هر دوطرف وقایع رو جوری جلوه میدن که به نفع خودشون باشه...نه میشه گفت اخبار خارجی کاملا درسته نه اخبار داخلی...خود فرد عقل داره و میتونه قضاوت کنه کدوم درسته و این قضاوت در اکثر موارد درست از آب در میاد...
هر دوطرف وقایع رو جوری جلوه میدن که به نفع خودشون باشه...نه میشه گفت اخبار خارجی کاملا درسته نه اخبار داخلی...خود فرد عقل داره و میتونه قضاوت کنه کدوم درسته و این قضاوت در اکثر موارد درست از آب در میاد...
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
روز گذشته «محسن رضایی»، فرمانده کل سپاه پاسداران در زمان جنگ تحمیلی، به عنوان سخنران مراسم تشییع شهدا، در میدان بهارستان پشت تریبون رفت. او که با لباس سپاه و درجه سرلشکری صحبت میکرد، گفت: «ما در عرصههای بینالمللی به این جوشش و خروش انقلابی نیاز داشتیم. اکنون دولتمردان ما در حال مذاکره هستند و نشاندادن این خشم انقلابی بسیار معنادار است».او افزود: «اخیرا گفتند این شهدا در یک عملیات شکستخورده شهید شدهاند. اگر شکستخورده است چرا ١٠ روز بعد بزرگترین عملیات انجام شد؟». رضایی ادامه داد: «امیدوارم بیش از ٢٠٠ خبرنگار خارجیای که در مراسم حضور یافتهاند، صدای واقعی ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند و بدانند ملت ایران هیچگاه عقبنشینی نمیکنند و بر راه شهدا استوار خواهند بود». او گفت: «نباید به دشمن اخبار غلط بدهند و بگویند ما آبِ خوردن نداریم و نمیتوانیم سرپای خود بایستیم». رضایی افزود: «کسی از نجابت ما سوءاستفاده نکند. اگر روزی خشم ملت ایران به جوشش درآید مطمئن باشید شما یک افسوس تاریخی خواهید خورد، همانطور که در جنگ افسوس خوردید. دیگر سیاست خارجی قاجاری و پهلوی به این کشور بازنخواهد گشت. ما با کسی جنگ نداریم و میگوییم حرف منطقی ملت ایران را گوش کنید. ما در چارچوب اصول بینالملل غنیسازی میخواهیم. ما دنبال بمب اتم نیستیم، دنبال پیشرفت خودمان هستیم». او افزود: «این غواصان میگویند اگر دستهای ما بسته باشد و تیربارانمان کنید ما تسلیم زور و زیادهخواهی نخواهیم شد».
از روز نامه شرق ایران
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
هرگز
"نگرد! نیست"
کجا رفتید ؟؟؟؟
جواب بده
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
هرگز
"نگرد! نیست"
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
هرگز
"نگرد! نیست"
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
هرگز
"نگرد! نیست"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)