خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 14 از 47 نخستنخست ... 413141524 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 196 به 210 از 705
    1. Top | #196
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط javad76 نمایش پست ها
      خیلی خیلی مچکرم ... یکی دو روزه که کتاب ترمینولوژی پزشکی رو یکم پیش خوانی می کنم ... به نظرم همین که یکم ذهن بعد از این تعطیلات راه بیافته خیلی خوبه ...
      ممنون که با حوصله پاسخ بچه ها رو می دین ...
      ایشالله موفق باشید
      سلام خدمت همگی. ببخشید من این هفته رو کلاً درگیر کلاس های تئوری کارآموزی روستا بودم، وقت نمیکردم آن شم، به بزرگی خودتون ببخشید.

آره به نظر من هم کم کم یه چیزایی بخونی خوبه.

ترمینولوژی درس خیلی مهمیه. اینقدر مهم که بعدها از روی اسامی بیماری ها میتونی علایم و حتی یه تیکه هایی از درمانش رو حدس بزنی. پس سعی کن ترمینو رو خوب بخونی
      ممنونم شما هم موفق باشی
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

تاپیک معرفی رشته پزشکی عمومی و توضیحات در مورد رشته های تخصصی و فوق تخصصی

2. Top | #197
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط janvaljan نمایش پست ها
      دکتر جان چهار پنج تا سوال دارم :

1-رنج نمرات بچه ها ی پزشکی دانشگاه شما چنده ؟ خب اغلب دانشجوهای پزشکی تو دوره دبیرستان جزوه درس خونها و نمره بالا ها بودن. حالا وقتی که دانشجو پزشکی میشن میتونن اون رنج نمره رو حفظ کنن یا نه ؟ مثلاً دانشجویی که تو بیشتر درساش نمره11 12 بگیره دیگه خیلی تو کلاسا تابلوه میشه یا نه تعداد این دانشجوها بالاست ؟

2-به طور تقریبی تو هر درس پزشکی معمولاً چند درصد بچه ها میفتن؟

3-به این سوالم نخندین ولی من اصلاً خوب گره نمیزنم ، یا خیلی کور گره میزنم یا شل شل. کلاً گره زدن بلد نیستم . حالا این میتونه مشکل ساز بشه مثلاً تو بخیه زدن؟

4- اقا در مورد گچ گرفتن یا جا انداختن دست و پا تو دوره عمومی کار عملی میشه یا فقط مخصوص دوره تخصصی ارتوپدیه؟

5- به نظر شما دکتر بعد از پایان دوره عمومی در حالت کلیش سخت ترین گرایش پزشکی و اسونترین گرایش کدومه (از نظر محتوای دروسش و تواناییهای مختلف برای موفق شدن در اون گرایش)؟
      سلام دوست عزیز؛
      من به ترتیب سوالاتت رو پاسخ میدم.

1- معدل متوسط بچه های کلاس ما 15 هستش. درسته که همه یه زمانی خیلی درس خون بودن، ولی الزامی وجود نداره که توی دانشگاه هم همون روند رو ادامه بدن. خیلی ها به بحث های جنبی کشیده میشن و واحدها رو میفتن و حتی مشروط میشن. توی هر درسی هم نمره ها فرق داره. مثلا بهداشت دانشگاه ما رو همه 10 میشن!!! :d بخاطر همین آدم تابلو نمیشه

2- معمولاً به طور متوسط توی یه کلاس صد نفری (مثل کلاس ما) توی درس های سخت 7-8 نفر و توی درس های آسون 0-1 نفر میفتن. گاهی وقتا هم برای اینکه یه تلنگری به بچه ها بزنن یه تعداد زیادی رو میندازن و بعد نمره میدن آخر سر. مثلا بخش زنان (همین بخش قبلی ما) از 20 تا استاژر 12 نفر رو انداختن. بعد بچه ها رفتن خواهش و التماس و تعهد دادن، حالا گفتن که پاسشون میکنن.

3- خب گره یکی از مهم ترین چیزا توی بخیه زدنه. اما آدم میتونه بخیه نزنه. چیز الزامی ای نیست. البته با تمرین هم این مسئله حل میشه. چون روش های گره زدن توی جراحی تفاوت داره با حالت عادی. سر همین قضیه من یه ماه پیش کلی تو اتاق عمل ها این ور و اون ور رفتم تا یه سری نخ بخیه بهم دادن و یه کتاب جراحی پلاستیک هم گرفتم که تکنیک های جراحی پلاستیک رو یاد بگیرم. ولی اصلا الزامی نیست اینا. من چون خودم دوست داشتم دنبال این قضیه بودم.

4- بله گچ گیری و آتل بندی هم توی دوره استاژری کارگاه داره و هم توی دوره اینترنی. به صورت عملی اتندهای اورتوپدی آموزش میدن.

5- به نظر من سخت ترین رشته از نظر محتوای درسی داخلی و جراحی مغز و اعصابه و از نظر سختی کار اورتوپدی. راحتترین هم از نظر کار پوسته. از نظر راحتی مطالب درسی به نظر من روان پزشکی.

موفق باشی ;-)
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

3. Top | #198
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tina17 نمایش پست ها
      سلام خست نباشید
      من شنیدم کسی ک لرزش دست داشته باشه نمیتونه پرستاری بخونه
      حالا این برای پزشکیم صدق میکنه؟؟؟

Sent from my C2105 using Tapatalk

سلام ممنونم شما هم خسته نباشید.
      اینجوری نیست که بگن شما چون دستت میلرزه نمیشه پرستاری یا پزشکی بخونی ولی خب توی یه سری مسائل این قضیه اذیت میکنه.
      مثلا توی جراحی های میکروسکوپیک و عروقی قطعا لرزش دست خیلی تاثیرگذاره.
      البته به مرور که به کار عادت کنید این مشکل حل میشه و لرزش دست برطرف میشه مگر اینکه لرزش دست یک علت زمینه ای داشته باشه.
      بعضی ها به همین دلایل طرف رشته های جراحی نمیرن. اما توی حیطه عمومی مسئله مشکل سازی نیست این قضیه
      موفق باشید

4. Top | #199
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط taker190 نمایش پست ها
      دکتر !
      1- برای پزشکی هم کتاب کمک آموزشی مثل گاج تو دوره دبیرستان هست.؟؟
      مثلا نومنه سوال و تست برای مثلا آزمون علوم پایهکان فقط کتاب و ترجیحه رفرنس ها موجوده؟؟
      2- مثلا من مثل بیشتر بچه ها نمیتونم رفرنس های خارجکی رو بخونم چون زبانم دراون حد نیست. پس فقط باید جزوه معلم و کتاب درسی رو خوند؟؟
      3- شنیدم بعضی بچه ها اصن کتاب نمیخرن ینی از بقیقه میگرین؟ یا فقط جزوه رو میخونن؟!!!!!!
      4- آزمون علوم پایه که زیاد سخت نیست؟؟ مثلن منی که 1000 کنکور شدم، راحت قبولم؟
      دکتر Dynamic زحمت کشیده بودن پاسخ داده بودن. من یه مقدار توضیحات تکمیلی خدمتتون میدم.

1- توی مقطع علوم پایه زیاد نه. یه سری کتاب های خلاصه هست مثل سری ABS یا سری 2E و ... نمونه سوالات هم هست که چند تا انتشارات مختلف چاپ کردن.
      اما توی مقطع بالینی اینجور کتابا بیشتر میشن که داوطلبان آزمون رزیدنتی ازشون استفاده میکنن. چند سری کتاب هست که خیلی معروفن. مثلا:

انتشارات دکتر کامران احمدی: سایت رسمی انتشارات دکتر کامران احمدی
      انتشارات پارسیان دانش: مؤسسه پارسیان دانش
      انتشارات دکتر مجتبی کرمی: www.rezidenti.com
      و...

2- بله دیگه. اما من توصیه اکید دارم که حتما دنبال تقویت زبان باش. چون توی حیطه بالینی کتاب های ترجمه واقعا به درد نخور هستن. بخوای متوجه اصل مطلب بشی بهتره که تکست رو بخونی (اینجوری سر راند با اتند هم کم نمیاری )

3- آره خب قبلا هم گفتم، همکلاسی داریم ما که چند ساله کتاب خاصی نخریده. ولی من شخصا آدم کتاب دوستی هستم، بخاطر همین کتابای مختلف زیاد دیدم و خریدم.

4- قبلا سخت نبود ولی الان سخت تر شده. باید حتما آدم با برنامه ریزی بخونه. ولی توی این آزمون اکثرا پاس میشن. و البته پاس شدن ربطی به رتبه کنکور نداره ها. گول نخوری موقع دانشگاه کم بخونی

5. Top | #200
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Safa021 نمایش پست ها
      سلام دکتر
      واقعا ممنون از تاپیک مرسی
      دکتر من امسال رتبه پزشکی رو آوردم
      شنیدم میگن باید تا 35 الی 40 سالگی سخت زحمت بکشی و تازه بعدش میتونی پول خوب در بیاری
      آیا اینجوریه؟؟؟؟
      تا کی میتونم فوق تخصص بگیرم؟؟؟؟
      آیا بلافاصله بعد دانشگاه میتونم پول در بیارم؟؟؟
      سربازی چی میشه؟؟؟
      ببخشید اگر زیاد شد
      سلام دکتر. تبریک میگم و امیدوارم از پزشکان با اخلاق آینده ایران باشی.

بله شما وارد رشته ای شدی که باید سال ها زحمت بکشی. شاید هم همین زحمات و سختی ها باشه که به این رشته ارزش بخشیده.

تا فوق تخصص که خیلی مونده. حداقل 20 سال طول میکشه و اگر بتونی همه رو یه ضرب قبول شی. البته فوق تخصص چیزیه که خیلی ها الان دنبالش نمیرن. چون فیلد کاری محدود میشه و مریض آدم کمتر میشن. بخاطر همین خیلی ها ترجیح میدن متخصص بمونن.

بلافاصله بعد از دانشگاه میشه طرح یا سربازی که توی اونا یه مقدار حقوقی میدن. بستگی داره چقدر مد نظرت باشه.

سربازی بچه های پزشکی دو حالت داره. یا توی مراکز نظامی مریض ویزیت میکنی، که حقوقش کمه یا اینکه میشی پیام آور بهداشت و به دورافتاده ترین روستاها میری و به مردم کمک میکنی که طبیعتا حقوقش بیشتره.

حالا به طور کلی به نظر من مهم تر از درآمد توی پزشکی کمک کردن به بیمارها و کم کردن درد مردمه. این چیزیه که ارزشمنده.

موفق باشی دکتر عزیز

6. Top | #201
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اا

7. Top | #202
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Safa021 نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان
      اگر یه کسی پزشکی بره و تا عمومی بخون چند سال باید طرح رو بگذرونه و ایا سربازی جز طرح حساب میشه و در دوران طرح حقوقی میگیره
      کلا قضیه طرح بعد پزشک عمومی چیه
      خیلی گیج شدم
      برای تخصص و فوق هر کدوم چند سال میخواد
      آیا بعد پزشکی عمومی میشه تخصص رو شروع کرد و بعدش رفت فوق یا اول باید طرح رو گذروند
      لطفا به همه سوالاتم جواب بدید مرسی
      سلام دوست عزیز.
      توضیحات اینا خیلی زیاده. من توی صفحات اول تاپیک سعی کردم همه رو توضیح بدم.
      اونا رو مطالعه بفرمایید اگر بازم سوالی بود من در خدمت شما هستم.
      موفق باشی

8. Top | #203
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_ss نمایش پست ها
      سلام ممنونم شما هم خسته نباشید.
      اینجوری نیست که بگن شما چون دستت میلرزه نمیشه پرستاری یا پزشکی بخونی ولی خب توی یه سری مسائل این قضیه اذیت میکنه.
      مثلا توی جراحی های میکروسکوپیک و عروقی قطعا لرزش دست خیلی تاثیرگذاره.
      البته به مرور که به کار عادت کنید این مشکل حل میشه و لرزش دست برطرف میشه مگر اینکه لرزش دست یک علت زمینه ای داشته باشه.
      بعضی ها به همین دلایل طرف رشته های جراحی نمیرن. اما توی حیطه عمومی مسئله مشکل سازی نیست این قضیه
      موفق باشید
      ن در اون شدت و زمینه ای نیست‌‌‌...فقط موقع هایی ک استرس شدید دارم میشع
      منون ازشما هم چنین[emoji4]

کمـــ
      کمـــ
      عـــادتـــــ
      میـــــ کـــنـــیــــ
      بـــهـــــ
      هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
      عـــــــادتــــ
      نـــکــنـــیـــــ

9. Top | #204
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tina17 نمایش پست ها
      ن در اون شدت و زمینه ای نیست‌‌‌...فقط موقع هایی ک استرس شدید دارم میشع
      منون ازشما هم چنین[emoji4]

خب این برای همه افراد طبیعیه که در شرایط استرس دچار اینجور چیزهایی بشن...
      این مسئله در آینده کاری مشکل ساز نخواهد بود

10. Top | #205
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان ما اخر نفهمیدیم ایا میشه بعد از اتمام پزشکی و قبولی در ازمون دستیاری دوره تخصص رو شروع کرد یا نه ؟ فرض رو بر این بذاریم که یکی معافیت دائم از سربازی داشته باشه ایا میتونه قبل از طرح تخصصش رو بگیره ؟

11. Top | #206
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -AMIN- نمایش پست ها
      دوستان ما اخر نفهمیدیم ایا میشه بعد از اتمام پزشکی و قبولی در ازمون دستیاری دوره تخصص رو شروع کرد یا نه ؟ فرض رو بر این بذاریم که یکی معافیت دائم از سربازی داشته باشه ایا میتونه قبل از طرح تخصصش رو بگیره ؟
      بعد از اتمام دوره عمومی دانشجو حق شرکت در آزمون دستیاری رو نداره.
      شرایط شرکت در آزمون هر چند سال تغییر میکنه. مثلاً قراره از سال آینده برای شرکت در آزمون تخصص حداقل 9 ماه از شروع طرح بگذره.
      البته با یه سری تبصره ها میشه قبل از اینکه دوره تحصیل تموم بشه توی آزمون رزیدنتی شرکت کرد که توی دفترچه آزمون قید میشه. به این حالت اصطلاحا استریت (Straight) شدن میگن

12. Top | #207
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام...روزتونو پیشاپیش تبریک میگم...با ارزوی موفقیت...

کمـــ
      کمـــ
      عـــادتـــــ
      میـــــ کـــنـــیــــ
      بـــهـــــ
      هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
      عـــــــادتــــ
      نـــکــنـــیـــــ

13. Top | #208

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دکتر جون
      من 25 سالمه .... لیسانس دارم و خدمتم رفتم... امسال کنکور دادم برا پزشکی... متاسفانه قانون گذاشتن بخاطر اینکه قبلا لیسانس دولتی روزانه خوندم حتی اگه پزشکی روزانه قبول شم هم باز باید تقریبا شهریه ای اندازه ی بین الملل بدم. منم که پولشو ندارم. همین آزادم پولشو به زور میتونم بدم.
      واسه همین مجبورم و باید برم آزاد... اما خوب .... سوال کردم گفتن آزاد و سراسری تو 3 رشته ی تاپ تجربی فرقی ندارن و حتی درصد قبولی تخصص آزاد مشابه دولتیه... اینا امیدوارم کرد...
      دکتر من عاشق پزشکی بوده و هستم اما اطرافیا زیاد بهم گفتن برو دندون بخاطر سن و سالت و اینکه زودتر میرسی به پول. خودمم اول موقع انتخاب رشته دندون زدم اما در آخرین فرصت رفتم و به حرف دلم گوش دادم و دوباره پزشکی رو زدم اول...
      دکتر جون حالا که رفتم پی حرف دلم میخام بهترین باشم....
      لطفا اگه میشه در مورد امتحان تخصص توضیح بدید:
      1- معمولا تعداد متقاضیان برای این آزمون چقدره؟؟؟
      2- مجموعا ظرفیت کل کشور برا تخصص چقدره؟ با چه رتبه ای میشه قبول شد؟
      3- چقدر این آزمون سخت تر از کنکوره؟؟؟
      4- حجم مطالب این آزمون در مقایسه با کنکور چقدره؟؟؟؟
      5- معمولا کدام گرایش های تخصص پرطرفدار تر و کدام کم طرفدار تره؟
      6- حداقل و حداکثر طول دوران تخصص چقدره؟؟؟
      و سوال مهم:
      7- من اگه از همون اول بخام با هدف تخصص خوب قبول شدن برم جلو.... چه بایدها و نباید هایی پیشنهاد میدین؟ چکار کنم که سال امتحان تخصص مطمئن باشم میتونم یه رتبه خوب بیارم؟ آیا کتاب های تست ویژه ی این آزمون وجود داره و از همون ابتدا اونا رو کار کنم؟ یا رفرنسای خاصی رو خوب بخونم؟ یا تکنیک خاصی وجود داره؟

و یه سوا بی ربط به مباحث بالا:
      8- دکتر جان چرا میگن 20000 تا پزشک بیکار داریم؟؟؟ واقعا داریم؟ من خودم یه رفیق پزشک دارم تو یزد. آزادم خونده میگفت "نمیدونم چرا میگن پزشک بیکار داریم واقعا! به خود من هنوز تموم نشدم چنتا بیمارستان میگن بیا اینجا وایسا کار کن" اگه میشه یکم در مورد این نگرانی توضیح بفرمایید.

واقعا ممنون بابت راهنمایی بچه های عاشق این رشته... خیر ببینید
      روزتون هم مبارک (ممنون از کاربر تینا ... چون من یادم نبود)

... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
      ویرایش توسط sn912sajjad : 30 مرداد 1394 در ساعت 23:59

14. Top | #209
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      سلام دکتر جون
      من 25 سالمه .... لیسانس دارم و خدمتم رفتم... امسال کنکور دادم برا پزشکی... متاسفانه قانون گذاشتن بخاطر اینکه قبلا لیسانس دولتی روزانه خوندم حتی اگه پزشکی روزانه قبول شم هم باز باید تقریبا شهریه ای اندازه ی بین الملل بدم. منم که پولشو ندارم. همین آزادم پولشو به زور میتونم بدم.
      واسه همین مجبورم و باید برم آزاد... اما خوب .... سوال کردم گفتن آزاد و سراسری تو 3 رشته ی تاپ تجربی فرقی ندارن و حتی درصد قبولی تخصص آزاد مشابه دولتیه... اینا امیدوارم کرد...
      دکتر من عاشق پزشکی بوده و هستم اما اطرافیا زیاد بهم گفتن برو دندون بخاطر سن و سالت و اینکه زودتر میرسی به پول. خودمم اول موقع انتخاب رشته دندون زدم اما در آخرین فرصت رفتم و به حرف دلم گوش دادم و دوباره پزشکی رو زدم اول...
      دکتر جون حالا که رفتم پی حرف دلم میخام بهترین باشم....
      لطفا اگه میشه در مورد امتحان تخصص توضیح بدید:
      1- معمولا تعداد متقاضیان برای این آزمون چقدره؟؟؟
      2- مجموعا ظرفیت کل کشور برا تخصص چقدره؟ با چه رتبه ای میشه قبول شد؟
      3- چقدر این آزمون سخت تر از کنکوره؟؟؟
      4- حجم مطالب این آزمون در مقایسه با کنکور چقدره؟؟؟؟
      5- معمولا کدام گرایش های تخصص پرطرفدار تر و کدام کم طرفدار تره؟
      6- حداقل و حداکثر طول دوران تخصص چقدره؟؟؟
      و سوال مهم:
      7- من اگه از همون اول بخام با هدف تخصص خوب قبول شدن برم جلو.... چه بایدها و نباید هایی پیشنهاد میدین؟ چکار کنم که سال امتحان تخصص مطمئن باشم میتونم یه رتبه خوب بیارم؟ آیا کتاب های تست ویژه ی این آزمون وجود داره و از همون ابتدا اونا رو کار کنم؟ یا رفرنسای خاصی رو خوب بخونم؟ یا تکنیک خاصی وجود داره؟

و یه سوا بی ربط به مباحث بالا:
      8- دکتر جان چرا میگن 20000 تا پزشک بیکار داریم؟؟؟ واقعا داریم؟ من خودم یه رفیق پزشک دارم تو یزد. آزادم خونده میگفت "نمیدونم چرا میگن پزشک بیکار داریم واقعا! به خود من هنوز تموم نشدم چنتا بیمارستان میگن بیا اینجا وایسا کار کن" اگه میشه یکم در مورد این نگرانی توضیح بفرمایید.

واقعا ممنون بابت راهنمایی بچه های عاشق این رشته... خیر ببینید
      روزتون هم مبارک (ممنون از کاربر تینا ... چون من یادم نبود)
      در مورده قرمزه همین بس ک گربه هه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیفف!!

و اینجایی که ایران است

15. Top | #210
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دکتر و روزتون مبارک
      منم یک سوال دارم
      شنیدم افراد تاپ دانشگاه و رتبه های برتر بدون ازمون و مستقیما بعد از اتمام دوره عمومی می تونن وارد تخصص دلخواهشون بشن!
      ایا حقیقت داره ؟
      و اینکه شرایطش چیه ؟
      حتما باید اول طرح رو گذروند یا ... ؟
      ممنون

صفحه 14 از 47 نخستنخست ... 413141524 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)