مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 31
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      کلاس پر از حاشیس جو درس خوندن کجا بود
      من خودم فقط نکته و تستهای نزدیک کنکورو میرم
      تو دنبال حاشیه بودی خب.. یکی که هدف میذاره برا آیندش محاله دنبال حاشیه باشه

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      تو دنبال حاشیه بودی خب.. یکی که هدف میذاره برا آیندش محاله دنبال حاشیه باشه

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

bazande
      نمایش مشخصات

راس میگه دیگه
      بگو دل را که گرد غم نگردد
      اَزیرا غم به خوردن کم نگردد
      «مولانا»

6. Top | #21
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sheida khanume gol نمایش پست ها
      راس میگه دیگه

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      --نظر در مورد کلاس رفتن:بیشتر بچه ها میرن کلاس خصوصی و درس دادن رو میندازن به عهده معلم یا مدرس ولی این به کل اشتباهه شما از روی کتب کمک اموزشی و خود کتاب درسی یا دیگه فوقش یه دی وی دی ارزون مطالعتونو انجام بدید و هر جا مشکل داشتین با استفاده از بچه ها و انجمن و غیره مشکلتونو حل کنید ولی واقعا اگه نشد یه جلسه برید کلاس و به دبیر بگید اقا من اینجارو نفهمیدم لطفا این قسمتو بهم توضیح بدید نه اینکه از اول برید کلاس و دبیر اون جاهایی رو بهت درس بده که اگه خودتم میخوندی یاد میگرفتی...اونایی که کلاس میرن بیشترشون سیاهی لشکرن اخرش پشیمون میشن....تقریبا رفتن به کلاس برای بیشتر بچه ها مثل یک پارچه هست که میخوان درس نخوندنشونو پشتش قایم کنن و به خودشون روحیه بدن که معلم من فلان کسه و من حتما قبول میشم دریغ از اینکه نمیدوننن هم وقت رفت هم پول...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنون از نظر تمام عزیزانی که شرکت کردن.

بعضی از دوستان کم و بیش درجریان کارای من قرار دارن. من اولین سالی کنکور دادم 91 بود. متاسفانه اون سال رتبم 8200 شد و موندم واسه پزشکی. ولی از شانس بدم سال دوم مشکلات بصورت هیئتی و دسته جمعی خدمتم میرسیدن یکی دوتا نبودن ! از مریضی پدرم و عملش گرفته تا کلی مشکل روحی روانی دیگه.
      اون سال بدتر شدم و رتبم حدود 10 هزار شد ولی اصلا نمیخواستم سمت زیست و کشاورزی و پرستاری و ... برم ( البته قصد جسارت به دوستان محصل تو این رشته ها رو ندارم )
      همین شد که به ما پیشنهاد دادن برو سمت رشته های بدون کنکور ازاد وضعیتش از زیست و شیمی و رشته های درجه 2 تجربی بهتره. مام رفتیم صنایع ازاد دو ترم خوندیم فهمیدیم چه خریتی کردیم !
      اعتبار و ابرومون تو کل فامیل رفت که جای خود...
      حتی دوستان هم مارو میدیدن میگفتن چرا همچین کاری کردی اخه.
      و کلا دانشگاه ازاد جو جالبی نداره. منظورم مسائل متفرقه و فرهنگی نیستا. منظورم جو مسخره اموزشیشه.
      همین شد که گفتیم بخونیم واسه کنکور.

امسال کلاسم بخوام برم واقعیتش روم نمیشه ازکسی پول بگیرم. دیگه 21 سالمه سن کمی نیست. باید قلکمو بشکنم هرکلاسیم میانگین 1100 میفته برام. واقعا نمیدونم چیکار کنم.
      نمیدونم این احساس ضعف تو ریاضی و فیزیک از نخوندن نشئت میگیره یا از ضعف اساسی.
      همینه که عین پیکان 57 تو گل گیر کردم...

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه نظر درمورد کلاس رفتن :

بشین خودت غیر حضوری بخون

درس هایی سنگین مثل ریاضیات و .... رو معلم ها فوق حرفه ای انتخاب کن
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها ت رو خدا خودتونو درگیر این فرعیات نکنید شما مدرستونو برید هنر کردید
      بابا بخاطر ظاهر کنکور 94 انقدر مامان بابا رو اذیت نکنید باور کنید نت پیدا کنم ثابت میکنم س
      سوالای کنکور امسال همش تکراری بود
      کلاس ب درد نمیخوره
      ب هیچ وجه حتی اگه بدترین مدرسه ی دنیا میرید مدرسه رو کنسل نکنید
      راه های میانبر و کلکی ک دبیر کلاس کنکور یادتون بده عین آموزش ی مبحث جدا میمونه همون قدر ک باید وقت بذارید مشتق یاد بگیرید همون قدرم باید وقت بذارید کلکای حل مشتق یاد بگیرید سر کنکور اصن یادتون نمیاد راهتون درسته یا ن
      کلک وقتی ب درد میخوره ک حاصل ذهن خودتون باشه اون موقع حک میشه
      همه ی وقتتونو کلاس نرید
      هر چند وقت یکبار ی معلم بگیرید سوالایی ک نفهمیدینو توضیح بده همین
      [B][

دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

11. Top | #26
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو هیچ کلاسی بدون اینکه خودت پیش خوانی درس رو بکنی شرکت نکن چون هیچ فایده ای نداره.
      هر کلاسی رفتی تا عید تموم بشه چون بعد عید هر ساعتش یه روز ارزش داره

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط طراوت نمایش پست ها
      بچه ها ت رو خدا خودتونو درگیر این فرعیات نکنید شما مدرستونو برید هنر کردید
      بابا بخاطر ظاهر کنکور 94 انقدر مامان بابا رو اذیت نکنید باور کنید نت پیدا کنم ثابت میکنم س
      سوالای کنکور امسال همش تکراری بود
      کلاس ب درد نمیخوره
      ب هیچ وجه حتی اگه بدترین مدرسه ی دنیا میرید مدرسه رو کنسل نکنید
      راه های میانبر و کلکی ک دبیر کلاس کنکور یادتون بده عین آموزش ی مبحث جدا میمونه همون قدر ک باید وقت بذارید مشتق یاد بگیرید همون قدرم باید وقت بذارید کلکای حل مشتق یاد بگیرید سر کنکور اصن یادتون نمیاد راهتون درسته یا ن
      کلک وقتی ب درد میخوره ک حاصل ذهن خودتون باشه اون موقع حک میشه
      همه ی وقتتونو کلاس نرید
      هر چند وقت یکبار ی معلم بگیرید سوالایی ک نفهمیدینو توضیح بده همین

من زیاد باشما موافق نیستم ..... راه شما بیشتر برای افرادی هست که در مدارس سطح متوسط رو به بالا درس میخونن
      یکی مثل منکه به زور چندتا معلم و فریب اسم مدرسه میره مثلا یک مدرسه غیرانتفاعی خوب وتازه سوم متوجه میشه که سطح دبیرا و مدرسه چقدر پایینه باید در دو درسی که واقعا ضعف داره نسبت به سایر بچه های خوب منطقه دبیر داشته باشه و کلاسهای کنکوری خوب شرکت کنه ،البته نه همه درسها مثلا من دوتارو شرکت کردم که پایم قوی بشه حداقل.....واینکه دبیرهای خوب کلاس خصوصی یک نفر ویک جلسه قبول نمیکنن بلکه باید از همون ابتدا کلاسشون شرکت کنین چون تایم خالی ندارن

13. Top | #28
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عزیز دل شما فکر میکنی طراوت نفسش از جای گرم بلند میشه داره برامون سخنرانی میکنه؟!
      من سال دوممو تهران بودم بهشت درس میخوندم ک غیر انتفاعی بود دو سال آخر مهم ترین سالای کنکورو بخاطر شغل پدرم منتقل شدیم شهرستان دبیراش توی 1/5 ساعت نهایتا 0/5 درس میدادن بقیشو خوشحال بودن اونایی هم ک میخواستن درس بدن وقتشون فقط در حد تدریس کتاب بود من منطقه 1 محسوب میشدم ولی منطقه 2 توی کلاسی ک بچه ها یا ب فک شوهرن یا عذاب دادن هم درس میخوندم
      بدبختی از این بالاتر؟؟؟؟؟
      من دوستامو دیده بودم بینشون درس خونده بودم میدونستم کیا رقیبامم ولی..
      من فقط از عید ب بعد خوندم با اینکه افت تحصیلی وحشناکی داشتم و کلیم از لحاظ روحی داغون بودم ولی اطمینان بهت میدم هیچ کدوم از بچه ها تهران ک اون موقع در حد من درس میخوندن و تلاش میکردن حتی با وجود دبیراشون محاله از من جلوتر باشن
      منابع یکیه
      استاد هیچ تاثیری نداره
      من حتی دو تا کلاس کنکور رفتم ولی از هیچ کدومش استفاده نکردم اینم ک گفتم دبیر فیزیکمون بهمون سوالا رو نشون میدادن فقط جزو خاطرات سر کلاسه و اینکه تو کنکور یادم میومد دبیرمون میگفت حالا این سوالو حل میکنم ولی اگه اومد نرید سراغش
      عزیزم کنکور ی چهار چوب داره
      تو چهارچوب کنکور میخوای حرکت کنی احتیاجی ب هیچ کس نداری
      [B][

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

14. Top | #29
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها چ تصوری درمورد دبیرای خوب و شهرای خوب و مدارس خوب دارید؟؟؟!!!!!!
      سلام بچه هاشو تا 9 نگه میداره ولی فکر میکنید چند تاشون رشته های خوب قبول میشن دانشگاه خوب پیشکش!
      دکتر عمارلو بهترین دبیر زیسته دکتر آرامفر دکتر هاشمی.. همه ی اونایی ک از زیر دست اونا میان بیرون رشته های خوب قبول شدن؟؟؟؟
      گفتم اینا فرعیاته پولی ک میخواین ب دبیر بدین برای. گرفتن منابع خرج کنید منبعی ک مطالعش کنید
      [B][

/B]

15. Top | #30
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با توجه به موضوع مشترک و متداول سوال کنکوری ها در تابستان راجب کلاس کنکور این پست اینجا کپی می کنم
      انشالله طی هفته های آتی همایش های موفقیت در کنکور 95 و جلسات انفرادی ضبط شده دفتر مشاوره استاد افشار برای استفاده کنکوریهای 95 و همچنین فایل های صوتی کوتاه در مورد موضوعات ریز جزئیات انتخاب رشته کنکور 94 برای شما عزیزان آماده خواهد شد .

تغییر مدرسه در سال چهارم _ تحلیل پیشنهاد غیر حضوری موسسات کنکور

فاکتورهای انتخاب کلاس کنکور + ضمیمه سال91

جذب و سو استفاده برخی آموزشگاه های کنکور (3 گانه) 1. 2. 3.

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir
      ویرایش توسط artim : 02 تیر 1394 در ساعت 18:24

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن