعد بخونین گفته ک کجاس ...خلاصه هم ریزه میزه اس هم کامل و هم قیمت خیلی کم.

* آرایه های ادبی: من خودم رشته ی انسانی یه کتابی داره ب اسم آرایه های ادبی اونو خوندم و برای تمرین تستای کنکور همه ی رشته هارو از 85 به بعد زدم ..این کارو بکنین کافیه و مطمئن باشین حتما میزنین آرایه هارو

* زبان فارسی : کتابی هست تحت عنوان چکیده ی زبان فارسی انتشارات تخته سیاه ...اونو بخرید و ریز به ریز بخونید + درسای حفظی کتاب درسی که تازگیا ازش سوال میدن از روی خود کتاب درسی بخونید

* قرابت معنایی: کتاب خای برای این مبحث نخوندم چون بیشتر فهمیدنیه تا خوندنی ...برای این مبحث بشینید و کتاب درسی رو بخونید و برا خودتون بگید که منظور نویسنده یا شاعر چیه ....دقت کنی که منظور مهمه نه معنی ... برای تمرین هم سوالای خود کنکورو حل کنین مطمئن باشین کفایت میکنه .

عربی :

کتاب عربی جمع بندی انتشارات مهر وماه رو مطالعه کنید...و خواهشا و خواهشا دقیقا عین مراحلی که خودش در مقدمه گفته اونطوری بخونید ...یعنی اول کامله کامل ترجمه رو باهاش یاد بگیرید و ....

دین و زندگی :

تنها کتابیه که ب نظرم نیاز به کتاب کمک درسی خاصی نداره ...فقط دوتا نکته بگم بهتون : 1. برای آیه ها حتما کتاب ایات نکات گاج رو بخرین 2. در سال 94 ریتم سوالات عوض شد به طوری که تجربی تقریبا 60 درصد سوالات از متن کتاب بود نه ایات ...پس باید متن کتابو به عینه حفظ کنید و روی درسنامه های کتاب هایی مث خیلی سبز یا گاج جساب باز نکنید

زبان انگلیسی:

بی برو و برگرد کتاب زبان انگلیسی کنکور انتشارات مبتکران (شهاب اناری) .... هر چیزی که نیاز دارید (معنی لغت ، آموزش گرام همراه با کلک ها و میانبرها ، روش های تند خوانی برای ریدینگ و ...)
      در یه کتاب جمع کرده ...حتما اونو بخونید

زمین شناسی:
      به شخصه هیچ وقتی برای زمین شناسی نذاشتم اما اونایی که زیاد مهمه براشون و احتمال میدن با زیست و شیمی نتونن رتبه شونو برای رشته های خاص مث دارو سازی برسونن کتاب هفت چیز زمین شناسی انتشارات خیلی سبز کفایت میکنه ...بخونیدو حالشو ببرید.

ریاضیات :

ریاضیات رو به نظر من باید از روی دو تا کتاب بخونید ....چراکه مکمل همن و واقعا یکیشون چیزایی داره ک اون یکی نداره ولی با خوندن هردوتاش مطمعنی میشید که هرچیزی تو کنکور بدن براتون آب خوردنه ....اولش حتما و حتما گاج طوسی (یا همون نقره ای یا خاکستری!!!!) رئ بخونید تا به سطح قابل قبولی برسید بعد کتاب ریاضیات تجربی مهروماه ..... فقط حتما اول گاجو بخونید تا درسنامههاشو قورت ندادید نرید سر وقت مهروماه...

زیست شناسی:

