به نظرتون توی جامعه ی الان ما، درآمد یه وکیل بهتره یا یه روانشناس؟ اگه شما میخواستین یکی از این دو تا رشته رو انتخاب کنید کدوم رو ترجیح می دادین؟
به نظرتون توی جامعه ی الان ما، درآمد یه وکیل بهتره یا یه روانشناس؟ اگه شما میخواستین یکی از این دو تا رشته رو انتخاب کنید کدوم رو ترجیح می دادین؟
ویرایش توسط U N I V E R S E : 31 خرداد 1394 در ساعت 23:21
اقا امروزه مردم دعوا زیاد میکنن ینی اعصاب ندارن واس خاطر همین درامد جفتشون خوبه اگه تو کارت خبره باشی
پاسخ به سوالات سربازی
من یه وکیل می شناسم توی 6 ماه اول کارش 460 میلیون تومن درآمد داشته.. البته خیلی خیلی زرنگه، بعلاوه تمام دروس دانشگاه رو فول بوده و به همه ی مباحث مسلط!! از صبح تا شب هم توی دفترش و دادگستری و ایناس... از طرفی وکیلایی هم هستن که خرج اجاره ی دفترشون رو هم در نمیارن!!!!!!
اما روانشناسی: یه روانشناس اگه کارش عالی باشه و حرف واسه گفتن داشته باشه، و البته اطلاعاتش فقط محدود به درسایی که خونده نباشه، در ماه 10 تومن به بالا میتونه در بیاره..
وکیل بهتر ولی اصلا ادم اب دارچی باشه ولی کارشو درست انجام بده مهم درست انجام دادن کار ن صرفا درامد و پول بیشتر
درآمد وکالت بیشتره ولی به جاش مسئولیت و ریسک و استرس بیشتری نبست به روانشناس داره.چون کارشون آسون نیست و حتی ممکنه جونشون هم به خطر بیوفته(البته این امر شاید اغراق آمیز به نظر بیاد ولی چیزی هستش که توی کشورمون اتفاق میوفته)
من کار روانشناس رو ترجیح میدم.شاید درآمدش کمتر باشه ولی آسایش فکری بیشتری داره
Live In The Moment
من خودم حقوق خوندم ببینید قوه قضاییه تو این چند سال اخیر کلی پروانه وکالت داد و باعث شد وکیل زیاد بشه و طبیعتا درامدشون کمتر بشه ضمنا حقوق خوندن و وکیل شدن کار سختیه مثلا تو ازمون وکالت یک دهم یا یک بیستم افرا د قبول میشن و بقیه زسما بیکار میمونن لذا توصیه من اینه که نری سمت حقوق چون احتما بیکار موندنت بالای 80 درصده
ضمنا وکالت یک جووریه که اکثر افراد مجبور میشن با اخلاق خداحفظی کنند یعنی مجبور میشن برای پیروز شدن موکلشون هر کار غیر اخلاقی انجام بدن
استادی دانشگاه قضاوت و سردفتری
سر دفتری ازمون معمولا هر 7-8 سال یک باره پس بش فکر نکنید بهتره
قضاوت قبلا هر چند سال یک بار بود الان هر سال ازمون هست ولی خوب هم باید تو ازمونش قبول بشید هم تو مصاحبه عقیدتی و روان شناسیش قبول بشید پس بش فکر نکنید بهتره چون هرچقدرم درستون خوب باشه امکان داره تو مصاحبه عقیدتی یا روان شناسیش رد بشید میمونه همون وکالت یک دهم یا یک بیستم افراد قبول میشن که اینم بش فکر نکنید خیلی بهتره !!!!!!!!!
استادی دانشگاهم که باید تا دکترا بخونید اون وقت یا قبول بشید ایا نشید پس بش فکر نکنید بهتره !!!!!!!!
به نظر من بهترین رشته انسانی در حال حاضر رشته حسابداریه
نویسنده این یک خط خودم
خواهر من وکیله اینو خوندم صداش زدم بیاد نظرشو بگه ادامش ایشون
.........
سلام بر شما
در رابطه با وکالت مطالبی که نوشتید صحیح نیستند اخلاق در حوزه وکالت جزو بنیادی ترین اصول کاریست. یک وکیل اگر بنای کار خود را بر اخلاقی زیستن و اخلاقی کار کردن گذاشته و هدفش رساندن حق به حقدار (نه لزوما موکل خود . که زمینه این کار سر باز زدن از پذیرفتن پرونده هایی است که میداند و علم دارد به نافی حق بودن موکل خود در صورت قبول پرونده) باشد و ستاندن حق مظلوم اتفاقا هم نام نیکی پیدا خواهد کرد و هم به در پیشبرد پرونده هایی که دارد با اعتقاد و ایمان راسخ پیش میرود و خود این کار از دایره لفاظی های حقوقی خشک و بی روح بیرون آمده و یک کار تمام انسانی میگردد که حس خوب مفید بودن را به فرد پمپاژ میکند.
قوه قضاییه در امر قضا و وکالت در حال حاضر به شددت کمبود نیرو داشته چنانچه هر قاضی در روز میبایست 150 پرونده را به صورت تقریبی با حجم فعلی نیروی انسانی رسیدگی کند که طبیعتا مقدرو نیست. در زمینه وکالت هم باز هم باید اشاره داشت هر وکیل برای موفقیت نیاز دارد که یک مدت را با گروههای وکالت معروف و موسسات خوش نام کار کند که هم مستلزم صبر و حوصله برای بازدهی هست هم بالا بودن دانش حقوقی. در هر کاری برای موفق شدن نیاز به تلاش مستمر و خستگی ناپذیر احساس میشود. وکالت را باید به دید یک بیزینس شخصی دید نه یک کار روتین که باید سر ماه یک درامد مکفی و ثابت داشت. در بیزینس عملا نمیتوان جلوی ظهور رقیب را گرفت چون خواه نا خواه این ورود متقاضی وجود داشته و کشش سیستم قضایی هم و سیاست کاری دستگاه قضا هم بر همین مسئله بنا شده. برای موفقیت در بیزینس هم باید از بقیه بهتر بود. فورمول موفقیت همین است.
امتحان وکالت امتحان سختی هست و قبولی در اون مستلزم تلاش بی وقفه هست ظرفیت کم هست و متقاضی زیاد.
برای رشته حقوق مشاغلی غیر از وکالت مثل سردفتر یا دفتار ازدواج و طلاق که الان البته تفکیک شده اند هم وجود دارد که در صورت داشتن مکان و سرمایه جهت بیمه پرسنل و سایر هزینه های جاری کار کم دردسر تر و پربازده تری هست. دوستان من که سردفتر هستند الان وضعیت مناسبی دارند. که بسته به شهر و مکان متفاوت خواهد بود.
با سلام من هم نگفتم همه وکلا اینطورین گفتم اکثرشون اینطوری هستند در واقع یک نفر سوال کرده بود که وکالت بهتره یا روان شناسی بنده گفتم وکالت یکی از سختیهاش اینه که ادم در معرض انجام کارهای غیر اخلاقیه
در حوزه قضاوت کمبود نیرو هست ولی در حوزه وکالت کمبود آن چنانی نیست کما اینکه قوه قضاییه ظرفیت ازمون قضاوت رو بیشتر کرده اما با وجود متقاضی زیاد برای ازمون وکالت افزایش سهمیه چندانی نبوده که اگر کمبود وکیل بود قطعا قوه قضاییه و کانون وکلا به راحتی میتونستند ظرفیت رو 3 برابر کنند ضمنا راجع به سر دفتری هم ازمونش هر چند سال یک بار برگزار میشه و شما هر چقدر هم پول دار و با سواد باشید تا زمانی که ازمون نباشه نمیتونید سردفتر بشید پس اصلا نمیشه روش حساب کرد
ویرایش توسط sardare azmoon : 01 تیر 1394 در ساعت 01:35
اگه واقعا روانشناس باسواد ومطلعی باشی همه چیز داری وفقط چند روانشناس در ایران اینجورین که تحصیلات خارجم میطلبه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)