تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
درسنامه : خیلی سبز
تست : گاج جامع + الگو ...
نزدیک به 200 بار این حرف تو تاپیکای تکراری منابع تو این روزا گفته شده ولی بازم به نتیحه نرسیدین ؟؟؟!!!!!
من هنوز به نتیجه نرسیدم چون
خوشم به خیلی سبز نمیاد...وقت گیره...700 صفحه سومشه که حدود 300 صفحش درسنامشه...خوب اگه بخوام اینو بخونم میرم فاگوزیست میخونم
از یه طرف هم میگن فاگو خوب نیست
واسه همین نمیدونم چیکار کنم دقیقا
من هنوز به نتیجه نرسیدم چون
خوشم به خیلی سبز نمیاد...وقت گیره...700 صفحه سومشه که حدود 300 صفحش درسنامشه...خوب اگه بخوام اینو بخونم میرم فاگوزیست میخونم
از یه طرف هم میگن فاگو خوب نیست
واسه همین نمیدونم چیکار کنم دقیقا
من فاگو رو ندیدم ولی منابعم خیلی سبزو الگو هستن که کلن کتابای خوبین اینم درصدتو قلمچی که ریا نشه و بتونی بهشون اعتماد کنی :
من فاگو رو ندیدم ولی منابعم خیلی سبزو الگو هستن که کلن کتابای خوبین اینم درصدتو قلمچی که ریا نشه و بتونی بهشون اعتماد کنی :
منم تو گزینه دو سه بار 100 زدم زیستو....منبع هم فقط کتاب درسی
اما کنکور فرق میکنه
جمع کردن سه تا کتاب تو یه تست و یادآوری اون سر جلسه فک کنم مطالعه بیشتر و کتاب های بهتری بخواد
منم تو گزینه دو سه بار 100 زدم زیستو....منبع هم فقط کتاب درسی
اما کنکور فرق میکنه
جمع کردن سه تا کتاب تو یه تست و یادآوری اون سر جلسه فک کنم مطالعه بیشتر و کتاب های بهتری بخواد
به هر حال من بهترین منابعو بهت معرفی کردم و مطمئن باش باهاشون کار کنی پشیمون نمیشی
واییییییییییی
انقدر سر این کتابا بهم ریختم یادم رفت
کانون
کتابای آبی + زرد عمومی
ببینین با کتاب های ابی و زرد میشه تو کانون تراز خوبی بدست اورد ولی تو کنکور با این سبک چندسال اخیر نه
کتابهای قویتری هست که بهتره اونارو کارکنین .....ابی کانون حل المسایلش واقعا ضعیفه
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری