درصد ها تبدیل به تراز میشه.یه جورایی مثل واریانس و انحراف معیار خودمون حساب میکنن.صرفا جهت اطلاع دوستان برین تخمین رتبه کانون تاثیر درصد فیزیک رو توی 93 با 89 مقایسه کنید.میانگین بچه ها در 89 6.1 درصد بوده در 93 دوازده درصد.برای مثال درصد فیزیک خودم رو به تنهایی توی تخمین رتبه وارد میکنم(بقیه رو صفر میذارم)تو 89 رتبم میشه 35000 تو 93 55000.
ویرایش توسط sajjaad1 : 27 خرداد 1394 در ساعت 18:03
شما احیانا از همونایی نیستی که رو پرشه ها تو خیابون خط خطی می کنن (شوخی )
ما خودمون خداروشکر وضع مالی خوبی داریم مدرسم هم مصباح قیطریه بود درواقع بهت بگم تو مدرسمون همه بالای لفظ میلیاردرن هر کیو نیگا کنی حداقل یه مرسدس زیر پاشه دوتا سیکس تو جیبش (که البته من با این مخالفم ولی بحث این نیست) از این 30 نفر پایه چهارم 25 نفر از سال دوم روزی ۱۰ ساعت درس می خونن دوتا رتبه یه رقمی گزینه دو و چندتا دو رقمی بقیه سه رقمین من خودم هرسال تابستون کار می کنم دیگه از الان به بعد هم نمی خوام دستم تو جیب بابام باشه حتی یه قرون
قبول دارم اکثر افراد موفق تاریخ در کودکی ثروتمند نبودن ولی با اینکه نمی تونی برعکسش رو نقض کنی!! پیشنهاد می کنم زندگی نامه ی بیژن پاکزاد رو بخونی شاید تغییر عقیده بدی
ایمان سرورپور یه جمله قشنگی داشت می گفت: ثروت و پول کلاس و معلم و... خیلی عالیه ولی نبودش باعث عدم موفقیت تو نیست (امیدوارم جواب اون دوستمون رو هم داده باشم)
You Can live your Dream
دوستان شما استثنا هستند! چند درصد بچه پولدارا اینطورن؟
بحث اصلی من اینه که کنکوراصلا ربطی به پولدار و غیر پولدار بودن نداره. همین دوستای شما هم اگه رتبه هاشون خوب شده بخاطر اینه که روزی ۱۰ ساعت درس میخونن(به گفته خودتون). هرکسی از سال دوم روزی ده ساعت درس خوند و نتیجه نگرفت بیاد من هردانشگاهی بخواد ثبت نامش میکنم!قضیه پولدار و بی پول بودن این وسط هیچکاره س
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)