شبا درس خوندن یه لذت خاصی داره اما خوب ریتم بدنو میریزه به هم, چون هورمونهای بدن با ساعت بیولوژیکی و صب و شب کار میکنن, اگه شب رو نخوابید میزان ترشح اینا کم و زیاد میشه...
شبا درس خوندن یه لذت خاصی داره اما خوب ریتم بدنو میریزه به هم, چون هورمونهای بدن با ساعت بیولوژیکی و صب و شب کار میکنن, اگه شب رو نخوابید میزان ترشح اینا کم و زیاد میشه...
بچه ها حالا بیایین در مورد این خواب وبیداری در طول ماه رمضان به یه توافق کلی برسیم....
از یکی دیگه هم پرسیده بودم که گفت بعد افطار کمی استراحت کن وتا دوازده شب بخون و12 تا سحری بخواب وبعد سحری تا8 صبح بخون وبعد بخواب....اینطوری یک درمیون استراحت وخواب ...درس میشه وبازدهی میره بالا...
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
اینکه این نسخه رو واسه همه بپیچیم کاملا غلطه....
شاید نخوان ملت روزه بگیرن...شایدم بخوان...
من خودم که روزه میگرفتم تابستون کنکورم..اولا سوسول بازی درمیاوردم میگفتم با روزه نمیشه درس خوند...اما بعد یه مدت که جو منو گرفت...با روزه چه صبح تا شب چه شب تا صبح میخوندم....معمولا هم خوابم میشد بعد از ظهر...یا قبل از ظهر....اما اینو یادمه که همیشه بعد سحر میخوابیدم...اخر ماه رمضون هم نتیجه خوبی تو قلم چی گرفتم
کلا بچه ها ببینید خودتون چطوری بهتر یاد میگیرید...بدن هر کسی با مال یکی دیه فرق داره
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
آقا یکی مثل من که روز نمیتونه خوب بخوابه چیکار کنه؟
من برنامم اینه.11تا3سحری بخونم
بعد سحرم4تا هروقت کشیدم ک فکرنکنم بیشتر از 7.8بشه
یا اگه لطف کردم و خوابم برد
4تا8لالا بعدش تا12بخونم
از اون به بعدم من یکی که ضعف دارم.نمیکشم
فقط تحمل میکنم که نمیرم
برای اطلاع از برنامه صحیح به تاپیک من یاید
اسمش اینه (در محل پاتوق)
http://forum.konkur.in/thread26240.html
ویرایش توسط earn2_mmx : 29 خرداد 1394 در ساعت 14:03
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)