خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56
    نمایش نتایج: از 76 به 82 از 82
    1. Top | #76
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h@m!d reza نمایش پست ها
      خب خيلي واضحه چون واليبال آقايونه ،
      خب واليبال خانما هم هر كي ميتونه بره كسي هم بهش گير نميده....

داداش ورزش مگه زمین و ساختمونه که سند بزنن به نام آقایون یا خانمها ....... تیم ملی مال همه هست و همه باید از امکانات عمومی استفاده کنند..

چرا گیر میدن

2. Top | #77
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      علی مطهری شخصیتی وارسته و مستقل ار هر گونه گروه سیاسی هستند ... ایشون گفت که بیشتر مراجع همچین فتوایی دادا ( جمله را کامل ننوشتم)

نه داداش من خوب نیستم جامعه رو هم خوب نمی بینم . اتفاقا چیز هایی تو این جامعه دیدم که بگم مختون سوت میکشه ..

من هم این احتمال رو میدم اتفاقاتی بیفته ولی فکر میکنم باز هم با تدابیر میشه این مسائل رو حل کرد .

حرف من اینه
      درست کردن جامعه باید از یه جایی شروع بشه
      در مورد خط اول كه ... هيچي ولش كن ، كلا ديگه از سياست بدم مياد

خب تموم شد ، ديگههههه ، منم همينو ميگم ،

البته ، الآن با اين كار جامعه بدتر خراب ميشه تو اين شرايط ...

از يه جاي ديگه شرو كرد فك كنم بهتر باشه.....

3. Top | #78
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h@m!d reza نمایش پست ها
      در مورد خط اول كه ... هيچي ولش كن ، كلا ديگه از سياست بدم مياد

خب تموم شد ، ديگههههه ، منم همينو ميگم ،

البته ، الآن با اين كار جامعه بدتر خراب ميشه تو اين شرايط ...

از يه جاي ديگه شرو كرد فك كنم بهتر باشه.....
      نمیدونم والا .. فقط من از این اوضاع خسته شدم .... روابط نامشروع در سنین ننوجونی سر به فلک کشیده تو این مملکت ... تا الان که این قوانین جلوی هیچ چیز رو نگرفته .. باید فکر دیگه ای کرد

راست گفتن که در آخر الزمان کمتر کسی میتونه رو دینش بمونه

4. Top | #79
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یادداشت شهین دخت مولاوردی معاون امور زنان رییس جمهور:
      ضمن ادای احترام به رأی و نظر مراجع عظام، در این مدت تمام تلاشمان بر این بود و هست تا این موضوع به مسئله و هزینه‌ای برای کشور تبدیل نشود و با رعایت تمامی جوانب و ملاحظات شرعی و عرفی و قانونی ضمن احترام و توجه به دغدغه‌ها و دل‌نگرانی‌های بخشی از جامعه، به خواسته و مطالبه مشروع بخشی دیگر از جامعه هم پاسخ داده شود. بدیهی است این تلاشها معطوف به حضور بی‌قید و شرط و به هر بهایی آن هم در همه رشته‌های ورزشی نیست، این در حالی است که تمام این قیل‌وقال‌ها نه برای تماشای ورزش فوتبال و شنا و بوکس و کشتی بلکه برای تماشای ورزش والیبال است که تا دو سال پیش منع خاصی نداشت و امری عادی تلقی می‌شده است.

سؤال این است آیا در این دو سال شرایط و اوضاع و احوال تماشای این بازی‌ها تغییر اساسی پیدا کرده که حکم آن نیز باید مشمول تغییر شود؟ آیا با این اوصاف کشور خود را ناتوان از مدیریت و کنترل این موضوع ساده و تعبیه سازوکارها و ایجاد زیرساخت‌های لازم معرفی نمی‌کنیم؟ مگر در همین کشور طرح سالم‌سازی دریا پیاده نشده است؟ در همین سفرهای استانی و در سخنرانی‌های عمومی رییس‌جمهور یا در اماکن مذهبی با اتخاذ تدابیر لازم زن و مرد در کنار هم حضور دارند چه اتفاقی می‌افتد؟ چرا عده‌ای هنرشان پیچیده کردن مسایل و دشوار کردن حل آن است تا گرهی که با دست باز می‌شود را با دندان هم نتوان باز کرد؟ و با تبدیل یک مسئله ساده به مسئله چندمجهولی بدین ترتیب تمام بار اسلامیت نظام بر دوش زنان گذاشته شود.
      بویژه در آستانه سالگرد انتخابات ۲۴ مرداد ۹۲ که همه اعضای دولت بشدت درگیر ارائه گزارش و برنامه‌های متعدد برای گرامیداشت این حماسه سیاسی هستند، طوری وانمود شد انگار هم و غم ما جز این نیست و تمام فعالیت‌های خود را تعطیل کرده‌ایم و شبانه‌روزی در تکاپوی تحقق این موضوعیم. البته این سناریو از ماهها پیش کلید خورده بود، همان زمان که سعی کردند به دروغ از قول من این موضوع را در صدر مطالبات زنان قرار دهند و بر اساس آن چه تحلیل‌ها که ارائه ندادند.
      بالاخره این موضوع در صدر منکرات جای گرفت، غافل از آنکه به راحتی از کنار منکرات بزرگ‌تر عبور می‌کنیم و سرمان را یواشکی برمی‌گردانیم تا مبادا خطی بر وجدانمان بیافتد: زندگی ۵۰۰۰ زن کارتن خواب در تهران، آمار ۹ درصدی معتادان زن از کل معتادان که در ۵ سال اخیر دو برابر شده است، آمار ۳۲ درصدی مرگ‌ومیر زنان ناشی از اعتیاد، رواج افسردگی و رسیدن سن اعتیاد به ۱۳ سال در بین دختران و تغییر الگوی مصرف آنها از مواد سنتی به مواد صنعتی و روانگردان که منجر به لذت و هیجان و شادی کاذب می‌شود، وجود دو میلیون کودک کار در کشور و... قله‌ای از کوه یخی است. همزمان خبر تجاوز گروهی ۶ مرد معتاد زیر پلی به دختر ۱۱ ساله‌ای که کودک کار است هم منتشر شد. خبری که در هیاهوهای اخیر گم شد و دریغ از واکنشی کوچک به این عمل شنیع و غیر انسانی که به فرموده مولای متقیان از شنیدن آن انسان اگر بمیرد رواست.
      در چند هفته اخیر شدیدترین هجمه‌ها و حملات را از جانب کسانی که اکثریت واجدین شرایط دو سال پیش در چنین روزهایی بر روش‌ها و رویکردها و رویه‌های آنان خط بطلان کشیدند تحمل کردیم، کسانی که ۸ سال در غار کهف خود خزیده بودند در این دو سال از هیچ کوششی برای پاشیدن بذر ناامیدی و دلسردی در میان مردم دریغ نورزیده‌اند.
      جماعت مقدس‌نما و مدعی دیانتی که با صدور اطلاعیه پشت اطلاعیه و خط‌ و نشان کشیدن‌های پی‌درپی از زلزله به پا کردن در روز مسابقه و برخورد خونین تا قبیح‌ترین و مشمئزکننده‌ترین اهانت‌ها و توهین‌ها که لایق خودشان بود، زنان و دختران پاکدامن و عفیف این سرزمین را خطاب قرار دادند. کسانی که نام یاران خدا را بر خود نهاده‌اند به رغم توصیه دیگران به حیا، برای نهی از یک منکر ده‌ها منکر دیگر مرتکب شدند، الفاظی که قلم از یادآوری و نوشتن آن شرمسار است و مصداق بارز چندین عنوان مجرمانه در قوانین جمهوری اسلامی ایران است.
      اگر روزی زنان و دختران عزیزمان این جماعت را ببخشند بی‌تردید فراموششان نخواهند کرد و در حافظه تاریخی خود این روزها را به یاد خواهند سپرد.
      اینجاست که باید گفت جانا از دل ما میگویی....

5. Top | #80
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Sheytani
      نمایش مشخصات
      به نظر من هنوز ب اون درجه از شعور نرسیدیم که خانوما بیان ورزشگاه
      خانوما از همون پای تلوزیون نیگا کنن بهتره...

6. Top | #81
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دلم برای خدا میسوزه که هر کس وناکسایی دور هم جمع میشن و به اسم گروهشون یک اسم الله هم اضافه میکنن>انصارلله حزب الله *** الله جندالله ....
      ویرایش توسط behrouz : 30 خرداد 1394 در ساعت 19:39 دلیل: قسمت سانسور شده:ج ی ش الله!

7. Top | #82
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آقا من هر چی نگاه کردم حزب الله و اساتید حوزه و طلاب ندیدم تو تماشاگرا شما دیدید ؟!
      چی شد ؟ حزب الله که می خواست بریزه تو تماشاگرا ؟! این همه هجمه علیه حزب الله واسه چی ؟! چرا باید وجهه اش خراب بشه ؟!
      العاقل یکفی بالاشاره

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)