مجری ازش پرسید که بچه هایی که امسال می رن سوم چطور؟...گفت احتمالا برای اونا درسای نهایی پیش رو تاثیر بدیم
![]()
احتمال تاثیر 35 درصدی معدل در کنکور 95
علی زرافشان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بر اساس قانون باید 85 درصد ظرفیت دانشگاه ها از طریق معدل و نمرات دروس دوره متوسطه تامین شود، افزود: تاثیر معدل در کنکور امسال 25 درصد بوده و پیش بینی می شود در سال آینده 10درصد افزایش یابد.
وی ادامه داد: اکنون پذیرش دانشجو در برخی مراکز آموزش عالی نظیر دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، غیر دولتی و شبانه به 85 درصد نزدیک بوده ولی انتظار می رود که بخشی از ظرفیت دانشگاه های دولتی نیز به پذیرش دانش آموزان بدون کنکور اختصاص یابد.
وی با بیان این که سالانه 140هزار نفر در دانشگاه های دولتی جذب می شوند، افزود: انتظار می رود با حذف کنکور در آینده این ظرفیت افزایش یابد.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: این موضوع در رشته های فنی و حرفه ای نیز دنبال شده به طوری که سال گذشته پذیرش دانش آموزان بدون کنکور در 16 رشته صورت گرفت و در کنکور امسال به 19رشته افزایش خواهد یافت.
وی بیان کرد: اکنون 47 رشته فنی و حرفه ای در هنرستان های کشور تدریس می شود که با ادامه این روند تاکنون نزدیک 50 درصد این رشته ها بدون کنکور به مراکز آموزش عالی راه یافته اند.
کنکور95هم25درصد هست
امروزظهری فکرکنم برنامه گزینه2بود یکی از همین وزارت سنجشیا گفته
گزینه جوان - بررسی و تحلیل امتحان های نهایی خرداد ۹۴ (۲۸ خرداد ۹۴)اینم لینکیه ک بچه ها گذاشتن
دیگه اینقدرم وضعشون بد نیست ک داخل رسانه عمومی اعلام کنن
بعد بزنن زیر حرفشون
یعنی برای اونایی هم که پشت کنکور 95 میمونن همون 25 درصده؟
نمره های نهایی پیش تاثیر نداره واسه 95 ؟؟
دلتونو خوش نکنید به تاثیر و اینجور چیزا ، فقط تلاش و خوندن!
اصلا کنکور ما از ریشه و بیسش سراسر اشکال و ایرادِ حالا شما دارید از تاثیر و بد و خوب بودنش میحرفید ؟
بخونید حالا که نظام کنکور همینه ، چه تاثیر 25 باشه چه 35 بالاخره باید تلاشتو بکنی و اینجور چیزارو نادید بگیری .
75 درصد دیگه مهم تره که با وجود کنکور های سه سال اخیر جوری سخت شده که دیگه اونی که سمپاد هم درس میخونه باید بدوه تا برسه .
میشناسم با معدل کتبی 20 سمپاد داره دانش. آزاد میخونه .. !
نتیجه : عزیز من دنبال حاشیه ها نرو .. مسیرت مشخص .. پس راه بیوفتـــ!
هر کی موافقـه لایک کنه اصلا بقیه هم اومدن ببینن چند نفر موافقن با حرفم .
Dear GOD
Thank you for
Everything
من برنامه رو دانلود کردم و دیدم
با توجه به حرفای ایشون تاثیر سوابق تحصیلی برای سال 95 (به نظر بنده) قطعا همون 25 درصد هست
دوستانی که میگن زود اعلام کردن مشکوکه : دقت کنید این خبر نیست ، خبر رو مهر ماه وقتی جلسه سنجش و پذیرش برگذار شد تو اون جلسه تصمیم میگیرن ، این فقط پیش بینی آقای عرفی (که خودش هم عضو کارگروه تصمیم گیری هست) هستش. (که به نظر من (برای اولین بار) ایشون داره درست پیش بینی میکنه)
دوستان معدل کتبی 14.20 برای رتبه های 9000 یا 10000 تاثیر منفی داره یا مثبت (با توجه به کنکور 95 بگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
با اینکه نمیشه رو حرفشون حساب کرد ولی این دفعه ترجیح می دم خوش بین باشم البته فعلا...
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
به این حرفا اعتمادی نیست
دیشب این خواب رو دیدن
مطمئن باشین فردا شب یه خواب دیگه ای خواهند دید
من به پینوکیو بیشتر اعتماد دارم........
از کجا معلوم همین فردا نیان بگن معدل دوره راهنمایی رو هم تاثیر میدیم؟؟؟
والا.........هر چیزی ممکنه بگن...... بعید نیست واقعا
HA SIN YA NON
ویرایش توسط zagheh : 29 خرداد 1394 در ساعت 03:00
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)