بچه ها تاثیر معدل سال 95 بیشتر میشه!؟
تورو خدا من طاقت زیاد شدنشو ندارم
زیادتر میشه یا همون 25% هه؟
بچه ها تاثیر معدل سال 95 بیشتر میشه!؟
تورو خدا من طاقت زیاد شدنشو ندارم
زیادتر میشه یا همون 25% هه؟
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
احتمال افزایش زیاد نیست ولی کم هم نیست
اگه افزایش بدن هم دو احتمال هست اینکه درصد سوم رو زیاد کنن و یا 4 درس نهایی پیش رو اضافه کنن چون افزایش درصد سال سوم مخالفان زیادی داره و میگن به جای افزایش تاثیر سال سوم ، نمران پیش رو تاثیر بدین که اساس و پایه حرفشون هم اینه که چون قانونی که در مجلس تصویب شده اینه که : نمرات نهایی (هماهنگ) سه ساله دبیرستان مبنای ورود به دانشگاه هست نه اینکه سال به سال تاثیر نمرات سال سوم زیاد بشه .
امیدوارم که زیاد نشه .
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
اصن لامصب کنکور ی ابهت دیگه داره......من از وقتی کنکور دادم احساس دیگه ای دارم....
میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟
در مهرماه اعلام خواهند کرد
اما کنکور همیشه حرف اولو میزنه
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
بابا تو امتحان نهایی اگه به نفر بغل دستیش درسش خوب باشه راحت میتونه بیست بیاره ...یعنی راحت تا ده نمره رو میشه تقلب کرد...آخه چه کنکوریه چه وضعیه چه قانونیه...اصلا چرا معدلو تاثیر بدن...
ببین عزیز امسال فیزیک خیلی سخت بود در تجربی. شیمی هم همینطور. شما نهایی رو 10 گرفته باشی ولی کنکور رو تونسته باشی بالای 70 بزنی از دو رقمی ها که نهایی رو 20 گرفتن ولی کنکور اکثرا خراب کردن و زیر 60 زدن حتی جلوتر میافتی. ریاضی هم تا حدودی مثل همین دوتا درس بود ولی زیست نه.
در کل کنکور قابل جبرانه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)