خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 82
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita m نمایش پست ها
      اصلن برای امتحانم که شده مردارو راه ندن زنا رو راه بدن
      واليبال مردا هست

واليبال بانوان داريم

2. Top | #62
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LfbbfoK نمایش پست ها
      ما مگه والیبال بانوان نداریم؟؟؟
      اجازه میدن من برم تو استادیوم والیبال زنارو ببینم؟
      مردی گفتن زنی گفتن

ازادی رو هم تو این چیزا معنی نکنین
      آقا چقد اسم شما سخته

اینجا بحث آزادی نیست ......... اینجا بحث حق هست ... کسی که حقش رو بخواد به این معنی نیست که آزادی میخواد ... آزادی اصولا چیزهایی فراتر از حق هست

اصول اونجا هم باید راه بدن.. مرد ها هم برن

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir76hossein نمایش پست ها
      این که هی میگفتی چجور آدمایی میان ورزشگاه...
      گفتم كه همه شون نه، تعداد زياديشون

آخه چيزايي كه خودم ديدم و زياد شنيدم...

البته شايدم يه ذره تند رفتم ، در هر صورت ببخشيد اگه تند بود

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در راستای حمایت از حاجیمون باید بگم
      بتوچه
      البته ببخشیدا
      خب اگه قرار باشه مثل شما انقدر بچگونه فکر کرد که هیچی درست نمیشه
      ایشون هی میگن چرا آزاد نمیذارین. منم پرسیدم که اگه آزاد بذارن خودت اجاره میدی با این جو،خواهرت ب ورزشگاه بره؟؟؟
      در ضمن من از ایشون سوال کردم ن شما. پس هر وقت گفتن پشمک، شما بیا وسط
      البته ببخشیدا

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir76hossein نمایش پست ها
      خب اگه قرار باشه مثل شما انقدر بچگونه فکر کرد که هیچی درست نمیشه
      ایشون هی میگن چرا آزاد نمیذارین. منم پرسیدم که اگه آزاد بذارن خودت اجاره میدی با این جو،خواهرت ب ورزشگاه بره؟؟؟
      در ضمن من از ایشون سوال کردم ن شما. پس هر وقت گفتن پشمک، شما بیا وسط
      البته ببخشیدا
      نیازی نیس شما بگی پشمک من هر جا لازم باشه میپرم وسط
      من بچگونه فکر نکردم گفتم با بعضی از فرمایشات حاجیمون موافقم با بعضیا هم مخالف

....

6. Top | #66
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h@m!d reza نمایش پست ها
      داداش من كجا گفتم هر كي حجاب نداره فاحشه هست؟؟؟
      من ميگم اونايي كه تا الآن اومدن ورزشگاه اونطوري بودن (پست اولم)

چند روز مي خواستم اين پستو بزارم ، بخاطر چن تا مشكل نذاشتم ، يكيش اين بود كه بحثو به جامعه ربط بدن دوستان ، بحث الآن من جامعه نيست، ورزشگاهه...
      جامعه چجويه به من مربوز نيست ، الآن

كي گفته خانما تو خونه بشينن ، كي الآن تو خونه ميشينه ؟؟؟؟؟و زنداني هست؟؟؟؟

بحث من اينه كه مشكل خود خانمايي هم كه ميان ورزشگاه هستن، وقتي خود خانم يه مشكلي داره ،‌ارگانا بيان چيكار كنن ، چجوري ميتونن جلوي رقص دختر پسرا رو تو ورزشگاه بگيرن؟؟؟

خيلي واضحه بازي مردا هست ، پس مردا بايد برن ببينن ، خانما خودشون واليبال دارن،‌
      خب اگه اينطوري باشه ، مردا هم برن واسه زنا رو ببينن و هيچ مشكلي هم نداره....
      کاملا از متنت میشه فهمید که گفتی بی حجاب ها ... شاید شما این منظور رو نداشته بودید ولی متنتون اینطور انعکاس میده
      چه فرقی داره ؟؟ جامعه یا ورزشگاه .... بحث مربوط به یک خواسته هست این خواسته هم در جامعه مطرح هست هم در ورزشگاه

جداقل تو این مورد زندانی هستند .... جدیدا از بعضی از دوستان شنیده میشه که باید حانمها رو از کار بیکار کنن تا آقایون صاحب شغل بشن و ...

