عالیه ادامه بده
خوبه
خوب نیست ادامه نده
مشاور
مشاور
من توجیه نمیشم چون انواع که گفته سوالو خراب کرده...مونوسیت خب انواعه کی میگه غلطه...اگه این گزینه غلط باشه پس مونوسیتو نقض کرده...شما طرفدار لنفوسیت شدی مام منوسیت
ببینید انواعی بعنی چی ؟ یعنی تعداد زیادی نوع حالا شما چگونه اینطور برداشت می کنید که یعنی هر نوعی من متوجه نمیشم
پس شما به من بگید فرق "هر نوع از" با "انواعی از" چیست
بنده دارم می گم همین که الان ما داریم در مورد نگارش این گزینه بحث می کنیم خودش اثباتی بر غیر استاندار بودن این سوال هست
آیا یک سوال استاندارد بایک کژفهمی و ابهام داشته باشه ؟! من میرم افطار اگه عمری بود ادامه میدم و قول می دم شما رو قانع کنم![]()
مشاور
مشاور
من کاری به قانون ندارم ...این جمله غلط نمیتونه باشه..اگه قید همه داشت غلط بود....
شما جوری از قوانین حرف میزنید انگارمن تالا تست زیست نزدم....این سوال از ریشه وبن غلطه
مشاور
روزی هزاربار میگم خاک تو سر طراح...ما داریم زیستمونو میسنجیم یا ادبیاتمونو... این کجا علم زیستمونه..سر یه قید مسخره داریم بحث میکنیم
خیر دوست عزیز لنفوسیتهایtکشنده گیرنده سطحی ندارن...
جواب باید گزینه 1 باشه...
گزینه4 میگه انواعی از سلوهای خونی نمیگه همه ی انواع سلولهای خونی...منظور یک نوع از سلولهای خونی هست یا چند نوع ویا تعداد زیادی
مثل اینکه طبق معمول بحث سر ادبیات شد همونطور که خیلی از اساتید زبده ی زیست کشور سر گزینه 1و4والبته3 بحث داشتند...
انواعی ی نکره پسوند نکره ساز به معنی یک یا تعداد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)