کاملا از متنت میشه فهمید که گفتی بی حجاب ها ... شاید شما این منظور رو نداشته بودید ولی متنتون اینطور انعکاس میده
چه فرقی داره ؟؟ جامعه یا ورزشگاه .... بحث مربوط به یک خواسته هست این خواسته هم در جامعه مطرح هست هم در ورزشگاه
جداقل تو این مورد زندانی هستند .... جدیدا از بعضی از دوستان شنیده میشه که باید حانمها رو از کار بیکار کنن تا آقایون صاحب شغل بشن و ...
بحث بحث محافظت از ناموس مردم بود !!! کسی که تنش میخاره نیازی به محافظت نداره... شما گفتین اجازه میدین خواهرتون بره ورزشگاه گفتم وظیفه محافظت از خواهر من و امثال اون بر عهده ی این همه ارگان هست...
از لاظ شرعی هم مشکلی نداره که خانما تا این اندازه به آقایون نگاه کنند ( علی مطهری گفت)
خانم ها هم حجاب دارند.. چه اشکالی داره آقایون بازی خانم های باحجاب رو ببین>؟
منطورم بي حجاب ها نبود ، شايد بد نوشتم....
بازم ميگم: جامعه ربطي به ورزشگاه اومدن يا نيومدن نداره....
يعني كل آزادي زنان و مشكل آزادي اينه كه ورزشگاه راه نميدن؟؟؟؟؟
علي مطهريايشون كي هستن كه در مورد اين مسئله فتوا بدن؟؟؟؟؟
اصلا بحث من مراجع و فتوا و اين جور چيزا نيست ...
شما فك كنم خودتون خيلي خوب هستيد ، كه جامعه رو خيلي خوب ميبينيد ، آقايون تو ورزشگاهي كه فقط خودشون هستن ،اين وضعشونه ، برن ورزشگاه خانما واقعا هيچ اتفاقي نمي افته؟؟؟واقع بين باشيم يه ذره...
در مورد اين : وظیفه محافظت از خواهر من و امثال اون بر عهده ی این همه ارگان هست...:: در اين مورد محافظت ميشه ولي اكثريت چه جوري هستن ؟؟؟
من نمیگم تقصیر خانم ها نیست .. تو این مملکت نه مردها مردن نه زنها زن یعنی همه تقصیر دارند.....
میگم مگه پسرایی که روز عاشورا میان د.د پیدا کنند نمیان ورزشگاه ؟؟؟ چرا یک پسر هزره میتونه بیاد ورزشگاه ولی یه زن هرزه نه ؟؟
در ضمن من خودم سر همین قضیه عاشوارا یه دعوای بزرگ راه انداختیم .... نوجون و جوون های این مملکت گندش ر.و بالا آوردن
علی مطهری شخصیتی وارسته و مستقل ار هر گونه گروه سیاسی هستند ... ایشون گفت که بیشتر مراجع همچین فتوایی دادا ( جمله را کامل ننوشتم)
نه داداش من خوب نیستم جامعه رو هم خوب نمی بینم . اتفاقا چیز هایی تو این جامعه دیدم که بگم مختون سوت میکشه ..
من هم این احتمال رو میدم اتفاقاتی بیفته ولی فکر میکنم باز هم با تدابیر میشه این مسائل رو حل کرد .
حرف من اینه
درست کردن جامعه باید از یه جایی شروع بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)