بحث بحث محافظت از ناموس مردم بود !!! کسی که تنش میخاره نیازی به محافظت نداره... شما گفتین اجازه میدین خواهرتون بره ورزشگاه گفتم وظیفه محافظت از خواهر من و امثال اون بر عهده ی این همه ارگان هست...

از لاظ شرعی هم مشکلی نداره که خانما تا این اندازه به آقایون نگاه کنند ( علی مطهری گفت)
      خانم ها هم حجاب دارند.. چه اشکالی داره آقایون بازی خانم های باحجاب رو ببین>؟

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      آقا چقد اسم شما سخته

اینجا بحث آزادی نیست ......... اینجا بحث حق هست ... کسی که حقش رو بخواد به این معنی نیست که آزادی میخواد ... آزادی اصولا چیزهایی فراتر از حق هست

اصول اونجا هم باید راه بدن.. مرد ها هم برن
      کاری نداره
      ال اف بی بی اف ا کا

ما کشور اسلامی هستیم خط قرمز داریم
      من خودم مخالفم چون ب گفته ی امیر اقا حاضر نیستم ناموس من بره استادیون!

8. Top | #68
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کاری نداره
      ال اف بی بی اف ا کا

ما کشور اسلامی هستیم خط قرمز داریم
      من خودم مخالفم چون ب گفته ی امیر اقا حاضر نیستم ناموس من بره استادیون!
      منم حاضر نیستم بره ... ماشالله خانمها نباید جرعت کنن برن تو خیابون از دست ما آقایون ...

ولی تا کی باید اینجور باشه !!! مگه میشه تا همیشه مردای ایران تو .... باشن !!

9. Top | #69
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم حاضر نیستم بره ... ماشالله خانمها نباید جرعت کنن برن تو خیابون از دست ما آقایون ...

ولی تا کی باید اینجور باشه !!! مگه میشه تا همیشه مردای ایران تو .... باشن !!
      یکی بود که میگفت اونجوری که من تو ایران تحریک میشم تو کشور خودم هیچوقت تحریک نمیشم ... فقط تقصیر مردا نیست تقصیر زنام هست .. معذرت میخوام ولی از دختری که مراسم عاشورا رو واسه پیداکردن دوس پسر میره چه انتظار داری بیاد استادیوم و به حاشیه نکشه و به نیت بازی دیدن بیاد ...

10. Top | #70
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کاملا از متنت میشه فهمید که گفتی بی حجاب ها ... شاید شما این منظور رو نداشته بودید ولی متنتون اینطور انعکاس میده
      چه فرقی داره ؟؟ جامعه یا ورزشگاه .... بحث مربوط به یک خواسته هست این خواسته هم در جامعه مطرح هست هم در ورزشگاه

جداقل تو این مورد زندانی هستند .... جدیدا از بعضی از دوستان شنیده میشه که باید حانمها رو از کار بیکار کنن تا آقایون صاحب شغل بشن و ...

بحث بحث محافظت از ناموس مردم بود !!! کسی که تنش میخاره نیازی به محافظت نداره... شما گفتین اجازه میدین خواهرتون بره ورزشگاه گفتم وظیفه محافظت از خواهر من و امثال اون بر عهده ی این همه ارگان هست...

از لاظ شرعی هم مشکلی نداره که خانما تا این اندازه به آقایون نگاه کنند ( علی مطهری گفت)
      خانم ها هم حجاب دارند.. چه اشکالی داره آقایون بازی خانم های باحجاب رو ببین>؟
      منطورم بي حجاب ها نبود ، شايد بد نوشتم....
      بازم ميگم: جامعه ربطي به ورزشگاه اومدن يا نيومدن نداره....

يعني كل آزادي زنان و مشكل آزادي اينه كه ورزشگاه راه نميدن؟؟؟؟؟

علي مطهري ايشون كي هستن كه در مورد اين مسئله فتوا بدن؟؟؟؟؟
      اصلا بحث من مراجع و فتوا و اين جور چيزا نيست ...

شما فك كنم خودتون خيلي خوب هستيد ، كه جامعه رو خيلي خوب ميبينيد ، آقايون تو ورزشگاهي كه فقط خودشون هستن ،اين وضعشونه ، برن ورزشگاه خانما واقعا هيچ اتفاقي نمي افته؟؟؟واقع بين باشيم يه ذره...

