خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 47 نخستنخست ... 56716 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 705
    1. Top | #76
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      دوست عزيز اطلاعاتي که ايشون دادن کاملا با اطلاعات قبلي من منطبقه. اين يني ايشون شبهه اي تو کارشون نيس. اگر احتمالي بدم که شخصي اطلاعات کذب ميدن يا قصد کلاه برداري دارن بلافاصله برخورد ميشه.
      بعدشم اينکه کمتر کساني ميان به اين صورت جواب بچه ها رو کامل و دقيق ميدن. ناسپاس نباشيم.
      ممنون از اهميتتون به صحت مطالب.
      موفق باشيد.
      ممنونم از حمایت شما!
      من خودم ترجیح میدم توی فضای مجازی یه حریم خصوصی برای خودم حفظ کنم، بخاطر همین اسم کامل رو ننوشتم. شماره دانشجویی و ... هم جزو حریم خصوصی محسوب میشن، بخاطر همین من ترجیح دادم که کارت دانشجویی که شامل اطلاعات خصوصی هر کسی هست رو به صورت عمومی توی تاپیک نذارم.
      با این حال اگر جناب saeid_NRT بخوان براشون پیام خصوصی میکنم.
      بعدشم من واقعاً دلیلی نداره این همه بیام اینجا خودم رو یه چیز دیگه جا بزنم. بخدا خودم پسفردا امتحان اورتوپدی دارم، خیلیش هم مونده
      دلیل اصلی ای هم که من اومدم تو این انجمن بخاطر این بود که به بچه ها در حد خودم کمکی کرده باشم. همیشه توی اخلاق پزشکی به ما میگن باید به مردم کمک کنیم، خب کمک که همیشه دادن دارو نیست. شاید بشه با این توضیحات به یه نفر یکم کمک کرد.
      ممنون از شما

2. Top | #77
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      دکتر سلام .
      ممنون از وقتی که گذاشتید و توضیح دادید .
      یه جایی شما گفته بودید با قوانین جدید مطب زدن تقریبا دست نیافتنیه . واقعا انقدر شرایط سخته ؟
      بعد اینطوری که شما گفتید تو توضیحاتتون انگار پزشکی رشته ی فوق العاده سختیه . من تو روحیه و توان خودم که نگاه میکنم حس میکنم تحمل این همه وقت درس خوندن و این سختی ها رو ندارم . شما آیا چنین حسی نداشتید قبل از کنکور ؟
      خواهش میکنم دوست عزیز.
      من شنیدم اخیراً گفتن مجوز مطب به کسی ندید تا یه مدت.
      اصن مطب زدن یا نزدن مشکلی نیست، مشکل اینجاس که آدم رو n سال میفرستن به جاهای دور.
      خدا کنه بزارن آدم تو شهر خودش بمونه، مطب پیشکششون. آدم تو بیمارستان و درمانگاه کار میکنه اصن.
      ببین نمیشه گفت فوق العاده سخته.
      جریان پزشکی همون جریان قورباغه س که میندازنش تو آب کم کم گرمش میکنن!!!
      ترم اول خوبه، ترم دوم یکم سخت میشه، ترم سوم سخت تر میشه و ...
      یعنی آدم حس نمیکنه خیلی فشار بهش میاد!

3. Top | #78
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_ss نمایش پست ها
      کلاً آموزش آناتومی همراه با جسد و مولاژه!
      چیز ترسناکی نیست. خیلی زود عادی میشه. جوریکه این اواخر بچه های مدام اعتراض میکردن که یه جسد تازه برای ما بیارین. چون جسدی که بود (و هنوز هم هست) خیلی داغون شده دیگه.
      معمولاً هفته ای یه بار آناتومی عملی هستش که یه بخشیش جسده.
      الان مثل دکتر عشقی چشم از حدقه داره در میاد!
      ایشالله که ترسناک نباشه

4. Top | #79
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.a_935267 نمایش پست ها
      الان مثل دکتر عشقی چشم از حدقه داره در میاد!
      ایشالله که ترسناک نباشه
      نه بابا چیزی نیست دیگه!!!
      من ترم پیش کالبد شکافی هم رفتم.
      عمل قلب باز و پیوند کلیه (اینو واقعاً خوش شانس بودم که دیدم) و سنگ کلیه و سزارین و واژینوپلاستی و واریکوسلکتومی و هیپوسپادیازیس و ... هم رفتم، هیچکدوم هم عین خیالم نبود.
      تو پزشکی اینقدر از این چیزا هست که دیگه عادی میشه.

