لازمش دارم هر کی داره بگه...ممنونم
لازمش دارم هر کی داره بگه...ممنونم
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
مشاور
دوست عزیز شما که اصرار بر این دارین که فاگوزیست اصلا به درد نمی خوره و قطعا فکر می کنم جزء اون دانش آموزانی هستین که تحت تاثیر جو قرار میگیرن و ندیده چیزی رو و یا نوخنده ازش تعریف و یا تخریب می کنید. حتما امشب و فردا شب به سایت ما یه سر بزنید . چون نکاتی که در سوالات مد نظر طراح بود و عینا! توی کتاب فاگوزیست بود رو همراه با شماره صفحه و پاراگراف و شماره نکته می زاریم . به قول دانش آموزایی که فاگوزیست رو خوب خونده بودن، انگاری طراح فاگوزیست رو گذاشته جلوش! نشسته سوال طرح کرده! یعنی تا این حد شباهت داشت. امشب سوالات سال سوم بررسی میشه و فردا شب سال دوم. آدرس دقیقه شون رو به همراه عکس از صفحه ی کتاب و جزوه مون قرار می دیم.
مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای اینترنتی www.zist110.ir مراجعه کنید.
مشاور
فاگوزیست تنها کتابی هستش که کسی اگر خوب خونده بودتش و فقط تست های سراسری رو کار کرده بود می تونست سوالات کنکور امسال رو که خیلی نکته های ریزی داشتند تحلیل کنه. امشب معجزه ی فاگوزیست رو در کنکور می بینید. در انجمن هم این فایل قرار داده میشه.
مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
نظرات بچه ها رو هم همراه با اسکرین شات از پیام هاشون بر روی سایت قرار می دیم. در انمن هم اگه تونستم قرار می دم. نظرات دبیران زیست شناسی رو هم در رابطه با این کتاب قرار میدم.
مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوید. فاگوزیست در عرض یک سال بدون هیچ گونه پشتیبانی به چاپ سوم رسید و تا چند روز چاپ چهارم هم زیر اپ میره. و این یعنی یک موفقیت خوب برای یک کتاب کمک آموزشی.
به هر حال هر کسی نظر خودشو داره و نظر شما هم قابل احترامه دوست خوبم.
موفق باشید
یا علی
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)