در مورد اين : وظیفه محافظت از خواهر من و امثال اون بر عهده ی این همه ارگان هست...::‌ در اين مورد محافظت ميشه ولي اكثريت چه جوري هستن ؟؟؟

11. Top | #71
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      یکی بود که میگفت اونجوری که من تو ایران تحریک میشم تو کشور خودم هیچوقت تحریک نمیشم ... فقط تقصیر مردا نیست تقصیر زنام هست .. معذرت میخوام ولی از دختری که مراسم عاشورا رو واسه پیداکردن دوس پسر میره چه انتظار داری بیاد استادیوم و به حاشیه نکشه و به نیت بازی دیدن بیاد ...
      من نمیگم تقصیر خانم ها نیست .. تو این مملکت نه مردها مردن نه زنها زن یعنی همه تقصیر دارند.....

میگم مگه پسرایی که روز عاشورا میان د.د پیدا کنند نمیان ورزشگاه ؟؟؟ چرا یک پسر هزره میتونه بیاد ورزشگاه ولی یه زن هرزه نه ؟؟

در ضمن من خودم سر همین قضیه عاشوارا یه دعوای بزرگ راه انداختیم .... نوجون و جوون های این مملکت گندش ر.و بالا آوردن

12. Top | #72
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من نمیگم تقصیر خانم ها نیست .. تو این مملکت نه مردها مردن نه زنها زن یعنی همه تقصیر دارند.....

میگم مگه پسرایی که روز عاشورا میان د.د پیدا کنند نمیان ورزشگاه ؟؟؟ چرا یک پسر هزره میتونه بیاد ورزشگاه ولی یه زن هرزه نه ؟؟

در ضمن من خودم سر همین قضیه عاشوارا یه دعوای بزرگ راه انداختیم .... نوجون و جوون های این مملکت گندش ر.و بالا آوردن
      پس هرزه میاد درست ولی به نیت بازی چرا ؟ چون میدونه زنی تو ورزشگاه نیس ولی اگ زنی باشه مطمئن باش دعواهای زیادی تو استادیوم به راه میوفته و حتی ممکنه بازی متوقف بشه ..
      به هرحال اگه نتیجه گیری کلی کنی : جنبش رو نداریم و فعلا باید ورزشگاه یا زن بیاد یا مرد ....

13. Top | #73
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

خب خيلي واضحه چون واليبال آقايونه ،
      خب واليبال خانما هم هر كي ميتونه بره كسي هم بهش گير نميده....

14. Top | #74
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      پس هرزه میاد درست ولی به نیت بازی چرا ؟ چون میدونه زنی تو ورزشگاه نیس ولی اگ زنی باشه مطمئن باش دعواهای زیادی تو استادیوم به راه میوفته و حتی ممکنه بازی متوقف بشه ..
      به هرحال اگه نتیجه گیری کلی کنی : جنبش رو نداریم و فعلا باید ورزشگاه یا زن بیاد یا مرد ....
      آفرین به یک نقطه رسیدیم

15. Top | #75
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h@m!d reza نمایش پست ها
      منطورم بي حجاب ها نبود ، شايد بد نوشتم....
      بازم ميگم: جامعه ربطي به ورزشگاه اومدن يا نيومدن نداره....

يعني كل آزادي زنان و مشكل آزادي اينه كه ورزشگاه راه نميدن؟؟؟؟؟

علي مطهري ايشون كي هستن كه در مورد اين مسئله فتوا بدن؟؟؟؟؟
      اصلا بحث من مراجع و فتوا و اين جور چيزا نيست ...

شما فك كنم خودتون خيلي خوب هستيد ، كه جامعه رو خيلي خوب ميبينيد ، آقايون تو ورزشگاهي كه فقط خودشون هستن ،اين وضعشونه ، برن ورزشگاه خانما واقعا هيچ اتفاقي نمي افته؟؟؟واقع بين باشيم يه ذره...

در مورد اين : وظیفه محافظت از خواهر من و امثال اون بر عهده ی این همه ارگان هست...::‌ در اين مورد محافظت ميشه ولي اكثريت چه جوري هستن ؟؟؟
      علی مطهری شخصیتی وارسته و مستقل ار هر گونه گروه سیاسی هستند ... ایشون گفت که بیشتر مراجع همچین فتوایی دادا ( جمله را کامل ننوشتم)

نه داداش من خوب نیستم جامعه رو هم خوب نمی بینم . اتفاقا چیز هایی تو این جامعه دیدم که بگم مختون سوت میکشه ..

من هم این احتمال رو میدم اتفاقاتی بیفته ولی فکر میکنم باز هم با تدابیر میشه این مسائل رو حل کرد .

حرف من اینه
      درست کردن جامعه باید از یه جایی شروع بشه

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)