ویرایش توسط MohadeseH_M5R : 09 مرداد 1395 در ساعت 19:25 دلیل: قانون 17 انجمن
کنکوریهای 96 منم 96 کنکور دارم و به نظرم حتما به اینجا یه سری بزنید:
http://forum.konkur.in/thread43266.html
سلام.منم میخوام بعد از ۱۱ سال دوباره کنکور بدم .ارشد فیزیولوژی جانوری دارم ولی خیلی به پزشکی علاقه دارم اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم و چیکار کنم لطفا اگر شما یه برنامه ریزی خوب گرفتید مارو هم در جریان بزارید.شرایط من سخت تره چون یک بچه ۲ ساله هم دارم انشاالله کم نیارم و همتون هم موفق باشید
شیمی و زیست خیلی و فیزیک اندکی تغییر داشتن اگر از نظر مالی تامین هستید با دکتر افشار مشاوره خصوصی بگیرید اگر هم نه به سایتشون برید و فایل خهاشون که رایگانه رو دانل،د و گوش کنید
من تشکیل زندگی دادم و راضی هم هستم از شرایطم و از اینکه زندگیم دچار سکون بشه بیزارم من ۲۸ سالمه و فقط دلم میخواد به هدفم برسم چون مدرک ارشدم اصلا قانعم نکرد و ادامه دادن هم برای دکتری اون رشته واقعا وقت هدر دادنه چون اینجا برای این رشته ها رزش قائل نمیشن.جدای از اینها من واقعا به پزشکی علاقه دارم امیدوارم همه مخصوصا خانوما و مادران خانه دار مثل من موفق بشن چون هیچ وقت دیر نیست
سلام منم ليسانس حسابداري دارم،بتازگي سربازي تموم كردم.
امسال در كنار ازمون استخدامي ميخوام واسه كنكور تجربي بخونم . البته امسال در راستاي منابع ازمون استخدامي ميخوام رياضي، زبان، ادبيات و دين و زندگي عالي بزنم، دركنارش يخورده هم شيمي و زيست بخونم.
هدفم دوساله هست
منصفانه نیست شمایی که مدرک گرفتین با ما تو یه ازمون شرکت کنین و با هم رقابت کنیم !
اصلا منصفانه نیست !![]()
از تمام دلتنگی ها
از اشک ها و شکایت ها که بگذریم
باید اعتراف کنم
پدر و مادرم که می خندند خوشبختم...
از تمام دلتنگی ها
از اشک ها و شکایت ها که بگذریم
باید اعتراف کنم
پدر و مادرم که می خندند خوشبختم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)