سلام حالا هم انگیزه می گیری هم عربی ات تقویت می شه![]()
سلام حالا هم انگیزه می گیری هم عربی ات تقویت می شه![]()
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
با سلام
بزرگترین عیب کنکوری هایی مثل شما همین هستش!
دوست عزیز شما قراره روز کنکور 95 تمام سوالات شیمی 2 رو درست حل کنی نه الان که 12 ماه مونده به کنکور
شاید ناراحت بشی ولی
یا طرز فکرت رو درست کن(برای چی ؟ برای کی؟ چرا؟ کی؟)
یا قید درس رو بزن
اینجوری واقعا هیچ فایده ای نداره
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
فک کنم انتظارت یکم زیاذی بالاست دوست عریر پیشنهاد میکنم از سوم شروع کن چون تازه خوندی و راحت تر جمع میشه بعدم بقولی میگن به اشتباهاتت بناز...
الان اشتباه کنی میفهمی و رفع میشه...
خب چی بهتر از این که فرصت رفع اشتباهاتتو داری...
پیشنهادم اینه بلند شو با لبخند پرانرژی یه مرور کن مطلع شی چی میخوای بخونی اصن بعد دور اولتو با دقت یه ذره بیشتر بخون...تا کنکور اونقدی برات مرور میشه و ملکه ذهنت میشه که به ناامیدی الانت میخندی...
منم قبلا جات بودم...
برای منم پیش اومده خیلی مهمه تحت جو و تبلیعات حاکم قرارا نگیری...
با اطمینان با قدرت که اینا رو عین اب خوردن فقط توی بازه زمانی یکم بیشتر یاد میگیری برو جلو...
اونوقت ازاد که سهله به رتبه های عالی و دانشگاه های عالی فک میکنی یا علی![]()
آخه فصل اول شیمی 2 چی داره که نا امید شی؟
به نظرم بعضی آدما کلا جو منفی میدن
هم خودتو نا امید میکنی هم بقیرو
در ضمن اگه مشکل درسی داشته باشی بچه هتی همین انحمن کم نمیدارن برای کمک پارسال به خودم ثابت شد پیروز باشی![]()
اووووه چقدر زود نا اميد شدىتو ١٤ ساعت انتظار دارى بتونى تست كنكور بزنى؟؟ جاى اين فكرا و اين كارا بشين درست و اصولى درس بخون.
توی 14 ساعت فصل یک شیمی 2 رو خوندی که حدودا 3 سوال ازش تو کنکور می یاد بعد رفتی سراغ 5 سوال اول کنکور که مربوط به فصل 1 و 2 هستن و به هم ربط دارن خوب پس منطقیه که تقریبا 2 تا از سولاش رو نتونی جواب بدی در ضمن باید انقدر سوال تو طول سال حل کنی که با تیپ های مختلف آشنا بشی پس زود نا امید نشو وبه تلاشت ادامه بده.
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
چی شده؟؟؟؟!!!!!
یا خود خدا!!!!
آخه این چ حرفیه
کارتم درست نبوده
عزیزم مردم ی سال مبتکران کار کردن رفتن سر جلسه نتونستن جواب بدن شما چند تا سوال خوندی انتظار داری غول مرحله آخرو شکست بدی؟؟؟!!!
اولا توجه داشته باشید شیمی امسال بچه های ریاضی خیلی سخت بوده و اصولا وقتی درسیو انقدر سخت میدن یعنی تنها هدفشون این بوده ک 100 نداشته باشن گویا طراحای محترم فراموش کردن این فقط ی آزمون از مطالبه کتاب و قصد دارن بچه ها رو از لحاظ روحی هم بسنجن
وقتی ی درس انقدر سخت میشه بچه ها از لحاظ روحی بهم میریزن سوالای آسونم نمیتونن حل کن از طرفی ی سری از سوال ها جزو سوالایی بوده ک بچه ها سر جلسه باید میذاشتن کنار چون خیلی سریع میتونستن حل کنن دو مین باید وقت میذاشتن سوالا اصن تستی نبوده!!!
حالا بگذریم
شما باید با روش درست درس بخونی
منبع شیمی عموما مبتکران و خیلی سبزه
شیمی درس مهمی هست اگه بتونی یکی از اینارو تهیه کنی عالیه
آقایی از بچه ای ک داره چهار دست و پا راه میره انتظار قهرمانی تو مسابقات دو ماراتون دارن؟؟؟؟!!!!!!!
دیگه نشنوم کسی بیاد همین اول کاری بگه نا امید شدما
شما اول باید ی کورسوی امید حداقل ایجاد کنی بعد بگی نا امید شدم هنوز هیچ تلاشی نکردی دقیقا از چی نا امید شدی؟!!!!!
مرد از این حرفا میزنه؟؟؟؟
مردا منطقین و قوی پس با منطق و قدرت جلو برو
حتی اگه از ی هفته ی دیگه هم شرو کنی روزی 5 ساعت بخونی بازم کلییییییییییبیی وقت داری دیگه نبینم حرص وقت بخوریدا
هنوز کفش پاش نکرده برای پیاده روی عرق خستگی کرده!!!!
درسای دیگه نخوندی؟
فقط شیمی؟
تو ی روز باید حداقل 4 تا و حداکثر 6 تا تنوع درس باشه ها
شما فعلا سراغ هیچ کنکوری نرو
از روی کتابت برای هر مبحث رو تست بزن
[B][
دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ
ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســــاکـتــ کــنــهــ
/B]
ما که شیمی رو خورده بودیم رفتیم سر جلسه سوالا رو دیدیم خوووووف کردیم
شما که تازه اولشه
اصلا چرا سوالای 94 رو کار میکنی الان؟
اول یه کتاب خوب بخر بعد تالیفیا رو بزن مطلب خوب جا بیفته
بعد تستای سراسری...
اصلا 94 رو کلا بذار کنار تا آخر کار..
عزیز گلم- اولا که تستای ریاضی 94 شدیدا دشارن- ثانیا تو باید از فصل اول شیمی 2 حداقل 300 تا تست بزنی تا مسلط شی-
تازه منبعتم خوبه.البته مبتکران هم خیلی خیلی خوبه.
I'm the hero of my life
۱۴ ساعت؟!!! ۱۴ ساعت؟!!!!!!!!|||||||||||
ببین من کنکور رو از وسطای بهمن شروع کردم الان مطمئنم رشته ای که می خوام امیرکبیر میارم تو با کی کار داری نه ولم کن ببینم چی می گه![]()
You Can live your Dream
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)