رسیدیم ب مهمترین قسمت که خیلیا اختلاف نظر دارن ولی واقعا کتابایی که من میگم کارآمد بودنشون ثابت شده پس نگران نباشین ...
      داشتن گاج طوسی برای هر داشن آموزی از نون شب واجب تره ولی روش های استفاده :
      1. اول باید کتاب درسیو خوب جویده باشید .یعنی از شکل و قید و هرچی که هست باید چیری نمونده باشه.
      2. همون روزی که تموم کردین سوالای گاج طوسی رو برای آموزش و یادگیری نه برای امتحانه اینکه چقد یاد گرفتین ریز به ریز بزنین.
      3.برای ژنتیک تخته سیاه آرام فرو توصیه نمیکنم به دو دلیل : حجم واقعا زیاد و تست های خیلی خیلی قدیمی ...برای ژنتیک از روی لقمه ی چکیده ژنتیک مهروماه هر چی که هستو یاد بگیرید و بعد تستای گاج طوسی رو حل کنید....
      4.
      خیلی مهم : کتاب زیست شناسی نشر الگو درسته مدل سوالاتش مثل کنکوره ولی سطح سوالات و نکاتش در سطح کنکور نیس...من خودم به شخصه 4 فصل از دوم و 3 فصل از سومو با این انتشارات خوندم ولی واقعا حتی ارزش خریدن نداره چ برسه ب خوندن.
      5.در آخر هم حتما جمع بندی انتشارات دریافت رو بخونید تا زیست شناسی رو بالا ی80 تضمین کنید.

فیزیک :

فیزیک پاشنه آشیل و نقطه ی ضعف واقعی من بود بین درسا ...ولی از وقتی که گاج طوسی رو بهم معرفی کردن وباهاش خوندم واقعا دگرگون شد سطح دونسته هام ....شک نکنید بهترین کتاب برای فیزیک کنکور گاج طوسیه که پایه یک جلده و پیش یک جلد مجزا.(البته پاسخنامه هم دارن.) با خوندن این کتاب ب هیچ کتاب دیگه ای احتیاج ندارید

شیمی :

حتما به گوش شما هم رسیده که دوساله سوالای شیمی واقعا از شکسیت شاخ غول هم سخت تر شده ولی برای خوب زدن شیمی هم یه راه حل هست....
      شیمی دوم رو باید خیلی خوب بلد باشین (اگه فصل ترکیبات الی رو خوب نخونید میتونم بگم نزدیک ب 8 سوالون میره رو هوا) برای هم شیمی دو رو هم با کتاب مبتکران ( بهمن بازرگان ) و هم گاج طوسی بخونین ...شیمی 3 فقط مبتکرانو بخونید کافیه ...ولی شیمی پیش مبتکران حجمش فوقالعادع زیاده و زیاد هم حاشیه رفته ...گاج طوسی برای شیمی پیش هم خیلی کاربرد داره ...اونو بخونین کافیه ....فقط جواب به یه سوال که اگه میخواین شیمی رو به عنوان یه درسی که ضعف های درس دسگه تونو جبران کنه بخونید، در کنار کتابایی که گفتم میتونید از کتاب حل مسائل شیمی (لقمه) انتشارات مهروماه استفاده کنید....

دو کتاب که رتبه ی شمارو به تنهایی حدود 2000 تا 3000 رتبه بهتر میکنه :

دوستان حتما دو کتاب « اشتباهات متداول عمومی » و « اشتباهات متداول اختصاصی» انتشارات کانون (قلم چی)
      رو بخرید ...با این کتاب میبینید که بیشتر دانش آموزا تو چه مباحثی اشکال دارن و اشتباه میکنن ...با یاد گرفتن این مباحث و دقت بیشتر در سوالات مربوط به اونها مطمئن باشید رتبه تون ب طور فوق العاده ای بهتر میشه...
      هر سوالی که باشه در خدمتم ...موفق باشید ایشالا
      ویرایش توسط armans : 30 خرداد 1394 در ساعت 19:28

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      س..خسته نباشین.واقعا حال کردم با تاپیکی که زدین.اگه همه مثل شما برا بچه ها قشنگ توضیح بدن که چه چیزایی لازم دارن دیگه بچه ها سردرگم نمیمونن.......چند تا سوال داشتم..

شما پارسال تو ماه رمضون روزی چند ساعت درس میخوندین؟..و بیشتر چه وقتایی میخوندین؟ شب صبح؟

من تو درسایی مثل زیست و زمین و درسای حفظی مثل دینی خیلی کندم .مثلا اگه بخوام فصل 1 زیست سوم رو از روی خیلی سبز بخونم (فقط درسنامه) سه روز حداقل طول میکشه.به نظرتون چیکار کنم که سرعتم بالا بره؟...و با این کند خوانی من به نظرتون میتونم از این منابعی که گفتین استفتده کنم؟؟؟؟..........