5. Top | #80
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها گفتم شاید براتون جالب باشه یا بخواید بدونید دوره پزشکی عمومی چه منابعی داره و چند تاست. بخاطر همین به ترتیب واستون میگم (البته اینا ممکنه توی دانشگاه های مختلف و توی سال های مختلف فرق کنه):

دوره علوم پایه:

روانشناسى Atkinson & Hilgard's Introduction to Psychology
      بيوشيمي Harper’s Biochemistry
      سلول و بافت شناسي Junqueira Basic Histology
      آناتومى تنه Gray’s Anatomy; For Students
      آناتومى اندام Gray’s Anatomy; For Students
      آناتومي سر وگردن Gray’s Anatomy; For Students
      اصول كلى تغذيه Krause Food and Nutrition
      فيزيولوژى 1 Guyton’s Basic Physiology
      فيزيولوژى 2 (نظرى و عملى) Guyton’s Basic Physiology
      جنين شناسى Langman’s Embryology
      ايمنى شناسى (نظرى و عملى) Abul Abbas’s Immunology
      پاتولوژي عمومي نظري و عملي Robbin’s Basic Pathology
      باكتري شناسي (نظري) Jawets’s Microbiology
      ويروس شناسي (نظري) Jawets’s Microbiology
      بهداشت عمومى کتاب بهداشت عمومی
      زبان عمومى کتاب توسط استاد معرفی میشه
      فيزيك پزشكى کتاب توسط استاد معرفی میشه
      زبان تخصصى (1) کتاب توسط استاد معرفی میشه
      زبان تخصصى (2) کتاب توسط استاد معرفی میشه
      ميكروب شناسي (عملی) کتاب توسط استاد معرفی میشه
      ژنتيك کتاب توسط استاد معرفی میشه
      انگل و قارچ شناسي (نظري) دقیقاً یادم نیست چی بود
      فارسى عمومى کتاب توسط استاد معرفی میشه
      تاريخ امامت کتب معرفی شده از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
      انقلاب اسلامي ايران کتب معرفی شده از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
      انديشه اسلامي (1) کتب معرفی شده از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
      آئين زندگي کتب معرفی شده از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
      انديشه اسلامي 2 کتب معرفی شده از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
      تفسير موضوعي قرآن کتب معرفی شده از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
      تاريخ فرهنگ و تمدن اسلام و ايران کتب معرفی شده از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
      تربيت بدنى 1 کتاب نداره
      تربيت بدنى 2 کتاب نداره

دوره فیزیوپاتولوژی:

فيزيوپاتولوژى بيماريهاى كليه Harrison’s Principle of Internal Medicine
      فيزوپاتولوژى بيماريهاى خون Harrison’s Principle of Internal Medicine
      فيزيوپاتولوژى بيماريهاى غدد Harrison’s Principle of Internal Medicine
      فيزيوپاتولوژى بيماريهاى گوارش Harrison’s Principle of Internal Medicine
      فيزيوپاتولوژى بيماريهاى قلب و .. Harrison’s Principle of Internal Medicine
      فيزيوپاتولوژى بيماريهاى تنفسى Harrison’s Principle of Internal Medicine
      فيزيوپاتولوژى بيماريهاى روماتيسى Harrison’s Principle of Internal Medicine
      فارماكولوژى Katzung & Trevor Pharmacology; Board Review
      سيمولوژي تئوري Bate’s Guide to Physical Examination and History Taking
      سيمولوژي عملي Bate’s Guide to Physical Examination and History Taking
      پاتولوژي اختصاصي ( نظري و عملي) Robbin’s Basic Pathology

دوره استاژری:

بهداشت عمومى 5 (اپيدميولوژى و...) کتاب اپیدمیولوژی WHO
      بيماريهاى عفونى Harrison’s Principle of Internal Medicine
      بيماريهاى روانى Kaplan and Sadock Handbook of Psychiatry
      بيماريهاى اعصاب Aminoff Neurology and General Medicine
      بيماريهاى ارولوژى اورولوژی عمومی دکتر ناصر سیم فروش
      بيماريهاى ارتوپدى درسنامه اورتوپدی و شکستگی ها دکتر اعلمی هرندی
      بيماريهاى زنان وزايمان Danforth’s Obstetrics and Gynecology
      بيماريهاى كودكان Nelson’s Essentials of Pediatrics
      كارآموزى بخش پوست درسنامه پوست ایران دکتر شهیدی
      كارآموزى بخش راديولوژى Armstrong’s Diagnostic Imaging
      آمار پزشكي آمار زیستی دکتر آیت اللهی
      پزشكى قانونى و مسموميتها Knight’s Forensic Medicine
      تاريخ و اخلاق پزشكى پزشک و ملاحظات اخلاقی دکتر باقر لاریجانی
      بیماری های جراحی Schwartz's Principles of Surgery
      بیماری های چشم چشم پزشکی عمومی دکتر محمد علی جوادی
      بیماری های گوش و حلق و بینی Ear, Nose and Throat Diseases with head & Neck Surgery

دوره اینترنی هم دیگه کتاب درس تئوری نداره!
      ویرایش توسط alireza_ss : 08 تیر 1394 در ساعت 18:43

6. Top | #81
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنونم از حمایت شما!
      من خودم ترجیح میدم توی فضای مجازی یه حریم خصوصی برای خودم حفظ کنم، بخاطر همین اسم کامل رو ننوشتم. شماره دانشجویی و ... هم جزو حریم خصوصی محسوب میشن، بخاطر همین من ترجیح دادم که کارت دانشجویی که شامل اطلاعات خصوصی هر کسی هست رو به صورت عمومی توی تاپیک نذارم.
      با این حال اگر جناب saeid_NRT بخوان براشون پیام خصوصی میکنم.
      بعدشم من واقعاً دلیلی نداره این همه بیام اینجا خودم رو یه چیز دیگه جا بزنم. بخدا خودم پسفردا امتحان اورتوپدی دارم، خیلیش هم مونده
      دلیل اصلی ای هم که من اومدم تو این انجمن بخاطر این بود که به بچه ها در حد خودم کمکی کرده باشم. همیشه توی اخلاق پزشکی به ما میگن باید به مردم کمک کنیم، خب کمک که همیشه دادن دارو نیست. شاید بشه با این توضیحات به یه نفر یکم کمک کرد.
      ممنون از شما
      خوب کاري ميکني دکتر.
      خير احتياج نيس. شما با پاسخ هاتون به سوال بچه ها, همه رو خوشحال ميکنيد
      موفق باشيد انشاالله.

7. Top | #82
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دکتر همه اين کتابا رو کامل ميخونيد يا جزوه استاد کفايت ميکنه؟ اگه جزوه ميخونيد, همون واسه امتحان کافيه يا بايد کتاب رو هم بخونيد؟
      اگه جزوه اي کار ميکنيد براي امتحان غلوم پايه کتابم ميخونيد؟ سطح امتحان علوم پايه چجوريه؟ آسون يا سخت؟
      منظورم از امتحان علوم پايه همونيه که بعد از اتمام علوم پايه ازتون ميگيرنه. اسم دقيقشو نميدونم.

