کدرشته مربوط به ارشده هنوز صفحه اعتراضو نساختن واسه سراسری!!
ادبیات همواره همینطوره
اینا که چیزی نیستن مورد داشتیم توی لغت و املا تست اشتباه میدادن و میگفتن درسته..
الان یه سوال
اونی که خودش این سوال رو طرح کرده مگه نباس جوابش رو داده باشه به سازمان
پس چطور میشه که کلید اولیه و نهایی داره
خب اگه طرف سوال طرح کرده جواب درست رو هم میدونسته دیگه
باريك الله به سپند فرقداني تنها كسي كه به كل سوالات رياضي پاسخ صحيح داده بود كاري كه خيلي از دبيرا نتونستن بكنن
ایراد از سازمان سنجشه .کد رشته مربوط به سراسری نمیشه.صبر کن تا فردا شاید درست کردن.
اونایی که اعتراض دارن حتما ثبت نام کنن و اعتراضشون بفرستن .خواهشا تنبلی نکنید
برای سوال 68 دینی من این پیامو نوشتم که احتمالا فردا بزارم:
دلیل: با توجه به ترجمه آیه صورت سوال(آیه 24 سوره اسراء) که می فرماید: [سر مهربانى بال فروتنى بر آنان بگستر و بگو پروردگارا آن دو را رحمت كن چنانكه مرا در کوچکى پروردند.]به طور واضح و روشن "طلب بخشش از خدا برای والدین" مفهوم می گردد،که در گزینه 4 آمده اما کلید اولیه گزینه 1 یعنی (احسان بی قید وشرط به پدر ومادر) را پاسخ صحیح میداند.
پیشنهاد:کلید این سوال به گزینه 4 تغییر پیدا کند.
با تشکر
ویرایش توسط MoAs : 25 خرداد 1394 در ساعت 00:48
ویرایش توسط nacli : 25 خرداد 1394 در ساعت 01:02
سوال 68 دین و زندگی انسانی به هیچ شکی میشه گزینه 4 ... همچنین سوال 11 ادبیات عمومی انسانی 100 درصد میشه گزینه 2 همه دبیرا هم همین جوابو دادن اما کلید سنجش میگه 1!!!! کلا کژتابی زیاد بوده تو کلید اولیه. خداکنه رسیدگی بشه
زرشک...ما امید داشتیم با اومدن کلید بعضی غلطامون به درست تبدیل بشه,نخواستیم
این سوال 68 رو منم 4 زدم,خدا کنه تغییرش بدن
دوستان به نظر من در مورد سوال 68 هم گزینه 1 میتونه درست باشه و هم گزینه 4! چون مفهوم کلی آیه میشه احسان بی قید و شرط به پدر و مادر و مفهوم اون قسمت که جزیی از مفهوم کلی آیه هست میشه طلب بخشایش... توی مهروماه هم مفهوم کلی آیه رو نوشته احسان بی قید و شرط!
و توی کنکور هنر 87 مفهوم قسمت " واخفض لهما جناح الضل من الرحمه" حفظ احترام پدر و مادرو توجه بوده که میشه گفت اینم جزیی از احسان بی قید و شرط به پدر و مادر هست...
و اینم در نظر داشته باشید مفهوم آیه رو خواسته نه معنی آیه!
در کل یا هر دو گزینه درست هست یا باید یکیشون توی گزینه ها نمیذاشتن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)