خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 25 از 47 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 361 به 375 از 705
    1. Top | #361
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      واقعا تو انجمن دو تا تایپیک بود که خیلی بدردم خورد و مفید بود که تایپیک شما جزوش بود. عالی بود،
      ممنون از وقت و انرژی که برای پاسخگویی دقیق به سوالات گذاشتید.
      موفق باشید جناب دکتر علیرضا
      @
      ویرایش توسط Ritalin : 22 شهریور 1394 در ساعت 14:41

2. Top | #362
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad76 نمایش پست ها
      سلام دکتر عزیز
      ممنون که به سوالات پاسخ میدین
      می خواستم در مورد روز های 5 شنبه بپرسم ... آیا در یکی د سال اول 5 شنبه ها کلاس داریم یا نه؟

Sent from my GT-I9100
      سلام دکتر جان؛
      به طور روتین نه ولی ممکنه بعضی از اساتید صلاح بدونن که پنج شنبه ها هم کلاس برقرار باشه.
      ولی به طور روتین پنج شنبه ها تعطیله
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

تاپیک معرفی رشته پزشکی عمومی و توضیحات در مورد رشته های تخصصی و فوق تخصصی

3. Top | #363
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_ss نمایش پست ها
      من فکر میکنم که وزارت بهداشت برای اینکه الان یه جوی راه افتاده که حتی از لیسانسه های رشته های دیگه میخوان بیان پزشکی این قانون رو وضع کرده.

نمیدونم چی بگم! باید دید فکر سیاست گذاران وزارت بهداشت چی بوده

اگر علاقه داری، میتونی قبول شی نگران نباش

تعداد متقاضی های رشته ارتوپدی نه زیاده نه کم. یه سری آدم های خاص خودش رو میخواد

یه رشته بسیار سنگین و پرزحمت و پرمسئولیته

خیلی ها که رشته ارتوپدی رفتن از وقت زندگی و زن و بچه شون گذشتن
      دکتر حریرچی چند روز پیش میگفت در صدد تصویب قانون منع تحصیل هستیم کلا . یعنی کسانی که رشته های دیگه خوندن اصلا اجازه کنکور ندیم برای پزشکی. منتها بیشتر سنین بالا تر رو میگفت محدودیت سن رو حتی در صورت تحصیل نکردن هم وضع میکنیم
      یکی هم پرسید امکان لغوش هست؟ گقت کل جامعه پزشکی خواستار این مصوبه بودن کی میخواد لغوش کنه؟ مگر کسی غیر از خودمون وزیر میشه؟ نمیشه که یک لیسانس الهیات بیاد وزیر بهداشت بشه . پس لغو نمیشه.
      اون نامه هم پارافش برای اکثریت دانشگاهها ارسال کردیم.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

4. Top | #364
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      سلام خدمت دکتر علیرضا و تشکر مجدد بابت استارت این تایپیک ؛

ببخشید دکتر می خواستم ببینم می تونید به من و دوستانی که باید خودمون انتخاب واحد ترم یک رو انجام بدیم یه کمک و مشاوره ای در این زمینه بدید ...

پیشاپیش ممنون دکتر جان ...

یا حق
      سلام خدمت شما؛

خیلی از دانشگاه ها خودشون ترم اول رو انتخاب واحد میکنن واسه بچه ها!

البته در کل توی رشته پزشکی انتخاب واحد زیاد معنا نداره. چون یه سری واحد ارائه میشه که همونا رو باید بچه ها انتخاب کنن.

مثل رشته ریاضی نیست که از یک درس چند تا کلاس با چند تا استاد باشه.

در کل سعی کنین طبق روال معمول پیش برین. مثل سال بالایی ها انتخاب واحد کنین

توی هر ترم یکی دو تا درس عمومی حتما داشته باشین. جوریکه تقسیم کنین که به همه ترم ها برسه.

ترجیحاً درسای basic مثل بیوشیمی و آناتومی و بافت شناسی رو ترم های اول بردارین

ترم های وسط علوم پایه، درسای متوسط مثل فیزیولوژی، جنین شناسی و باکتری شناسی رو بردارین

و ترم های آخر درسای تخصصی مثل پاتولوژی رو بردارین
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

5. Top | #365
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من فکر میکنم که وزارت بهداشت برای اینکه الان یه جوی راه افتاده که حتی از لیسانسه های رشته های دیگه میخوان بیان پزشکی این قانون رو وضع کرده.

نمیدونم چی بگم! باید دید فکر سیاست گذاران وزارت بهداشت چی بوده

اگر علاقه داری، میتونی قبول شی نگران نباش

تعداد متقاضی های رشته ارتوپدی نه زیاده نه کم. یه سری آدم های خاص خودش رو میخواد

یه رشته بسیار سنگین و پرزحمت و پرمسئولیته

این محدودیت سنی یعنی فردی که ۳۱ رزیدنتی قبول شه اگه تا ۳۵ سالگی فارغ التحصیل نشه مشکل میخوره یا محدودیت ۳۵ سال برای ثبت نام رزیدنتی هست
      ممنون

6. Top | #366
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط EVRINA نمایش پست ها
      سلام
      واقعا تو انجمن دو تا تایپیک بود که خیلی بدردم خورد و مفید بود که تایپیک شما جزوش بود. عالی بود،
      ممنون از وقت و انرژی که برای پاسخگویی دقیق به سوالات گذاشتید.
      موفق باشید جناب دکتر علیرضا
      alireza_ss
      سلام. خوشحالم که تاپیک مورد قبولتون واقع شده.
      ممنونم از دلگرمی های همه دوستان
      شما هم موفق باشید

7. Top | #367
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      دکتر حریرچی چند روز پیش میگفت در صدد تصویب قانون منع تحصیل هستیم کلا . یعنی کسانی که رشته های دیگه خوندن اصلا اجازه کنکور ندیم برای پزشکی. منتها بیشتر سنین بالا تر رو میگفت محدودیت سن رو حتی در صورت تحصیل نکردن هم وضع میکنیم
      یکی هم پرسید امکان لغوش هست؟ گقت کل جامعه پزشکی خواستار این مصوبه بودن کی میخواد لغوش کنه؟ مگر کسی غیر از خودمون وزیر میشه؟ نمیشه که یک لیسانس الهیات بیاد وزیر بهداشت بشه . پس لغو نمیشه.
      اون نامه هم پارافش برای اکثریت دانشگاهها ارسال کردیم.
      به نظر من هم این تصمیمات لازمه.
      شاید اینطوری یه مقدار فشار از روی آزمون رزیدنتی برداشته بشه.
      این منع تحصیل هم باید ببینیم به کجا میرسه.
      نمیشه سیاست ها جوری باشه که فشار روی یه رشته خیلی زیاد بشه

8. Top | #368
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط EVRINA نمایش پست ها
      این محدودیت سنی یعنی فردی که ۳۱ رزیدنتی قبول شه اگه تا ۳۵ سالگی فارغ التحصیل نشه مشکل میخوره یا محدودیت ۳۵ سال برای ثبت نام رزیدنتی هست
      ممنون
      برای ثبت نام باید سن افراد زیر اون مقدار مشخص شده باشه.
      یعنی فردی که 36 سالش باشه نمیتونه توی آزمون شرکت کنه، اما میتونه رزیدنت سال دوم باشه

9. Top | #369
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      محدودیت سنی برای دوره دستیاری مغایر قانون اساسی است

۱۳۹۴/۰۶/۲۲ - ۱۴:۳۷ - کد خبر: 161414
      سلامت نیوز:دکتر گل علیزاده معاون سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه شورای اموزش پزشکی و تخصصی در هشتادو یکمین جلسه خود برای داوطلبان دوره دستیاری محدودیت سنی قائل شده اند گفت : این شورا برای 13 رشته از جمله ارتوپدی ، بیماریهای قلب ، داخلی ، زنان و زایمان ، کودکان ، بیهوشی ، جراحی مغز و اعصاب ، جراحی عمومی ، چشم پزشکی ، طب اورژانس ، روانپزشکی ، گوش حلق و بینی و جراحی کلیه و مجاری ادراری محدودیت های سنی 30 ، 35 و 40 سال قائل شده اند که مغایر قانون اساسی است .

به گزارش سلامت نیوز وی با اشاره به اینکه 28 تیر سال 1377 نیز در چهل و نهمین نشست شورای آموزش پزشکی تخصصی محدودیت سنی ایجاد کرده بودند که با شکایت در دیوان عدالت اداری این مصوبه در سال 1383 لغو شد، افزود : این مصوبه جدید هم به استناداصول سوم؛بیستم و سی ام قاون اساسی مبنی بر "ضرورت تعمیم آموزش و پرورش رایگان برای همه در تمام سطوح وتسهیل آموزش عالی و تکلیف دولت در خصوص گسترش وسائل تحصیلات عالی تا سر حد خودکفایی کشور بطور رایگان و تاکید بر تساوی اشخاص در استفاده از کلیه حقوق انسانی از جمله حقوق اجتماعی و فرهنگی متضمن لزوم اهتمام دولت و نفی هرگونه تبعیض ناروا در برخورداری از امکانات عمومی از جمله امور اجتماعی و فرهنگی است." مصداق تبعیض داشته و بر خلاف قانون اساسی می باشد.

معاون سازمان نظام پزشکی با تاکید به اینکه رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری درمصوبه اخیر نادیده انگاشته شده و به استناد ماده 92 قانون دیوان عدالت اداری " هرگاه مراجع مربوط مصوبه جدیدی مغایر رای هیئت عمومی تصویب کنند رییس دیوان موضوع را خارج از نوبت در هیئت مطرح می کند"، تصریح کرد:از آنجاییکه ایجاد محدودیت سنی برای داوطلبان ورود به دوره دستیاری و سلب یا تحدید حقوق قانونی اشخاص اختصاص به مقنن دارد ممکن است دوستان به استناد مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی در تاریخ 12/6/1387 مبنی بر این که تصمیمات و آراء نهایی در خصوص ارتقا،ارزیابی و پذیرش علمی دانشجویان که صرفا در رابطه با امور و شیوه تخصصی علمی ،آموزشی و پِژوهشی باشد قابل شکایت و رسیدگی در دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی نخواهد بود،این مصوبه را گذرانده باشند.

نایب رییس مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی خاطر نشان کرد : شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت با هر ادله ای که این مصوبه را گذرانده باشد چون صراحتا بر خلاف اصول متعدد قاون اساسی می باشد و تا جایی که اطلاع دارم در کشورهای دیگر نیز ایجاد محدودیت سنی برای ورود افراد به دوره های تخصصی مسبوق به سابقه نمی باشد از مسئولان ذیربط در خواست تجدید نظر در این مصوبه را کرد.

وی ادامه داد : یک دانشجوی پزشکی در خوشبینانه ترین حالت و به شرط این که بلافاصله پس از اخذ دیپلم وارد دوره پزشکی عمومی شود و با صرف هفت سال تحصیل و دو سال سربازی یا طرح اجباری نیروی انسانی در 27 سالگی می تواند در آزمون پذیرش دستیاری شرکت نماید و با لحاظ این که طول دوره پزشکی عمومی 7 تا 10 سال تعیین شده است، سن شرکت در آزمون به 30 سال هم می رسد.

نکته ای که قابل ذکر است این است که با توجه به این که در دوره دستیاری حقوق پایینی به دستیاران داده می شود ، خیلی از همکاران تلاش می کنند تا چند سالی کار کرده و اندوخته ای برای سال های دستیاری کسب نمایند و با این اندوخته در آزمون شرکت می نمایند .ضمن این که برای قبولی در آزمون نیز خیلی از همکاران یک یا چند سال پشت کنکور مانده و از همین اندوخته ارتزاق می نمایند.

نایب رییس انجمن پزشکان عمومی با بیان این که : میانگین طول عمر در کشور ما همانند کشورهای پیشرفته افزایش یافته و در این کشورها به منظور بهره مندی بیشتر از نیروی کار سن بازنشستگی را بالا برده اند و توجیه این که دلیل تصویب چنین مصوبه ای عدم توانایی جسمی در گذراندن دوره دستیاری و به تبع آن عدم کارایی لازم پس از فارغ التحصیلی می باشد،نمی تواند دلیل موجه ای باشد افزود:در احادیث آمده است "اطلبو العلم من المهد الی اللحد" و به عبارت عامیانه تر "ز گهواره تا گور دانش بجوی" در فرهنگ ما جای ویژه ای داشته و دارد.

وی تصریح کرد : یکی از اشکالات این مصوبه عطف به ما سبق بودن آن است اگر یک دانشجوی پزشکی از روز اول از وجود چنین مصوبه ای اطلاع داشته باشد برای اینده خود برنامه ریزی خواهد کرد ولی ابلاغ یک باره محدودیت سنی ضربات روحی زیادی به همکاران وارد خواهد ساخت.

دکتر گل علیزاده در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم شخص وزیر محترم بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی به این موضوع ورود یافته و با درایت این موضوع را حل نمایند چرا که نتیجه چنین مصوبه ای به غیر از سرخوردگی بیشتر جامعه پزشکان عمومی کشور مهاجرت گسترده به سایر کشورها جهت ادامه تحصیل را در پی خواهد شد و این به منزله خروج سرمایه های مادی و معنوی از کشور می باشد.

سلامت نیوز: محدودیت سنی برای دوره دستیاری مغایر قانون اساسی است

10. Top | #370
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط simin11 نمایش پست ها

۱۳۹۴/۰۶/۲۲ - ۱۴:۳۷ - کد خبر: 161414
      سلامت نیوز:دکتر گل علیزاده معاون سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه شورای اموزش پزشکی و تخصصی در هشتادو یکمین جلسه خود برای داوطلبان دوره دستیاری محدودیت سنی قائل شده اند گفت : این شورا برای 13 رشته از جمله ارتوپدی ، بیماریهای قلب ، داخلی ، زنان و زایمان ، کودکان ، بیهوشی ، جراحی مغز و اعصاب ، جراحی عمومی ، چشم پزشکی ، طب اورژانس ، روانپزشکی ، گوش حلق و بینی و جراحی کلیه و مجاری ادراری محدودیت های سنی 30 ، 35 و 40 سال قائل شده اند که مغایر قانون اساسی است .

به گزارش سلامت نیوز وی با اشاره به اینکه 28 تیر سال 1377 نیز در چهل و نهمین نشست شورای آموزش پزشکی تخصصی محدودیت سنی ایجاد کرده بودند که با شکایت در دیوان عدالت اداری این مصوبه در سال 1383 لغو شد، افزود : این مصوبه جدید هم به استناداصول سوم؛بیستم و سی ام قاون اساسی مبنی بر "ضرورت تعمیم آموزش و پرورش رایگان برای همه در تمام سطوح وتسهیل آموزش عالی و تکلیف دولت در خصوص گسترش وسائل تحصیلات عالی تا سر حد خودکفایی کشور بطور رایگان و تاکید بر تساوی اشخاص در استفاده از کلیه حقوق انسانی از جمله حقوق اجتماعی و فرهنگی متضمن لزوم اهتمام دولت و نفی هرگونه تبعیض ناروا در برخورداری از امکانات عمومی از جمله امور اجتماعی و فرهنگی است." مصداق تبعیض داشته و بر خلاف قانون اساسی می باشد.

معاون سازمان نظام پزشکی با تاکید به اینکه رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری درمصوبه اخیر نادیده انگاشته شده و به استناد ماده 92 قانون دیوان عدالت اداری " هرگاه مراجع مربوط مصوبه جدیدی مغایر رای هیئت عمومی تصویب کنند رییس دیوان موضوع را خارج از نوبت در هیئت مطرح می کند"، تصریح کرد:از آنجاییکه ایجاد محدودیت سنی برای داوطلبان ورود به دوره دستیاری و سلب یا تحدید حقوق قانونی اشخاص اختصاص به مقنن دارد ممکن است دوستان به استناد مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی در تاریخ 12/6/1387 مبنی بر این که تصمیمات و آراء نهایی در خصوص ارتقا،ارزیابی و پذیرش علمی دانشجویان که صرفا در رابطه با امور و شیوه تخصصی علمی ،آموزشی و پِژوهشی باشد قابل شکایت و رسیدگی در دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضایی نخواهد بود،این مصوبه را گذرانده باشند.

نایب رییس مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی خاطر نشان کرد : شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت با هر ادله ای که این مصوبه را گذرانده باشد چون صراحتا بر خلاف اصول متعدد قاون اساسی می باشد و تا جایی که اطلاع دارم در کشورهای دیگر نیز ایجاد محدودیت سنی برای ورود افراد به دوره های تخصصی مسبوق به سابقه نمی باشد از مسئولان ذیربط در خواست تجدید نظر در این مصوبه را کرد.

وی ادامه داد : یک دانشجوی پزشکی در خوشبینانه ترین حالت و به شرط این که بلافاصله پس از اخذ دیپلم وارد دوره پزشکی عمومی شود و با صرف هفت سال تحصیل و دو سال سربازی یا طرح اجباری نیروی انسانی در 27 سالگی می تواند در آزمون پذیرش دستیاری شرکت نماید و با لحاظ این که طول دوره پزشکی عمومی 7 تا 10 سال تعیین شده است، سن شرکت در آزمون به 30 سال هم می رسد.

نکته ای که قابل ذکر است این است که با توجه به این که در دوره دستیاری حقوق پایینی به دستیاران داده می شود ، خیلی از همکاران تلاش می کنند تا چند سالی کار کرده و اندوخته ای برای سال های دستیاری کسب نمایند و با این اندوخته در آزمون شرکت می نمایند .ضمن این که برای قبولی در آزمون نیز خیلی از همکاران یک یا چند سال پشت کنکور مانده و از همین اندوخته ارتزاق می نمایند.

نایب رییس انجمن پزشکان عمومی با بیان این که : میانگین طول عمر در کشور ما همانند کشورهای پیشرفته افزایش یافته و در این کشورها به منظور بهره مندی بیشتر از نیروی کار سن بازنشستگی را بالا برده اند و توجیه این که دلیل تصویب چنین مصوبه ای عدم توانایی جسمی در گذراندن دوره دستیاری و به تبع آن عدم کارایی لازم پس از فارغ التحصیلی می باشد،نمی تواند دلیل موجه ای باشد افزود:در احادیث آمده است "اطلبو العلم من المهد الی اللحد" و به عبارت عامیانه تر "ز گهواره تا گور دانش بجوی" در فرهنگ ما جای ویژه ای داشته و دارد.

وی تصریح کرد : یکی از اشکالات این مصوبه عطف به ما سبق بودن آن است اگر یک دانشجوی پزشکی از روز اول از وجود چنین مصوبه ای اطلاع داشته باشد برای اینده خود برنامه ریزی خواهد کرد ولی ابلاغ یک باره محدودیت سنی ضربات روحی زیادی به همکاران وارد خواهد ساخت.

دکتر گل علیزاده در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم شخص وزیر محترم بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی به این موضوع ورود یافته و با درایت این موضوع را حل نمایند چرا که نتیجه چنین مصوبه ای به غیر از سرخوردگی بیشتر جامعه پزشکان عمومی کشور مهاجرت گسترده به سایر کشورها جهت ادامه تحصیل را در پی خواهد شد و این به منزله خروج سرمایه های مادی و معنوی از کشور می باشد.

سلامت نیوز: محدودیت سنی برای دوره دستیاری مغایر قانون اساسی است
      همه این مسایل حرفه .. و حداقل برای تخصص نمیتونن هیچ محدودیتی قایل بشن و برخلاف قانون اساسیه به عقیده من ظرفیت تخصص و عمومی باید بیشتر بشه وحتی ادامه تحصیل کسایی که دکتری رشته غیرپزشکی دارن تویه پزشکی آزاد بشه ... اینجور مردم به کسایی رجوع میکنن که تویه کارشون اوکین و زمان تحصیلشون زحمت کشیدن

11. Top | #371
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      امیدوارم دوستانی که پزشکی میخونن درس اخلاق رو چند باری بیشتر مرور کنن واقعا یه رفتار هایی باهام شده از طرف پزشکا که واقعا هر کاری میکنم از جلو چشمام نمیره مثلا چند روز پیش رفتم متخصص داخلی واسه زخم معدم به قران حاضرم قسم بخورم 5 دقیقه هم داخل نبودم که زنگ رو زد و نفر بعدی اومد داخل این یعنی تو پاشو برو فکر کنم طبق قانون حق داشتم 25 دقیقه باهاش حرف بزنم اگر اشتباه نکنم به خدا انقدر ناراحت شدم که بلند شدم آزمایش چیزا رو بلند کردم و فقط بهش گفتم حرومت و رفتم
      متاسفانه ما تو شهری زندگی میکنیم که معروفه به بهشت پزشکامن امار درامد چندتا رو دارم به دلیل اینکه فامیلم منشی شونه مثلا یه رادیولوژیست داریم که ماهی 650 میلیون داره(ایشون تهرانیه و خیلی سال پیش اومده و موندگار شده) یه دندون پزشک داریم 260 میلیون درامد داره و فامیلم میگه که روزی 12 نفر رو میبینه!!!!.
      این امارا که دادم عین واقعیت و فامیلم پشت دخلشونه.
      این شهر نام برده از نظر امکانات شهری در اندازه ی یک کلانشهره فقط اسمش کلانشهر نیست و انقدر مرکز تفریحی و غیره داره که نگو واسه همین بهش میگن بهشت پزشکا چون در عین اینکه حقوق خوب توشه امکاناتی در حد یک کلانشهر درجه یک داره.
      من فقط یه سوال دارم چرا بعضی از پزشکای عمومی باید برا دوهزار دست و پا بزنن و انقدر سختی بکشن و اون وقت بعضی از متخصص ها خودشون رو توی پول غرق کنن(البته این مورد توی شهر ما همس نه بعضی ها)واقعا این عدالته؟

12. Top | #372
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      امیدوارم دوستانی که پزشکی میخونن درس اخلاق رو چند باری بیشتر مرور کنن واقعا یه رفتار هایی باهام شده از طرف پزشکا که واقعا هر کاری میکنم از جلو چشمام نمیره مثلا چند روز پیش رفتم متخصص داخلی واسه زخم معدم به قران حاضرم قسم بخورم 5 دقیقه هم داخل نبودم که زنگ رو زد و نفر بعدی اومد داخل این یعنی تو پاشو برو فکر کنم طبق قانون حق داشتم 25 دقیقه باهاش حرف بزنم اگر اشتباه نکنم به خدا انقدر ناراحت شدم که بلند شدم آزمایش چیزا رو بلند کردم و فقط بهش گفتم حرومت و رفتم
      متاسفانه ما تو شهری زندگی میکنیم که معروفه به بهشت پزشکامن امار درامد چندتا رو دارم به دلیل اینکه فامیلم منشی شونه مثلا یه رادیولوژیست داریم که ماهی 650 میلیون داره(ایشون تهرانیه و خیلی سال پیش اومده و موندگار شده) یه دندون پزشک داریم 260 میلیون درامد داره و فامیلم میگه که روزی 12 نفر رو میبینه!!!!.
      این امارا که دادم عین واقعیت و فامیلم پشت دخلشونه.
      این شهر نام برده از نظر امکانات شهری در اندازه ی یک کلانشهره فقط اسمش کلانشهر نیست و انقدر مرکز تفریحی و غیره داره که نگو واسه همین بهش میگن بهشت پزشکا چون در عین اینکه حقوق خوب توشه امکاناتی در حد یک کلانشهر درجه یک داره.
      من فقط یه سوال دارم چرا بعضی از پزشکای عمومی باید برا دوهزار دست و پا بزنن و انقدر سختی بکشن و اون وقت بعضی از متخصص ها خودشون رو توی پول غرق کنن(البته این مورد توی شهر ما همس نه بعضی ها)واقعا این عدالته؟
      چون عدالت وجود نداره
      بماند.که عمومی هست که ماهانه 10 میلیون درآمد داره و متخصصی هم هست که درآمد چندانی نسبت به درسی که خونده نداره

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

13. Top | #373
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      دوستان این توی تعهدنامه مناطق 2و3 نوشته. الکیه؟
      14 سال باید کار کنیم؟ مگه2 سال نیست؟

سراسري سال........... در رشته . . . . . . . . . . . . . . . . موسسه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
      پذيرفته شده ام ،در كمال ميل و اختيار ضمن عقد خارج لازم متعهد و ملزم و (منطقه 3 و منطقه 2 )مي شوم كه پس از گذراندن دوره تحصيلي در مقطع فوق علاوه بر تكليف قانوني خدمت رايگان به مدت يك برابر زمان تحصيل و همچنين تعهدات منطقه اي (در مجموع دو برابر ) خدمت نمايم. (و دسته آخر شما باید پس از 14 سال، به عنوان تعهد نهایی به کشور، در ملا عام خودسوزی کنید)
      Medicine isn't Money anymore in Iran
      یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی

I am the BOSS, Sasha Banks
      I am the BEAST, Brock Lesnar
      I love the 12th Imam
      I wanna set free MINE

14. Top | #374
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای ثبت نام باید سن افراد زیر اون مقدار مشخص شده باشه.
      یعنی فردی که 36 سالش باشه نمیتونه توی آزمون شرکت کنه، اما میتونه رزیدنت سال دوم باشه
      دکتر من یه چیزو نمیفهمم
      یعنی تا پایان سن 35 سالگی میتونیم تو ازمون دستیاری شرکت کنیم ؟
      درواقع حتی اگر سنمون 35 سال و 364 روز هم باشه امکان شرکت تو ازمون داریم ؟
      یا بصورت 34 سال و 364 روزه ؟

15. Top | #375
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

از چه نظر دکتر ؟

------------------------

دوستان طرح رو میشه خرید ؟ با چه قیمتی مثلا ؟
      ویرایش توسط Orwell : 23 شهریور 1394 در ساعت 14:14

صفحه 25 از 47 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)