جدیدا به این نتیجه رسیدم که نظر سنجی خیلی حال میده .........
لطفا اکثریت رای بدن
قلم چی
گزینه دو
علوی
سنجش
گاج
دیگر موسسات ...
هیچکدوم شبیه نیست
جدیدا به این نتیجه رسیدم که نظر سنجی خیلی حال میده .........
لطفا اکثریت رای بدن
قطعاً اول آزمون های تعاونی سنجش خیلی شبیه کنکوره فقط تو دروس عمومی اونم باز تو آزمون های جامعش نه دروس تخصصی!
سوالات تخصصی سنجش چَرت و پرَت بیس نیشت! شما سوالای آزمون های امسالش رو نگاه کن ببین چند درصد شباهت داره با سوالای کنکور! شباهت!
سوالات گزینه دو هم یه مقداری شبیه کنکوره کم و بیش...
سلام
بنظر من جامع های سنجش شباهت نسبی داره اما نه خیلی بخصوص در مورد اختصاصیا... البته شیمی سنجش و کنکور هر دو واقعا سنگین بودن
اما من در کل گزینه دو رو بیشتر می پسندم بنظر من سوالای استانداردتره..... و نظم بهتری نسبت به بقیه داره و چون شبه دولتی هست مثل قلم چی همش دنبال پول نیست ...
اگر می خواهید چیزی را به دست آورید که تا بحال نداشته اید, باید کسی بشوید که تا بحال نبوده اید
تو رشته زیاضی امسال جامع هاش
ادبیات یکم شبیه کنکور بود ولی کنکور سخت تر بود
عربی شبیه کنکور بود همش
دینی تغریبا شبیه کنکور بود
زبان اینم تغریبا شبیه کنکور
ریاضی بنظرم شبیه نبود و کنکور سخت تر بود
فیزیک شبیه نبود و کنکور خیلی سخت تر و مفهمی تر بود
شیمی عین کنکور بود
من غیر جامع هاشم میدادم توی اونا هم عمومیا + شیمی مثل کنکور بودن تغریبا
run forrest runnn
شبیه ک هیچکس نمیتونه بگه
میان سبک شناسی میکنن
مثلا ی فصل زیست مثل8پیش رو ک هریال کنکور میاد رو به سبکی سوال میدن ک سال قبل اومده بود
ب نظرم اگ بتونی و زرنگ باشی خودت اینکارارو انجام بدی و فقط از اینترنت یا دوستات آزمونو بگیری بزنی بهتره
هم ارزونتر درمیاد هم اینکه خودت ماهیگیر میشی
نه اینکه برات ماهی بگیرن!
(یعنی عاشق درصد علوی شدم تو این نظرسنجی)
از بین این ازمون ها گزینه2 و قلم چی از همش بهتره ولی بازم گزینه2بهتر هست... قلم چی که کلا خیلی ها میرن ج هاشو میخرن.چون بعضی از استادا خیلی به درصداش گیرمیدن و جریمه میکنن و...از این حرفا..بعدم گزینه2سوالاش بهتره..
درضمن از نظر شباهت هم خیلی نمیشه گفت کدومشون شبیه کنکوره ما ازمون ازمایشی میدیم که بیشترنحوه ازمون دادن و مدیرت زمان و وضعیت خودمون تو دروس مختلف رو ببینیم.خودقلم چی هم توازموناش از سوال های کنکور پیشین استفاده میکنه و شایدم به این دلیل میگن سوالاش شبیه.وگرنه سوالا شبیه نیست.به قول دوستمون سبک سوالا یکیه
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
به نظرم قلم چی تو طول سال همه ی حالات احتمالی کنکور رو تو آزموناش پیاده کرد و این موضوع منو واسه کنکور آماده کرد.
شاید تو طول سای خیلی ها می گفتن که سوالای قلم چی استاندارد نیست و سخته و ... .
ولی به نظرم کنکوری که ما دادیم خیلی خیلی شبیه به قلم چی بود...
هم زیستش هم فیزیکش هم شیمیش و هم ریاضیش ...
از لحاظ شباهت به نظرم گزینه دو...ولی هیچ وقت شرکت تو آزمونای گزینه دو رو پیشنهاد نمیکنم!
اما تعاونی سنجش آزمونا از نظر سطحش کم و بیش شبیه کنکور هست اما تو درسا مخصوصا اختصاصیا بودجه بندی مباحثشون مث کنکور نیست اصلا...
بگو دل را که گرد غم نگردد
اَزیرا غم به خوردن کم نگردد
«مولانا»
برای اطمینان 90 درصد هر کی پایست یه پیشنهاد میدم رد نکنه.....
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)