خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 96
    1. Top | #76
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان این نمرات منه
      دین و زندگی 17.25
      زبان فارسی 18.25
      ادبیات فارسی 19
      عربی 19.5
      زبان خارجی 20
      فیزیک 14.75
      شیمی 18.25
      جبر 18.5
      هندسه 19.5
      حسابان 19

به نظرتون کارم خیلی سخت شده واسه کنکور؟؟؟ اصن نهایی رو بدجوری گند زدم...هیچ درسیو نتونستم با خوندن کامل برم سر جلسه برای همین همه نمره هام پایین اومد..انتظار 20 داشتم...
      الان به نظرتون با این نمره ها و داشتن سهمیه جانبازی و بودن توی منطقه 3 میتونم یکی از داشنگاه های برتر تهران متل شریف و امیر کبیرو خواجه نصیر و ... قبول شم؟

آخه 35 درصدی که قراره حساب شه ..میان 35 درصدو ضربدر تراز درس میکنن..درسته که من بر فرض حسابانو شدم 19 ولی خب ترازم خیلی پایین تر از اونایی میاد که 20 شده..راستش حسابان آسون بوده خیلیا 20 شدن

2. Top | #77
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      دوستان این نمرات منه
      دین و زندگی 17.25
      زبان فارسی 18.25
      ادبیات فارسی 19
      عربی 19.5
      زبان خارجی 20
      فیزیک 14.75
      شیمی 18.25
      جبر 18.5
      هندسه 19.5
      حسابان 19

به نظرتون کارم خیلی سخت شده واسه کنکور؟؟؟ اصن نهایی رو بدجوری گند زدم...هیچ درسیو نتونستم با خوندن کامل برم سر جلسه برای همین همه نمره هام پایین اومد..انتظار 20 داشتم...
      الان به نظرتون با این نمره ها و داشتن سهمیه جانبازی و بودن توی منطقه 3 میتونم یکی از داشنگاه های برتر تهران متل شریف و امیر کبیرو خواجه نصیر و ... قبول شم؟

آخه 35 درصدی که قراره حساب شه ..میان 35 درصدو ضربدر تراز درس میکنن..درسته که من بر فرض حسابانو شدم 19 ولی خب ترازم خیلی پایین تر از اونایی میاد که 20 شده..راستش حسابان آسون بوده خیلیا 20 شدن

من نمی دونم چه اصراری همه بگیم 35 درصد شده تاثیر معدل ؟ خودمون به مسئولین این طوری اعلام امادگی می کنیم
      اولا هنوز رسما هیچ چیز اعلام نشده
      اما معاون سنجش اموزش پرورش تو برنامه گزینه دو اعلام کرد که تاثیر 25 درصد هست برای سال 95 ولی چون هنوز رسما اعلام نشده نمیشه قطعی گفت اما میشه امیدوار بود
      بعدم منطقیش این هست که بیشتر از این نشه چون 35درصد بخواد بشه معدل سوم 40 درصد حدودا سوالا از سوم هست دیگه کل کنکور میشه سال سوم که

اما در مورد نمره هاتون که بد نیست خوبم هست بعدم سهمیه دارید که خیلی کمک هست!
      ولی کنکور حساب کتاب بردار نیست و به این چیز ها فکر نکن مهم ترین چیز همون درصد تو کنکور هست
      اگر می خواهید چیزی را به دست آورید که تا بحال نداشته اید, باید کسی بشوید که تا بحال نبوده اید

3. Top | #78
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.amhozp نمایش پست ها
      من نمی دونم چه اصراری همه بگیم 35 درصد شده تاثیر معدل ؟ خودمون به مسئولین این طوری اعلام امادگی می کنیم
      اولا هنوز رسما هیچ چیز اعلام نشده
      اما معاون سنجش اموزش پرورش تو برنامه گزینه دو اعلام کرد که تاثیر 25 درصد هست برای سال 95 ولی چون هنوز رسما اعلام نشده نمیشه قطعی گفت اما میشه امیدوار بود
      بعدم منطقیش این هست که بیشتر از این نشه چون 35درصد بخواد بشه معدل سوم 40 درصد حدودا سوالا از سوم هست دیگه کل کنکور میشه سال سوم که

اما در مورد نمره هاتون که بد نیست خوبم هست بعدم سهمیه دارید که خیلی کمک هست!
      ولی کنکور حساب کتاب بردار نیست و به این چیز ها فکر نکن مهم ترین چیز همون درصد تو کنکور هست
      منم از خدامه که 25 باشه ولی با توجه به نمره های نهاییم گفتم خودمو واسه بدترین شایط آماده کنم دیگه....

یعنی فرصت جبران هست درسه؟

ممنون از پاسختون

4. Top | #79
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      منم از خدامه که 25 باشه ولی با توجه به نمره های نهاییم گفتم خودمو واسه بدترین شایط آماده کنم دیگه....

یعنی فرصت جبران هست درسه؟

ممنون از پاسختون

بله اخه نمره هات اصلا بد نیست همشون بغیر از فیزیکت خوبه دیگه
      بعدم درصد بالا اوردن تو کنکور به زبون اسونه ها وگرنه این همه معدل بالای 19 تو کشور هست که خیلیاشون رتبه های داغون میارن
      باید حسابی تلاش کنی حسابی ... وقتی به اون حد رسیدی دیگه دنبال تایید من و امثال من نیستی خودت مطمئن میشی که رتبه ی خوب میاری یعنی به اون مرز امادگی عالی میرسی به تسلط .
      اگر می خواهید چیزی را به دست آورید که تا بحال نداشته اید, باید کسی بشوید که تا بحال نبوده اید

5. Top | #80
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      اين نمرات حدود يك چهارم نتيجه كلی شما را مشخص می كنه هنوز حدود سه چهارم ديگه باقيمانده است برای باقيمانده ها تلاش نماييد ، نتايج سوم شما زياد بد نيست كه نگران كننده باشه با توجه به اينكه منطقه 3 هستيد و سهميه هم داريد با تلاش موفق خواهيد شد.

6. Top | #81
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام . قانون دقیق تاثیر معدل در جلسه هفته سوم شهریور سال 94 قراره دقیق بحث و بررسی بشه و خبرها رسیده مبنی بر اینه که از 25 درصد بیشتر نخواهد شد

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

7. Top | #82
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      25 تا35 درصده صد درصد

8. Top | #83
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها
      سلام . قانون دقیق تاثیر معدل در جلسه هفته سوم شهریور سال 94 قراره دقیق بحث و بررسی بشه و خبرها رسیده مبنی بر اینه که از 25 درصد بیشتر نخواهد شد

کدوم خبرهای رسیده عزیز من؟؟؟؟؟؟!!!!
      35 درصد میشه دکتر جوووون ، بعد امتحانات نهایی سوم ، معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش خبرش رو اعلام کردش ...

بدین لینک برین ؛

ویرایش توسط saj8jad : 15 تیر 1394 در ساعت 08:06

9. Top | #84
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

35 درصد میشه دکتر جوووون ، بعد امتحانات نهایی سوم ، معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش خبرش رو اعلام کردش ...

بدین لینک برین ؛

سلام داداش گلمممم داداش خودت به اون بزرگ نوشتی (احتمال)
      این خبر هم بخون
      اعتراض به ثمر ننشسته کنکوری ها به تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی/ سازمان سنجش: ما مجری هستیم نه تصمیم گیر
      -.زندگی یک چمدانیست که می آوریش/
      بار و بندیل سبک میکنی و میبریش/
      خودکشی مرگ قشنگیست که به آن دل بستم/
      دست کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم/

گاه و بیگاه پُر از پنجره های خطرم/
      به سَرم می زند این مرتبه حتما بپرم/
      گاه و بیگاه شقیقه ست و تفنگی که منم/
      قرص مــاهـی که تو باشی و پلنگی که منم/
      چمدان دست تو و ترس به چشمان من ست/
      این غم انگیزترین حالت غمگین شدن ست.-

10. Top | #85
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

بدین لینک برین ؛

ولی داداش از حق نگذریم فکر کنم خیلی ناراضی هستی از ثابت موندن تاثیر معدل...منم سری پیش گفتم و رو حرفم هم میمونم...دلایل زیاد نشدن تاثیر معدل از زیاد شدنش بیشتره...ببین کی گفتم داداش گلم...در ضمن این لینکی که شما همیشه میذاری واسه اردیبهشت هستش...یعنی قبل از برگزاری امتحانات نهایی
      ویرایش توسط Majesty : 15 تیر 1394 در ساعت 09:07

11. Top | #86
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات

بدین لینک برین ؛

با عرض معذرت تاريخ اين خبر

• من اون موقع امتحان نهايي نميدادم شما رو نميدونم

• سه شنبه 15 اردیبهشت 1394
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

12. Top | #87
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _ZAPATA_ نمایش پست ها

با عرض معذرت تاريخ اين خبر

• من اون موقع امتحان نهايي نميدادم شما رو نميدونم
      • سه شنبه 15 اردیبهشت 1394

خواهش میکنم داداش
      ببخشید فکر کردم این مصاحبه مال بعد امتحان نهایی هایه ، آخه این معاون متوسطه بعد امتحانات نهایی موقع اعتراضات به نمرات نهایی هم یه مصاحبه در مورد تاثیر سوابق تحصیلی کرده و من هم بدون اینکه تاریخ مصاحبه رو نیگا کنم این لینک رو منتشر کردم و فکر کردم مال همون موقعه ...

حالا بگذریم ، خب قبل امتحان نهایی ها طرف گفته باشه یا بعد امتحان نهایی ها ، مهم اینکه طرف گفته احتمال داره زیاد بشه ...

خدا کنه اصلاً تاثیر معدل رو بردارن تا استرس داوطلبا کمتر بشه ...

بدبختی اینکه طرف شب میخوابه صبح پا مشه میگه تاثیر شده 50% ... والا بخدا مغز فندوقی هایی داریم تو این کشور که اگر به هر کشوری صادرشون کنیم اون کشور رو به .... میکشن ...

13. Top | #88
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majesty نمایش پست ها
      ولی داداش از حق نگذریم فکر کنم خیلی ناراضی هستی از ثابت موندن تاثیر معدل...منم سری پیش گفتم و رو حرفم هم میمونم...دلایل زیاد نشدن تاثیر معدل از زیاد شدنش بیشتره...ببین کی گفتم داداش گلم...در ضمن این لینکی که شما همیشه میذاری واسه اردیبهشت هستش...یعنی قبل از برگزاری امتحانات نهایی

نه بخدا داداش گلم ، من که دیگه کنکور دادم رفته پی کارش ، خودت که میدونی تو کشور ما هیچی حساب و کتاب نداره و اصلاً حرف ما هم ... باقالی فروش برا عاغایون اهمیت نداره و کار خودشون رو میکنن و دلشون برای داوطلب نمیسوزه ...

والا بخدا اگر دست من بود اصلاً قانون تاثیر سوابق رو ملقا میکردم بره رد کارش ...

آخه داداش این معاون متوسطه بعد امتحانات نهایی موقع اعتراضات به نمرات نهایی هم یه مصاحبه در مورد تاثیر سوابق تحصیلی کرده و من هم بدون اینکه تاریخ مصاحبه رو نیگا کنم این لینک رو منتشر کردم و فکر کردم مال همون موقعه ...

شما داداش به بزرگواری خودت ما رو عف کن

یاعلی(ع)

14. Top | #89
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avernus نمایش پست ها
      سلام داداش گلمممم داداش خودت به اون بزرگ نوشتی (احتمال)
      این خبر هم بخون
      اعتراض به ثمر ننشسته کنکوری ها به تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی/ سازمان سنجش: ما مجری هستیم نه تصمیم گیر

سلام به روی ماهت داداش
      آره خب منم که نوشتم احتمال داره!
      خبر رو خوندم
      خدا کنه سازمان سنجش یک کاری کنه کلاً تاثیر سوابق ملقا بشه و ملاک فقط کنکور باشه نه سوابق تحصیلی مثل کنکور 91 به قبل ....
      یا فقط با تاثیر مثبت باشه و تاثیر منفی نداشته باشه مثل کنکور 92 ...

15. Top | #90
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

نه بخدا داداش گلم ، من که دیگه کنکور دادم رفته پی کارش ، خودت که میدونی تو کشور ما هیچی حساب و کتاب نداره و اصلاً حرف ما هم ... باقالی فروش برا عاغایون اهمیت نداره و کار خودشون رو میکنن و دلشون برای داوطلب نمیسوزه ...

والا بخدا اگر دست من بود اصلاً قانون تاثیر سوابق رو ملقا میکردم بره رد کارش ...

آخه داداش این معاون متوسطه بعد امتحانات نهایی موقع اعتراضات به نمرات نهایی هم یه مصاحبه در مورد تاثیر سوابق تحصیلی کرده و من هم بدون اینکه تاریخ مصاحبه رو نیگا کنم این لینک رو منتشر کردم و فکر کردم مال همون موقعه ...

شما داداش به بزرگواری خودت ما رو عف کن

یاعلی(ع)

شرمنده نفرما مارو عزیز...عفو کن چیه...شما رو سر ما جا داری...منظوری نداشتمبله حرف شما درسته...تو این مملکت هیچی معلوم نیست...به قول خودت یهو میکنن 50 %
      تو این مملکت تا وقتی هر کی یه کاره ای بشه بخواد ظلم کنه به ملت هرچقدر هم دست و پا بزنه به هیچجا نمیرسه...مخلصم داداش

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 567 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)