این اشتباهات چیزی از ارزشهای امریکا کم نمیکنه و همچنین چیزی به ارزش های ایران اضافه نمیکنه !
این اشتباهات چیزی از ارزشهای امریکا کم نمیکنه و همچنین چیزی به ارزش های ایران اضافه نمیکنه !
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
چرا نمیری ، خوبه که برو ؛
من خودم هر هفته جلساتشو میرم ، خود به خود کارت فعالم بهم دادن ، کلا خوبه آدم با تفکرات افراد دیگه آشنا بشه ، برو بشین باهاشون بحث کن به علم خودتم اضافه میشه ، اما مواظب باش خیلی زیاده روی نکنی ، اون اوایل یکی دوبار تا جایی پیش رفتم که نزدیک بود بکننم تو گونی ببرنم ، خلاصه رئیس جلسه ضامنم شد .....![]()
من میدونم اسپم چیه ولی مثل اینکه شما و بعضی دوستان نمیدونید چیه که قبلش اینجارو با اسپم هاتون ترکونده بودین.سهمیه رو مسخره کردم فکر کردم میفهمی..وگرنه ربط واقعیش که ندادم...
بعدم دیگه دیدم خیلی دارین بحثو سیاسیش میکنید و از یه خبر عادی به کجاها کشیده شدین گفتم یه ج کلی به همتون بدم.
اینم یه خبرعادی بود خود من که عادی خوندمش و مثل شماها جوش نیوردم.
درضمن فقط هم همینو نذاشتم.پست های سلامت دیگه ای هم هستن که میتونید ببنید نمیدونم چرا همه گیر دادن به این.هرچی هم دلتون میخواد بگید.
بهرحال من دیگه حوصله ج دادن ندارم .امیدوارم شرایط هم برا شما ایجاب نکنه یا اگه ایجاب کرد امیدوارم بتونید بهش غلبه کنید![]()
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
ویرایش توسط El3RAH1M : 28 خرداد 1394 در ساعت 14:56
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)