سلام دوستان بنده در این تایپک تعدادی کتاب کنکور برای فروش قرار دادم که بیشترشون کاملا تمیز هستن.
لیست کتاب ها:
ریاضی جامع تجربی مبتکران ( چاپ 93 94) کاملا سالم تمیز و بدون استفاده. قیمت پشت جلد : 18 تومن قیمت من : 10 تومن
زیاضی پایه و پیش تجربی کوله پشتی چاپ 93 . ریاضی پایه کاملا سالم تمیز و بدون استفاده هستش. قیمت پشت جلد 17 تومن قیمت من : 10 تومن
ریاضی پیش هم کمی استفاده شده اما تمیزه و فقط زیر برخی از جملات چند صفحه اول خط کشیده شده جلدشم یه کمی از پایین پارگی داره که به چشم نمیاد
قیمت پشت جلد: 19.5 تومن قیمت من : 9 تومن.
کتاب همایش زیست عمارلو جلد اول چاپ 92 کاملا سالم تمیز و بدون استفاده هستش. قیمت پست جلد : 14 تومن قیمت من : 6 تومن
کتاب شیمی پیش یک ( چاپ 92) و دو ( چاپ 93) خیلی سبز. شیمی پیش یک استفاده شده. قیمت پشت جلد : 23.500 تومن قیمت من : 9 تومن. شیمی پیش دو هم استفاده شده و فقط زیر برخی از جملات چند صفحه اول خط کشیده شده اما کاملا تمیز هستش. قیمت پشت جلد : 29 تومن قیمت من : 15 تومن.
ادبیات میکرو گاج جلد اول و دوم چاپ 93 94 کاملا سالم تمیز و بدون استفاده هستش . قیمت پشت جلد اول : 24 تومن قیمت من : 12 تومن. قیمت پشت جلد دوم : 18.500 تومن قیمت من : 9 تومن
ادبیات جامع خیلی سبز چاپ 93 94 کاملا سالم تمیز و بدون استفاده هستش به هماره پاسخ نامه رایگان . قیمت پشت جلد: 32 تومن قیمت من : 16 تومن