خیلی زود شروع نکردی؟!!!!
یه چیزی بت بگم؟همه ی درساتو تو تابستون نخون
خئبه تئ شیمی2 ناامید شدی بقیه س شیمی ها رو چی میکنی؟
بعد هم معمولا از تست اسون شروع میکنن به تست سخت![]()
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
ویرایش توسط eli94 : 28 خرداد 1394 در ساعت 18:51
شما که زود نا امید شدی !!
اگه قرار بود با 3 ساع خوندن بشه به کل تستای یک فصل درسی مثل شیمی مسلط شد که همه تو دو ماه کنکورو 100 می زدن . اصلا فکر دانشگاه آزاد رو هم نکن افتضاحه .... با توکل به خدا شروع کن به خوندن نا امید هم نشو
موفق باشید . یا علی .
... خدا آخر و عاقبت هممونو به خیر کنه ...
*** اللهم کن لولیک الفرج ***
- ان شاء الله -
شما باید اول منابعت رو کامل انتخاب کنی !
بعد برنامه داشته باشی ( خیلی مهمه )
و سعی کنی (!) انگیزت رو حفظ کنی ؛ الان که تازه 14 ساعته خودتو باختی ؛ تازه خیلی راه داری ؛ پس سر اولین شکست روحیتو نباز .
شما اولین بار رفتی سر کنکور 94 شیمی اونم رشته ریاضی ؟!
شیمی ِ رشته ریاضی ِ امسال خیلی سخت بود مخصوصا مباحث پایه علی الخصوص شیمی 2 !
عزیز هیچ کس به اندازه ی خودت نمیتونه به خودت کمک کنه ؛ پس محکم باش و با یکی دو سوال روحیتو نباز
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
دلت خوشه ها اینجا دوستانی داریم چند ساله دارن زحمت میکشن اگه قرار باشه با 14 ساعت تو تست سراسری حل کنی اونم درست اونم شیمی ک من سراسری ها رو می زدمن 50 کنکور زدم 5 که لازم نی درس بخونی مشتی یه ماه قبل کنکور شروع میکنی می زنی صد![]()
باید خیلی تلاش کنی اینقدم نا امید نباش از من کسی نا امید تر نبوده بخدا هیچی عوض نمیشه با نا امیدی فقط حسرت کشیدنت بیشتر میشه براش بجنگ زندگی جنگیدنه البته میشه بیخیال باشی ولی دیگه هیچ وقت زندگی اونجوری نمی شه ک دوست داری
ببین نظر منو می خای یه روز زندگی کن اما اونجوری ک دوس داری نمی بینم دیگه بگی نمیشه عزیز
335
به نظر من که اگه 14 ساعت خوندی نتونستی بزنی همون بری دانشگاه ازاد بهتره اتفاقا بهت تبریک میگم که خوب خودتو انالیز کردی.
?
سلام بیبینید اولین اشتباه شما اینه که در اولین باری که شروع به مطالعه کردین هدفتون سنجش بوده تقریبا تا عید باید هدف شما بیشتر آموزش مطالب و دوره ی اون ها باشه و باید در آخرین مرحله به سراخ تست های سراسری جدید ( 92 و 93 و 94 داخل و خارج) برید
سنجش و ارزیابی باید فقط طی تست های مجموعه ای و زماندار انجام بشه مثل آزمون های سنجش ، کانون ، گزینه 2 و ... یا در خونه و با استفاده از کتاب های مجموعه ای که اسماشون رو میدونین تازه همین کتاب ها هم تا حدودی جنبه ی آموزش دارن به نظر من بازه زمانی که الان توش قرار دارین فقط باید صرف یافتن روش های درس خوندن ، برنامه ریزی و ... بشه و شما باید تو این زمان به آزمون و خطا بپردازین چون در آینده وقتی برای این موارد ندارید.
دومین اشتباه شما اینه که شما گفتین شروع کردم به خوندن شیمی از روی محوری گاج یعنی اصلاً کتاب درسی کشکه دیگهمن کاری به بقیه ندارم که میگن کتاب درسی هیچی نداره و کمک درسی بخون این حرفا
روشی که مد نظر منه و نمیدونم که برای شما جواب میده یا نه ( حداقل الان که وفت تست کردنه این روش رو تست کنین ) اینه
1- اگر به درسی علاقه ندارین سعی کنین برا خودتون علاقه و انگیزه ایجاد کنید چون تجربه میگه که تا وفتی چیزی رو دوست نداشته باشین دراون موفق نمیشین اگه علاقه دارین که هیچی.
