خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 62
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fardin javadi نمایش پست ها
      فاگوزیست تنها کتابی هستش که کسی اگر خوب خونده بودتش و فقط تست های سراسری رو کار کرده بود می تونست سوالات کنکور امسال رو که خیلی نکته های ریزی داشتند تحلیل کنه. امشب معجزه ی فاگوزیست رو در کنکور می بینید. در انجمن هم این فایل قرار داده میشه.
      سلام...دکتر من سال دوم این کتابو به شدت نیاز دارم...به شدت...هر جاییم رفتم ندارن....میشه بگین من چکار کنم؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فاگوزیست تنها کتابی هستش که کسی اگر خوب خونده بودتش و فقط تست های سراسری رو کار کرده بود می تونست سوالات کنکور امسال رو که خیلی نکته های ریزی داشتند تحلیل کنه. امشب معجزه ی فاگوزیست رو در کنکور می بینید. در انجمن هم این فایل قرار داده میشه.

سلام اقای دکتر
      چاپ 94 کتابتون کی وارد بازار میشه ؟
      ممنون

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام عزیز چند روزی صبر کن داریم ویرایشش می کنیم. به محض اینکه بیاد اطلاع می دیم. کتاب تغییرات داشته برای مجبور شدیم کمی تغییرش بدیم.
      مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.
      جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به تارنمای اینترنتی www.zist110.ir مراجعه کنید.

زیست شناسی را متفاوت بیاموزید.
      [IMG][/IMG]

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام عزیز چند روزی صبر کن داریم ویرایشش می کنیم. به محض اینکه بیاد اطلاع می دیم. کتاب تغییرات داشته برای مجبور شدیم کمی تغییرش بدیم.
      چند روز دقیقا؟؟؟چون من برنامه دارم براش

همینطور من سومشم گرفتم...دیگه ویرایشی نخواهد داشت که؟ینی من دیگه نیازی ندارم به خرید ویرایش جدیدش؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خب بچه های انجمن اکثرا ناراضی ان از کتاب
      هیچ وقت نگید اکثرا! هر کتابی مخالف و موافق داره . اگر طرف ناراضی بود انقدر دنبال باقی جلدهای مجموعه فاگوزیست نبود. بازم میگم نظر شما دوست عزیز و دوستانتون قابل احترام هستش. همونطور که خیلی ها الگو رو قبول دارن و از خیلی سبز بدشون میاد هستند کسانی که از خیلی سبز خوششون میاد و از الگو بدشون میاد.
      با اجازه ی دوستان بنده برم به کارام برسم. اتفاقی دیدم بحث از فاگوزیست هستش گفتم یه گپی زده باشم. مخلص همگی
      مجموعه کتابهای فاگوزیست(زیست خوار) یکی از قوی ترین کتاب های آموزش زیست شناسی در کشور می باشد که تا به امروز استقبال بی نظیری از آن شده است.

[IMG][/IMG]

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دکتر جوادی خیلی خارج کتاب رفته و حجیم شده
      این ناراضی کنندس
      خب معلومه که با اون حجمش اون همه خارج کتاب اکثر سوالات کنکور توش هست
      مشاور

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      هیچ وقت نگید اکثرا! هر کتابی مخالف و موافق داره . اگر طرف ناراضی بود انقدر دنبال باقی جلدهای مجموعه فاگوزیست نبود. بازم میگم نظر شما دوست عزیز و دوستانتون قابل احترام هستش. همونطور که خیلی ها الگو رو قبول دارن و از خیلی سبز بدشون میاد هستند کسانی که از خیلی سبز خوششون میاد و از الگو بدشون میاد.
      با اجازه ی دوستان بنده برم به کارام برسم. اتفاقی دیدم بحث از فاگوزیست هستش گفتم یه گپی زده باشم. مخلص همگی
      جواب منو بدید لطفا

برای دومش صبر کنم؟؟؟؟
      چند روز دقیقا؟؟؟چون من برنامه دارم براش

همینطور من سومشم گرفتم...دیگه ویرایشی نخواهد داشت که؟ینی من دیگه نیازی ندارم به خرید ویرایش جدیدش؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوست عزیز شما که اصرار بر این دارین که فاگوزیست اصلا به درد نمی خوره و قطعا فکر می کنم جزء اون دانش آموزانی هستین که تحت تاثیر جو قرار میگیرن و ندیده چیزی رو و یا نوخنده ازش تعریف و یا تخریب می کنید. حتما امشب و فردا شب به سایت ما یه سر بزنید . چون نکاتی که در سوالات مد نظر طراح بود و عینا! توی کتاب فاگوزیست بود رو همراه با شماره صفحه و پاراگراف و شماره نکته می زاریم . به قول دانش آموزایی که فاگوزیست رو خوب خونده بودن، انگاری طراح فاگوزیست رو گذاشته جلوش! نشسته سوال طرح کرده! یعنی تا این حد شباهت داشت. امشب سوالات سال سوم بررسی میشه و فردا شب سال دوم. آدرس دقیقه شون رو به همراه عکس از صفحه ی کتاب و جزوه مون قرار می دیم. [/size][/font]
      آقای جوادی من کتابت رو خوندم
      کنکور 30درصد علمه 70 درصد سرعت با متاب شما میشه 30درصد رو کسب کرد ولی 70 درصد چی میشه هیچی دانش آموز هم وقت درس های دیگه اش رو گرفته برای کتاب شما
      هم ضرر مالی کرده و هم یک سال عمرش رفته
      چرا شیمی 6 جلدی مبتکران تک جلدی شد چون سرعت مهمه
      شما خیال کردی می خوای کتاب فیزیولوژی بنویسی باید تو یه جملهی کتابت بشه چند فصل رو فهمید نه این که به چیزای بپردازی که اصلا نگرش خلاقانه نداره و فقط حفظیه عزیز
      امیدوارم آدم انتقاد پذیری باشی