8. Top | #83
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دکتر همه اين کتابا رو کامل ميخونيد يا جزوه استاد کفايت ميکنه؟ اگه جزوه ميخونيد, همون واسه امتحان کافيه يا بايد کتاب رو هم بخونيد؟
      اگه جزوه اي کار ميکنيد براي امتحان غلوم پايه کتابم ميخونيد؟ سطح امتحان علوم پايه چجوريه؟ آسون يا سخت؟
      منظورم از امتحان علوم پايه همونيه که بعد از اتمام علوم پايه ازتون ميگيرنه. اسم دقيقشو نميدونم.
      متاسفانه واسه اینکه آدم نمره ش خوب شه باید حتماً جزوه بخونه. وگرنه متوسط نمره آدم میشه 13-14!!!
      معمولاً میگن طی ترم کتاب بخونین برای اینکه مفهومی یاد بگیرین، برای امتحان جزوه بخونین واسه نمره!!
      برای علوم پایه و پره بهترین کار زدن تست های سال های قبله. کلاً چون این دو تا امتحان رقابتی نیست و یک کف نمره برای قبولی وجود داره، خیلی بعیده کسی بیفته!
      حالا اگه میخواین جزوه های مارو ببینین چجوریه، جزوه اورتوپدی خودمون رو براتون میزارم که خودم نوشتم.
      البته استادای اورتوپدی زیاد حوصله درس دادن ندارن، این استاد 15 دقیقه اومد درس داد بعد رقت اتاق عمل

https://www.mediafire.com/?at2ianba5e3wmug

9. Top | #84
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      متاسفانه واسه اینکه آدم نمره ش خوب شه باید حتماً جزوه بخونه. وگرنه متوسط نمره آدم میشه 13-14!!!
      معمولاً میگن طی ترم کتاب بخونین برای اینکه مفهومی یاد بگیرین، برای امتحان جزوه بخونین واسه نمره!!
      برای علوم پایه و پره بهترین کار زدن تست های سال های قبله. کلاً چون این دو تا امتحان رقابتی نیست و یک کف نمره برای قبولی وجود داره، خیلی بعیده کسی بیفته!
      حالا اگه میخواین جزوه های مارو ببینین چجوریه، جزوه اورتوپدی خودمون رو براتون میزارم که خودم نوشتم.
      البته استادای اورتوپدی زیاد حوصله درس دادن ندارن، این استاد 15 دقیقه اومد درس داد بعد رقت اتاق عمل

https://www.mediafire.com/?at2ianba5e3wmug
      خيلي صادقانه بگم اگه قرار باشه همه اينايي که نوشتيو حفظ کنيم, بايد بگم که دور پزشکيو خط کشيدم! اصلا کار من نيس.
      اينا استخونا رو بهتون نشون هم ميدن يا بايد فرصتش پيش بياد تا ببيني؟! حداقل عادم ببينتشون بازم ميشه هندلش کرد يه جوري

10. Top | #85
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام دکتر!

من "پزشکی" رو دوست دارم ولی یه احساسی افتاده تو جونم که دل و جیگر جراحی رو ندارم. خوب میشه کم کم یا نه؟

راستی پول تو پزشکی فقط برا جراحیه؟

11. Top | #86
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خيلي صادقانه بگم اگه قرار باشه همه اينايي که نوشتيو حفظ کنيم, بايد بگم که دور پزشکيو خط کشيدم! اصلا کار من نيس.
      اينا استخونا رو بهتون نشون هم ميدن يا بايد فرصتش پيش بياد تا ببيني؟! حداقل عادم ببينتشون بازم ميشه هندلش کرد يه جوري
      پزشکی که کلاً همش حفظیاته. ولی این جزوه، ماله ترم دهه خب! اینم در نظر داشته باش.
      اون استخوان ها که اولش نوشتم فقط یادآوریه. وگرنه استخوان شناسی و بافت نرم اندام ها رو ترم دوم توی درس آناتومی اندام درس میدن.
      این ها چون استخوان های کوچیکی هستن، از روی مولاژ میگن. (چون یه سری استخوان واقعی هم هست)
      ولی جز این باید بقیه مطالب رو حفظ کرد. هرچند آدم ممکنه یادش بره و همین فرق پزشک با سواد و بی سواد میشه.
      بخاطر همین آدم باید مدام مرور کنه تا لحظه ای که مریض میاد آدم سریع یادش بیاد چی به چی بوده.

12. Top | #87
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_Sh_Y نمایش پست ها
      سلام دکتر!

من "پزشکی" رو دوست دارم ولی یه احساسی افتاده تو جونم که دل و جیگر جراحی رو ندارم. خوب میشه کم کم یا نه؟

راستی پول تو پزشکی فقط برا جراحیه؟
      سلام دوست عزیز.
      خب پزشکی که فقط جراحی نیست. تازه پزشک عمومی که حق جراحی نداره اصلا.
      و همیشه یادت باشه تو پزشکی به فکر پول نباش. اگه علاقه باشه، آدم اونقدر خوب مریضا رو مداوا میکنه که اونقدر معروف میشه که پشت سرش کلی پول هم میاد.
      متخصص داخلی داریم که وقتش 6 ماهس. متخصص چشم هم داریم مطبش خالیه. بخاطر همین نمیشه گفت پول فقط ماله جراحاس.
      یه سری رشته هم هستن که هزینه بیشتری دریافت میکنن، اینا بخاطر اینه که این رشته ها استرسش بیشتره و توانایی بیشتری لازم داره.
      مثلاً اورتوپدی واقعا پر استرسه.

13. Top | #88
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز.
      خب پزشکی که فقط جراحی نیست. تازه پزشک عمومی که حق جراحی نداره اصلا.
      و همیشه یادت باشه تو پزشکی به فکر پول نباش. اگه علاقه باشه، آدم اونقدر خوب مریضا رو مداوا میکنه که اونقدر معروف میشه که پشت سرش کلی پول هم میاد.
      متخصص داخلی داریم که وقتش 6 ماهس. متخصص چشم هم داریم مطبش خالیه. بخاطر همین نمیشه گفت پول فقط ماله جراحاس.
      یه سری رشته هم هستن که هزینه بیشتری دریافت میکنن، اینا بخاطر اینه که این رشته ها استرسش بیشتره و توانایی بیشتری لازم داره.
      مثلاً اورتوپدی واقعا پر استرسه.
      سلام
      به نظر شما با توجه به حرف های وزیر بهداشت در مورد افزایش احتمالی ظرفیت رشته پزشکی این یک عامل بازدارنده برای امثال من که می خواهیم وارد پزشکی بشیم نمی تونه باشه که بعدا رقابت توی آزمون تخصص شدیدتر میشه ؟چون همین جوریش هم یه عالمه داوطلب داره .یا در حد هزار و پانصد نفر تغییر چندانی نمی کنه ؟چون اصلا دوست ندارم این همه سال وقت بزارم بعد رشته ی مورد علاقه ام هم مثل مهندسی ها اشباع بشه.
      وچون حجم مطالب زیاده آیا بعد از گذشت چند سال فراموشی مطالب گذشته آدمو اذیت می کنه؟
      قضیه اون هایی که نیمسال دوم وارد دانشگاه میشن چی میشه امتحان علوم پایه رو شش ماه دیر تر میدن؟و به نظر شما ارزش داره در صورت قبولی به جای نیمسال اول گیلان نیمسال دوم تبریز برم؟
      وضعیت خوابگاه ها توی شهر شما چه جوره؟ از لحاظ فضای مطالعه غذا و تعداد نغرات هر اتاق و...
      ویرایش توسط gign : 10 تیر 1394 در ساعت 17:24

14. Top | #89
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      عالی بود دکتر . متشکر از توضیحاتتون . واقعا فکر نمی کردم اینقدر پروسه ی طولانی و زمان بری باشه. میشه گفت ورود به این رشته تقریبا یه جورایی زندگی ادمو کاملا تحت الشعاع قرار میده . واقعا الان که داشتم می خوندم این مطللب رو متوجه شدم که خیلی از برنامه هایی که واسه اینده ام داشتم باهم جور درنمیان . ممنونم از اطلاع رسانیتون و اینکه زحمت کشیدین و به سوالات بچه ها یک به یک توضیح دادین . امیدوارم تو ازمون پیش روتون و همچنین تمامی ازمون های سخت زندگیتون موفق باشین .
      یاعلی

15. Top | #90
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      سلام
      به نظر شما با توجه به حرف های وزیر بهداشت در مورد افزایش احتمالی ظرفیت رشته پزشکی این یک عامل بازدارنده برای امثال من که می خواهیم وارد پزشکی بشیم نمی تونه باشه که بعدا رقابت توی آزمون تخصص شدیدتر میشه ؟چون همین جوریش هم یه عالمه داوطلب داره .یا در حد هزار و پانصد نفر تغییر چندانی نمی کنه ؟چون اصلا دوست ندارم این همه سال وقت بزارم بعد رشته ی مورد علاقه ام هم مثل مهندسی ها اشباع بشه.
      وچون حجم مطالب زیاده آیا بعد از گذشت چند سال فراموشی مطالب گذشته آدمو اذیت می کنه؟
      قضیه اون هایی که نیمسال دوم وارد دانشگاه میشن چی میشه امتحان علوم پایه رو شش ماه دیر تر میدن؟و به نظر شما ارزش داره در صورت قبولی به جای نیمسال اول گیلان نیمسال دوم تبریز برم؟
      وضعیت خوابگاه ها توی شهر شما چه جوره؟ از لحاظ فضای مطالعه غذا و تعداد نغرات هر اتاق و...
      سلام.
      متاسفانه همینه که میگی. مملکت ما برنامه ریزی درست حسابی نداره. الان چون همه پشت کنکور منتظرن که برن پزشکی، ظرفیت پزشکی رو زیاد میکنن. خب این باعث میشه بعداً واسه رزیدنتی کلی مشکل ایجاد شه. البته برنامه وزارت خونه اینه که دیگه زیاد کسی نره طرف تخصص. چون پزشک عمومی رو میشه مجبورش کرد بره روستا، ولی متخصص نمیره! حتی به زور هم نمیره.
      الان پزشکی حدود 2000 نفر ظرفیت داره، بشه 3500 خیلی تاثیر داره دیگه!
      حجم مطالبی که آدم یادشه، به سرعت و به شدت فراموش میشه. من ماه گذشته امتحان اورولوژی دادم، الان 70% یادمه، ترم پیش اطفال امتحان دادم، الان 40-50% یادمه.
      بعد فکر کن چند سال هم کار کنی، آدم خیلی چیزا یادش میره. ولی فرقش اینه که آدم تجربه ش بیشتر میشه و توی پزشکی تجربه خیلی خیلی مهمه.
      حالا پزشکایی که میبینی فوق العاده معروفن مثل دکتر سیم فروش (اورولوژیست)، دکتر ماندگار (جراح قلب)، دکتر علیرضا یلدا (عفونی)، دکتر اعلمی هرندی (ارتوپد) و ... هم اینقدر درس خوندن و میخونن که نمیزارن مطالب فراموش شه، هم اینکه تجربه خیلی زیادی دارن.

هرسال دو تا آزمون علوم پایه و دو تا آزمون پره انترنی برگزار میشه. بخاطر همین، همه میرسن.

نیمه اول شهر خودت بزنی بهتره.

توی خوابگاه ها، توی یه اتاق نهایتاً 15 متری، 3 نفر هستن. جوریکه شبا که میخوان بخوابن جاشون نمیشه. توی خوابگاه دخترا که وضع بدتره. اونا 8-9 نفر توی یه اتاق هستن ولی خب اتاقاشون بزرگتره. برای مطالعه هم غالباً باید بری کتابخونه. چون الزاماً هم اتاقی های تو، هم رشته و هم سال تو نیستن. ممکنه تو امتحان داشته باشی، در حالیکه هم اتاقیت دیروز امتحان داده و الان میخواد بشینه فیلم نگاه کنه. یا بازی کنه.
      ضمناً توی خوابگاه باید PES بلد باشی
      کلاً توی خوابگاه به جز شب امتحان نمیشه خوب درس خوند. غذایی هم که به خوابگاهیا میدن اینجا، زیاد جالب نیست.
      من در هر صورتی خونه رو به خوابگاه ترجیح میدم.
      حالا ممکنه نظرا متفاوت باشه

صفحه 6 از 47 نخستنخست ... 56716 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)