خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 47 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 705
    1. Top | #166
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_ss نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز.
      توی مملکت ما صدا و سیما و در و دیوار میخوان بگن تموم مشکلات از پزشکاس، آخرش این میشه پزشک فوق تخصص جوانی که کلی زحمت کشیده توسط همراه بیمار 15 ساله کشته میشه.
      واقعا آدم باید تاسف بخوره به حال این مملکت
      چند روز پیش رفتم بیمارستان پیش یکی از دوستام دیدم داره مثل دونده ماراتن میدوهههههههههه. گفتم فلانی کجا؟؟؟؟ گفت بعداااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
      دیدم یک جمعیت چند نفری دارن دنبالش میدون. مدیونه کسی فکر کنه ایشون از ترس داشت اونطوری میدوید . چون یقین دارم داشت تمرین میکرد برای زمانهای ان کال بودن پاهاش ورزیده بشن.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

2. Top | #167
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      چند روز پیش رفتم بیمارستان پیش یکی از دوستام دیدم داره مثل دونده ماراتن میدوهههههههههه. گفتم فلانی کجا؟؟؟؟ گفت بعداااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
      دیدم یک جمعیت چند نفری دارن دنبالش میدون. مدیونه کسی فکر کنه ایشون از ترس داشت اونطوری میدوید . چون یقین دارم داشت تمرین میکرد برای زمانهای ان کال بودن پاهاش ورزیده بشن.
      چند ماه پیش یه بیمار تصادفی رو میارن بیمارستان سانتر تروما، طرف مرده بوده اصلا! بعد اینترن بنده خدا میره میگه بابا این که آورده بودینش از اول مرده بود... همراهای بیمار با چاقو زدنش...

جای تبریک داره به وزیر بهداشت. بالاخره به اهدافش رسید
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

تاپیک معرفی رشته پزشکی عمومی و توضیحات در مورد رشته های تخصصی و فوق تخصصی

3. Top | #168
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      @alireza_ss
      دکتر یه سوالی
      تو مدت زمانی که طرح داری میتونی واسه امتحان تخصص شرکت کنی ؟ یا حتما باید طرحت تموم بشه بعد تخصص بدی ؟
      مدت زمان طرح هم ایا بسته به محرومیت و بد اب و هوا بودن محل کم میشه یا واسه همه درحد همون 2 ساله ؟ اگه کم میشه درحد چند ماه ؟

4. Top | #169
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      @alireza_ss
      دکتر یه سوالی
      تو مدت زمانی که طرح داری میتونی واسه امتحان تخصص شرکت کنی ؟ یا حتما باید طرحت تموم بشه بعد تخصص بدی ؟
      مدت زمان طرح هم ایا بسته به محرومیت و بد اب و هوا بودن محل کم میشه یا واسه همه درحد همون 2 ساله ؟ اگه کم میشه درحد چند ماه ؟
      یه سری قوانین داره. در حال حاضر حتما باید 9 ماه از طرح بگذره تا اجازه شرکت در آزمون داده بشه. یا مثلا همین جریان سهمیه بومی که گویا 10 سال باید از طرح بگذره تا بشه آزمون داد.
      بله به مناطق محروم هم بستگی داره. یه ضریب میخوره. مثلا توی شرایط خیلی بد، مدت طرحی که گذروندی در یه عدد مشخص ضرب میشه. ولی در نهایت 3-4 ماه بیشتر فرق نمیکنه.
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

5. Top | #170
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      دکتر این حرفایی که بعضیا میگن که حقوق پزشک عمومی بعضیاشون 1-2 تومنه راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      کسی زن بگیره تو طرح میفته شهر خودش؟
      بعد طرح کجا کار میکنه؟ آخه بیمارستان ها که طبیعتا نیرو نیاز ندارن. همه که مطب هم نمیزنن.

6. Top | #171
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط taker190 نمایش پست ها
      دکتر این حرفایی که بعضیا میگن که حقوق پزشک عمومی بعضیاشون 1-2 تومنه راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      کسی زن بگیره تو طرح میفته شهر خودش؟
      بعد طرح کجا کار میکنه؟ آخه بیمارستان ها که طبیعتا نیرو نیاز ندارن. همه که مطب هم نمیزنن.
      خب طبیعتاً توی هرکاری یه رنج درآمد مختلف هست. پزشک عمومی بیکار داریم، پزشک عمومی هم داریم ماهی 20 تومن داره. بستگی به میزان کار و سواد و ... داره.
      اگه آدم زنش هم طرح داشته باشه، لطف میکنن زن و شوهر رو توی یه شهر یا شهرای نزدیک قرار میدن، نه اینکه هرکس زن گرفت بره شهر خودش!
      بیمارستان ها اتفاقا خیلی هم نیرو میخوان! مثلا الان بیمارستان های توی شهرستان های کوچیک مگه چند تا پزشک داره؟
      نیروهای طرحی رو میفرستن اونجاها. یا مراکز بهداشت شهرستان ها

7. Top | #172
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکی از مفید ترین تایپیک هایی هست که تو این انجمن دیدم ..
      ممنون دکی جان بابت وقتی که میزارین ...
      میدونم اسپمه ولی دلم نیومد تشکر نکنم

8. Top | #173
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      پزشک عمومی بیکار!!!!!!!!!!!
      خب چه تضمینی هست که مثلامن 7 سال دیگه بیکار نشم؟
      اونوقت بالطبع کمبود نیرو نخواهیم داشت چون هر سال فکنم 5هزار پزشک وراد میشن(از دولتی و پردیس و...) و تعداد قلیلی خارج.

9. Top | #174
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      ببخشید هر ترم باید خودمون حداقل چند تومن خرج کنیم؟ کتاب و...
      مثلا ترم اول پیش رو من باید چند تومن بابت کتابا و... بدم. رنجشو بگید

10. Top | #175

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعید می دونم این قدر خرج داشته باشیم !
      اگه خوابگاه خودگردان بریم که ماهی حدود 100 تومن برا خوابگاه می گیرن ... کتاب ها هم نباید هر ترم بیشتر از 100-150 ت باشن.

فکر کنم هر ماه حداکثر 200-250 خرجمون بشه!! باز حالا آقای دکتر پاسخ بدن

11. Top | #176
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ...Rahim... نمایش پست ها
      یکی از مفید ترین تایپیک هایی هست که تو این انجمن دیدم ..
      ممنون دکی جان بابت وقتی که میزارین ...
      میدونم اسپمه ولی دلم نیومد تشکر نکنم
      اختیار داری دوست عزیز.
      خوشحالم که مطالب تاپیک مورد استفاده بچه ها قرار میگیره

12. Top | #177
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پزشک عمومی بیکار!!!!!!!!!!!
      خب چه تضمینی هست که مثلامن 7 سال دیگه بیکار نشم؟
      اونوقت بالطبع کمبود نیرو نخواهیم داشت چون هر سال فکنم 5هزار پزشک وراد میشن(از دولتی و پردیس و...) و تعداد قلیلی خارج.

آره خب دقیقا مشکل ما هم الان همینجاس. امسال هم سهمیه رزیدنتی رو یهو 150% کردن. دیگه منبعد هم سال 3500 تا متخصص میاد بیرون.
      ما از شما بیشتر سردرگمیم که آخرش چی میخواد بشه...

خوابگاه و اینا رو که دانشگاه معمولا میده منتها با کلی منت و مکافات.
      برای کتاب هم میشه اصلا نخرید، یا اینکه میشه همه جور کتابی خرید.
      الان ما همکلاسی داریم که فکر کنم چند ساله کتاب خاصی نخریده، از اون ور خود من همین 4 ماه پیش اصول جراحی شوارتز رو خریدم 180 تومن، هاریسون 2015 رو پیش خرید کردم 124 تومن، یه کتابی که کلا هیچ جا نمیدونن چیه اصن، توی دوره تخفیف گرفتم 150 تومن، چند تا هندبوک اورتوپدی و اطفال و ... هم خریدم.
      بستگی داره به اینکه چقدر این درسا واست جذاب باشه. وگرنه هیچکدوم از همکلاسای من تا الان هاریسون رو نخریده. در صورتیکه من از آبان پارسال پیش خریدش کرده بودم.

13. Top | #178
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دکتر . من 788 منطقه 2 ساکن استان مرکزی هستم . انتخاب رشته انجام دادم خواستم یه نظری بدی . الان پزشکی شاهد ، همدان ، قزوین ، کرمانشاه ، قم ، کاشان ، سمنان ، زنجان رو از نظر سطح علمی واسم رتبه بندی می کنی ؟ در ضمن فاصله ما از این شهرا زیاد نیس پس مشکل مسافت ندارم .

14. Top | #179
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khomeini نمایش پست ها
      سلام دکتر . من 788 منطقه 2 ساکن استان مرکزی هستم . انتخاب رشته انجام دادم خواستم یه نظری بدی . الان پزشکی شاهد ، همدان ، قزوین ، کرمانشاه ، قم ، کاشان ، سمنان ، زنجان رو از نظر سطح علمی واسم رتبه بندی می کنی ؟ در ضمن فاصله ما از این شهرا زیاد نیس پس مشکل مسافت ندارم .
      سلام. پس بهت تبریک میگم. امیدوارم در آینده نزدیک از بزرگان اخلاقی و علمی پزشکی باشی.
      ببین من واقعا نمیدونم سطح علمی رو چجوری باید رتبه بندی کنم. چون معیارهای متفاوتی داره.
      دانشگاه شاهد که شنیدم دانشگاه خوبیه. دانشگاه همدان هم دانشگاه خوبیه، امکاناتش خوبه و اساتید خوبی داره و خوب نمره میدن به بچه ها. الان یکی از رزیدنت های اورتوپدی اینجا قبلا دانشجوی همدان بوده.
      دانشگاه ما (کرمانشاه) یه مقدار سخت گیر تر هستن. قدمت اینجا هم زیاده. امکاناتش هم خوبه نسبتاً. چندین تا بیمارستان بزرگ داره، توی دانشکده هم خوب به بچه ها میرسن. سالن چندمنظوره داره، استخر داره، زمین تنیس داره و ... (البته در حد دانشجوییه دیگه) امسال هم اینجا دو تا رتبه 28 رزیدنتی داشتیم، رتبه 200 داشتیم، 350 داشتیم و ...
      دانشگاه قم رو من نمیدونم، فقط یکی از اینترن ها الان از قم اومده اینجا مهمان شده! پسر خیلی خوبیه، فقط یکم از بچه های ما پایین تره. دیگه نمیدونم سطح کلیش چطوره.
      قزوین که کلا دانشگاه هاش خوبن. راجع به زنجان، یکی از رزیدنت های نورولوژی اینجا و خانومش که رزیدنته زنانه اینجاس، قبلا زنجان بودن. قطعا دانشگاه خوبی باید باشه.
      ولی راجع به سمنان و کاشان اطلاعی ندارم.

15. Top | #180

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دکتر بزرگوارد
      می خواستم بپرسم که آیا کتاب های ترم 1 همه دانشگاه های علوم پزشکی در رشته پزشکی یکسانه ؟ مثلا کرمان ، اهواز ، شیراز و زاهدان همشون یه کتاب هایی رو تو ترم 1 تدریس می کنن یا نه فرق داره !!

اگه کتاب مشترک داشته باشن ، شما پیشنهاد نمی کنید تا شروع کلاس ها ، بعضی از دروس رو پیش خوانی کنم؟

خیلی خیلی ممنون

صفحه 12 از 47 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)