رشته رياضي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
با احترام به اقا محمد عزیز ولی به نظر من روزه شک دار نگیرید کنکور وقت ازمون خطا نیست کلمه های کتاب تو کنکور اهمیت دارن اگه توانایی مالی دارین کتاباتونو به روز کنید تا وسط سال وسواس نگیرین اگرم نمیشه توصیه اقا محمدو گوش کنید
?
یادش بخیر من بار 87 کنکور دادم. دوباره که سال ۹۱ میدادم اصلا به اینکه منابع عوض بشه فکر نکردم. همون منابعی که از ۸۷ داشتمو استفاده کردم تازه اون منابعم بعضیاشونو از دوستم که سال ۸۴ کنکور داده بود گرفته بودمولی امسال از وقتی با این سایت آشنا شدم انقد از تغییرات گفتین ادم الکی استرس میگیره
سلام . منابع مناسب واسه کنکور 95 از کجا گیر بیارم ؟ آخه مثلا کتاب زیست سال دوم باید چاپ 92-93 باشه اگه اشتباه نکنم .. تو بازار موجوده ؟
شهریور کتاب فروشیا کتاب جدید میارن. همونارا بگیرید. البته قبلش از سایت چاپ کتاب درسی کتابارا دانلود کنید و ببینین ایا باز تغییری داشتن یا نه((البته بنظرم تغییر دیگه نمیکنن کتابایی که تغییر داشتن. و اگه تغییر کنه خیلی خیلی خیلی کم خواهد بود. کتابای درسی تقریبا دارن پوست اندازی میکنن و حالت گذارشونو میگذرونن. و بنظرم برای زیست و شیمی پایه دیگه احتمالا تغییری نخواهند کرد-البته بازم میگم قبل خرید یه نگاه به کتابا بندازین))
**البته ممکنه از شانس تو بعضی از کتاب فروشیای که فروش زیادی ندارن از کتابای سال قبل گیرتون بیاد**
پایگاه کتاب های درسی ، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
البته یکی از دوستان گفتن از این سایت میتونید چاپ هر سالیو بگیری و پرینت کنی
کتاب های سال دوم | پایگاه کتاب های درسی ، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی
ویرایش توسط newpath : 01 تیر 1394 در ساعت 14:33
خواهش میکنم بهزاد جان.نظر شماهم برای ما محترمه
ولی وقتی انتشارات تغییری ایجاد نمیکنه تو کتاباش چرا باید کتاب جدید گرفت؟ مگه شیمی پارسال هم کنکورش سخت نشد هم کتاباش عوض.ولی چقد کتابا عوض شددن؟؟ هیچ! صرفا به اضافه کردن چن کادر درسنامه جدید بسنده کردند.و با این قیمتای بالا واقعا خرید کتاب جدید برای دومین بار برای خیلیا سخته.
البته اون نظر شخصیم بود و تصمیم گیرنده نهایی خود بچه ها هستن.و من از دیدگاه بررسی تغییرات گفتم نه محتوا.بدون شک کتابی که چارچوب کلیش تغییر کنه تهیه چاپ جدیدش لازمه(مثل ریاضی جامع خیلی سبز)
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
سلام دوستان من فیزیک پیش و پایه گاج .ویرایش 92(چاپ93) رو دارم .ایا نیازی هست که تعویضشون کنم .(رشته ریاضی ) .شیمی ایا فقط پیش 1 عوض شده یا پیش 2 هم عوض شده . عربی کامل گاج هم ویرایش 93 اش رودارم (اونی که سوالات کنکور 93 روهم داره ) ایا نیازه که اینم عوض کنم .باتشکر
برای من و شما فرق نمیکنه!
کتاب درسی رو میشه دانلود کرد یا با یه قیمت ناچیز خرید
کتابای کمک درسی هم که همون تستای سال های قبل رو دارن! باور کنید یه کنکور 94 بهش اضافه میکنن و بقلش مینویسن: " باز نویسی کامل!"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)