منم این چیزا رو میدونم داداش جان که تو انتخابات سوال طرح نمیشه! اما شمردن 50 الی 60 میلیون برگ رای ملت در عرض حدود 24 ساعت هم کار سختیه
یعنی چی بعد از کنکور باید بررسی کنن سوال اشتباه نباشه اگرم بود حذف بشه! البته این شاهکارهای سازمان سنجشه!
فکر نمیکنم گرفتن ظرفیت دانشگاه ها هم پروسه خیلی زمان دار و طولانی باشه!
در مورد ضایع شدن حق داوطلبا هم که اصلاً ولش کن ، اون جمعیت عظیم رو دیدنین واس کنکور 93 داشتن سازمان سنجش رو با خاک یکسان میکردن بخاطر بی عدالتی و نابرابری و حق خوری، عکس هاش رو تو نت با عنوان اعتراض کنکورهای 93 سرچ کنین پیدا میشه ....
با خط آخر حرفتون کاملاً موافقم ، خب بجاش میتونن کنکور رو دیرتر برگزار کنن....
بوده بعد کنکور سوالی رو حذف کنن پس این کار هم زمان میخواد
50 میلیون رای توسط حداقل 4-5 میلیون نفر در سطح کشور شمرده میشه و باید 24 ساعته اعلام بشه وگرنه حرف و نقل به وجود میاد از تقلب و...
اما پاسخبرگ توسط کامپیوتر تصحیح میشه بعدش بصورت رندوم باید بررسی کنن که ایا اشتباه نشده
اتفاقا اصلی ترین چیزی که باعث افزایش زمان اعلام نتایج میشه
ظرفیت دانشگاه هاست
نشون به اون نشون که حتی بعد یکماه که نتایج میاد و انتخاب رشته صورت میگیره چند روز بعد اعلام نتایج و اومدن کد رشته های دانشگاهی سنجش اطلاعیه میزنه که فلان ظرفیت دانشگاه افزایش پیدا کرده یا کاهش مهم ترین دلیلش که طول میکشه همینه
مشاور
ویرایش توسط artim : 30 خرداد 1394 در ساعت 13:04
بازم میگین دیرتر ک
اخه دیر تر بذارن دانشگاها نمیتونن ساماندهی کنن
همین الانش خیلی از دانشگاه ها ترم 1 رو 15-16 آبان برگذار میکنن
حالا اگ بخواد حتی ی هفته دیرتر بگذار بشه که ترم یک دانشگاه حجم درسا زیاد میشه و افت تحصیلی
معقولانه نیس اصلا دیر دادن کنکور
به من بود میگفتم کنکورو بعد امتحانات پیش برگزارش کنن
بچه ها برن تابستونو صفا کنن
والا الان تو دانشگاه دانشجوای پزشکی انگار شکست عشقی خوردن انقدی ک حجم درسا زیاده!
ویرایش توسط ikonkuri : 30 خرداد 1394 در ساعت 13:06
خب آره من با کلیت حرفاتون موافق هستم میدونم کنکور سراسری در کل پروسه زمانبری هستش البته با بی تدبیری آقایون.... که صدالبته با این همه که زمان اعلام نتایج طولانی میشه بازهم سازمان سنجش هر ساله یه سوتی به دست گلی به آب میده
برای چی
چون اصلاً در کارشون نظم و مدیریت ندارن وگرنه کل این پروسه و این چیزای که شما گفتین کلاً سر و تهش تو 1.5 ماه حدود 45 روز باید جمع بشه تموم بشه بر رد کارش...
سلام
بارها گفتم دانش اموزانی که خواهان رشته های تاپ هستن نباید به میانگین نمرات یا معدل فکر کنن. 12.5 که سهله اصن ما درنظر بگیریم میانگین 2.5 بوده.
اما ایا کسی که پزشکی یا دندون میخواد معدلش 13 هم باشه کفایت میکنه ؟ آخه 13 از 12.5 میانگین بالاتره که.
قطعا جواب خیر هست چون بالغ بر 99 درصد قبولی های رشته های تاپ معدلهای بالای 19 و حتی بالاتر از 19.5 داشتن.
منم یکی از اقواممون با معدل 10 کنکور 92 پزشکی بیرجند اورد ولی به قول یکی از دوستان این طور قبول شدنا ازکنکور 93 به بعد با این روش تاثیر معدل مثل دیو سپید و سیمرغ تو داستان ها هست.![]()
ایسنا - امکان "ترمیم معدل دیپلم" درصورت تصویب
البته این چیزیه که فعلا میگن و تصویب نشده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)