تست هم داره کتابت؟؟
نمونه صفحه فصل های مهم بذار
خیلی کار ریسک بالایه و سخته
دلم نمیخواد شکست بخوری از همین اول
تست هم داره کتابت؟؟
نمونه صفحه فصل های مهم بذار
خیلی کار ریسک بالایه و سخته
دلم نمیخواد شکست بخوری از همین اول
مشاور
اولین نمونه کار را بر حسب نظر سنجی و نظرات دوستان تکمیل کرده و روی سایت می گذارم.سعی میکنم کتاب تست هم داشته باشد اما هنوز در این باره تصمیم خاصی نگرفته ام... بله کاملا می دانم که این کار سخت و دشوار و دارای موانع متعددی است ولی خوشبختانه با روحیه ای که از خودم سراغ دارم واقعا به تحقق این امر امیدوارم.بازم ممنون جناب آرتیم که این همه به بنده لطف دارین.
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
بچه ها اگه سوالی ابهامی در مورد زیست دارید بنده آماده پاسخ گویی ام.
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
ویرایش توسط moho : 26 خرداد 1394 در ساعت 14:22
مشاور
منم تقریبا با نظر آرتیم موافقم...ولی به هرحال امیدوارم که موفق باشید...از بین گزینه هایی هم که گذاشتی فک کنم تولید مثل گیاهان واسه نمونه بهتر باشه چون فصل ترکیبیه ونشون میده که کارت چجوریه
در عرف کنکور و با توجه به این جمله کتاب درسی که می گوید((تعدادی از لنفوسیت ها بین خون و لنف در گردش اند))و با توجه به این که دانش آموز تجربی در محدوده کنکور برای عبور گلبول های سفید از جداره رگ ها فقط فرایند دیاپدز را می شناسد باید گفت بله ((در محدوده کنکور لنفوسیت ها هم دیاپدز دارند)).البته اگر طالب حقیقت علمی این مطلب هستید باید بگویم که فرایند عبور لنفوسیت ها از جدار رگ خونی دیاپدز نیست چون از مشخصه های عمل دیاپدز،تشکیل پای کاذب است اما در لنفوسیت ها تشکیل پای کاذب دیده نمی شود.
عمدا این سوال رو ازت پرسیدم که سختی کار رو بهت بگم
شما در کتابت میخوای دسته بندی کنی که کتاب اینجور گفته غیر کتاب اونجور گفته
پس تناقض بجود میاد
استادی که چندین سال سابقه داره و کنکور های مختلف دیده میدونه بگه کدوم درست تره با توجه به ازمون های سنجش و کنکور های اخیر
این یه نمونه از سختی کارت بود
مشاور
جناب بنده تو کتاب تمرکزم روی کنکور است و کتاب درسی و کار به حقیقت علمی مطلب در اکثر جاها ندارم در ضمن سوالات کنکور را عمدتا بررسی کرده و بررسی خواهم کرد ... اما در این جا برای روشن شدن مطلب را کاملا توضیح دادم...در ضمن بعضی دانش آموزان بعلت ضد و نقیض هایی که می شنوند باید قانع شوند که کدام مطلب را در محدوده کنکور بپذیرند...می توانید این سوال را از یک دبیر با تجربه بپرسید خواهید دید همین توضیحات را برای شما نقل خواهد کرد و در آخر خواهد گفت((در محدوده کنکور حتما برای لنفوسیت ها دیاپدز در نظر بگیرید))این جوری دانش آموز بجای این که مطلبی را با شک یاد بگیرد مطمئن می شود که باید در کنکور به غلط یاد بگیرد که لنفوسیت ها دیاپدز دارند و قطعا ذهن انسان با مورد دوم راحت تر کنار می آید!!!اگر چه بنده در کتابم ابدا مطالب حاشیه ای را ذکر نخواهم کرد اما در سوالات رفع ابهام که بصورت شفاهی توسط دانش آموز مطرح می شوند باید این گونه شک و تردید احتمالی در مورد مطلب را از ذهنش زدود...بازهم تشکر.
ویرایش توسط moho : 26 خرداد 1394 در ساعت 14:59
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)