2- تمام دیدگاه های منفی نسبت به یک درس اعم از حرفای کنکوری های امسال، پارسال و ... رو ( مثلاً امسال دیگه خیلی داغون بود یا وای به حال شما 95 یا از این حرفا ...) از ذهنتون پاک کنین حتی اگه خودتون سال دومی یا n امی هستین گذشته رو به طور کامل ار ذهنتون پاک کنین انگار دارین تازه این درس و میخونین و تازه میخواین کنکور بدین.
3- هدفتون از خوندن اون درس تعیین کنید به چه چیزی راضی هستین و سعی کنید تو این مرحله با توجه به تلاشتون و شناخت از خودتون و واقع گرایانه تصمیم بگیرین چون اگه واقع بین نباشین بد جوری ضربه می خورین.
4- حالا کتاب رو بگیرین دستتون به طور مثال بخش 1 شیمی 2 (ساختار اتم) تیتراشو بخونین (سعی کنین تو این مرحله کنجکاو باشین) بیبنین اصلاً در مورد چی هست؟ چی گفته؟ اصلاً می فهمین چی هست؟ (حتماً یه چیزایی میفهمین بنده مثال می زنم.) بیبنید تا این جای کار اون حس و شوق یادگیری باید درون شما شکل گرفته باشه
5- حالا میریم سراغ برنامه ریزی واسه خوندن اون مبحث، به طور مثال بخش 1 از نظر من دو قسمت داره قسمت اول نظریه های اتمی که بیشتر جنبه حفظی دارن و در خلالشون مطالب مفهومی گنجونده شده و مرور فراوون می طلبه و قسمت دوم آرایش الکترونی و مطالب پیرامون مدل شرودینگر ( مدل کوانتومی ) که کاملاً مفهومی هست و جنبه ی تمرینی داره مثلا میگیم بخش 1 که دو قسمتی هست رو طی دو جلسه مطالعاتی می خونیم.
6- خوب حالا هم یه سری سوال تو ذهنتون شکل گرفته هم نقشه راه دستتونه در این مرحله باید کتاب درسی رو تناول کنیدیعنی جوری بخونیدش که انگار دیگه قرار نیست بخونیدش
به همه جای کتاب دقت کنید واو به واو متن ها ، شکل ها ، جدول ها ، پاورقی، بالاورقی، کنار ورقی ، خود آزمایی ، آزمایش کنید و... ( دیگه نمی دونم چه حوری اهمیت این مرحله رو نشون بدم ) این جا سوال های اساسی و کلیدی تری به ذهنتون در مورد این مبحث خطور می کنه که پاسخش تو مرحله ی بعدیه
7- تا پایان مرحله قبل شما دست آورد مهمی کسب کردین یعنی کتاب درسی رو با دیدگاه خودتون و به عنوان یک آدم بی طرف و بدون پیش داوری مطالعه کردین از این جا به بعد دو حالت پیش میاد اول این که شما دبیر دارین خوب اون دیگه بسته به نوع دبیر یه جوری مبحث رو به شما آموزش میده و شما جواب سوال های مفهومی که در 2 مرحله قبل به ذهنتون رسیده رو می گیرین ( البته ممکنه تا پایان این مرحله هم هنوز یک سری مطالب رو یاد نگرفته باشید دوای اون مرحله ی بعده) و دوم اینه که شما از یک کتاب کمک آموزشی استفاده می کنید که خیلی هم فرقی نمی کنه هدف اینه که شما آنچه رو که خودتون با خوندن کتاب درسی نفهمیدین یا ناقص فهمیدین یا فکر کردین فهمیدین ولی اشتباه فهمیده بودین رو برطرف کنید.
8- حالا شما حدوداً نسبت به این مبحث اطلاعات خوبی دارین و احساس می کنید که بر گوشه و کناره های این مبحث اشراف پیدا کردین از این جا به بعد وقت زدن تست های آموزشیه که باز تو این مرحله هم دو حالت پیش میاد حالت اول شما دبیر دارین و دبیر شما بهتون یه سری تست میده که اون ها رو کار می کنین و با هم دیگه به رفع اشکال می پردازین حالت دوم هم اینه که شما کتاب تست دارین از روش با دید آموزشی و نه سنجشی، خودتون تست می زنین و هرجا که به مشکل بر خوردین اون تست ها روی بررسی می کنین تو این مرحله پاسخ تست ها رو چه درستا چه غلط ها رو بررسی کنید چون این کار به شما چند تا کمک می کنه مطالب رو برای خودتون در خلال تست آموزشی دوره می کنید یا ممکنه تست رو درست حل کرده باشین اما نکته ای در اون تست نهفته باشه که بهش پی نبرده باشید یا روش حل خاصی موجود باشه و در آخر ممکنه راه حل شما از مولف هم بهتر باشه و این خودش به شما اعتماد به نفس میده ( پیش خودتون میگین ببین من چه کردم که مولف هم به ذهنش نرسیده بوده) خوب تا این جای کار شما مثل یه آدم کنکوری (هر چند اصلاً از این اسم خوشم نمیاد) درس رو مطالعه کردین حواستون باشه جای تست های کنکور جدید ( 94 و 93 و 92 داخل و خارج ) بین تست های آموزشی نیست اگر زدین اشکال نداره ولی این تست ها خیلی مهم هستن و باید به طور جدی تری اون هارو در آینده کار کنید و نگران این تست ها نباشین انقد این تست ها رو در طی سال و به زور به خوردتون میدن که همشون رو حفظ میشین ( مثلاً همین آزمون های کانون هم مشابهشون رو میدن هم عیناً خودشون رو میدن) تا آخر این مرحله سه تا دستاورد دارین اول اون چیزایی رو که با خوندن خودتون و آموزش دبیر و کتاب نفهمیده بودین میفهمین دوم این که جاهای مهم تر کتاب رو تشخیص میدین و سوم این که با سوتی های اختصاصی خودتون طی زدن تست های این مبحث آشنا میشین
9- حالا که مطلب رو عمقی خوندین و در ذهنتون شکل گرفته در این مرحله باید به تثبیت کردن این تصویر ذهنی بپردازین همچنین قسمت هایی رو که بیشتر جنبه تمرین دارن تست های بیشتری ازشون حل کنین در واقع کار شما تو این مرحله به طور خلاصه اینه مرور حفظیات و تمرین بیشتر تمرینی ها
این مرحله باید مداوم انجام بشه و طی سال ترک نشه البته میران و کیفیت این تکرار بسته به اهمیت مطلب داره مثلاً در همین بخش ساختار اتم مطالب حفظی باید پیوسته مرور بشن مرور های اولیه زمان بشتری میخوان و به تدریج زمان مرور کم میشه ولی اون تیکه ی دوم اگه یه بار خوب تمرین بشه و پرکاری تستی صورت بگیره به نظرم احتمال از دست دادن تسلط خیلی پایین میاد هر چند هر وقت احساس کمبود تسلط کردین میتونین یه نگاه بندازین ولی اگر این ها رو که گفتم خوب انجام بدین احتمال این که یادتون بره خیلی کم میشه. همین مرحله ی مرور هم جنبه آموزشی داره چون شما در این مرحله هم ممکنه نکته ای به ذهنتون برسه که در مراحل قبلی نرسیده بوده البته مطالعتون تو این مرحله نباید به اندازه مراحل قبل وقت بگیره که این بدیهیه.
10- این مرحله هم به انداره مرحله 6 اهمیت داره تو این مرحله باید خودتون رو محک بزنین چند حالت پیش میاد یا از الان آزمون شرکت کردین که در آرمون خودتون رو محک میزنین یا آزمون شرکت نکردین که میتونین از سوالات آزمون های پارسال و یا کنکور های جدید ( 92 و 92 و 94 داخل و خارج) استفاده کنید حواستون باشه اگه این کارو میکنین وقت بگیرین و مجموعه ای تست بزنین آخر این مرحله چند حالت پیش میاد اول یه سری مطالب رو که بلد بودین نوش جونتون اینا میشن مزد زحمتتون دوم یه سری مطالب رو ناقص یاد گرفته بودین و یا مهم بودن و شما خوب بهشون توجه نکرده بودین که با مطالعه هدفدار ( یعنی مطالعه کتاب با جزوه فقط به قصد رفع کرن اون یاد گیریی های ناقص) سوم یه سری مطالب رو فراموش کرده بودین که با مرور دوباره رفع میشن چهارم یه سری سوال هارو سوتی دادین مثلاً حواس پرتی و اشتباه محاسبه که باید روی این مباحث حواستون رو جمع کنید و مغزتون نسبت به این بی دقتی ها حساس بشه و آلارم بدهپنجم یه سری مطالب رو هم که باهاشون مشکل اساسی دارین و اصلاً از قبل نتونسته بودین به خوبی باهاشون کنار بیاین که برای این نوع از مطالب دو حالت پیش میاد یک حذفشون میکنین دوم انقدر تلاش می کنید تا بر اون ها هم غلبه کنید و بتونین از پسشون بربیاین. این رو هم بدون اگه شما همه ی این مراحل رو هم برای یک مبحث خاص انجام بدی باز هم دو سه تا سوال پیدا میشن که نتونین بهشون پاسخ بدین پاسخ گویی به این نوع از سوال ها هم برای رتبه برتر شدن هست چه بسا خیلی از اون رتبه برتر هاشم نمیتونن به این نوع سوالا جواب بدن چون واقعاً بعضی سوالا طرح میشن که شما نتونین بهشون جواب بدین و کسی در مواجه با این نوع سوالا برندس که وفتی اونا رو میبینه خودشو نبازه و هر چیزی که یاد داره رو محک بزنه مشکل اصلی بچه ها اینه که اغلب سوال ها رو که مفاهیمشون هر ساله دارن توی کنکور تکرار میشن رو بیخیال میشن میرن می چسبن به اون دو سه تا سوال خیلی سخت که خیلی کار اشتباهی هست.
در آخر یه توصیه بهت می کنم اگر چیزی رو قبل کنکور یاد نداشتی اصلا غصه نخور اتفاقا از ته دل بخند چون هنوز خیلی وقت داری که برطرقش کنی میدونی چه کسی واقعاً غصه میخوره اون کسی که سر جلسه نتونه سوالی رو جواب بده شما که این همه وقت داری این حرفا برای شما خیلی مسخرس نا امیدی و این چیزا هم برای رقیب های شکست خورده ی شماست اینو بدون! دیگه نشنوم بگی ناامید شدمااگه بخوای با ناامیدی پیش بری بهت قول میدم که یک زمانی ( مثلاً پاییز ) به خودت میگی ای کاش میتونستم بر گردم به تابستون و این ویژگی آدمای ناامیده این چرخه تا روز بعد کنکور براشون تکرار میشه اما اگه خوب و اصولی پیش بری موفقیت همش برای خودته مطمئن باش.
در ضمن نمی خواد که عین من عمل کنی من یه سری چیزای اصولی گفتم حالا هر چیزی که فکر می کنی به دردت نمیخوره میتونی حذف کنی اصلاً میتونی هیچ کدومو انجام ندی ببخشید که سرتو درد آوردم من خودم نه مشاورم نه رتبه تک رقمی و اینا همش حاصل تجربس چکیده ی این همه نوشته ی من اینه : همین الانه که میتونی بهترین و موثرترین روش درس خوندن که مختص خودت هست رو پیدا کنی تابستون که گذشت دیگه وقتی برای این کار نداری یا خیلی کم وفت هست پس بجنب
اگه غلط املایی داره به بزرگی خودتون ببخشید
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
ببخشید که رک صحبت میکنم ولی اگه بعد از نصف روز درس خوندن ناامید شدی بهتره کلا قید درس خوندنو بزنی.
اولای سال که فیزیک میخوندم گاهی وقتا 1 ساعت سر یه سوال میموندم تا بتونم خودم حلش کنم از هیچکسم راهنمایی نمیخواستم.
شما با يه روز خوندن مي خواي سوالاي 94 حل كني...
10-12 ماه بايد همين طوري بخوني كه بتوني حل كني.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)