[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
تنها حسی که از این پستتون بهم دست میده با عرض معذرت حالت تهوعه !!
یه ساعت خودتو کشتی ، کلی تو اینترنت سرچ کردی تا ببینی کدوم منبع خارجی از بی بی سی بد گفته تا بیای بزاری اینجا و مثلا حرف خودتو ثابت کنی ،
اما وقتی حرف از اخبار بیستو سی میشه باد میندازی تو گلوت و در دفاع از منافع مستضعفین جهان و حمله بر کاپیتالیسم برای ما دو ساعت نطق میکنی یا بهتره بگم حرفای امثال جنتی یا خاتمی رو بازگویی میکنی !!
واقعا این رفتار خجالت آور نیست ؟!! من نمیگم بی بی سی کارش درسته و آخرت حقیقته و همه حرفاش راسته (حرفت در مورد بی بی سی درست)!! اما میگم وقتی اونور قضیه رو میبینی ، چرا از اینطرف که داره میزنه تو چشو چال خودت و مردمت غافل شدی برادر ...!!
اقایون داداشام من نمیگم که بی بی سی اخبار دروغ رو نمیگه من میگم تحلیلاشون به نفع خودشونه و شایدم درست باشه دقیقا مثل تی وی ایران
در پاسخ به سوالتون :اونجایی که گفتین بیبیسی گفته غواصان شکست خوردند اما محسن رضایی( میدونید که وظیفش زمان جنگ چی بوده ) میگه 10 روز بعدش بزرگترین حمله ایران صورت میگیره
راستی اینم یه مطلبی هست فکر کنم قدیمی و نمی دونم درسته یا نه اما بخونیدش شاید دیدتون عوض بشه
کد PHP:
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/172449/%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D8%B1-bbc-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%BA%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%81%D8%A7%D8%B9-%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%B3%D8%B9%DA%A9%D8%B3
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
،
تو این پستی که گذاشتی نوشته چارلز مور(که نمیدونم کیه ، ولی احتمالا یکی از کارکنان یا سهام داران بی بی سیه) رفته به دادگاه تا در مورد خرید پروانه شرکت ، بدون داشتن پول یا سرمایه توضیح بده ، البته این چیزی بود که من فهمیدم با زبان دست و پا شکسته ، البته شایدم اشتباه کنم ، نمیدونم ؛
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
داداش شما که میخوای با اینکارت یه نفر به راه راست هدایت شه خب درست انجامش بده
شما که میدونی طرف انگلیش بلد نیست هی براش لینک سایتای خارجی رو میزارین
لا اقل ترجمشو بزارین
نکته دیگه اینکه وقتی آدم پست شما رو میخونه حس میکنه دارین تعصبی برخورد میکنین یا جبهه گیری میکنین و بجای اینکه دل به حرفای شما بده و بقول خودتون به راه راست بیاد بد تر از حرفاتون منزجر میشه
یعنی شما خودت داری علیه اعتقاداتت کاری انجام میدی
اینو به عنوان نصیحت گفتم
run forrest runnn
فرق بی بی سی با اخبار ایران اینه که تو اخبار ایران 3 سوته میفهمی داره دروغ میگه ولی تو اخبار بی بی سی زیاد طول میکشه تا سیاستش دستت بیاد
run forrest runnn
run forrest runnn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)