ممنون
کتابها عموما کی تجدید چاپ میشن و بیرون می ان؟البته براساس کنکور 95 و به انضمام سوالات و جواب کنکور 94
ممنون
کتابها عموما کی تجدید چاپ میشن و بیرون می ان؟البته براساس کنکور 95 و به انضمام سوالات و جواب کنکور 94
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
اگه محصلین که نیازی به هیشکدوم از این فایل ها نیست .چون کتابی که اول مهر بهتون میدن دقیقا همین کتاب ویرایش شدست که گذاشتم.فقط حواستون باشه کتاب کمک درسی شیمی پیش آخرین چاپشو تهیه کنید.
البته فیزیک پیش و عربیم کمی تغییر داشتن که نیازی به نغییر منبع نیست.
اما اگه فارغ التحصیلید همه ی این تغییرات شاملتون میشه
جمع بندی و خلاصه حرفام برای کسایی که میخان کتاب تهیه کنند:
کتابایی که توصیه میشه چاپ جدید تهیه بشه: شیمی پیش
کتابایی که بهتره چاپ جدید تهیه بشه (واسه کسایی که هنوز چیزی نگرفتن) ولی میشه با همون چاپ قدیم و مطالعه تغییرات نامه و فایل تغییرات جواب گرفت(واسه کساییکه از قبل تهیه کردن و نمیخان کتاب جدید بخرن): شیمی پایه+ زیست پایه(تغییرات زیست سال سوم شدید تر از دوم هست ولی بازم جفتشو میشه با کتابای قدیمیم کار کرد)+عربی + فیزیک*
کتابایی که تغییری نداشتند و چاپ قدیم یا جدید فرقی نداره: ریاضی + زمین+ عمومی بجز عربی
درباره فیزیک باید عرض کنم تغییراتش شبیه زیست سال سومه . ینی جابجایی متن ها . تغییر شکلها و کمی تغییر یا اضافه مطلب جدید. واسه همین با چاپ های قبلی هم کارتون راه میوفته ولی بنظرم بهتره کمی صبر کنید .شاید متناسب با سبک سوالات کنکور 94 ناشران هم تغییراتی در کتاباشون بوجود آوردن(البته تجربه ما میگه این اتفاق تقریبا غ ممکنه!)
پ ن :البته این موضوع هم حتما مد نظر داشته باشین که تمام حرفای من درباره خرید یا عدم خرید کتاب جدید از نظر تغییرات هست.نه نظر محتوا یا قالب کتاب!چرا که ممکنه نویسنده یه کتاب خاص تصمیم به انقلابی در کتابش بگیره !
امیدوارم همتون جواب سوالاتتونو گرفته باشید-موفقتر از همیشه باشید
ویرایش توسط mohammad^s : 31 خرداد 1394 در ساعت 01:56
ما را از بند تشویش رهانیدی ، خداوند خیرت دهاد !
به نظرم درمورد فیزیک باید صبر کنیم تا شاید ویرایش جدید گاج نقره ای بیاد .... درسنامه هاش رو خیلی قبول دارم ...
به هرحال باز هم ممنون !
عالی بود ممنون
راستی شیمی پیش ک تغییر کلی داشته اگه با کتاب کمک اموزشی بخونیم حله دیگه یا نیاز ب معلم داره تا کامل توضیح داده بشه؟!
مگه خودتون نگفتین تغییرات سال دوم واسه کنکور 95 لازم نیست پس چرا تغییرات رو گفتین واسه دوم و سوم؟
مشاور
من کی همچین حرفی زدم؟؟؟؟
کتاب سال دوم چاپ92 و سوم چاپ 93 هرچی تغییر نسبت به چاپای قبلی داشتن شاملتون میشه. من گفتم سالای دیگه و چاپای دیگه شاملتون نمیشه.مثلا چاپ 93-94 واسه زیست سال دوم به شما ربطی نداره. حالا میخاد تغییر نکنه یا میخاد کلا یکجا عوض شه کتابش.فقط همون کتابایی که محصلین کنکوری امسال خوندن.نه اینکه کلا تغییرات هیچی به هیچی!
ویرایش توسط artim : 31 خرداد 1394 در ساعت 14:48
ببخشید من متوجه نشدم.مثلا من 94 کنکور دادم و میخوام 95 هم بدم کتابام باید کتابای اقرادی باشه که کنکور 95 اولین نورشنه و سال 95 پیش دانشگاهی هستن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)