@artim
پس این چی میگه؟؟؟
فایل پیوست 32216
مگه گلبولهای سفید جز سلولهای خونی نیستن؟؟؟
عالیه ادامه بده
خوبه
خوب نیست ادامه نده
در رابطه با سوال 205 گزینه 2 و 3 رو میشد رد کرد ولی گزینه 1 رو چگونه با متن کتاب رد می کنید یا گزینه 4 رو چگونه تأیید می کنید تنها سوالی که بعد از کنکور بنده واقعأ نتونستم هیچ توجیهی براش پیدا کنم همین بود به نظرم برای پاسخگویی به این سوال شانس بیشتر دخیل بود تا اطلاعات![]()
ببین توی گزینه 4 گفته در دفاع غیر اختصاصی انواعی از سلول های خونی شرکت دارن
سلول های خونی شامل نوتروفیل و هم خانواده اش + لنفوسیت ها و.... میباشد
خب در دفاع غیر اختصاصی لنفوسیت که یک نوع سلول خونی هست شرکت نداره
سوال گفته انواعی از سلول های خونی شرکت داره پس نادرست گفته
مشاور
ویرایش توسط artim : 29 خرداد 1394 در ساعت 21:15
یعنی باید نوتروفیل ها ، مونوسیت ها ، ائوزینوفیل ها و بازوفیل ها رو یک نوع سلول خونی به حساب بیاریم خوب فرضاً که بشه این رو از کتاب درسی به این صورت برداشت کرد که این ها همه جزء گروه فاگوسیت ها هستند و یک نوع سلول خونی به حساب میان ولی آیا قبل از اعلام کلید سنجش هیچ کس همچین دیدگاهی داشت ؟!
درسته که اغلب سوالات با مطالعه دقیق و تفهیم متن کتاب درسی و تا حدودی قوه استدلال قابل پاسخگویی بودند ولی شما هم دارید کمی کم لطفی می کنید
در دفاع از خودتون به من بگید آیا در دو روزی که کلید سنجش منتشر نشده بود هیچکس چه دانش آموز چه دبیر با تجربه حتی به ذهنش هم خطور کرده بود که با چنین برداشتی گزینه 4 رو انتخاب کنه اگر بوده من حرف شما را با کمال میل می پذیرم.
حالا چون لنفوسیت نیست دلیل نمیشه این گزینه جواب درست باشه...چون خود سوال گفته انواع..اگه میگفت همه اره این گزینه غلط میشود
مشاور
مشاور
مشاور
دوستان یکی از دلایلی که من این سوال رو مورد بحث قرار دادم همین بود...
خب حالا به گزینه 1 توجه کنید...
گفته هر لنفوسیتی که .....
در این که لنفوسیت های دارای گیرنده فاگوسیتوز رو افزایش میدن شکی نیست اما مشکل اینجاست که هر لنفوسیتی
گیرنده ی سطحی نداره
متن کتاب:
سلول هایtکشنده به طور مستقیم به سولهای آلوده به ویروس حمله وبا تولید پروتئینی خاص بنام پرفورین منافذی در
این سلولها ایجاد میکنند
با این توضیح گزینه1 نادرسته چون هر لنفوسیتی گیرنده سطحی نداره و احتمالا جواب همین گزینست
اما درمورد گزینه4 انواعی رو اشتباه فهمیدید چون منظور همه ی انواع نیست بلکه نوعی منظور بوده
البته من هنوز کلید این سوال رو ندیدم واصلا یادم نیست کدوم گزینه رو انتخاب کردم
ویرایش توسط Faghat Pezeshki : 29 خرداد 1394 در ساعت 21:32
این دیدگاه شماست دوست عزیز و کاملاً قابل احترام هست اما آیا منظور از "انواعی سلول خونی" یعنی همه نوع سلول خونی بدیهیه که چنین نیست اگر اینطور باشه که شما میگید این گزینه خیلی راحت تر غلط هست اریتروسیت ها هم نوعی سلول خونی هستند ولی در دفاع غیر اختصاصی نقش مشهودی ندارند.
از نظر من این دیدگاه شما اصلاً منطقی نیست
تا همین جا که سلیقه ی من و شما در پاسخگویی به این سوال دخیل شده این موضوع رو که این سوال، سوال مناسبی هست رد می کند آیا خودتون هم قبول ندارید ؟!
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)