به نظرتون الان روزی چن ساعت درس بخونم؟؟......تازه میخوام شروع کنم..لطفا راهنماییم کنین.......مرسی...فدات..ستاره بچینی

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر شما بهترین کار برای تابستان سوم چیه؟(از دوم تجربی به سوم تجربی)

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobin9898 نمایش پست ها
      به نظر شما بهترین کار برای تابستان سوم چیه؟(از دوم تجربی به سوم تجربی)
      به نظر من برو بخواب که بعد الان مثل من محتاج خواب نشی...................خخخخخخخخخخخخ خخخ

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من بیشتر روزا بین 5 تا 8 ساعت درس میخوندم ...مونده بود به حالی ک داشتم...ولی دقیقا ب این نتیجه رسیده بودم که شبا بیشتر مغزم کارایی داره تا روزا...شما هم حتما یه هفته امتحان کنین که در چه ساعاتی از روز بیشتر و بهتر میتونید بخونید...
      راجب کندخوانی میتونم اینو بهتون بگک : معمولا کند خوانی چند تا دلیل داره : 1.اینکه یه مشغله فکری دارین : در این صورت بهتره اول مشغله فکریتونو بر طرف کنید تا بیشتر از درس عقب نذاشته شمارو .2. وسواس در مطالعه ...بعضی از بچه ها چون فک میکنن زیست رو باید خیلی ریز خوند میان و روی هر کلمه یه ساعت مکث میکنن ک کار صحیحی نیست و ب مرور باید ترکش کنین...در تابستون هم برای بهترین نتیجه گیری برین گام اول گزینه دو.ساعت مطالعه یخاصی نمیتونم بگم ولی تموم تلاشتونو بکنین که استفاده حداکثری بکنین از تابستون
      امیدوارم موفق باشین ....

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کنکور سال قبل زیست رو چند درصد زدین؟...چه آزمونی شرکت می کردین؟...

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      میشه بگین دقیقا از کی شروع کردین خوندن واسه کنکورو ؟

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چرا زیست الگو ارزش خریدن نداره و .....؟!!! من که خیلی ازش خوشم میاد و باهاش حال میکنم و تستای قوی داره.
      -------------
      ژنتیک به زبان آدمیزاد مهروماه رو دیدید؟! چجوریاس؟!
      ...

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا تبریک میگم بابتِ این اراده این شوق رسیدن به هدفی که دارید

امیدوارم در همه مراحل زندگی زیباتون موفق باشید
      Dear GOD
      Thank you for
      Everything

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز ... آزادیت رو تبریک میگم .... چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی/ به شکوفه ها ، به باران / برسان سلام مارا !!!

یه سوال ...
      مدرسه تیزهوشان درس میخوندی یا معمولی ؟؟؟
      ویرایش توسط arcadi : 31 خرداد 1394 در ساعت 03:11

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط armans نمایش پست ها
      با سلام به همه ی دوستای عزیزم
      امیدوارم نماز روزه هاتون توی این ایم مبارک مورد قبول خدای مهربونمون قرار بگیره ...
      هدفم از ارسال این تاپیک این بود که دوستانی رو دیدم که با یه سال موفق نشدن در کنکور خیلی ناامید شدن و فکر میکنن که دیگه نمیتونن به آرزوهاشون برسن ...
      ولی باور کنین اینطوری نیس...
      من خودم سال پیش اولین بارم بود که کنکور دادم و رتبه ام 10000 (ده هزار) شد ....یعنی به طور کلی داغون شدم ..... دنیا جلو چشمام تیره شد وقتی نمیتونستم برای پزشکی قبول شدن که تموم ارزوم بود برسم.... ولی مرد و مردونه یکی از دوستام که رتبه ی 65 کنکور بود راهنمایی کرد ...از معرفی منابع گرفته تا مشاوره و راهنمایی .... این شد که امسال مطمعنم رتبه ام 3 رقمی میاد و ب اون چیزی ک میخوام میرسم

مطمئن باشین شما هم میتونین به خواسته هاتون برسین ...برای اینکه یه جبرانی کرده باشم خوبی هایی که در حقم شده منم در نظر دارم هر کمکی که از دستم برمیاد به شما دوستان بکنم ...هر کمکی ک خواستین در خدمتم ....
      یادتون نره اون بالاییه خیلی هوامونو داره ...موفق باشین
      سلام با خوندن این تاپیک هم امید و اعتماد به نفسم بیشتر شد همم اینکه مصصم تر شدم ممنون. انشالله در ادامه ی مسیر زندگی تون هم موفق باشید.