9. Top | #24
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      اگر شما نکته ی خارج کتاب و غیر قابل استنباط پیدا کردین بیاین به ما بگین. امسال دیاپدز لنفوسیت ها اومد توی کنکور اما خارج کتاب بود! حتی با خارج کتابی بودنش طراح اونو غلط گفته بود! دکتر خادم نژاد(که تست های بی نظیر ایشون در سایت کانون هست ایشون در پاسخ نامه تشریحی شون هم ذکر کردند که این نکته خارج کتابه اما طراح نکته ش رو طرح کرده و حتی غلط هم گفته!) ما هیچ نکته ی خارج کتابی رو نمی گیم مگر اینکه برای فهم مطلب نیاز باشه.

[IMG][/IMG]

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      تایم دقیق رو نمیشه گفت انشالا اوایل تیرماه میاد.

[IMG][/IMG]

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      تایم دقیق رو نمیشه گفت انشالا اوایل تیرماه میاد.
      پاسخ سوال دومم بگید.....کتاب سومتون دقیقا چند صفحس؟مال من 400 صفحس
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب همون توضیح درباره مطلب درسی که باز شده رفته توی مسایل غیر کنکوری
      موضوع اینه اگه دو سال وقت بود کتاب خوبیه اما چون وقت کمه از طرفی درسای دیگه هم هست خوندن چند تا جلد 300 صفحه جالب نیست
      مشاور

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moslem نمایش پست ها
      آقای جوادی من کتابت رو خوندم
      کنکور 30درصد علمه 70 درصد سرعت با متاب شما میشه 30درصد رو کسب کرد ولی 70 درصد چی میشه هیچی دانش آموز هم وقت درس های دیگه اش رو گرفته برای کتاب شما
      هم ضرر مالی کرده و هم یک سال عمرش رفته
      چرا شیمی 6 جلدی مبتکران تک جلدی شد چون سرعت مهمه
      شما خیال کردی می خوای کتاب فیزیولوژی بنویسی باید تو یه جملهی کتابت بشه چند فصل رو فهمید نه این که به چیزای بپردازی که اصلا نگرش خلاقانه نداره و فقط حفظیه عزیز
      امیدوارم آدم انتقاد پذیری باشی
      دوست عزیز ما انتقاد پذیر هستیم. اتفاقا این کتاب به دانش آموز قدرت تحلیل رو آموزش میده که چطور تحلیل کنه! سوالات امسال در مورد هورمون ها رو دیدین؟ کجای کتاب فته شده دی اکسید کربن در پرکاری میره بالا؟ خوب دانش آموز باید تحلیل کنه دیگه. توی کتاب ما اومدیم گفتیم که چرخه کربس تو سلول ها میره بالا و دی اکسید کربن زیادی تولیبد میشه پس غلظت این گاز زیاد میشه. چون با تحلیل گفتیم دانش آموز یاد میگیره که چطور از دل متن نکته بکشه بیرون. اگه قرار بشه نکته رو یک راست بگیم که دانش آموز متوجه نمیشه.
      در ضمن نمی دونم شما ها با اینکه گیر دادین بهفاگوزیست چرا به خیلی سبز گیر نمی دین که نزدیک به 800 صفحه س و اونم با فونت 9 ! یعنی اگر فونتش عادی میشد(13) این کتاب می شد 1300 صفحه! اونم با درسنامه های ضعیف و خیلی سطحی.
      دوستان دیگه با اجازه تون.

[IMG][/IMG]

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خب همون توضیح درباره مطلب درسی که باز شده رفته توی مسایل غیر کنکوری
      موضوع اینه اگه دو سال وقت بود کتاب خوبیه اما چون وقت کمه از طرفی درسای دیگه هم هست خوندن چند تا جلد 300 صفحه جالب نیست
      اتفاقا من خیلی میپسندمش....خیلی خوبه خیلی
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بیشتر جنبه اطلاعات عمومی داره تا کنکوری
      هنر اینه که حجم کم و مقوی
      شما زحمت کشیدین اما کاش امسال یه پایه میدادین تا بازخوردش مشخص میشد
      مشاور

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)