همون جور که در تیتر نوشتم میخواستم برام بهترین و اینده دار ترین و پر در امدترین رشته های گروه تجربی رو معرفی کنید؟
حداکثر رتبه قبولی احتمالی رو هم بگید؟
همون جور که در تیتر نوشتم میخواستم برام بهترین و اینده دار ترین و پر در امدترین رشته های گروه تجربی رو معرفی کنید؟
حداکثر رتبه قبولی احتمالی رو هم بگید؟
الان واسه بچه های تجربی 3 تارشته بیشتر روبورسه
دندون ,دارو ,پزشکی
نظر شخصیم اینه که پزشکی دیگه اشباع شده
ماشالا اینقد پزشک داریم که دیگه طرح پزشک خانواده هم راه انداختن
میمونه دندون و دارو
دندون الان از نظر شغلی بهتر از پزشکیه
چون انشالله اگه فارغ التحصیل بشید براحتی 1مطب میزنین و شروع به کار میکنین و به بیمه و اینا هن اصلا کار ندارین
دارو هم که از سال 4 میتونی بری تو داروخانه
دیگه بستگی به علاقه هم داره چون مثلا کسی که از شیمی متنفر باشه اونوقت بره داروسازی مطمئنن به درد سر میفته
رتبه قبولی هم متفاوته
بستگی به جنس پذیرش , دانشگاه و سهمیه داره
اگه بری سایت کانون کارنامه زیاده واسه مشاهده
دندان پزشکی رشته بسیار پر درآمد و با کلاسیه.ولی محدوده.یعنی تا یه جایی بیشتر نمیشه بالا رفت.ولی رشته داروسازی و پزشکی محدود نیستن.ما فکر میکنیم پزشکی یعنی اینکه بریم 7سال درس بخونیم وبیام مطب بزنیم؟اگه اینطور فکر کنیم معلومه اشباع میشه.ولی اگر یه پزشک تخصص بگیره خیلی باکلاستر و پردرامدتر از یه دندانپزشکه.مثه جراح قلب شدن.متخصص مغز و اعصاب شدن.یا دراوسازی بسیار پردرآمده اگر مغز اقتصادی داشته باشی و داروهای ترکیبی،زیبایی و ورزشی (مخصوصا توبازار مکمل های تقلبی ایران)بسازی واویلا میشه...
مشاوره- برنامه ریزی - جزوه- برای صنایع غذایی
رمز موفقیت انسانهای بزرگ، شروع به کار بوده نه مهیاکردن همه شرایط.
بعد خدمت دوباره میسازمت بدن
درد من چشمانی بود...که به من اشک هدیه داد و به دیگران چشمک
به نظر من برای تجربی همینا هست که دوستان گفتن و برای ریاضی هم عمران ( که البته زیاد شده ولی بازم بد نیست ) و معماری ( که رشته راحت مهندسی هست ) ، بقیه رشته ها هم که ماشال دیگه اصلا کار نداره ....
-« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-
من فكر ميكنم براي تجربي ژنتيك هم رشته ي خوبي باشه ....البته اگه تا دكترا ادامه بدي ....
.
از خدا بخواین بهم آرامش بده چون واقعا بهش نیاز دارم
واقعا....
-« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-
تو ریاضی معماری برای دختر مناسب تره.برای آقایون مهندسی نفت-برق-مکانیک و کامپیوتره تاپ تره
مشاوره- برنامه ریزی - جزوه- برای صنایع غذایی
رمز موفقیت انسانهای بزرگ، شروع به کار بوده نه مهیاکردن همه شرایط.
بعد خدمت دوباره میسازمت بدن
درد من چشمانی بود...که به من اشک هدیه داد و به دیگران چشمک
داداش من معماری میخونه تو آزاد
هم شهریه شون بالاس تقریبا و هم وسایلی که میخره پر هزینه س!
اما رشته ش فوق العاده س! من که خیلی بهش حسودیم میشه!
می شینم کتابا و جزوه هاشو میخونم، بعضی وقتام ماکتاشومیده من درست میکنم!!!!
ای کــــــــاش منم میتونستم معماری بخونم
هـــــــــــــــی
هیچ رشته ای دختر وپسرنداره
اشباع شدن هم کشکه
هرکی فارغ التحصیل میشه جدیدا الکی مدرک داره
ارزه میخواد نه مدرک و نه اشباع بودن یا نبودن
اپه بخوای اینجوری حساب کنی معماری از عمران اشباع تره
مشاور انتخاب رشته می باشم
اون قسمتی رو که مشخص کردم مهمترین نکته در کاریابی رشته های مهندسی هست. و همچنین تفاوت کسانی که تو این رشته ها کار پیدا میکنند و نمیکنند در همین جمله هست که مشخص کردم.
حتما در رشته های مهندسی به دنبال جاهایی بگردید که در حال افتتاح و یا ساخت هستند . مخصوصا در رشته مکانیک. تشکر از joker عزیز.
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
سلام من گیلانیم اگه اینجا بخوای رشته های کشاورزی بخونی نونت تو روغنه تازه اسون تر از پزشکیه
من کسایی رو دیدم با رشته دام پروری به پول رسیدن
[من هنوز خیلی زمان دارم تا کنکور!و حتی دقیقا نمیدونم چه رشته ای رو انتخاب کنم؟!!!!!!!!!!! یعنی 2-3تا رشته رو دوست دارم اما نمیدونم خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)