لطفا هر وقت , وقت داشتید و به انجمن سر زدید به سوالاتی که دوستان در همین تاپیک ازتون پرسیدن پاسخ بدید (لطفا این تاپیک و سوالاتشو رها نکنید!!)

ی خواهش دیگه ای هم که داشتم این بود که لطف کنید و روش مطالعه ای رو که برای هر درس داشتید واسمون توضیح بدید باتشکرات!!! فراوان

با خودم میگویم :

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد

آن قدر که اشک ها خشک شوند

باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..

به چیز دیگری فکر کرد

باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...

"آنا گاوالدا"

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط armans نمایش پست ها
      منابعی که براتون معرفی میکنم رو دوستم که رتبه 65 بود برام معرفی کرد و منم باهاشون واقعا نتیجه یخوبی گرفتم ...میتونید از بقیه هم کار آمد بودن این منابع رو جویا بشید .ادبیات :* لغت و املا : حتما و حتما برای این مبحث کتاب لغت و املای نشر الگو رو تهیه کنین ...همه ی اونچه که نیاز دارید توش هست ...لغات ستاره دار و اونایی که توی متنن و ستاره ندارن ...تست های مشابه کنکور .* تاریخ ادبیات : برای تاریخ ادبیات براتون لقمه ی تاریخ ادبیات انتشارات مهروماه رو توصیه میکنم ...کامله کامل ....یه مزیت که داره نسبت به بقیه کاملا ترکیبی نوشته تاریخ ادبیاتو ....هرچیزی ک مشابه هستو کنار هم اورده ...هر چیزی که مثلا راجب یه شاعر قراره سال بعد بخونین گفته ک کجاس ...خلاصه هم ریزه میزه اس هم کامل و هم قیمت خیلی کم.* آرایه های ادبی: من خودم رشته ی انسانی یه کتابی داره ب اسم آرایه های ادبی اونو خوندم و برای تمرین تستای کنکور همه ی رشته هارو از 85 به بعد زدم ..این کارو بکنین کافیه و مطمئن باشین حتما میزنین آرایه هارو* زبان فارسی : کتابی هست تحت عنوان چکیده ی زبان فارسی انتشارات تخته سیاه ...اونو بخرید و ریز به ریز بخونید + درسای حفظی کتاب درسی که تازگیا ازش سوال میدن از روی خود کتاب درسی بخونید* قرابت معنایی: کتاب خای برای این مبحث نخوندم چون بیشتر فهمیدنیه تا خوندنی ...برای این مبحث بشینید و کتاب درسی رو بخونید و برا خودتون بگید که منظور نویسنده یا شاعر چیه ....دقت کنی که منظور مهمه نه معنی ... برای تمرین هم سوالای خود کنکورو حل کنین مطمئن باشین کفایت میکنه .عربی :کتاب عربی جمع بندی انتشارات مهر وماه رو مطالعه کنید...و خواهشا و خواهشا دقیقا عین مراحلی که خودش در مقدمه گفته اونطوری بخونید ...یعنی اول کامله کامل ترجمه رو باهاش یاد بگیرید و ....دین و زندگی :تنها کتابیه که ب نظرم نیاز به کتاب کمک درسی خاصی نداره ...فقط دوتا نکته بگم بهتون : 1. برای آیه ها حتما کتاب ایات نکات گاج رو بخرین 2. در سال 94 ریتم سوالات عوض شد به طوری که تجربی تقریبا 60 درصد سوالات از متن کتاب بود نه ایات ...پس باید متن کتابو به عینه حفظ کنید و روی درسنامه های کتاب هایی مث خیلی سبز یا گاج جساب باز نکنیدزبان انگلیسی:بی برو و برگرد کتاب زبان انگلیسی کنکور انتشارات مبتکران (شهاب اناری) .... هر چیزی که نیاز دارید (معنی لغت ، آموزش گرام همراه با کلک ها و میانبرها ، روش های تند خوانی برای ریدینگ و ...) در یه کتاب جمع کرده ...حتما اونو بخونیدزمین شناسی: به شخصه هیچ وقتی برای زمین شناسی نذاشتم اما اونایی که زیاد مهمه براشون و احتمال میدن با زیست و شیمی نتونن رتبه شونو برای رشته های خاص مث دارو سازی برسونن کتاب هفت چیز زمین شناسی انتشارات خیلی سبز کفایت میکنه ...بخونیدو حالشو ببرید.ریاضیات :ریاضیات رو به نظر من باید از روی دو تا کتاب بخونید ....چراکه مکمل همن و واقعا یکیشون چیزایی داره ک اون یکی نداره ولی با خوندن هردوتاش مطمعنی میشید که هرچیزی تو کنکور بدن براتون آب خوردنه ....اولش حتما و حتما گاج طوسی (یا همون نقره ای یا خاکستری!!!!) رئ بخونید تا به سطح قابل قبولی برسید بعد کتاب ریاضیات تجربی مهروماه ..... فقط حتما اول گاجو بخونید تا درسنامههاشو قورت ندادید نرید سر وقت مهروماه...زیست شناسی:رسیدیم ب مهمترین قسمت که خیلیا اختلاف نظر دارن ولی واقعا کتابایی که من میگم کارآمد بودنشون ثابت شده پس نگران نباشین ...داشتن گاج طوسی برای هر داشن آموزی از نون شب واجب تره ولی روش های استفاده :1. اول باید کتاب درسیو خوب جویده باشید .یعنی از شکل و قید و هرچی که هست باید چیری نمونده باشه.2. همون روزی که تموم کردین سوالای گاج طوسی رو برای آموزش و یادگیری نه برای امتحانه اینکه چقد یاد گرفتین ریز به ریز بزنین.3.برای ژنتیک تخته سیاه آرام فرو توصیه نمیکنم به دو دلیل : حجم واقعا زیاد و تست های خیلی خیلی قدیمی ...برای ژنتیک از روی لقمه ی چکیده ژنتیک مهروماه هر چی که هستو یاد بگیرید و بعد تستای گاج طوسی رو حل کنید....4. خیلی مهم : کتاب زیست شناسی نشر الگو درسته مدل سوالاتش مثل کنکوره ولی سطح سوالات و نکاتش در سطح کنکور نیس...من خودم به شخصه 4 فصل از دوم و 3 فصل از سومو با این انتشارات خوندم ولی واقعا حتی ارزش خریدن نداره چ برسه ب خوندن.5.در آخر هم حتما جمع بندی انتشارات دریافت رو بخونید تا زیست شناسی رو بالا ی80 تضمین کنید.فیزیک :فیزیک پاشنه آشیل و نقطه ی ضعف واقعی من بود بین درسا ...ولی از وقتی که گاج طوسی رو بهم معرفی کردن وباهاش خوندم واقعا دگرگون شد سطح دونسته هام ....شک نکنید بهترین کتاب برای فیزیک کنکور گاج طوسیه که پایه یک جلده و پیش یک جلد مجزا.(البته پاسخنامه هم دارن.) با خوندن این کتاب ب هیچ کتاب دیگه ای احتیاج نداریدشیمی :حتما به گوش شما هم رسیده که دوساله سوالای شیمی واقعا از شکسیت شاخ غول هم سخت تر شده ولی برای خوب زدن شیمی هم یه راه حل هست....شیمی دوم رو باید خیلی خوب بلد باشین (اگه فصل ترکیبات الی رو خوب نخونید میتونم بگم نزدیک ب 8 سوالون میره رو هوا) برای هم شیمی دو رو هم با کتاب مبتکران ( بهمن بازرگان ) و هم گاج طوسی بخونین ...شیمی 3 فقط مبتکرانو بخونید کافیه ...ولی شیمی پیش مبتکران حجمش فوقالعادع زیاده و زیاد هم حاشیه رفته ...گاج طوسی برای شیمی پیش هم خیلی کاربرد داره ...اونو بخونین کافیه ....فقط جواب به یه سوال که اگه میخواین شیمی رو به عنوان یه درسی که ضعف های درس دسگه تونو جبران کنه بخونید، در کنار کتابایی که گفتم میتونید از کتاب حل مسائل شیمی (لقمه) انتشارات مهروماه استفاده کنید....دو کتاب که رتبه ی شمارو به تنهایی حدود 2000 تا 3000 رتبه بهتر میکنه :دوستان حتما دو کتاب « اشتباهات متداول عمومی » و « اشتباهات متداول اختصاصی» انتشارات کانون (قلم چی) رو بخرید ...با این کتاب میبینید که بیشتر دانش آموزا تو چه مباحثی اشکال دارن و اشتباه میکنن ...با یاد گرفتن این مباحث و دقت بیشتر در سوالات مربوط به اونها مطمئن باشید رتبه تون ب طور فوق العاده ای بهتر میشه...هر سوالی که باشه در خدمتم ...موفق باشید ایشالا
      با همه احترامی که براتون قایلم اما توی سایت نشر دریافت جناب دکتر عمارلو و همچنین جناب فردین جوادی مولف فاگوزیست و بسیاری از معلمان مدارس تیزهوشان تهران کتاب نشرالگو را بهترین و سازگارترین منبعبع زیست میدونن..جالبه که دکتر ارامفر حتی گفتن که علاقه طراحان زیست داره به المپیاد های زیست بیشتر میشه و به شاگرداشون حتا سوالات المپیاد رو پیشنهاد دادن بنابراین به هیچ وجه نشرالگو به درد نخور نیست و سلطان زیست ایران بخصوص در سال سوم دبیرستان هستش پس بهتره بیشتر دقت کنین

13. Top | #28
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط adlin نمایش پست ها
      با همه احترامی که براتون قایلم اما توی سایت نشر دریافت جناب دکتر عمارلو و همچنین جناب فردین جوادی مولف فاگوزیست و بسیاری از معلمان مدارس تیزهوشان تهران کتاب نشرالگو را بهترین و سازگارترین منبعبع زیست میدونن..جالبه که دکتر ارامفر حتی گفتن که علاقه طراحان زیست داره به المپیاد های زیست بیشتر میشه و به شاگرداشون حتا سوالات المپیاد رو پیشنهاد دادن بنابراین به هیچ وجه نشرالگو به درد نخور نیست و سلطان زیست ایران بخصوص در سال سوم دبیرستان هستش پس بهتره بیشتر دقت کنین

با سلام ...ممنون بابت اینکه نظرتونو دادین ولی میخواستم بگم من تبلیغ کننده ی انتشارات خاصی نیستم یا با انتشاراتی مشکل ندارم ولی با چیزی ک واقعا نتیجه گرفتم برا شما معرفی کردم ...من حتی اگه بخواین براتون خیلی نکته های اضافی که نشر الگو اومده ازش تست طرح کرده بیام نشون بدم که تو کتاب درسی حتی بهش اشاره نشده ... برای زیست شناسی باید عمق مفاهیم مطرح شده در کتابو بلد بود نه اینکه چندتا تست گذاشت که تو کتاب نباشه و بعد تبلیغ کرد که کتاب ما سطح بالاس...ب هر حال خدای ب اون بزرگی میگه لااکراه فی الدین...من بنده ب این کوچیکی چیکارم که زور کنم فلانو بخرین یا ن ...ایشالا همگی موفق باشین

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ووچشم هر کمکی ک بخواین من در خدمتتون هستم...موفق باشید

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arcadi نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز ... آزادیت رو تبریک میگم .... چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی/ به شکوفه ها ، به باران / برسان سلام مارا !!!

یه سوال ...
      مدرسه تیزهوشان درس میخوندی یا معمولی ؟؟؟
      سلام دوست عزیز ....ازادی کجا بود ...اگه کسی علاقه داشته باشه اسارت نیس ک بخواد بعدشم ازاد بشه ....
      نه مدرسه معمولی دولتی میخوندم ..تیزهوشان نبودم

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن