خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نمونه جزوه از دید شما

رأی دهندگان
    29. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • عالی

13 44.83%
    • خوب

10 34.48%
    • متوسط

4 13.79%
    • ضعیف

2 6.90%
    صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 113
    1. Top | #91
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در ضمن ایشون زیست امسال رو 85% زدند. (صرفاً جهت اطلاع)
      ...

2. Top | #92
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      در ضمن ایشون زیست امسال رو 85% زدند. (صرفاً جهت اطلاع)
      کی؟

3. Top | #93
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      کی؟
      @moho
      ...
      ویرایش توسط Mr.Dr : 04 تیر 1394 در ساعت 02:59

4. Top | #94
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      اخه چطوری هم 8000 گاج و هم فاگوزیستو با هم پیشنهاد میدید؟بابا بچه ها گناه دارن یه ذره انصاف داشته باشید.8000 که خیلی وقته منسوخ شده فاگوزیستم که حجیمه تستم نداره.به نظر من کتاب درسی با الگو حله.
      بنده کسی رو مجبور نکردم ... اگه کسی می خواد نتیجه بگیره باید سختی های این راه رو هم تحمل کنه ...بنده قبلا بارها گفتم که 8000 تست فقط توی رفع ابهام مطالب مبهم می تونه کمک کنه و تست هاش ارزش کنکوری نداره...به قول معروف هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد!!!!! به هر حال نظر شما محترمه...ممنون از نظرتون...موفق باشید.
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

5. Top | #95
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط اقای دکتر نمایش پست ها
      8000 فقط به درد افزایش اعتماد به نفس کاذب میخوره و درسنامه هاش برای افراد مبتدی مانند تغییر رشته ای ها خوبه اون هم در اوایل سال تا بفهمی زیست چی هست
      به قول دوستمون کتاب درسی و چند دور تست زدن الگو با بررسی پاسخنامه کافیه و خلاصه نویسی برای بعد عید حتما نیاز میشه
      بنده نگفتم که هر که 8000 تست رو خوند میره سر جلسه 90 میزنه هر کتابی یک سری فواید و یک سری مطالب به درد نخور داره این ماییم که باید مطالب خوبش رو دست چین کنیم و ازش استفاده کنیم .... فعلا از بین کتاب های بازار 8000 تست توی باز کردن مطالب مبهم کتاب درسی نظیر نداره.ممنون از نظرتون .موفق و موید باشید.

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

6. Top | #96
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      جزوتونم دیدم .زیستو تبدیل به هر کلمه یه نکته کردید.جنگه مگه؟
      این جزوه نمونه اولیه است و روی این سایت قرار داده شده تا با کمک دوستان ،نقایص احتمالی در حزوه نهایی برطرف بشه... اگه فقط یک نگاه به سوالات زیست امسال بندازید می فهمید که در خیلی از سوالات کلمه به کلمه کتاب تعیین کننده بود مثلا در دو سوال فقط توجه به نشانه جمع ((ها)) می تونست جلوی اشتباه خیلی ها رو بگیره...آیا باز هم معتقدید نباید به جزء جزء کلمات کتاب توجه کرد و اون ها رو برای دانش آموز پررنگ کرد؟؟؟؟؟کنکور داره به سمتی میره که توجه به کلیات کم کم داره جاشو به توجه به جزییات میده ....پس از ارائه جزوه نهایی قطعا پاسخ نظرتون رو از بچه هایی که این جزوه رو مطالعه کرده اند و در آزمون قلمچی به اون اتکا کرده اند خواهید گرفت...ممنون از نظرتون...موفق و موید باشید.

ویرایش توسط moho : 04 تیر 1394 در ساعت 03:12

7. Top | #97
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من فکر میکردم معلمی

8. Top | #98
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      من فکر میکردم معلمی

جزوه مفهومی خیلیم عالی-ولی ترکیبی اینجوری یکمی خوندنش سخته

9. Top | #99
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      من فکر میکردم معلمی
      نه هنوز ... البته امیدوارم در آینده لیاقت کافی برای معلم بودن رو بدست بیارم...ممنون از نظرتون . موفق باشید.

10. Top | #100
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Defne نمایش پست ها

جزوه مفهومی خیلیم عالی-ولی ترکیبی اینجوری یکمی خوندنش سخته
      البته این جزوه ، نسخه خیلی ابتدایی کاره و نسخه نهایی بسیار کامل تر و کم ایراد تر از این نمونه خواهد بود... آره دیگه برای رسیدن موفقیت باید سختی کشید !!!ممنون از نظرتون .موفق باشید.

11. Top | #101
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما خودتون فاگوسیتوز رو خوندین واسه کنکور؟به نظرتون من میخوام فاگوسیتوز رو بخونم کار درستیه چون میخوام مفهومی بخونم و یاد بگیرم امسال

12. Top | #102
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elaheee نمایش پست ها
      شما خودتون فاگوسیتوز رو خوندین واسه کنکور؟به نظرتون من میخوام فاگوسیتوز رو بخونم کار درستیه چون میخوام مفهومی بخونم و یاد بگیرم امسال
      فاگوزیست کتابی برای به باد دادن زیست کنکور..

زود تصمیم نگیر پرسجو تو درمورد حساس ترین درس تجربی بیشتر کن...

13. Top | #103
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elaheee نمایش پست ها
      بله کار درستیه به شرطی که به عنوان مکمل کتاب درسی بهش نگاه کنید ، یعنی کتاب درسی رو همچنان در اولویت اول خودتون داشته باشید....موفق و موید باشید.

14. Top | #104
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      خواهش می کنم...این چشم های شماست که زیبا می بینه...بله بنده منبع اصلیم کتاب درسی بود . سعی می کردم بجای این که یه فصل رو 10 بار بخونم و سر هفته یادم بره ، اون فصل رو با صرف زمان بیشتر و به شکل اصولی و مفهومی و توام با ترکیب بخونم این کار باعث می شد زمان لازم برای مرور ها کمتر بشه و مطالب واقعا دیر از ذهنم بره تا حدی که زیست 2 رو توی 2 روز توی دوران عید خوندم کامل خوندم و با این که بعد از اون اصلا دوره نکردم ولی سر جلسه مطالب کاملا یادم بود ... بگذارید روشم رو با یک مثال توضیح بدم : تصور کنید در حال مطالعه ویژگی های همین بیماری ام اس می تونید به راحتی علایم بیماری رو بخونید ، حفظشون کنید و سر جلسه اگه تونستید ، ازش استفاده کنید ولی بنده وقتی به این ویژگی ها می رسیدم تا دلیلش رو نمی فهمیدم ، نمی تونستم با خیال راحت ادامه مطلبو مطالعه کنم . برای یافتن پاسخ این گونه موارد در درجه اول سعی می کردم با استدلال و به کمک مطالب کتاب دلیلشو پیدا کنم و در اکثر مواقع موفق می شدم دلیلشو بفهمم اگه به این شکل به جواب نمی رسیدم ، کتاب های کمک درسی رو مطالعه می کردم اگه اون جا چیزی پیدا نمی کردم می رفتن تو نت دنبالش می گشتم . گاهی تو تو نت به جواب می رسیدم اما گاهی این طور نمی شد. در مورد بعضی سوالات حتی به کتابخونه می رفتم تا جواب سوالم رو از تو کتاب های دانشگاهی پیدا کنم !!! البته این 2 مورد آخری خیلی کم روی میداد چون معمولا به کمک دو مورد اول به جواب می رسیدم !!!شاید بگید که این پروسه خیلی وقت می گیره اما اون چیزی که بنده تجربه کردم ، واقعا متفاوت بود...این کار علاوه بر این که قدرت تحلیل شما رو فوق العاده بالا می بره که در آینده نیز بسیار به کار شما میاد ، نیاز شما به تست زنی رو پایین میاره.هم چنین باعث میشه مطالب کاملا در ذهن شما تثبیت بشه و به راحتی از یاد شما نره ونیاز به مرور کمتر بشه . خب همه ی این ها در ذخیره وقت به شما کمک می کنه ...علاوه بر این باعث میشه که دیگه شما اون حالت عذاب آور هنگام حفظ کردن مطالب رو تجربه نکنید....
      مثلا در مورد دلیل ضعف و خستگی زودرس در بیماری ام اس:
      : شما از زیست سال اول و چند اشاره محدود در کتب دوم و سوم و پیش می دانید که یکی از علل ایجاد این حالت کمبود انرژی است ، خب بگذارید بنده چند بیماری رو که که با کمبود انرژی در ارتباط است بیان کنم ؛ یکیش همین ام اس که با کمی استدلال به همون جوابی که بهتون گفتم می رسید ، یا مثلا بیماری بری بری که به علل ناتوانی ماهیچه ها بوجود می آید ، خب تو کتاب پیش می خونیم که تیامین برای ایجاد استیل کوانزیم آ ضروری است (این فرایند طی تنفس سلولی روی می دهد ) ، از طرفی کمبود همین ویتامین سبب بیماری بری بری میشه پس این دو مورد میتونه با هم ارتباط داشته باشد !!! با کمی استدلال متوجه می شویم که کمبود تیامین ، بازده تولید ای تی پی در سلول ها من جمله سلول های پر مصرف ماهیچه ای رو پایین می آورد پس این سلول ها در تامین انرژِی خود ناکام می مانند و در نتیجه نمی توانند به خوبی منقبض شوند و دلیل وقوع این بیماری از دید علمی هم ، با این استدلال شما مطابق است!!!خیلی دیگه از بیماری ها هم به دلایل مشابه سبب ضعف و بی حالی و خستگی زودرس میشن مثل همین سرما خوردگی خودمون مثل مالاریا مثل سیگار کشیدن و .....
      برای سایر علایم هم می توان چنین استدلال هایی کرد که بنده برای طولانی تر نشدن این پست از گفتنشون صرف نظر کردم.
      در کل برای مطالعه اگه سطحتون بالاست بنده کتاب فاگوزیست رو برای مطالعه و 8000 تست گاج رو برای رفع ابهام مطالب مبهم کتاب و کتاب نشر الگو رو برای تست پیشنهاد می کنم و اگر در سطح پایین تری قرار دارید بهتره برای مطالعه به سراغ ویرایش جدید کتاب های خیلی سبز( ویرایش قدیمی یا بدن درسنامه رو تهیه نکنید) و برای تست به سراغ کتاب گاج نقره ای برید.
      در پناه حق موفق و موید باشید.
      از پستت خوشم اومد .. زیست شناسی سولومون و کمپل بنظرت واسه مفهومی یاد گرفتن خوبه ؟ یه نمونه مثال بزن از کتاب 8000 تستی که گفتی .. دوست دارم ببینم چجور واست رفع ابهام کرده مثلا تو یه موضوع خاص ...

15. Top | #105
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      از پستت خوشم اومد .. زیست شناسی سولومون و کمپل بنظرت واسه مفهومی یاد گرفتن خوبه ؟ یه نمونه مثال بزن از کتاب 8000 تستی که گفتی .. دوست دارم ببینم چجور واست رفع ابهام کرده مثلا تو یه موضوع خاص ...
      ممنون ....مثال که زیاده اما اکثرش یادم نیست ولی یکیش که یادم هست: اومده بود و تفاوت ایمنی ذاتی و دفاع غیر اختصاصی رو کامل گفته بود خب این از اون چیز هایی بود که بنده بعضی وقت ها در موردش اشتباه می کردم ... کمپبل و سولومون برای مفهومی خوندن کمک زیادی نمی تونند بکنند ولی برای پی بردن به بعضی حقایق پنهان و روشن شدن بعضی ابهامات کتاب می تونند بهتون کمک کنند.ممنون از نظرتون .موفق و موید باشید.

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن