خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 47 نخستنخست ... 10111221 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 705
    1. Top | #151
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      با اجازه دوتا دوست عزیزمون که اینجا راهنمایی میکنن ؛

شما دیگه خیلی ناامیدیا ! ملت 6 ماه درست میخونن پزشکی قبول میشن شما میگی از سال دوم بخونی و تازه امید به پزشکی داشته باشی ؟

از الان بخون 2 سال دیگه جز 10 نفر اول کشوری

ن ناامید ک نیستم...خاستم بیشتر امید بگیرم ببینم این راهی ک میرم اوکیه یا نه...ممنون از راهنماییتون
      کمـــ
      کمـــ
      عـــادتـــــ
      میـــــ کـــنـــیــــ
      بـــهـــــ
      هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
      عـــــــادتــــ
      نـــکــنـــیـــــ

2. Top | #152
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مرسی از این ک جواب دادید
      ب شدت انرژی گرفتم...
      امیدوارم منم ی روز ب جایگاه شما برسم...
      شما هم موفق باشی
      کمـــ
      کمـــ
      عـــادتـــــ
      میـــــ کـــنـــیــــ
      بـــهـــــ
      عـــــــادتــــ
      نـــکــنـــیـــــ

3. Top | #153
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tina17 نمایش پست ها
      مرسی از این ک جواب دادید
      ب شدت انرژی گرفتم...
      امیدوارم منم ی روز ب جایگاه شما برسم...
      شما هم موفق باشی
      خواهش میکنم.
      مطمئن باشید اگه با همین روحیه جلو برید به جاهای خیلی بالا میرسید.
      من که تازه اول راهم.
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

تاپیک معرفی رشته پزشکی عمومی و توضیحات در مورد رشته های تخصصی و فوق تخصصی

4. Top | #154
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خیلی از پزشکا و دانشجو های پزشکی خودشونو میگیرن و جواب نمیدن ولی این کار صادقانه تون ک با این همه درس و مشغله میاید اینجا و ب کسایی ک واقعا نیز ب کمک دارن راهنمایی میدید خیلی عالییییه هممونو خوشحال می کنید
      کمـــ
      کمـــ
      عـــادتـــــ
      میـــــ کـــنـــیــــ
      بـــهـــــ
      عـــــــادتــــ
      نـــکــنـــیـــــ

5. Top | #155
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tina17 نمایش پست ها
      خیلی از پزشکا و دانشجو های پزشکی خودشونو میگیرن و جواب نمیدن ولی این کار صادقانه تون ک با این همه درس و مشغله میاید اینجا و ب کسایی ک واقعا نیز ب کمک دارن راهنمایی میدید خیلی عالییییه هممونو خوشحال می کنید
      خواهش میکنم؛
      خوشحالم که مطالبم مورد استفاده بچه ها قرار میگیره
      آرزوی موفقیت واسه همه دارم
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

6. Top | #156
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دکتر بین این اطلسهایی معرفی کردی کدوم یکی از همشون کامل تر و بهتره ؟ اگه امکانش هست یه مظنه قیمت هم ازشون بده مرسی

7. Top | #157
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aminreza_star نمایش پست ها
      دکتر بین این اطلسهایی معرفی کردی کدوم یکی از همشون کامل تر و بهتره ؟ اگه امکانش هست یه مظنه قیمت هم ازشون بده مرسی
      کامل ترینش به نظر من همون اطلس Thieme هستش.
      اما Sobotta هم خوبه.
      الان دیگه اطلس Thieme خیلی کمیاب شده. فقط یه جلد اصلیش میشه حدود 270 تومن. آفست (کپی) رنگیش هم هر سه جلدش حدود 300 تومن میشه.
      من نمایشگاه کتاب 90 از انتشارات پارسیان هر سه تاش رو گرفتم 90 تومن!!!
      زوبوتا اون زمان 60 تومن بود. الان حتما رفته حدودای 200 تومن.
      نتر رو گفتم که حدود 80-90 تومن میشه (من کلاً نتر رو دوست دارم. به نظرم آدم خیلی بزرگیه. من اخیراً یه کتابیش رو دیدم که خیلی باهاش حال کردم. به اسم Netter's Illustrated Pharmacology که احتمالاً آفستش رو بگیرم.) خیلی اطلس خوبیه همین نتر. عکساش هم کاملاً به درد بخوره. یعنی قشنگ دونسته از کدوم زاویه باید بکشه عکسا رو.
      اطلس گری هم من یه بار تو نمایشگاه دیدم. الان نمیدونم قیمتش چنده دیگه

8. Top | #158
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دکتر . من رتبه 788 منطقه 2 آوردم . احتمال قبولی تو دانشگاه ایران رو دارم . خیلی رو بحث سطح علمی دانشگاه ها حساسم ، واقعا کسی که تهران خونده با کسی که شهرستان خونده چقد تفاوت داره ؟ فقط پزشکی میخوام و به دارو و دندان علاقه ندارم . میشه بگی بین اصفهان و شیراز و ایران کدومش بهتره ؟ فاصلمون تا تهران 320 تا اصفهان 250 و تا شیراز 620 کیلومتر هست . ممنون

9. Top | #159
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ایران/ شیراز /اصفهان
      ایران رو به این خاطر اول بزن که تهران هستی بالاخره یکمی بهتره از نظر شهر و اینها وگرنه تفاوت زیادی نداره.
      + در مورد سطح هم عرض کنم غیر از پروفسور سمیعی که یه دفعه شور حسینی برش میداره میگه ایران سرچشمه تمام علوم پزشکی دنیاست(که الان توضیح میدم) تقریبا 1%فارغ التحصیلان ایران در امتحانات تطبیق مدارکشون که به صورت بین المللی برگذار میشه موفق میشند بقیه (مثلا رتبه های تک رقمی) بعد از 4-5 سال دست از پا درازتر بر میگردن ایران. پس سطح تفاوت زیادی نداره ببین از کدوم شهر خوشت میاد و امکانات"شهری" کجا برات دلنشین تره. البته وضعیت امکانات(نه علمی محض) دانشکده ها رو هم در نظر بگیر.
      * ایشون علاقه زیادی داره به اینکه به صاحبان مناصب دولتی و قدرت نزدیک بشه همونطور که از دوستان صدراعظم آلمان هست خیلی دوست داره از دوستان .....ایران هم باشه. این چیزا رو کاملا هدف دار در جهت تعریف و تمجید چاپلوسانه میگه. وگرنه بنده به عنوان کسی که توی این سیستم هست میگم در پزشکی تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداریم! من دارم سایتای دانشگاهای امریکا رو مونیتور میکنم از پاکستان و روسیه و آلمان و هند و فرانسه و کلمبیا توشون رزیدنت هست تاااااا موزامبیک و .... دریغ از یک ایرانی . اونایی هم که هستن از اول اونجا خوندن. منکه بتونم لحظه ای درنگ نمیکنم برای رفتن و شروع از اول. چون نمیخوام ایران بمونم خوندنم اینجا بیفایدست.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

10. Top | #160
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید dynamic جان ، شما خودت کدوم دانشگاه هستی ؟

11. Top | #161
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khomeini نمایش پست ها
      سلام دکتر . من رتبه 788 منطقه 2 آوردم . احتمال قبولی تو دانشگاه ایران رو دارم . خیلی رو بحث سطح علمی دانشگاه ها حساسم ، واقعا کسی که تهران خونده با کسی که شهرستان خونده چقد تفاوت داره ؟ فقط پزشکی میخوام و به دارو و دندان علاقه ندارم . میشه بگی بین اصفهان و شیراز و ایران کدومش بهتره ؟ فاصلمون تا تهران 320 تا اصفهان 250 و تا شیراز 620 کیلومتر هست . ممنون
      سلام دکتر. به به مبارکه. تقریبا هم رتبه شدیم پس
      همونطوری که دکتر Dynamic توضیح فرمودن جایی رو بزن که امکانات شهریش برات مناسب تره. وگرنه در زمینه علوم پزشکی تمام دانشگاه های ما یه رفرانس دارن و همه یه چیز رو درس میدن. آخر سر هم برای سوادت باید کتاب بخونی.
      فقط این سهمیه مناطق رو نزن. من دفترچه رو دیدم، نوشته بود 3 برابر مدت تحصیل طرح دارن!!!

12. Top | #162
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bagher1985 نمایش پست ها
      سلام دکتر(های) عزیز

با این توضیح های کوچیک من به این نتیجه رسیدم که اگر همون وقت و انرژی (حداقل 24 سال! واسه مطب کذایی!) را صرف یکی دیگه از علایقم بکنم مسلما در یکی از تاپ ترین دانشگاه های غربی استاد دانشگاه خواهم شد و حتی نوبل اقتصاد کسب خواهم کرد!
      الانم چشم آب نمیخوره واسه علوم پزشکی! چون چند سال دیگه عرضه و تقاضا برای پزشک عمومی بدتر خواهد شد و شاهد سیل مهاجرت نخبگان پزشکی عمومی هم خواهیم بود!
      وقتی که میبینم آخرش باید مهاجرت کنم بهتره از یه مهندسی-ریاضی توی دانشگاه شریف اپلای کنم! هم جمع و جوره و سریعتر!!
      امیدوارم شما از مزد عشق و علاقه تان به پزشکی را با گره گشایی از درد مردم به دست آورید! (شان و اعتبار و . . . )
      موفق باشیم
      چینی ها توی امریکا توی این سن دارن دکتراشونو میگیرن تو امریکا. و دیگه تقاضای پست داک میدن که بشه تجربه واسه استاد شدن. ایرانیا تازه تو 29 سالگی راه میفتن برن آمریکا! و اروپا!
      بارها گفتم و بارها بچه بازی و به حاشیه بردن بحث نذاشته منظور اصلی رسونده بشه
      مسیر مهاجرت مخصوصا مخصوصا مخصوصا توی امریکا برای پزشکی دیزاین نشده! مگر اینکه فرد از اول یگ جای درست حسابی غیر از ایران بخونه و بتونه اون امتحاناتی که خود امریکایی ها هم باید بدن در طی هشت سال رو پا به پای اونا بده. وگرنه ایران 7 سال عمومی در نرمال ترین حالت و بعدم طرح تازه 9 سال حدودا بعد میتونه مرحله 1 رو انجام بده و همشم توی یکی دو سال که احتمال قبولی میاد نزدیم اپسیلون! چون خود نیتیو های امریکایی هم اینا رو توی یکسال حداقل مشاهدات بنده چه از فامیلامون که هستن که چیزای دیگه میگه نمیتونن توی یکسال و همون روند رو توی هشت سال انجام میدن اما ایران اصلا وزارت بهداشت هیچی حتی یک تیکه کاغذ دست شما نمیده که بدی به سازمانی به نام ecfmg که اجازه شرکت در آزمون رو به شما بده. در نتیجه 9 سال عملا هیچ کاری نمیشه کرد. تازه این در نرمال ترین حالت ممکن بود.
      استاد های دانشگاه در آمریکا حدودا 120 تا 18090 هزار دلار میگیرند که جالبه بدونید متوسط درامد خاناوده های امریکاییی 40 هزار دلار هست و این میشه سطح زندگی چند برابر بهتر از اکثریت جامعه امریکا. التبه این وضعیت درامدی 190 و اینها بیشتر برای مهندسی هایی مثل پترو شیمی و نفت و اینها هست .

13. Top | #163
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khomeini نمایش پست ها
      ببخشید dynamic جان ، شما خودت کدوم دانشگاه هستی ؟
      یک گوشه از تهران

14. Top | #164
      ras
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دکتر
      دکتر من شرایط خونوادگیم طوریه که فقط باید شهر خودم (تبریز) باشم و متاسفانه با بدشانسی (لعنت به معدل) نمیتونم تبریز قبول بشم و شرایطم هم طوریه که نمیتونم یه سال دیگه بمونم باید برم خدمت.
      حالا سوالم اینه اگه من اردبیل یا زنجان یا ارومیه بزنم امیدی هست بتونم انتقال بگیرم؟؟؟؟؟؟(این امید درصدش چقدره؟؟)

15. Top | #165
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bagher1985 نمایش پست ها
      سلام دکتر(های) عزیز

با این توضیح های کوچیک من به این نتیجه رسیدم که اگر همون وقت و انرژی (حداقل 24 سال! واسه مطب کذایی!) را صرف یکی دیگه از علایقم بکنم مسلما در یکی از تاپ ترین دانشگاه های غربی استاد دانشگاه خواهم شد و حتی نوبل اقتصاد کسب خواهم کرد!
      الانم چشم آب نمیخوره واسه علوم پزشکی! چون چند سال دیگه عرضه و تقاضا برای پزشک عمومی بدتر خواهد شد و شاهد سیل مهاجرت نخبگان پزشکی عمومی هم خواهیم بود!
      وقتی که میبینم آخرش باید مهاجرت کنم بهتره از یه مهندسی-ریاضی توی دانشگاه شریف اپلای کنم! هم جمع و جوره و سریعتر!!
      امیدوارم شما از مزد عشق و علاقه تان به پزشکی را با گره گشایی از درد مردم به دست آورید! (شان و اعتبار و . . . )
      موفق باشیم
      سلام دوست عزیز.
      توی مملکت ما صدا و سیما و در و دیوار میخوان بگن تموم مشکلات از پزشکاس، آخرش این میشه پزشک فوق تخصص جوانی که کلی زحمت کشیده توسط همراه بیمار 15 ساله کشته میشه.
      واقعا آدم باید تاسف بخوره به حال این مملکت

صفحه 11 از 47 نخستنخست ... 10111221 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)