نظر شخصی: فار درسنامه اش گنگه
الگو درسنامه اش خشکه
نرمالش گاج هست
مبتکران هم خیلی طولانیه و البته واسه دانش اموزان متوسط خوبه
مشاور
الان هم میگم گاج اگر چاپ جدیدش ویرایش نشه برای 95 کارامد نیست(نه اینکه اصلا نشه زد توی کنکور 10-20 درصد سوالات رو میشه کلا جواب داد)
ولی ایشون برای اموزش پرسیدن میگم گاج برای اموزش و تسلط خوبه برای امادگی کامل باید کنارش کتاب دیگه هم باشه که سطحش بالاتر باشه وجوابگوی سبک جدید کنکور باشه
چیز جدیدی نداشت فیزیک تنها مشکلش این بود که همه سوالاش سخت بود!یعنی مشکل وقت بود.چیز جدیدی نمیخواست یاد بگیری.به نظر من 30 سال کنکور هم پاسخگوست چه برسه به گاج!تازه معلوم نیست شاید سال دیگه باز فیزیک رو مثل 93 دادن!من برای بالای 80 رفته بودم اما 54 میزنم !
داداش بستکی به شما داره
اگه قوی نیستی توی فیزیک گاج نقره ای رو بگیر به همراه فیزیک سوم دبیرستان خیلی سبز
اگه نه قوی هستی الگو بگیر بزن
همشون خوبن و اصلا زیادی فرق نمیکنن
ولی اگه قوی نیستی و الگو بگیری میمونی توش و اعتماد به نفستو از دست میدی
گاچ عااااااااااااااااالیه ولی در مباحث حرکت شناسی و دینامیک زیاده روی کرده و مطالب اضافه گفته. دو مبحث حرکت شناسی و دینامیک رو از آبی کاظم بخون. گاج پایه هم پاسخ نامه اش رو نخر چون فرمول یازی کرده, گیج میشی و سوالایی رو که خیلی راحت حل میشه رو گند زده بهش ولی واسه پیش پاسخ نامه اش رو بخر
یعنی چی یعنی فیزیک گاج واسه کنکور 95 کافی نیست .حتی + تستای یک قدم تا 100 ش هم کافی نیست ؟واسه یه درسدی نزدیک به 60تا70 (راستی من پشت کنکوریم و تمام تستای ستاره دارش رو زدم )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)